California Lutheran University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CAL Λουθηρανική

αφοσιωμένο και ολοκληρωμένος σχολή μας συνεργάζεται με μικρές τάξεις των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών που είναι ανοιχτόμυαλοι - για τις ιδέες, για τους ανθρώπους, και για την πίστη - και επιδιώκουν να αναπτυχθούν ως άτομα, ενώ θα ακολουθήσουν τα πάθη τους και να ανακαλύψουν το σκοπό τους.

Ιδρύθηκε το 1959, Καλιφόρνια Lutheran University είναι το σπίτι για πάνω από 2.892 προπτυχιακούς και 1.282 μεταπτυχιακούς φοιτητές που προέρχονται από περισσότερες από 61 χώρες και αντιπροσωπεύουν μια ευρεία ποικιλία των θρησκειών.

αφιερωμένο, επιτυγχάνεται σχολή μας συνεργάζεται με μικρές τάξεις των φοιτητών που είναι ανοιχτόμυαλοι-για τις ιδέες, για τους ανθρώπους, και για την πίστη, και επιδιώκουν να αναπτυχθούν ως άτομα.

Τόσο στην τάξη και έξω από αυτό, ο καθένας στο Cal Lutheran έχει δεσμευτεί να βοηθήσει κάθε φοιτητής ακολουθήσει τα πάθη τους για να ανακαλύψουν το σκοπό τους, και ακολουθήστε το σκοπό αυτό να μετατρέψει την κοινότητα και τους τον κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο

Καλιφόρνια Lutheran Πανεπιστήμιο είναι ένας εκλεκτικός, ολοκληρωμένη ίδρυμα που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία στις ελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες και επαγγελματικά πεδία. Ριζωμένη στην παράδοση Λουθηρανική, Cal Lutheran ενθαρρύνει την κριτική έρευνα σχετικά με θέματα της πίστης και της λογικής. Μέντορας από αφοσιωμένους και επιτυγχάνεται μέλη ΔΕΠ, φοιτητές επιδιώκουν το πάθος τους και να ανακαλύψουν το σκοπό τους, καθώς επιδιώκουν να αναπτυχθούν ως άτομα. Καλιφόρνια Lutheran College ιδρύθηκε το 1959 σε ένα αγρόκτημα δωρεά από τον Richard Pederson, ο γιος της νορβηγικής μεταναστών. Το κολέγιο άνοιξε τις πόρτες του σε 330 φοιτητές το Σεπτέμβριο του 1961 και πραγματοποίησε την πρώτη έναρξη λειτουργίας του Μάη, 1964.

Αποστολή

Η αποστολή του πανεπιστημίου είναι να εκπαιδεύσει τους ηγέτες για μια παγκόσμια κοινωνία που είναι ισχυρό χαρακτήρα και την κρίση, σίγουροι για την ταυτότητα και την κλίση τους, και δεσμεύεται για την εξυπηρέτηση και τη δικαιοσύνη.

Εγγραφή

  • Σύνολο: 4174
  • Προπτυχιακά: 2892
  • Απόφοιτος: 1282

Cal Lutheran φοιτητές προέρχονται από 38 πολιτείες και 35 χώρες και αντιπροσωπεύουν μια ποικιλομορφία των θρησκειών και των πολιτισμών. Το πανεπιστήμιο διατηρεί κατοικιών έμφαση της με 53 τοις εκατό των παραδοσιακών προπτυχιακούς φοιτητές που ζουν στην πανεπιστημιούπολη. Μέσο μέγεθος τάξης για όλα τα προγράμματα είναι 15.

Τοποθεσία

Η πανεπιστημιούπολη 225 στρεμμάτων βρίσκεται στο μέσο μεταξύ Λος Άντζελες και Santa Barbara, μόλις 20 μίλια στο εσωτερικό από τον Ειρηνικό Ωκεανό βρίσκεται ενάντια στους λόφους στο Thousand Oaks. Οι off-site κέντρα που βρίσκονται σε Woodland Hills, Westlake Village, Όξναρντ και Σάντα Μαρία. Pacific Lutheran Theological Seminary βρίσκεται στο Μπέρκλεϊ.

