Carthage College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1847, το Carthage College είναι ένα τετραετές, ιδιωτικό κολέγιο των φιλελεύθερων τεχνών και επιστημών στην Κένεσα του Ουισκόνσιν. Η Καρχηδόνα συνδυάζει ένα περιβάλλον αντανάκλασης και αυτοανακάλυψης με μια κουλτούρα υψηλών προσδοκιών, ώστε οι μαθητές μας να αποκαλύψουν και να αναφλέξουν το πραγματικό τους δυναμικό.


Η Αποστολή της Καρχηδόης


Αναζητώντας την αλήθεια, την οικοδόμηση της δύναμης, την εμπνευσμένη υπηρεσία-Μαζί

Αυτή είναι η αποστολή της Καρχηδόνας. Δεν είναι ένα κακό παλιό ρητό που απαγγέλλεται σε δεξιώσεις αποφοίτων και προεδρικά δείπνα. Πρόκειται για μια πρόκληση. Ένα που βάζουμε εκ νέου κάθε μέρα. Για τους μαθητές μας. Για τη σχολή και το προσωπικό μας. Για να γίνει ο κόσμος αυτός καλύτερος χώρος για όλους μας.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 • Η Καρχηδόνα είναι ένα κολέγιο της Ευαγγελικής Λουθηρανικής Εκκλησίας στην Αμερική, που υποδέχεται και εκφράζει την ιουδο-χριστιανική παράδοση.
 • Η Καρχηδόνα τιμά την αγάπη του Θεού για όλους τους ανθρώπους και γιορτάζει την πλούσια ποικιλία της δημιουργίας.
 • Η Καρχηδόνα αγκαλιάζει την υποτροφία και τη διδασκαλία που βασίζονται στον σεβασμό στην αλήθεια, στις δυνατότητες και τους περιορισμούς των μεμονωμένων προοπτικών και στην προσωπική ευθύνη.
 • Η Καρχηδόνα αναγνωρίζει ότι η αναζήτηση της Αλήθειας είναι ένα ταξίδι δια βίου και ότι η γνώση, η εμπειρία και η κατανόηση, που αποκτήθηκαν μέσα από την αγάπη της μάθησης, είναι οι πιο σίγουροι οδηγοί.
 • Η Καρχηδόνα προωθεί προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις που χαρακτηρίζονται από αλήθεια, ειλικρίνεια και ακεραιότητα.


ΑΝΤΟΧΗ ΚΤΙΡΙΟΥ

 • Η Καρχηδόνα προτρέπει όλα τα μέλη της κοινότητας να επιδιώξουν την αριστεία σε κάθε προσπάθεια.
 • Η Carthage παρέχει τους πόρους, τα εργαλεία και τις εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την προσέλκυση και ανάπτυξη αφοσιωμένων φοιτητών, καθηγητών, προσωπικού και διαχειριστών.
 • Η Καρχηδόνα αγωνίζεται για την ευρωστία της σε όλη την εκπαιδευτική της εμπειρία, προσφέροντας στους σπουδαστές ευκαιρίες να αναπτυχθούν σε όλες τις πτυχές της ζωής.
 • Η Καρχηδόνα αναζητά το εύρος και το βάθος της πολιτιστικής εμπειρίας από τους καθηγητές και τους σπουδαστές, δημιουργώντας ένα θεμέλιο για ενημερωμένη, θαρραλέα και αποτελεσματική δράση στον ευρύτερο κόσμο.
 • Η Carthage συνεργάζεται με συμβούλους και συνεργάτες που συμβάλλουν στην αύξηση της συνάφειας, της ζωντάνιας και της ανθεκτικότητας της εκπαιδευτικής εμπειρίας.
 • Η Καρχηδόνα είναι υπεύθυνος διαχειριστής, επενδύοντας και διατηρώντας πόρους στην υπηρεσία σε τρέχουσες και διαδοχικές γενεές φοιτητών.


ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

 • Η Καρχηδόνα επιβεβαιώνει ότι το προνόμιο της εκπαίδευσης συνοδεύεται από τις ευθύνες της κοινωνικής ευαισθητοποίησης.
 • Η Καρχηδόνα προτρέπει τους μαθητές να γίνουν κατασκευαστές ενός δίκαιου και συμπονετικού κόσμου, βυθίζοντας τους σε μια εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρει έκθεση στο πλήρες εύρος της ύπαρξης στη Γη.
 • Η Καρχηδόνα προετοιμάζει τους σπουδαστές για τη ζωή των υπηρεσιών και την πρόοδο στην ηγεσία, παρέχοντας ευκαιρίες να δώσουν τον εαυτό τους και να βοηθήσουν τους άλλους - τοπικά, εθνικά και διεθνώς.
 • Τα μοντέλα της Καρχηδόης και προάγει την τέχνη της διατήρησης, επιδιώκοντας τον σεβασμό στη ζωή σε όλες τις διάφορες μορφές και πολιτισμούς της.


ΜΑΖΙ

 • Η Καρχηδόνα είναι μια κοινότητα κολλεγίων που καλύπτει γενιές και ιδεολογίες γεφυρών, καλλιεργώντας τη ζωή των υπηρεσιών, την εργασία, την εκτίμηση και την κατανόηση.
 • Η Καρχηδόνα επιβεβαιώνει ότι η αλήθεια, η δύναμη και η υπηρεσία αλληλεπιδρούν ευεργετικά καθ 'όλη τη ζωή και ενθαρρύνει τα μέλη της κοινότητας να ακολουθήσουν μονοπάτια που ενσωματώνουν και τα τρία.
 • Η Καρχηδόνα αγκαλιάζει παραδόσεις που ανυψώνουν την κοινότητα και αυξάνουν τη σημασία και το κύρος της.
 • Η Carthage ενθαρρύνει τα μέλη της κοινότητας να αμφισβητήσουν και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον, να δεχτούν την ευθύνη και να απαιτήσουν λογοδοσία και να συνεργαστούν για την εξυπηρέτηση του καλού ενδιαφέροντος των μαθητών.


Σχετικά με την Καρχηδόνα

Ιδανική τοποθεσία

Η πανεπιστημιούπολη της Καρχηδόης είναι ένα δέντρο με έκταση 80 στρεμμάτων που βρίσκεται στην όχθη της λίμνης του Μίτσιγκαν, στο μέσο του δρόμου μεταξύ Σικάγο και Μιλγουόκι. Η πανεπιστημιούπολη προσφέρει εκπληκτική θέα στη λίμνη Μίτσιγκαν από σχεδόν κάθε κτίριο στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένων πολλών δωματίων αίθουσας διαμονής. Η εύκολη πρόσβαση σε δύο μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές προσφέρει στους μαθητές ευκαιρίες για πραγματική εμπειρία και δικτύωση.


Εγγραφή και μέγεθος τάξης

Η Carthage φιλοξενεί 2.600 προπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης και 400 φοιτητές μερικής φοίτησης. Το μέσο μέγεθος της τάξης μας είναι μόλις 17 μαθητές. Ο λόγος σπουδαστών-καθηγητών της Carthage είναι 12: 1.


Βαθμοί που προσφέρονται

Η Καρχηδόνα απονέμει το πτυχίο Bachelor of Arts με ειδικότητες σε περισσότερα από 40 θεματικά πεδία, το πτυχίο Bachelor of Science in Nursing, πτυχίο Master of Education και πτυχίο Master of Science στην Επιχειρηματική Σχεδίαση και Καινοτομία. Η Καρχηδόνα φιλοξενεί επίσης το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου Loyola University του Σικάγου.


Ακαδημαϊκοί

Η Carthage προσφέρει μεγάλες εταιρείες, ανηλίκους και συγκεντρώσεις σε περισσότερους από 50 τομείς σπουδών, όπως τη βιολογία, τη χρηματοδότηση, τη διεθνή πολιτική οικονομία, την εκπαίδευση, το θέατρο και τη νευροεπιστήμη. Υπογραμμίζουμε τη διεπιστημονική μελέτη, την προπτυχιακή έρευνα, την πρακτική μάθηση, την ατομική προσοχή και τη ζωντανή συζήτηση και συζήτηση στην τάξη. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να προάγει την κριτική σκέψη, ενώ αμφισβητεί τους μαθητές να εκφραστούν αποτελεσματικά. Οι ηλικιωμένοι της Καρχηδόνας βαθμολογούν το 11% σε εθνικό επίπεδο σε κριτική σκέψη, επίλυση προβλημάτων και γραπτή επικοινωνία. τα ακαδημαϊκά κέρδη που έδειξαν οι σπουδαστές της Καρχηδόνας από τον πρωτοεμφανιζόμενο σε ανώτερο χρόνο είναι στο υψηλότερο 17% σε εθνικό επίπεδο.


Διαπίστευση, βραβεία και τιμές

Η Καρχηδόνα έχει διαπιστευθεί από την Επιτροπή Ανώτερης Εκπαίδευσης από το 1916. Η Καρχηδόνα έχει ονομαστεί Best College Midwestern από το The Princeton Review (2016), ονομασία που δίνεται μόνο στο 25% των τετραετών σχολείων.


