California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Ιδρύθηκε το 1901, το Πολυτεχνείο της Καλιφόρνια (Cal Poly) είναι ένα από τα πέντε πολυτεχνολογικά πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, με περίπου 18.000 προπτυχιακούς και 900 μεταπτυχιακούς φοιτητές. Ο Cal Poly διατηρεί μια καθοδηγητική φιλοσοφία του "Learn By Doing" που αντικατοπτρίζεται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του σχολείου που συνδυάζει την τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση με τις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Αυτό προετοιμάζει τους σπουδαστές για να γίνουν επιδέξια επαγγελματίες και πρωτοποριακοί ηγέτες από τη στιγμή που περπατούν στο πανεπιστήμιο. Ως ένα από τα πιο επιλεκτικά πανεπιστήμια στο σύστημα του Κρατικού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, η Cal Poly κατατάσσεται σταθερά στην κατηγορία "Best in the West" από την US News and World Report και θεωρείται ένα από τα "καλύτερα κολέγια για τα χρήματά σας" από το περιοδικό Money.

Διαπίστευση

Το Cal Poly είναι διαπιστευμένο από τη Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων (WASC) κάθε δέκα χρόνια. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαπίστευσης, η Cal Poly ολοκληρώνει μια διαδικασία αυτοδιδασκαλίας, όπου αποδεικνύουμε τη διαρκή δέσμευσή μας για τη συνεχή βελτίωση των προγραμμάτων μας - τόσο προγραμμάτων σπουδών όσο και προγραμμάτων σπουδών. Το όχημα για αυτό το σκοπό είναι η αυτοδιδασκαλία, η οποία μας ζητά να ορίσουμε μια έρευνα που μπορεί να βελτιώσει μετρήσιμα τη μάθηση των μαθητών, μια άσκηση σε συνεργασία και σε μια σκέψη τόσο κριτική όσο και δημιουργική, να αναφερθούμε στους δικούς μας στόχους.

Βραβεία

 • # 1 δημόσιου πανεπιστημίου Master στη Δύση από την US News. 22 συνεχή έτη
 • # 70 από τα 1.500 κολλέγια για "καλύτερη συνολική αξία"
 • # 13 μεταξύ των δημοσίων σχολείων για τους μέσους μισθούς των αποφοίτων
 • # 7 μεταξύ των δημόσιων πανεπιστημίων για απόδοση της επένδυσης
 • # 4 στο έθνος για την αεροδιαστημική
 • # 5 στο έθνος για την απόδοση επένδυσης (ROI), το Κολλέγιο Επιχειρήσεων της Ορφαλέας
 • # 1 στο έθνος για Βιομηχανική / Βιομηχανική Μηχανική
 • # 3 στο έθνος για την Πολιτική Μηχανική
 • # 1 στο έθνος για την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό
 • # 4 πρόγραμμα αεροδιαστημικής μηχανικής στο έθνος για πανεπιστήμια που δεν προσφέρουν διδακτορικό
 • Τα 10 κορυφαία κολέγια για αποφοίτους με υψηλότερη αμοιβή στον τομέα της εκπαίδευσης

Σαν Λούις Ομπισπό

Το San Luis Obispo είναι μια ευχάριστη και προοδευτική πόλη περίπου 46.000 στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνια, στο μέσο του Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες. Η πόλη και το πανεπιστήμιο μοιράζονται μια γειτονιά, μικρή πανεπιστημιούπολη, αίσθηση μικρών πόλεων και ένα από τα ωραιότερα φυσικά περιβάλλοντα οπουδήποτε. Ο καθαρός και καθαρός αέρας και το κλίμα που είναι εύκρατο όλο το χρόνο συνδυάζεται με τις μαγευτικές κορυφές, τις ήσυχες κοιλάδες και τον κοντινό ωκεανό, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό περιβάλλον ιδανικό για εκμάθηση και καλλιέργεια. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό που συμβάλλει στην εξαιρετική ποιότητα ζωής της πόλης είναι το υπέροχο κέντρο της πόλης. Η καρδιά του κέντρου της πόλης είναι το Mission Plaza με το θαυμάσιο σκηνικό και την όμορφα αποκατασταθείσα αποστολή. Αυτή η ιστορική πλατεία συμπληρώνεται από ένα πολυσύχναστο κέντρο στο κέντρο της πόλης, το οποίο προσφέρει εξαιρετικά καταστήματα, υπαίθρια και εσωτερική τραπεζαρία, νυχτερινή ζωή και τη διάσημη αγορά αγροτών της Πέμπτης νύχτας. Ο San Luis Obispo κέρδισε τα περιοδικά Sunset "Best Downtown" στη Δύση. Είμαστε ένα φιλικό μέρος και σας ενθαρρύνουμε να επισκεφθείτε μαζί μας προσωπικά. Ελάτε στην πανεπιστημιούπολη και δείτε τον αληθινό πλούτο των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων στο Cal Poly και το απλά θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον του San Luis Obispo και της κεντρικής ακτής της Καλιφόρνια.

Τοποθεσίες

Σαν Λούις Ομπισπό

California Polytechnic State University

Address
California Polytechnic State University 1 Grand Ave. Bldg 52-E47
93407 Σαν Λούις Ομπισπό, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη