Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τσάρλεστον της Νότιας επιδιώκει να αναπτύξουν οι μαθητές με ένα καλά-στρογγυλευμένο φιλελεύθερη παιδεία τέχνες και βασίζεται σε μια βιβλική κοσμοθεωρία. CSU προσφέρει 48 προπτυχιακά μεγάλες εταιρείες και οκτώ μεταπτυχιακά προγράμματα. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα στην τάξη και σε απευθείας σύνδεση. Επαγγελματικά πτυχία είναι διαθέσιμα σε Νοσηλευτικής, Εκπαίδευση, Επιστήμη, Επιχειρήσεις, Τεχνολογία, Μουσικοθεραπεία, Ποινική Δικαιοσύνη, Μαθηματικά, Γραφιστική και Προ-Μηχανικών.

Πίστη Ενσωμάτωση Το όραμα του πανεπιστημίου είναι να είσαι Χριστιανός πανεπιστήμιο αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για την ενσωμάτωση πίστη στη μάθηση, οδηγώντας και το σερβίρισμα. Η αποστολή Τσάρλεστον της Νότιας Πανεπιστημίου είναι η προαγωγή της ακαδημαϊκής αριστείας σε ένα χριστιανικό περιβάλλον. Όλα σχολή, το προσωπικό και οι προπονητές έχουν δεσμευτεί για την αποστολή και το όραμα του πανεπιστημίου.

Παρασκευασμένα Απόφοιτοι CSU προετοιμάζει τους αποφοίτους με ακεραιότητα που είναι κρίσιμες στοχαστές, επιδέξιος στην επικοινωνία και αποτελεσματική συνεργατών θέση να εκτελέσει υπεύθυνους ρόλους στην κοινωνία. Οι απόφοιτοι CSU χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο στον τομέα της εκπαίδευσης, της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, όπως: Bank of America, η Bayer, Benefitfocus, η Boeing, η Bosch, η Disney, η Dupont, του FBI, η General Electric, η Intel, η Johnson & Johnson, MeadWestvaco, SPAWAR, Texas Instruments και η Wells Fargo.

NCAA Division I στίβου Τσάρλεστον Southern University είναι ιδρυτικό μέλος της Big Νότιας Διάσκεψης και οι χορηγοί 16 αθλήματα στο NCAA Division I Επίπεδο. CSU παρέχει μαθητές-αθλητές την ευκαιρία για την ακαδημαϊκή αριστεία, αθλητική επιτυχία και την πνευματική ανάπτυξη.

Αποστολή Προαγωγής της ακαδημαϊκής αριστείας σε ένα χριστιανικό περιβάλλον

Όραση Να είναι Χριστιανός πανεπιστήμιο αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για την ενσωμάτωση πίστη στη μάθηση, οδηγώντας και το σερβίρισμα Μαθαίνοντας 2 Κορινθίους 10: 5 "Έχουμε γκρεμίσει τα επιχειρήματα και κάθε πρόσχημα που η ίδια δημιουργεί εναντίον της γνώσεως του Θεού, και παίρνουμε αιχμαλωσία κάθε σκέψη για να γίνει υπάκουος Χριστός. "Leading Κολοσσαείς 3:17" Και ό, τι κάνετε, με λόγο ή έργο, όλα να τα κάνετε στο όνομα του Κυρίου Ιησού, ευχαριστώντας τον Θεό Πατέρα μέσω αυτού. "Στην υπηρεσία Εφεσίους 2:10" Γιατί είμαστε κατασκευής του Θεού, που δημιουργήθηκε στον Ιησού Χριστό για καλά έργα, που ο Θεός προετοίμασε εκ των προτέρων για να το κάνουμε. "

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Charleston Southern University

Το Master of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να αναλάβει ένα ρόλο διαχείρισης στον τομέα τους ή να προετοιμαστούν ... [+]

Master of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών

Το Master of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να αναλάβει ένα ρόλο διαχείρισης στον τομέα τους ή να προετοιμαστούν για περαιτέρω μελέτη διδακτορικό στην επιστήμη των υπολογιστών. Το πρόγραμμα μας προσφέρει μια καλά στρογγυλεμένη πρόγραμμα σπουδών, δίνοντας στους φοιτητές ένα ισχυρό θεμέλιο σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, ανεξάρτητα από την εστίασή τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Τσάρλεστον
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

International Student-Athletes

Charleston Southern University: First Look