College of Saint Elizabeth

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το κολλέγιο της Αγίας Ελισάβετ είναι μια κοινότητα εκμάθησης στην καθολική παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών για σπουδαστές διαφόρων ηλικιών, ιστορικού και πολιτισμών.

Το Κολλέγιο ιδρύθηκε το 1899 από τις Αδελφές Φιλανθρωπίας της Αγίας Ελισάβετ και έχει μια ισχυρή παράδοση ανησυχίας για τους φτωχούς, για την ανάπτυξη ηγεσίας με πνεύμα εξυπηρέτησης και κοινωνικής ευθύνης και δέσμευση για την προώθηση των γυναικών ως πλήρων εταίρων στην κοινωνία.

Μέσα από το όραμα της Αγίας Ελισάβετ Άντε Σετόν, Άγιος Βικέντιος του Παύλου, Άγιος Λουίς ντε Μαριλάκ και Μητέρα Μαίρης Ξαβιέ Μιεχανγκ, το ΧΑΚ συνεχίζει να υποστηρίζει τους μαθητές καθώς αναζητούν πνευματική και προσωπική ανάπτυξη στη φροντίδα και υποστηρικτική ατμόσφαιρα ενός καθολικού κολέγου φιλελεύθερων τεχνών.

Το Κολλέγιο είναι περήφανο να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του 21ου αιώνα. Οι σπουδαστές έχουν τις ακόλουθες επιλογές κατά την επιλογή ενός προγράμματος σπουδών που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους:

  • Προπτυχιακό πρόγραμμα - το πρόγραμμα σπουδών επιτρέπει στους φοιτητές να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες που χρειάζονται για την επίτευξη των πλήρων δυνατοτήτων τους ακαδημαϊκά, προσωπικά, πνευματικά και επαγγελματικά.
  • Συνεχιζόμενες σπουδές - ευέλικτο βράδυ, Σαββατοκύριακο και σε απευθείας σύνδεση προγράμματα που οδηγούν σε ένα πτυχίο πανεπιστημίου ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ενηλίκων μαθητών που επιδιώκουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους.
  • Μεταπτυχιακά Προγράμματα - τα προγράμματα σπουδών για το βράδυ, το Σαββατοκύριακο και το διαδίκτυο, καθώς και ένα πλήρως διδακτορικό πρόγραμμα, έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους μαθητές να προχωρήσουν σε τομείς και επαγγέλματα υψηλής ζήτησης. Τα προγράμματα αυτά προετοιμάζουν τους μαθητές μας για να ξεχωρίζουν ως ηθικοί, καταρτισμένοι ηγέτες, που ενεργούν με πνεύμα εξυπηρέτησης και ενεργητικής δέσμευσης, υπερέχουν στα επαγγέλματα, τις κοινότητες και την καθημερινότητά τους.
  • Επαγγελματικά Πιστοποιητικά Προγράμματα - Το ΧΑΚ προσφέρει βραδινά, εβδομαδιαία και σε απευθείας σύνδεση προγράμματα που οδηγούν στην πιστοποίηση συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, υγειονομικής περίθαλψης, διαχείρισης, υπουργείου, διατροφής και άλλων πεδίων.

Το Κολέγιο της Αγίας Ελισάβετ δεν εισάγει διακρίσεις λόγω φύλου, φυλής, πίστης, χρώματος, θρησκείας, αναπηρίας, ηλικίας, οικογενειακής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή έκφρασης φύλου ή εθνικής καταγωγής, στη διαχείριση των εισαγωγών, , προγράμματα υποτροφιών και δανείων ή άλλες πολιτικές του Κολλεγίου, συμπεριλαμβανομένης της απασχόλησης.

Το κολλέγιο της Αγίας Ελισάβετ έχει καταθέσει τη συμμόρφωση με το Τμήμα Υγείας, Εκπαίδευσης και Πρόνοιας βάσει του Τίτλου VI - Νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων του 1964, του Τίτλου IX, της Εκπαίδευσης Τροποποίησης του 1972 και του Τμήματος 504 του Νόμου περί Αποκατάστασης του 1973, όπως τροποποιήθηκε.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Κολλεγίου της Αγίας Ελισάβετ, που χρηματοδοτείται από τις Αδελφές Φιλανθρωπίας της Αγίας Ελισάβετ, είναι να γίνει μια κοινότητα μάθησης στην παράδοση καθολικών φιλελεύθερων τεχνών για φοιτητές διαφορετικών ηλικιών, ιστορικού και πολιτισμών.

Μέσω του οράματος και των αξιών της Elizabeth Ann Seton, του Vincent de Paul και της Louise de Marillac και των ριζωμένων αξιών του Ευαγγελίου και της Καθολικής Κοινωνικής Διδασκαλίας, το Κολέγιο της Αγίας Ελισάβετ επιβεβαιώνει την αλληλεγγύη του προς τους φτωχούς και τη δέσμευσή του στην υπηρεσία της κοινότητας.

Δήλωση Όραμα

Το Κολέγιο της Αγίας Ελισάβετ θα αναγνωριστεί σε εθνικό επίπεδο για την εκπαίδευση ατόμων που αναζητούν εκπαίδευση εστιασμένη στην αφοσιωμένη μάθηση για ηγεσία στην υπηρεσία σε άλλους.

Οι αξίες

Το Κολλέγιο της Αγίας Ελισάβετ ως εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που καθοδηγείται από αποστολή και ενημερώνεται από τις Καθολικές και τις Αδελφές μας φιλανθρωπικές παραδόσεις, επιδιώκει να ζήσει τις ακόλουθες βασικές αξίες για να επιτύχει την αποστολή μας, το όραμα και τους στρατηγικούς μας στόχους:

Ακεραιότητα

Ως κοινότητα καλούμαστε να ενωθούμε με ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό και να είμαστε διαφανείς στις επιλογές μας.

Κοινωνική ευθύνη

Ως κοινότητα είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τη δίκαιη και ηθική ευημερία των ατόμων και των κοινοτήτων για την προώθηση της δικαιοσύνης, της πολυμορφίας και της βιωσιμότητας.

ηγεσία

Ως κοινότητα είμαστε εμπνευσμένοι και εξουσιοδοτημένοι να προχωρήσουμε πέρα ​​από τα όριά μας για να είμαστε υπεύθυνοι, να καινοτομούμε και να μετασχηματίζουμε για το κοινό καλό.

Αριστείας στη διδασκαλία και τη μάθηση

Ως κοινότητα δεσμευόμαστε στη δημιουργία ενός διεγερτικού περιβάλλοντος μάθησης που προωθεί την κριτική διερεύνηση και την ολιστική ανάπτυξη του ατόμου.

Τοποθεσίες

Morristown

Address
College of Saint Elizabeth
2 Convent Road

07960-6989 Morristown, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη