Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ως το μόνο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Χαβάη, και μία από τις τρεις Marianist ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις ΗΠΑ, εμείς στο Πανεπιστήμιο Chaminade καθοδηγούνται από την κατανόηση που τόσο λόγος και η πίστη είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιδίωξη της αλήθειας. Η κοινότητά μας είναι μια οικογένεια όπου οι μαθητές ωριμάσει σε πολίτες του κόσμου που σέβονται την πολυπλοκότητα και την ποικιλομορφία των άλλων, την αξία της κοινότητας των υπηρεσιών, και να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια πιο δίκαιη κοινωνία. σχολή μας τονίζουν την κριτική σκέψη και τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων, ενώ mentoring φοιτητές σε περισσότερες από 25 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στις καλές τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις επιστήμες και τα μαθηματικά, επιστήμες της συμπεριφοράς, των επιχειρήσεων και της επικοινωνίας, της εκπαίδευσης, και νοσηλευτικής. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην διεθνή πόλη της Χονολουλού στο νησί της O'ahu, Chaminade θεωρείται για εξαιρετικά ποικίλες φοιτητικού σώματος του - φοιτητές προέρχονται από τη Χαβάη, την ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ, την περιοχή του Ειρηνικού, και όχι μόνο. τάξεις είναι μικρές, με χαμηλή αναλογία φοιτητών-to-σχολή. Εδώ, οι μαθητές αναπτύσσουν επαγγελματικά μέσω σχεδίων υπηρεσίας μάθηση, την έρευνα και την πρακτική εμπειρία, και την ηγεσία και την κοινότητα δικτύωσης ευκαιρίες. Στο Chaminade, οι μαθητές λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο εκπαίδευση που τους προετοιμάζει για ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μέλλον.

Η Ιστορία μας Chaminade Πανεπιστήμιο της Χονολουλού ιδρύθηκε το 1955 υπό την καθοδήγηση των πέντε Marianists πρόθυμοι να καθιερώσει μια Καθολική ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Hawai`i. Αρχικά, Chaminade ξεκίνησε ως ένα κολέγιο διετούς, St. Louis Junior College, και εξέφρασε την ικανοποίησή του από τριάντα νέων ανδρών κατά την εναρκτήρια τάξη. Μέσα σε δύο χρόνια, το σχολείο επεκτάθηκε σε ένα τετραετές, συν-εκπαιδευτικό διαίσθηση και άλλαξε το όνομά της σε Chaminade College προς τιμήν του πατέρα William Joseph Chaminade, ιδρυτή της Κοινωνίας της Θεοτόκου (Marianists). Chaminade επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην κοινότητα το 1967 με την ίδρυση ενός απογευματινή συνεδρίαση να εξυπηρετεί τους ενήλικες με τις επιχειρήσεις, την οικογένεια και στρατιωτικές ευθύνες που επιθυμούσαν να ακολουθήσουν ένα πτυχίο κολεγίου. Το 1977, το πανεπιστήμιο ολοκλήρωσε την εξέλιξή της, προσθέτοντας μεταπτυχιακά προγράμματα για να γίνει Chaminade Πανεπιστήμιο της Χονολουλού. Επί του παρόντος, 23 προπτυχιακές τους σπουδές και 7 μεταπτυχιακά προγράμματα είναι διαθέσιμα.

Η ιστορία της Campus μας Η εικονική ισπανική αποστολή ενέπνευσε κτίρια του Clarence TC Τσινγκ Hall, Eiben Hall και Henry Hall έχουν καθίσει σε περίοπτη θέση στις πλαγιές του Kalaepohaku για σχεδόν έναν αιώνα. Πολλές λειτουργίες του όμορφη πανεπιστημιούπολη μας, όπως και η Ε Komo Mai Circle και το άγαλμα του Πατέρα Chaminade έχουν φωτιστικά, δεδομένου ότι οι πρώτοι μαθητές του Saint Louis School έφτασε το 1928. Στο αληθινό πνεύμα της αποστολής μας, η πανεπιστημιούπολη κλήθηκε να υπηρετήσει την κοινότητα κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Μαθήματα μεταφέρθηκαν σε κοντινά όργανα και η πανεπιστημιούπολη μετατράπηκε σε προσωρινό νοσοκομείο, φιλοξενία 147η Γενικό Νοσοκομείο του στρατού για πέντε χρόνια. Μαθήματα επανέλαβε τον Ιανουάριο του 1946 χαιρέτισε την πρώτη τάξη των φοιτητών κολεγίου το 1955. Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια, η πανεπιστημιούπολη μας έχει υποστεί μια τεράστια δεύτερο μετασχηματισμό, την επέκταση εγκαταστάσεων και την επικαιροποίηση της τεχνικής υποδομής μας να περιλαμβάνουν την οικογένεια Βιβλιοθήκη Sullivan, Dr. και η κα Lawrence KW (BoHing Chan) Tseu Κέντρο Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης, και ανακαινίστηκε εργαστήρια επιστήμης.

Αποστολή

Πανεπιστήμιο Chaminade προσφέρει στους φοιτητές του μια εκπαίδευση σε ένα συνεργατικό περιβάλλον μάθησης που τους προετοιμάζει για τη ζωή, την εξυπηρέτηση και επιτυχή σταδιοδρομία. Καθοδηγούμενη από καθολικούς, Marianist και φιλελεύθερες τέχνες εκπαιδευτικές παραδόσεις, Chaminade ενθαρρύνει την ανάπτυξη του ηθικού χαρακτήρα, προσωπικές ικανότητες, και μια δέσμευση για την οικοδόμηση μιας δίκαιης και ειρηνικής κοινωνίας. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει τόσο την κοινωνία των πολιτών και εκκλησιαστικές κοινότητες της περιοχής του Ειρηνικού ακαδημαϊκή και πνευματική τους πόρους της στην επιδίωξη κοινών στόχων.

Δήλωση του πυρήνα ΠΑΥ

Από την αποστολή μας να ρέει προς τα ακόλουθα βασικά Δεσμεύσεις που τόσο ενισχύουν και να καθορίσετε την αποστολή. Κατανοούμε πυρήνα Δεσμεύσεις μας ως κατευθυντήριες τόσο την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε και το σχηματισμό της εκπαιδευτικής μας κοινότητας:

Δεσμεύσεις για την Υπηρεσία

Για να προσφέρουμε ποιότητα ακαδημαϊκά προγράμματα, τόσο εκείνων που οδηγούν σε πτυχίο και εκείνων που επικεντρώνεται στην συνεχή εκπαίδευση, με τρόπο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών και των κοινοτήτων μας? Σε μεταπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι αναγνωρίζονται για φιλελεύθερες τέχνες τους μάθηση, η προετοιμασία για την επαγγελματική σταδιοδρομία, ευκολία στη χρήση των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας, το ενδιαφέρον για τη δια βίου μάθηση, την εκτίμηση της διαφορετικότητας, η αίσθηση της ηθικής ευθύνης, και η δέσμευση για την ηγεσία μέσω της υπηρεσίας να επηρεάσει θετικά ατομική ζωή και το κοινό καλό? Για να είναι μια κοινότητα που βλέπει πέρα ​​από τον εαυτό της και επιδίδεται σε δημόσια υπηρεσία, που εμπλουτίζει τη ζωή της ευρύτερης κοινότητας? Να εμφανίζουν μια ισχυρή κοινωνική συνείδηση ​​που διαποτίζει ρητά όλα τα προγράμματα σπουδών? Να συμμετάσχουν σε εταιρικές σχέσεις με την κοινότητα της Χαβάης, οι γείτονές μας νησί του Ειρηνικού, την εκκλησία και εκείνους με τους οποίους μοιραζόμαστε Marianist χορηγία? Για να διερευνήσουν κριτικά τις διασταυρώσεις της πίστης και του πολιτισμού και, σύμφωνα με την ταυτότητά μας, να ασκούν τους μαθητές μας σε αυτόν τον διάλογο και να συμμετέχουν στις διαδικασίες της δημόσιας εκπαίδευσης και τη χάραξη πολιτικής και την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης και ειρηνικής κοινωνίας.

Δεσμεύσεις για το χαρακτήρα της μας Εκπαιδευτική Κοινότητα

Για να είναι μια ενιαία εκπαιδευτική κοινότητα όπου τα μέλη δεσμεύονται για την κοινή μας αποστολή και αυτο-ανάπτυξή τους? Για να είναι μια σχολή και το προσωπικό με επίκεντρο κυρίως την εκμάθηση των φοιτητών και την ανάπτυξη του ατόμου στο σύνολό του? Για να κρατήσετε μια εκτενή άποψη της φιλοξενίας, που σημαίνει εγκαρδιότητα με τις ιδέες και τα ταλέντα των άλλων? να ακούσει με ανοιχτό μυαλό που ενισχύει την ακεραιότητα μας και επαναβεβαιώνει την ανθρωπιά μας? Να γαλουχήσει μια κουλτούρα που τιμά και προωθεί την ανοικτή έρευνα, τον προβληματισμό, κριτικό διάλογο με τους συμμαθητές και να πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη και τη διάδοση της υποτροφίας μας? Για να είναι μια επιστημονική κοινότητα η οποία διερευνά και να ενθαρρύνει τις συνδέσεις ανάμεσα στους επιστημονικούς κλάδους και παρέχει τις διάφορες εμπειρίες απαραίτητες για να κάνουν αυτές τις συνδέσεις. Αυτό συνεπάγεται έντονη, αφιερωμένη συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων και των φοιτητών? Να προωθήσει ένα εξαιρετικό πολυ-πολιτισμική μαθησιακό περιβάλλον με βάση την μοναδική μας τοποθεσία Νησί του Ειρηνικού? Για τη διεξαγωγή τους εαυτούς μας με την προσωπική ακεραιότητα, ίσως το πιο ισχυρό εκπαιδευτικό εργαλείο που διαθέτουμε? για να χρησιμεύσει ως καθοδηγητές και πρότυπα? ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τους μαθητές τους επιτρέπει να εργάζονται με άλλους με παρόμοιο τρόπο? Για να είναι μια κοινότητα η οποία παραμένει το μάθημα μέσα από τις δύσκολες περιόδους. Υπομονή, αυτοπειθαρχία και θυσίες είναι απαραίτητες για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή κοινότητα. Περιμένουμε μέσα μας για λύσεις και την αποφασιστικότητα να εργαστούν μέσα από τις δυσκολίες.

ακαδημαϊκής αριστείας

Chaminade φοιτητές σπουδάζουν υπό την καθοδήγηση ενός εξαιρετικού, συμμετέχουν καθηγητές. πτυχιακά προγράμματα μας είναι η πλήρης προετοιμασία για σταδιοδρομία στο χώρο εργασίας, ή για τη συνέχιση σπουδών σε μεταπτυχιακό σχολείο. Τα προγράμματά μας είναι προσανατολισμένη έτσι ώστε κάθε άτομο μαθητής μπορεί να αναπτύξει στο έπακρο τις ακαδημαϊκές δυνατότητές τους.

Στο Chaminade είμαστε αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση του μαθητή στο σύνολό της πρόσωπο. πανεπιστημιούπολη μας είναι ένα ζωντανό τάξη για την εκμάθηση για τη διαβίωση και την εργασία στον 21ο αιώνα. Οι μαθητές Chaminade παρασκευάζονται μέσω προκλητική λόγου? άσκησης σε διάφορες μεθόδους της έρευνας? και ηθική καθοδήγηση και την πνευματική εξερεύνηση. Συμμετοχή στην πολυπολιτισμική κοινότητα Chaminade του εμπλουτίζει και βαθαίνει τις προοπτικές της ανθρωπότητας, και βοηθά να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την ευαισθητοποίηση που απαιτούνται από τους ηγέτες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Chaminade University of Honolulu

Το Master of Science στη Συμβουλευτική Ψυχολογία πρόγραμμα (MSCP) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους αποφοίτους για την εργασία στην κοινότητα και τα σχολεία, βοηθ ... [+]

Το Master of Science στη Συμβουλευτική Ψυχολογία πρόγραμμα (MSCP) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους αποφοίτους για την εργασία στην κοινότητα και τα σχολεία, βοηθώντας τα παιδιά, τους νέους και τους ενήλικες να προσαρμοστούν στις διάφορες εκπαιδευτικές, την οικογένεια, την οργανωτική και κοινωνικά αιτήματα.

Συνοχή μεταξύ των προγραμμάτων σπουδών, η διδασκαλία, η κλινική εμπειρία, και την αξιολόγηση σε όλη πρόγραμμα ενός υποψηφίου είναι εγκατεστημένος με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της θεμελιακής χρήση προτύπων NBCC και CACREP. Το πρόγραμμα MSCP στο Πανεπιστήμιο Chaminade χρησιμοποιεί τα πρότυπα του NBCC και CACREP ως πλαίσιο για εξωσχολικές εμπειρία και αποδεδειγμένη γνώση των κοινών βασικών τομέων που απαιτούνται από όλους τους φοιτητές σε κάθε μια από τις τρεις εμφάσεις: Σχολείο Συμβουλευτική, Ψυχικής Υγείας Συμβουλευτική και Γάμος και οικογενειακή συμβουλευτική. Το πρόγραμμα MSCP είναι δομημένο έτσι ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν μια ισχυρή θεωρητική θεμελίωση και τη βασική ανάπτυξη δεξιοτήτων συμβουλευτικής πριν από την είσοδό τους στο κλινικό τμήμα του προγράμματος. Η κλινική τμήμα του προγράμματος λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων όρους του προγράμματος. Έτσι, οι μαθητές μετακινούνται από τα μαθήματα κοινή βάση με κοινά μαθήματα κορμού και έμφαση ειδικά μαθήματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Honolulu
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
30 - 36 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Chaminade University of Honolulu

Η μελέτη των Ιατροδικαστικών Επιστημών στο Chaminade επιτρέπει στους μαθητές μας μια ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας μοναδικής κοινότητας των επιστημόνων που υπηρετούν τους ... [+]

Σχετικά Εγκληματολογικών Επιστημών στο Chaminade

Η μελέτη των Ιατροδικαστικών Επιστημών στο Chaminade επιτρέπει στους μαθητές μας μια ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας μοναδικής κοινότητας των επιστημόνων που υπηρετούν τους στόχους της δικαιοσύνης.

Chaminade προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία. Επιπλέον, Chaminade προσφέρει πρόσθετη κατάρτιση μέσα από το καλοκαίρι Ινστιτούτα Chaminade.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Honolulu
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Chaminade University of Honolulu

Το Master of Arts στο πρόγραμμα διδασκαλίας έχει σχεδιαστεί για το μαθητή που έχει αποφοιτήσει με πτυχίο Bachelor of Art ή πτυχίο Επιστήμης και επιδιώκει licensure για να ... [+]

Το Master of Arts στο πρόγραμμα διδασκαλίας έχει σχεδιαστεί για το μαθητή που έχει αποφοιτήσει με πτυχίο Bachelor of Art ή πτυχίο Επιστήμης και επιδιώκει licensure για να διδάξει. Ο επιτυχής υποψήφιος σε αυτό το πρόγραμμα licensure θα πρέπει να είναι σε θέση να βασιστεί βαθμό και τη ζωή την εμπειρία του ή της Bachelor.

Οι φοιτητές στο Master of Arts στο πρόγραμμα διδασκαλίας πρέπει να επιλέξετε μία από τις παρακάτω κράτους-εγκεκριμένα προγράμματα licensure δάσκαλος:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Honolulu
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Think Education. Think Chaminade.

Student Life at Chaminade University

Chaminade University Campus Tour