Συνεργασίες και Διαπιστεύσεις

Cal Lutheran είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης για τα Ανώτερα Κολέγια και Πανεπιστήμια της Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων. Το Graduate School of Παιδείας είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της κατάρτισης των εκπαιδευτικών, και το πανεπιστήμιο έχει εγκριθεί από την Καλιφόρνια Επιτροπή στις Δάσκαλος Διαπίστευσης να προσφέρει πιστοποιήσεις. Pacific Lutheran Theological Seminary είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή Διαπίστευσης του Συλλόγου των Θεολογικών Σχολών. Cal Lutheran είναι μέλος του Εθνικού Συνδέσμου Ανεξάρτητων κολέγια και πανεπιστήμια, του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Καλιφόρνια Κολέγια και Πανεπιστήμια, και το Συμβούλιο των Ανεξάρτητων κολέγια. το πρόγραμμά της Financial Planning έχει καταχωρηθεί με το Certified Financial Planner συμβούλιο των Προτύπων Inc. Cal Lutheran είναι ένα από τα 26 κολέγια και πανεπιστήμια που συνδέονται με την Ευαγγελική Λουθηρανική Εκκλησία στην Αμερική. ενδοκολλεγιακός αθλητικά προγράμματα του πανεπιστημίου ανταγωνιστεί στην αθλητική διάσκεψη της Νότιας Καλιφόρνιας διακολλεγιακή, NCAA Division III.

Η εμπειρία Λουθηρανική Εκπαίδευση

Καλιφόρνια Lutheran University ενσαρκώνει μια ζωτική και μακρόχρονη εκπαιδευτική παράδοση.

Ως μέρος αυτής της 500-year-old παράδοση Λουθηρανική, πιστεύουμε ότι η κατανόηση ο σκοπός μας ως άτομα, θα μας βοηθήσουν να κάνουμε καλύτερη δυνατή συμβολή μας στον κόσμο.

Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να ακολουθήσουν το δικό τους πάθος για να αποκαλύψει το σκοπό τους. Αυτό τους προετοιμάζει για μια ζωή της επιτυχίας στις οποίες προσφέρουν πάντα πολύ καλύτερο εαυτό τους στους άλλους, την οικογένεια, την κοινότητα, και τον κόσμο.

Αυτό συμβαίνει ως μέρος μιας πολύμορφης, ανοιχτόμυαλη, και προκλητικό ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι

Κανείς εδώ είναι ένας ξένος.

Αυτή είναι μία από τις πιο βαθιά ριζωμένες αξίες στην παράδοση Λουθηρανική. Και η σημασία της είναι εμφανής στην πανεπιστημιούπολη-φοιτητές μας προέρχονται από περισσότερες από 56 χώρες και ενσωματώνουν μια ευρεία ποικιλία των θρησκειών.

Στο Cal Λουθηρανική, οι προσωπικές σας πεποιθήσεις και τα πιστεύω τιμάται και να γίνεται σεβαστή. Μπορούμε επίσης να σας παρέχει ευκαιρίες για να εξετάσουν και να συζητήσουν θέματα της πίστης και της διανόησης σε μια ανοικτή και φιλική προς το περιβάλλον. Αυτό προκαλεί και ενισχύει με νέες πνευματικές και θεολογικές αντανακλάσεις.

Φτιάξτε το δικό σας αποφάσεις

Έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου θα πάρει τη μάθηση σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Ως φοιτητής, θα σας ενθαρρύνει να ζητήσει δύσκολες ερωτήσεις. Δεν θα παραδοθεί εύκολες απαντήσεις.

Θέλουμε να κάνετε τις δικές σας αποφάσεις. Για να αντιμετωπιστούν τα θεμελιώδη ζητήματα με θάρρος. Για να επιλέξετε για τον εαυτό σας αν η πληροφορία που αντιμετωπίζετε πληροί τις εξετάσεις της γνώσης και της αλήθειας.

Μέσα από τα ερωτήματά σας, θα ανακαλύψετε βαθιά συνδέσεις και νόημα.

Εμείς θα προσφέρουμε τη δομή σας με τις επιλογές, την ελευθερία με υπευθυνότητα και ακεραιότητα με συμπόνια. Αυτό το είδος προκλητικό ακαδημαϊκό περιβάλλον σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ως ανεξάρτητος, στοχαστικοί, και συμπονετικός άτομο.

Κάντε καλύτερη δυνατή συμβολή σας

Η εμπειρία Cal Lutheran έχει να κάνει με πραγματικές επιλογές για τη ζωή σας.

Πρόκειται για την απόκτηση της εμπιστοσύνης στην ταυτότητά σας. Πρόκειται για την ανακάλυψη σκοπό στη ζωή και την καριέρα σας.

Η προοπτική που θα κερδίσετε θα σας επιτρέψει να ζήσουν μια ζωή γεμάτη νόημα πέρα ​​από το έργο που θα επιλέξετε να κάνετε.

ακαδημαϊκά Προγράμματα

Cal Lutheran προσφέρει προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματικά προγράμματα μέσα από το Κολλέγιο των Τεχνών και των Επιστημών, της Σχολής Διοίκησης, Graduate School of Παιδείας, Graduate School of Ψυχολογίας και του Ειρηνικού Λουθηρανική Θεολογική Σχολή. Τριάντα-έξι προπτυχιακά μεγάλες εταιρείες και 36 ανήλικοι προσφέρονται στο παραδοσιακό προπτυχιακό πρόγραμμα. Το πτυχίο πανεπιστημίου για το πρόγραμμα Επαγγελματίες προσφέρει πτυχία σε οκτώ μεγάλες εταιρείες. Μεταπτυχιακά προγράμματα περιλαμβάνουν διδακτορικά στην εκπαιδευτική ηγεσία, την ηγεσία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της κλινικής ψυχολογίας και της θεολογίας? και πτυχία μάστερ στον τομέα της εκπαίδευσης, της ψυχολογίας, διοίκησης επιχειρήσεων και οικονομίας, της τεχνολογίας των πληροφοριών, τη δημόσια τάξη και τη διοίκηση, τη θεότητα και θεολογικές μελέτες. Κατάλογοι είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

αθλητικά προγράμματα

ενδοκολλεγιακός αθλητικές ομάδες Cal Lutheran ανταγωνίζονται στην αθλητική διάσκεψη της Νότιας Καλιφόρνιας διακολλεγιακή (SCIAC) και το NCAA Division III. ομάδες ανδρών ανταγωνίζονται στο μπέιζμπολ, μπάσκετ, cross-country, ποδόσφαιρο, γκολφ, ποδόσφαιρο, κολύμβηση και καταδύσεις, τένις, στίβου, βόλεϊ και πόλο. γυναικείες ομάδες ανταγωνίζονται στο μπάσκετ, cross-country, γκολφ, ποδόσφαιρο, softball, κολύμπι και καταδύσεις, τένις, στίβου, βόλεϊ και πόλο. Τζούνιορ ομάδες varsity ανταγωνίζονται σε ανδρικά και γυναικεία καλαθοσφαίριση, ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών, μπέιζμπολ και βόλεϊ των γυναικών.

Η δέσμευσή μας για τη Διαφορετικότητα

Καλιφόρνια Lutheran University ξεκίνησε το 1959 ως ένα φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών βαθιά ριζωμένη στην παράδοση της Λουθηρανικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Παρά το γεγονός ότι το πανεπιστήμιο έχει αυξηθεί εκθετικά την πάροδο των ετών, ένας βασικός μισθωτής της Λουθηρανικής φιλοσοφία έχει σταθερά παρέμειναν-να ενθαρρύνει διαφορετικές απόψεις, να εξετάσει, να αμφισβητούν και να αναζητήσει την αλήθεια.

Αυτή η κουλτούρα, η οποία βασίζεται στην παράθεση της πίστης και της λογικής, είναι εμφανής όχι μόνο στην τάξη, αλλά και σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

Πιστεύουμε ακράδαντα τον πολιτισμό μας ενισχύεται όταν τα άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα και την εμπειρία να γίνει μέρος της οικογένειας του Πανεπιστημίου και να φέρει τα ταλέντα και τις απόψεις τους στην ακαδημία.

Στην τάξη και εργαστήριο, βλέπουμε ότι η μάθηση και η έρευνα όφελος όταν το πανεπιστήμιο είναι διαφορετικές και όταν υπάρχει μια σειρά από ερωτήσεις και απόψεις. Στα διοικητικά γραφεία, έχουμε βρει ότι η επίλυση προβλημάτων και το σχεδιασμό ικανότητες βελτιώνονται όταν παρουσιάζονται διαφορετικές απόψεις. Σε κάθε τομέα, ποικίλες μείγμα των φοιτητών, το προσωπικό και το διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου είναι ένα τεράστιο πόρο που ωφελεί όλους.

Στο Cal Lutheran, έχουμε δεσμευτεί σε μια χωρίς αποκλεισμούς μάθηση και το περιβάλλον εργασίας που εκτιμά τις ατομικές διαφορές και σέβεται την αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου. Προσπαθούμε να ανοίξουμε τις πόρτες μας στους φοιτητές και οι εργαζόμενοι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και να τους βοηθήσει μόλις φτάσουν. Πολλοί από τους μαθητές μας είναι η πρώτη στις οικογένειές τους για να παρευρεθεί στο κολλέγιο. ιδέες τους προσθέτουν σημαντικά στην συνολική εκπαιδευτική εμπειρία.

Cal Lutheran είναι επίσης μέλος του Ισπανικός Σύλλογος Κολέγια και Πανεπιστήμια (HACU) και μοιραζόμαστε την αποστολή της για τη βελτίωση της πρόσβασης και της ποιότητας των τριτοβάθμια εκπαιδευτικών ευκαιριών για Ισπανόφωνος φοιτητές. Cal Lutheran έχει χαρακτηριστεί ως ισπανόφωνων-που εξυπηρετούν ίδρυμα από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, που σημαίνει ότι Λατίνοι αποτελούν τουλάχιστον το 25% των προπτυχιακών φοιτητών πλήρους απασχόλησης. Δεκατρία τοις εκατό της κολέγια των ΗΠΑ κατέχουν σήμερα την ονομασία, γεγονός που τις καθιστά επιλέξιμες για επιχορηγήσεις για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής επίδοσης για Λατίνοι και όλους τους άλλους μαθητές.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πολυπολιτισμικότητα στο Cal Lutheran ενισχύει σημαντικά τη μάθηση και το εργασιακό περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης κοινότητας. Αυτό αντανακλά όχι μόνο την μεταβαλλόμενο κόσμο γύρω μας, αλλά επίσης ενθαρρύνει διαλόγου και διαφορετικές απόψεις, βάσει της Λουθηρανικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πιο σημαντικό, η ποικιλομορφία μας εμπνέει να εκτιμήσουν και να επιτύχουμε την αποστολή μας να εκπαιδεύσουμε τους ηγέτες για μια παγκόσμια κοινωνία.

Πιστεύουμε ακράδαντα στην αποστολή μας, και πιστεύουμε ότι η αύξηση της πολυμορφίας θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε. Ρεάλ ποικιλομορφία, όμως, μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο όταν ο καθένας μας, σε καθημερινή βάση, αναζητά τρόπους για να βρείτε τη δύναμη διαφορές.

Καλούμε τη βοήθεια όλων μας. Ως εκπαιδευτικός Adela Allen έγραψε τόσο εύστοχα: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις διαφορές, θα πρέπει να χαιρετήσει διαφορές, μέχρι διαφορά κάνει πια καμία διαφορά».

Μάθετε περισσότερα για μας Campus Διαφορετικότητα Πρωτοβουλία.

Τοποθεσίες

Χιλιάδες Oaks

Address
California Lutheran University
60 West Olsen Road #1350
Thousand Oaks, CA 91360-2700

91360 Χιλιάδες Oaks, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Westlake Village

Address
31416 Agoura Road #109
Westlake Village, CA 91361

91361 Westlake Village, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Oxnard

Address
2201 Outlet Center Drive, Ste. 600
Oxnard, CA 93036

93036 Oxnard, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Λος Άντζελες

Address
De Soto Avenue,5925
Woodland Hills

91367 Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη