Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Ιδρύθηκε ως σχολή εκπαίδευσης καθηγητών το 1864, το Πανεπιστήμιο Concordia του Σικάγου είναι σήμερα ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο ελεύθερων τεχνών και μεταπτυχιακών σπουδών στο River Forest υπό την ηγεσία του Rev. Dr. Daniel Lee Gard.

Με περισσότερους από 5.000 σπουδαστές πλήρους φοίτησης, το Concordia προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα και πάνω από 60 τομείς σπουδών μέσω των σχολών Τεχνών και Επιστημών, Επιχειρήσεων, Εκπαίδευσης και Μεταπτυχιακών Σπουδών και Καινοτομίας και Επαγγελματικών Προγραμμάτων.

Το Κολλέγιο Καινοτομίας και Επαγγελματικά Προγράμματα έχει ειδικά δομηθεί και στελεχωθεί για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών φοιτητών που:

 • επιδιώκουν ένα εθνικό σεβαστό, προηγμένο πρόγραμμα σπουδών που αναγνωρίζει πλήρως τα προπτυχιακά τους επιτεύγματα.
 • απαιτούν μη παραδοσιακές και ευέλικτες επιλογές προγραμματισμού και διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων ευκαιριών ηλεκτρονικής μάθησης και αλληλογραφίας.
 • προτιμούν το περιεχόμενο των προγραμμάτων σπουδών που εφαρμόζεται άμεσα σε απαιτητικές απαιτήσεις πραγματικού εργατικού δυναμικού.
 • εκτιμούν τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η ανάθεση ενός προσωπικού "θυρωρού", ο οποίος παρέχει συμβουλές ειδικού βαθμού και αξιολόγησης μαθημάτων, εκτός από την καθοδήγηση στην επιλογή οικονομικής υποστήριξης και εναλλακτικών λύσεων προγραμματισμού.
 • εκτιμούν τη σημασία της ικανότητας ισορροπίας μεταξύ οικογενειακών και εργασιακών ευθυνών με την επιδίωξη ενός προηγμένου πτυχίου.

Τα προγράμματά μας

Το Πανεπιστήμιο Concordia του Σικάγου, σε συνεργασία με το NASM, τώρα δέχεται αιτήσεις για το πτυχίο Master of Science στην εφαρμοσμένη άσκηση με τις ακόλουθες συγκεντρώσεις:

 • Fitness και προαγωγή της υγείας
 • Ανθρώπινη Κίνηση Επιστήμη
 • Αθλητική διατροφή
 • Αθλητική Εκπαίδευση
Μεταπτυχιακά Προγράμματα:
 • 100% online μαθήματα μεταπτυχιακού επιπέδου
 • 30 μονάδες στο πρόγραμμα που αποτελείται από 10, 8 εβδομάδων μαθήματα
 • Προσιτές τιμές διδασκαλίας, εγγυημένες σε όλο το πρόγραμμα
 • Εγγυημένα μεγέθη μικρών τάξεων, συνήθως 12 έως 18 φοιτητές
 • Τα διαπιστευτήρια NASM προσφέρονται: CES, CPT,
  • Οι φοιτητές της Επιστήμης της Κίνησης του Ανθρώπου επιτυγχάνουν τις πιστοποιήσεις NASM CES
  • Οι εκπαιδευόμενοι εκπαιδεύοντες εκπαιδεύουν τα διαπιστευτήρια PES του NASM
  • Οι σπουδαστές ικανότητας και υγιούς προώθησης επιτυγχάνουν τα διαπιστευτήρια CPT της NASM κατά την ολοκλήρωση
 • Οι σπουδαστές της Sports Nutrition ολοκληρώνουν την πιστοποίησή τους με την Διεθνή Εταιρεία Αθλητικής Διατροφής (CISSN)
 • Το Πανεπιστήμιο Concordia είναι ένας αναγνωρισμένος σε τοπικό επίπεδο φορέας που είναι κατάλληλος να προσφέρει ομοσπονδιακή οικονομική βοήθεια στους φοιτητές

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα, πολλά από τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα του έθνους, προετοιμάζουν ηγέτες με πτυχία πλοίαρχος σε ποικίλους τομείς όπως η συμβουλευτική και η γεροντολογία της κοινότητας, η θρησκεία, οι κοινωνικές υπηρεσίες και μια σειρά εξειδικευμένων σπουδών στην εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου περιλαμβάνουν διδακτορικά προγράμματα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, την ηγεσία του σχολείου, την ηγεσία του οργανισμού και την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη διαχείριση αθλητισμού ... και ένα συνδυασμένο πιστοποιητικό και πρόγραμμα MBA για διευθυντές σχολικών επιχειρήσεων - το πρώτο πρόγραμμα αυτού του είδους στο έθνος.

Εκτός από τα καινοτόμα μεταπτυχιακά του προγράμματα, το πανεπιστήμιο παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων on-και off-campus που ωφελούν τον επαγγελματία μέσω του Ινστιτούτου Επαγγελματικών Μελετών.

Το πρόγραμμα επιταχυνόμενου πτυχίου (ADP) για ενήλικες, το οποίο εξυπηρετεί ενήλικες με υψηλό κίνητρο και τουλάχιστον δύο χρόνια πλήρους απασχόλησης που χρειάζονται μια μη παραδοσιακή επιλογή συμμετοχής στο κολέγιο, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μαθητών που εξισορροπούν τις σπουδές τους με επαγγελματικές και οικογενειακές ευθύνες.

Μέσω του προγράμματος μας, οι φοιτητές αυτοί μπορούν να ολοκληρώσουν ένα πτυχίο Bachelor of Arts, καθοδηγούμενο από καθηγητές και προσωπικό που είναι ειλικρινά αφοσιωμένοι στην επιτυχία τους ως άτομα.

Εκτός από τα πτυχιακά προγράμματα, το Πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης προγράμματα πιστοποιητικών για επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, της διαχείρισης της τεχνολογίας της πληροφορίας, των οργανωτικών διαδικασιών, της παιδαγωγικής του πιάνο και της αθλητικής προπόνησης.

Τέλος, το μοναδικό μας Πρόγραμμα 55 Κολέγιο - ένα μη κομψό πρόγραμμα για άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω - δίνει τη δυνατότητα σε έμπειρους ηλικιωμένους να ελέγξουν σχεδόν οποιοδήποτε μάθημα που προσφέρει η Concordia για προσωπικό εμπλουτισμό και την επιδίωξη ειδικών συμφερόντων.

Διαπίστευση

Η Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης

Όλα τα προγράμματα προσφέρονται 100% online και δεν είναι επιλέξιμα για φοιτητικές θεωρήσεις.

Τοποθεσίες

River Forest

Ask a Question

Άλλη