California State University, East Bay

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

γρήγορη επισκόπηση

Για περισσότερα από 60 χρόνια, το Cal State East Bay έχει εξυπηρετήσει την Περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, ως μέρος του συστήματος κρατικού πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, το μεγαλύτερο σύστημα δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το CSUEB είναι γνωστό για βραβευμένα προγράμματα, διδασκαλία εμπειρογνωμόνων, μικρές τάξεις και ένα πολύ εξατομικευμένο μαθησιακό περιβάλλον. Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στην όμορφη και πολιτιστικά διαφορετική περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, όπου οι μαθητές μας επωφελούνται από επαγγελματικές εξελίξεις και ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο Silicon Valley και τη Βόρεια Καλιφόρνια.

Το CSUEB αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο ως ένα από τα πιο διαφοροποιημένα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, με διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες να αντιπροσωπεύουν πάνω από το 8% της συνολικής εγγραφής. Το σχολείο προσφέρει πτυχίο σε 49 τομείς και μεταπτυχιακούς τίτλους σε 30 τομείς.

Η στέγαση στην πανεπιστημιούπολη είναι ασφαλής, άνετη και άνετη, σε ευρύχωρα πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα. Η πανεπιστημιούπολη μας στο πάρκο Hayward Hills με θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται σε μια κατοικημένη περιοχή, προσφέροντας την άνεση και την ασφάλεια μιας οικογενειακής κοινότητας.

Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από πάνω από 120 ακαδημαϊκούς, αθλητικούς, τιμητικούς, θρησκευτικούς, ψυχαγωγικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και οργανισμούς, καθώς και να συμμετάσχουν στον αθλητισμό NCAA Division II, φοιτητική κυβέρνηση και κοινωνική υπηρεσία.

110395_110248_StudentsalongRAWwalkway_UCom.jpg

Κολλέγια

  • Κολλέγιο Επιχειρήσεων και Οικονομικών
  • Κολλέγιο Εκπαίδευσης και Συμμαχικών Σπουδών
  • Κολλέγιο Επιστημών, Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών
  • Κολλέγιο Επιστήμης

Πτυχίο Προγράμματα

Πτυχίο Τεχνών, Bachelor of Science, Bachelor of Fine Arts, Bachelor Online Βαθμός ολοκλήρωσης Προγράμματα, Άτομα, Master of Arts, Master of Science, Μεταπτυχιακά Προγράμματα Διαδικτύου, Master of Business Administration (MBA), Μάστερ της Δημόσιας Διοίκησης, Master of Social Εργασία, Πιστοποιητικά Προγράμματα, Προετοιμασία Ενιαίου Θέματος και Πιστοποιητικά, Διδακτορικό στην Εκπαίδευση

49 πτυχία πανεπιστημίου, 51 ανήλικοι, 34 πτυχία πλοίαρχος, 24 διαπιστευτήρια και πιστοποιητικά, 1 διδακτορικό δίπλωμα

Οι πιο δημοφιλείς προπτυχιακοί κύριοι

Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιστήμη Υπολογιστών, Επιστήμη Υγείας, Βιομηχανική Μηχανική, Κινησιολογία, Ποινική Δικαιοσύνη, Βιολογία, Βιολογία, Κοινωνιολογία, Προ-Νοσηλευτική, Ανθρώπινη Ανάπτυξη.

Τα δημοφιλέστερα προγράμματα Post-Baccalaureate

Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιχειρηματική Analytics, Πληροφορική, Διαχείριση Κατασκευών, Διαχείριση Μηχανικών, Διαχείριση Υγείας, Κοινωνική Εργασία, Στατιστική, Δημόσια Διοίκηση, Παθολογία Γλωσσών Ομιλίας, Συμβουλευτική και Καθοδήγηση, Εκπαιδευτική ηγεσία.

Μη Πτυχίο Προγράμματα

Το πρόγραμμα Αμερικανικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο προσφέρει εντατική μελέτη αγγλικών ως προετοιμασία για πανεπιστημιακή μελέτη. Μια ευρεία ποικιλία προγραμμάτων πιστοποίησης και πύλης - συμπεριλαμβανομένων των προϋποθέσεων εισαγωγής για προπτυχιακούς φοιτητές, το πρόγραμμα προ-MBA και το διεθνές επιχειρηματικό δίπλωμα - προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για επαγγελματική και ακαδημαϊκή πρόοδο. Μέσα από το Πρόγραμμα Επίσκεψης Φοιτητών, οι Διεθνείς Φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό στην Καλιφόρνια για ένα καλοκαίρι, ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο.

110393_110249_IMG_2699-21.jpg

Διακεκριμένη Σχολή

Το Cal State East Bay έχει κερδίσει την εθνική αναγνώριση για την αριστεία της σχολής και οι καθηγητές μας είναι αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας - στην τάξη και πέρα. Η θέση μας στο κέντρο της ζωντανής περιοχής του Σαν Φρανσίσκο Bay μας επιτρέπει να προσελκύουμε αφοσιωμένα μέλη ΔΕΠ που δεν είναι μόνο αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στους τομείς τους, αλλά συχνά είναι παγκοσμίως γνωστοί στους κλάδους τους, συμπεριλαμβανομένων των τομέων των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, τις τέχνες και την εκπαίδευση. Αυτό μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ένα ισχυρό ακαδημαϊκό μάθημα και ένα πρόγραμμα σπουδών πραγματικού κόσμου που θα σας προετοιμάσει για μια προσωπική επιτυχία και επαγγελματική επιτυχία.

Πρακτικές ευκαιρίες κατάρτισης για διεθνείς φοιτητές

Στο California State University, East Bay , ο στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε τους μαθητές για τις μελλοντικές σταδιοδρομίες. Η τοποθεσία του Κάσλ Ανατολ Μπέι στους λόφους με θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο προσφέρει κάτι περισσότερο από μια απίστευτη θέα. τοποθετεί επίσης τους σπουδαστές μας στην ιδανική θέση για επαγγελματική εξέλιξη μόλις 30-40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Σαν Φρανσίσκο και τη Silicon Valley, όπου κάθε χρόνο εκατοντάδες μαθητές μας έχουν πρακτική κατάρτιση σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, τεχνολογικούς γίγαντες, τοπικούς οργανισμούς και διεθνείς εταιρείες που εδρεύουν την περιοχή Bay. Το CSUEB προσφέρει τόσο προπτυχιακά όσο και μεταπτυχιακά προγράμματα σε 24 εγκεκριμένους τομείς STEM, συμπεριλαμβανομένων των Επιχειρηματικών Αναλύσεων, της Πληροφορικής, της Βιομηχανικής Μηχανικής, της Τεχνικής Διοίκησης, του Σχεδιασμού Πολυμέσων / Αλληλεπίδρασης και της Στατιστικής. Οι απόφοιτοι αυτών των προγραμμάτων μπορεί να είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για την επέκταση STEM OPT 2 ετών.

110391_110250_Studentlife_CBE_lawn2_copy.jpg

Ιστορικό Πανεπιστημίου

Το Cal State East Bay έχει περάσει πολύ από τα τελευταία 60 χρόνια - έχει πέντε πρόεδροι, περάσει από πέντε διαφορετικά ονόματα και παρήγαγε χιλιάδες αποφοίτους που έχουν εισέλθει στο εργατικό δυναμικό της περιοχής.

Το πανεπιστήμιο αρχικά ονομάστηκε κρατικό κολλέγιο για την κομητεία Alameda όταν καθιερώθηκε επίσημα από την Καλιφόρνια Κρατική Συνέλευση το 1957. Groundbreaking τελετές για την σημερινή Campus Hayward πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 1961 και το κολλέγιο μετακόμισε στη μόνιμη θέση του το φθινόπωρο του 1963. Μια πρωτοποριακή πνεύμα διαδεδομένη πανεπιστημιούπολη στους ιδεαλιστικούς μήνες πριν ο δολοφόνος του Προέδρου John F. Kennedy δολοφονήθηκε το Νοέμβριο του 1963, γεννημένος από την ταυτοποίηση με τα προγράμματα New Frontier του Kennedy. Ως εκ τούτου, το φοιτητικό σώμα επέλεξε να αποκαλεί πρωτοπόρους και η πρώτη μασκότ της Pioneer ήταν αστροναύτης από το πρόγραμμα διαστημικών προγραμμάτων Pioneer της NASA.

Οι επεκτάσεις της πανεπιστημιούπολης της δεκαετίας του 1960 έγιναν καρποφόρες στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με διάφορα νέα κτίρια που άνοιξαν, όπως τα κτίρια της Βιβλιοθήκης και της Διοίκησης, το Πανεπιστημιακό Θέατρο και το Robinson Hall το 1971 και το Student Health Center το 1973. Το Pioneer Heights, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 1987. Με τη φιλοξενία 400 μαθητών, τα Pioneer Heights θα αμφισβητούσαν τη φήμη του πανεπιστημίου ως «σχολή μετακίνησης» και θα προσέφεραν έναν νέο πυρήνα φοιτητικής ζωής στην πανεπιστημιούπολη.

Το πανεπιστήμιο διεύρυνε την εμβέλειά του στο Contra Costa County το 1992, ανοίγοντας μια δορυφορική πανεπιστημιούπολη στο Concord και στη συνέχεια άλλαξε το όνομά του στο California State University, East Bay το 2005 για να αντικατοπτρίζει τη νέα περιφερειακή θέση. Οι τρεις πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου - που ονομάστηκαν πανεπιστημιούπολη Hayward, η πανεπιστημιούπολη Concord και το Κέντρο Oakland - ενίσχυσαν την περιφερειακή επιρροή του πανεπιστημίου.

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, αναπτύχθηκαν νέες κατασκευές στην πανεπιστημιούπολη Hayward, με την κατασκευή του κτιρίου Business and Technology Valley και του κέντρου αναψυχής και ευεξίας. Λόγω της σεισμικής ευαισθησίας, ο Warren Hall, που ήταν το κτίριο υπογραφής του πανεπιστημίου για δεκαετίες, κατεδαφίστηκε στις 17 Αυγούστου 2013 και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τη νέα φοιτητική διοίκηση και φοιτητή

Καθώς το πανεπιστήμιο συνεχίζει να αναπτύσσεται, είναι γνωστό ιδιαίτερα για την ποικιλομορφία του. Από το 2015-2017, το Ημερολόγιο του Αλμανάκ της Ανώτατης Εκπαίδευσης χαρακτήρισε το φοιτητικό σώμα Cal State East Bay ως το πιο διαφορετικό στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

* Πληροφορίες για την ιστορία του πανεπιστημίου παρέχονται από το εκθετήριο 60ης επετείου της βιβλιοθήκης

Δήλωση αποστολής

Το Cal State East Bay καλωσορίζει και υποστηρίζει ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα με ακαδημαϊκά πλούσιες, πολιτισμικά συναφείς μαθησιακές εμπειρίες, οι οποίες προετοιμάζουν τους μαθητές να εφαρμόσουν την εκπαίδευσή τους σε ουσιαστική ζωή και να είναι κοινωνικά υπεύθυνοι συνεισφέροντες στην κοινωνία. Μέσα από τα εκπαιδευτικά του προγράμματα και δραστηριότητες, το πανεπιστήμιο προσπαθεί να ανταποκριθεί στις εκπαιδευτικές ανάγκες και να συμβάλει στη ζωτικότητα του Ανατολικού κόλπου, του κράτους, του έθνους και των παγκόσμιων κοινοτήτων.

110392_110247__MG_6552.jpg

Τοποθεσίες

Hayward

Address
Carlos Bee Boulevard,25800
94542 Hayward, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Υποβολή ερώτησης

Άλλη