Claremont Lincoln University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Claremont

Δεξιά χρόνου Δικαίωμα Προσέγγιση

Όπως και εσείς, Claremont Λίνκολν εργάζεται για να αλλάξει τον κόσμο, και καινοτόμο ακαδημαϊκό προσφορές μας αντανακλούν αυτή τη δέσμευση. Με τα εμπρός-σκέψης σχολή ως μέντορες, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε αυστηρή ακαδημαϊκή έρευνα όπου συναντά τις πρακτικές ανάγκες του κόσμου. Πιστεύουμε ότι οι στόχοι της εκπαίδευσης είναι να φτάσει πέρα ​​από τα δικά μας συμφέροντα. Η εκπαίδευση θα πρέπει, στο τέλος, να σας βοηθήσει να μετατρέψει τον κόσμο γύρω μας.

Μια νέα εμπειρία μάθησης

Claremont Lincoln βρίσκεται στην πρωτοπορία μιας νέας προσέγγισης για την μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την πολιτιστική, θρησκευτική και οικονομική πολυμορφία. Συνεργαζόμαστε με την παγκόσμια σκέψη-ηγέτες και την αλλαγή-παράγοντες για την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών καινοτόμες μάστερ μας στην ηθικές Ηγεσία, Διαθρησκειακός Δράση και Κοινωνικών επιπτώσεων. καθηγητές και οι μαθητές μας έχουν κοπεί από ένα διαφορετικό ύφασμα.

Νέες προοπτικές Απόδοση Νέα Λύσεις

Είμαστε μια μη κερδοσκοπική απόφοιτος του σχολείου βασίζεται στην πεποίθηση ότι η μεγάλη φιλοσοφική, θρησκευτική και ηθική παραδόσεις του κόσμου είναι βαθιά πηγάδια της σοφίας για να φέρει τους ανθρώπους μαζί για να αντιμετωπίσουν αιώνιο κοινωνικά προβλήματα. νέα εκπαιδευτική προσέγγιση μας βυθίζει μαθητές σε μια δυναμική κοινότητα μάθησης και ενθαρρύνει την εξερεύνηση των διαφορετικών πεποιθήσεων, των αξιών και των παραδόσεων. ιδιόκτητο μας Claremont Πυρήνας ® μεθοδολογία εμπλουτίζει την εμπειρία της μάθησης με τις κρίσιμες δεξιότητες της γνώσης και συναίσθησης, του διαλόγου, της συνεργασίας και της αλλαγής που απαιτείται για να επιφέρει αλλαγές για τα καλά.

Κόσμο που αλλάζει εκπαίδευσης που είναι προσβάσιμες και προσιτές

σε απευθείας σύνδεση μοντέλα διδασκαλίας μας είναι εύκολη και προσιτή για τους μαθητές σε όλη την ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Μια διαφορετική, διεθνή ομάδα εμπλουτίζει την εκπαιδευτική εμπειρία, και δύο φορές το χρόνο σε πρόσωπο συναντήσεις προσφέρουν προαιρετικές δυνατότητες για περαιτέρω εμπλοκή και συνεργασία. Claremont Λίνκολν καλεί τους ηγέτες και τους μαθητές, όπως και εσείς, να αποκτήσουν μια νέα προοπτική και να αναπτύξουν τις νέες δεξιότητες που απαιτούνται για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

header-CLU

Δήλωση θεσμική αποστολή

Η αποστολή του Claremont Λίνκολν Πανεπιστημίου είναι να είναι ένας τόπος όπου οι μαθητές μαθαίνουν πώς να φέρεσαι στους άλλους όπως θα θέλαμε να αντιμετωπίζονται. Οι μαθητές μαθαίνουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να κατανοήσουν τις διαφορές μεταξύ των θρησκειών, οι κυβερνήσεις, άλλες οργανώσεις και ιδιώτες? πώς να σέβονται αυτές τις διαφορές? και πώς να συνεργάζονται και να συνεργάζονται με αυτές των διαφορετικών απόψεων για την επίλυση των προβλημάτων μεταξύ τους ειρηνικά, χωρίς βία. Οι μαθητές μας θα ενσωματώσει την αυτογνωσία με κρίσιμες προοπτικές και σύγχρονα δεξιότητες για να δημιουργήσουν μια βιώσιμη κοινωνική αλλαγή, πώς να εφαρμόσουν τον χρυσό κανόνα. Claremont Λίνκολν Πανεπιστήμιο ενσωματώνει το χρυσό κανόνα στο Claremont Core® που διδάσκει τις δεξιότητες της γνώσης και συναίσθησης, του διαλόγου, της συνεργασίας, και την αλλαγή.

Όραση

Το όραμα του Claremont Λίνκολν Πανεπιστήμιο είναι ένας κόσμος που ζει από τον χρυσό κανόνα? ένας κόσμος στον οποίο οι διαφορές μεταξύ εκείνων που έχουν αντικρουόμενες απόψεις αντιμετωπίζονται ειρηνικά, χωρίς βία.

Οι αξίες

συμπόνια - Ακολουθήστε τον χρυσό κανόνα: Κάνετε το unto άλλοι δεδομένου ότι θα είχατε να κάνουν το unto εσείς.

Ακεραιότητα - Να είστε συνεπείς και διαφανείς στις αξίες, τις δράσεις και τα αποτελέσματα μας.

Σεβασμός - Αξία και να λαμβάνει υπόψη της τις απόψεις και τις παραδόσεις του άλλου.

επιμέλεια - Ρίξτε μια δέσμευση για συνεχή βελτίωση και τη δύναμη να κάνει τη διαφορά.

Ατομική Ευθύνη - Τους εαυτούς μας υπεύθυνους? τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας.

Καινοτομία - Προσπάθεια να καθορίσει νέους τρόπους για να κάνουν την εκπαίδευση καλύτερη.

Αφοσίωση - Υποστήριξη και υποταγή στην CLU

Κοινωνικών Επιπτώσεων - Κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

υπηρεσία - Παρέχει μια ποιοτική εκπαιδευτική εμπειρία για όλους όσους αντιμετωπίζουν CLU.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) - OnlineStudies » Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) - HealthcareStudies »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master of Arts in Interfaith Action

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 - 30 μήνες July 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Claremont +1 περισσότερα

[+]

Διαθρησκειακός δράσης είναι μια αναδυόμενη ειδικότητα που απαιτεί κρίσιμες δεξιότητες και τις προοπτικές πέρα ​​από τις θρησκευτικές ή / και θεολογικά κλάδους, προκειμένου να είναι αποτελεσματική στη μετα-κοσμικό πλαίσια. Αυτά τα πλαίσια δείχνουν την αυξανόμενη παρουσία της θρησκείας με βάση συγκρούσεις και εντάσεις μεταξύ των ιερών και κοσμικών της κοινής γνώμης στη δημόσια σφαίρα.... [-]


Master of Arts in Social Impact

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 - 30 μήνες July 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Claremont +1 περισσότερα

Η MA in Κοινωνικών Επιπτώσεων διδάσκει σε σας για να οραματίζονται και να εφαρμόσουν προγράμματα που παράγουν θετικά και βιώσιμα αποτελέσματα εντός της κοινότητάς σας, αλλά και πέραν αυτής. [+]

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Η MA in Κοινωνικών Επιπτώσεων ευθυγραμμίζεται με την αποστολή του Claremont Λίνκολν Πανεπιστήμιο για να εκπαιδεύσει τους ηγέτες που μπορεί να φθάνει σε όλη διαφορές για τη δημιουργία ενός πιο δίκαιου και βιώσιμου κόσμου. Σε αυτό το πρόγραμμα θα μάθετε:

Κοινωνική Παιδεία Αντίκτυπος: συνθέσουν την ιστορία, την κληρονομιά, και το πλαίσιο της κοινωνικής αλλαγής και της καινοτομίας για εφαρμογή στην τρέχουσα παγκόσμια προβλήματα. Διαπροσωπική Επικοινωνία: Ανάπτυξη και επίδειξη, τις διαπροσωπικές και δέσμευση δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική ηγέτες σε μια παγκόσμια κοινότητα ή οργάνωση. Μοντέλα πόρων: Ανάπτυξη στελέχωση στρατηγικές βασίζονται στην τρέχουσα αρχές και διαδικασίες της αγοράς. Κοινωνική Αξιολόγηση: Ανάπτυξη και απασχολούν την αξιολόγηση και μαθησιακές προσεγγίσεις για να αποκτήσουν ορατότητα και να προσαρμόσουν τις προσπάθειες για την αλλαγή των συστημάτων και της κοινωνικής καινοτομίας. Δράση Έρευνας: Έρευνα, ανάλυση και τον προσδιορισμό των κατάλληλων μεθόδων και σύγχρονων στρατηγικών για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πρωτοβουλιών που δημιουργούν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. ... [-]

Βίντεο

Claremont Lincoln University

Επικοινωνία