Δεσμευμένη Σχολή

Οι καθηγητές, όχι οι βοηθοί διδασκαλίας, διδάσκουν όλες τις τάξεις. Η αφιερωμένη μας σχολή αποτελείται από περισσότερους από 150 μελετητές, από τους οποίους το 90 τοις εκατό κατέχει διδακτορικά ή τερματικά διπλώματα από τις κορυφαίες μεταπτυχιακές σχολές του κόσμου, όπως το Harvard, το Yale, το MIT, το Princeton και η Oxford.


Ζωντανή ζωή στο campus

Η φοιτητική ζωή στην Καρχηδόνα θα είναι ένα μνημειώδες κομμάτι της εμπειρίας σας. Το 70% των μαθητών ζουν στην πανεπιστημιούπολη. οι φοιτητές υποχρεούνται να ζουν στην πανεπιστημιούπολη μέχρι το ανώτερο έτος τους και η στέγαση στις πανεπιστημιουπόλεις είναι εγγυημένη και για τα τέσσερα έτη. Το Kenosha είναι μια ζωντανή περιοχή με γκαλερί τέχνης, μουσεία, θέατρα, καταστήματα και εστιατόρια. Το Μιλγουόκι και το Σικάγο είναι μόνο ένα γρήγορο ταξίδι μακριά. Στην πανεπιστημιούπολη, υπάρχει πάντα κάτι συμβαίνει: θεατρικές παραστάσεις, διαλέξεις, ταινίες, επίσκεψη εκτελεστές, 5K τρέχει. Το Tarble Arena φιλοξένησε το Script, τον Fray και τον Phillip Phillips, μεταξύ άλλων. Με περισσότερες από 120 φοιτητικές οργανώσεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι εμπλοκής.


Σκεπτόμενη διερεύνηση στην Λουθηριακή παράδοση

Μια εκπαίδευση κολλεγίων θα πρέπει να κάνει περισσότερα από απλά να σας πάρει μια δουλειά. Θα πρέπει να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιοι είστε, τι δημιουργήσατε να κάνετε και πώς μπορείτε να εργαστείτε για το καλύτερο καλό. Η Καρχηδόνα είναι συνδεδεμένη με την Ευαγγελική Λουθηρανική Εκκλησία στην Αμερική, αλλά μόνο και μόνο επειδή είμαστε Λουθηρανός δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε. Μοιραζόμαστε και χαιρετίζουμε τις απόψεις, τις εμπειρίες και τις ιστορίες της πίστης από τις θρησκείες σε όλο τον κόσμο. Οι αξίες μας για την Λουθηρανία σημαίνουν ότι σας προκαλούμε να ρωτήσετε τις βαριές ερωτήσεις και να προσπαθήσετε να βοηθήσετε τους μαθητές μας να αναπτύξουν μια ισχυρή ηθική και πνευματική πυξίδα.


Κορυφαίες εγκαταστάσεις

Τα πράγματα φαίνονται νέα στην Καρχηδόνα επειδή είναι. Η Καρχηδόνα έχει επενδύσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια στις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης τα τελευταία 12 χρόνια. Ένα ολοκαίνουργιο επιστημονικό κέντρο άνοιξε το φθινόπωρο του 2015. Άλλα νέα κτίρια περιλαμβάνουν την Campbell Student Union, το Oaks Residential Village, το NE Tarble Athletic και το Κέντρο Αναψυχής και το AW Clausen Center for World Business.


NCAA Τμήμα ΙΙΙ Αθλητισμός

Πεδία Carthage 24 Οι ομάδες NCAA Division III ανταγωνίζονται στο συνέδριο του College of Illinois και του Wisconsin. Περίπου το ένα τρίτο του φοιτητικού μας σώματος συμμετέχει στο διαπολιτειακό αθλητισμό, ενώ ένα άλλο τρίτο συμμετέχει στα πολλά αθλητικά κλαμπ και αθλήματα που προσφέρονται.


Ένας ηγέτης στο εξωτερικό

Η Καρχηδόνα κατατάσσεται στον αριθμό 5 στο έθνος μεταξύ των ιδρυμάτων απολυτηρίου για τη συμμετοχή των φοιτητών σε βραχυπρόθεσμους φοιτητές στο εξωτερικό. Πολλοί φοιτητές που δεν θα σπουδάσουν στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του κολλεγίου, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μέχρι ένα μήνα σε διαφορετική χώρα κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου του Carthage Term, όταν η σχολή οδηγεί περιηγήσεις σε προορισμούς όπως Γερμανία, Σουηδία, Κούβα, Κίνα και Νικαράγουα.


Το πλούσιο ιστορικό μας

Στην Καρχηδόνα, έχουμε δει 170 χρόνια ηγέτες, ιθύνοντες και πηγαίνοντας να βγουν έξω και να πάνε. Έχουμε αλλάξει το όνομά μας - ακόμα και τη θέση μας - από τότε που ιδρύθηκε το 1847. Όμως, ο πυρήνας της εκπαίδευσης στην Καρχηδόνα έμεινε ο ίδιος: το ίδρυμα των φιλελεύθερων τεχνών μας παρέχει στους μαθητές μια ισχυρή ακαδημαϊκή, ηθική και πνευματική πυξίδα. γίνονται αντιληπτά, επινοητικά και γειωμένα άτομα.
Carthage College ιδρύθηκε από τους αρχαίους Λουθηρούς στην εκπαίδευση και ναυλωμένος από την Γενική Συνέλευση του Ιλινόις στις 22 Ιανουαρίου 1847. Την εποχή εκείνη το Κολέγιο βρισκόταν στο Hillsboro του Illinois και ήταν γνωστό ως το Λογοτεχνικό και Θεολογικό Ινστιτούτο της Λουθηρανικής Εκκλησίας στην Άπω Ανατολή. Το όνομα σύντομα μειώθηκε στο Κολλέγιο του Hillsboro.
Με μια διδακτική σχολή και 79 φοιτητές, ο Hillsboro υποσχέθηκε ότι «θα είναι ένα μάθημα μελέτης σχεδιασμένο να είναι εξονυχιστικό και πρακτικό και να αγκαλιάζει όλους τους κλάδους της μάθησης που συνήθως ακολουθούνται στις καλύτερες ακαδημίες και κολέγια».
Η Hillsboro ευημερούσε στα πρώτα δύο χρόνια της, χάρη στην υποστήριξη από τις εκκλησίες της Λουθηρίας. Το 1852, το Κολλέγιο μεταφέρθηκε στη μεγαλύτερη πόλη του Σπρίνγκφιλντ, Ιλλινόις, και ανέλαβε το νέο όνομα του Illinois State University.
Το 1870, το Κολλέγιο μετακόμισε ξανά, αυτή τη φορά στην αγροτική, δυτική-κεντρική πόλη της Καρχηδόνας, Ill., Όπου το κολλέγιο απέκτησε το σημερινό του όνομα. Μέχρι το 1916, το Κολλέγιο απέκτησε διαπίστευση από τη Βόρεια Κεντρική Ένωση Κολλεγίων και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία του σωματείου «Α» - ένα από τα τέσσερα κολέγια στο Ιλλινόις για να κερδίσει αυτή την τιμή. Μέχρι το 1927, η εγγραφή στο Κολλέγιο είχε φθάσει σε περίπου 300 φοιτητές.
Η Μεγάλη Ύφεση και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος μείωσαν την εγγραφή σε 131 φοιτητές το 1943. Δέκα χρόνια αργότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο συμφώνησε να εξετάσει το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης της Καρχηδόνας για άλλη μια φορά. Μέχρι το 1962, η Καρχηδόνα είχε εγκαταστήσει την ορεινή πανεπιστημιούπολη της στο Kenosha, Wis., Και το Κολλέγιο ξεκίνησε μια εποχή συναρπαστικής ανάπτυξης.
Η επόμενη δεκαετία έφερε μια περίοδο συνεχούς επέκτασης. Η εγγραφή αυξήθηκε πενταπλάσια, η δωρεά τριπλασιάστηκε και τα περιουσιακά στοιχεία αυξήθηκαν κατά 600%. Το Φθινόπωρο του 1995, η Καρχηδόνα εισέβαλε 1.527 σπουδαστές πλήρους φοίτησης, δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ. Η πλήρης εγγραφή τώρα βρίσκεται σε επίπεδο ρεκόρ 2.600 φοιτητών. Συνολική εγγραφή είναι 3.000 φοιτητές. Οι εντατικές εθνικές έρευνες έχουν δημιουργήσει ένα διδακτικό προσανατολισμό με διδακτορικό δίπλωμα από μεγάλα μεταπτυχιακά προγράμματα σε όλη τη χώρα. Από το 1999, η Καρχηδόνα έχει επενδύσει περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια σε νέες κατασκευές, μεγάλες ανακαινίσεις και τεχνολογική απόκτηση.

Τοποθεσίες

Kenosha

Address
Alford Park Drive,2001
53140 Kenosha, Wisconsin, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη