Colorado Mesa University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1925, Colorado Mesa University είναι ένα ολοκληρωμένο περιφερειακό δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει φιλελεύθερες τέχνες, επαγγελματικά και τεχνικά προγράμματα σε μεταπτυχιακό, πτυχίο, συνεργάτη και πιστοποιητικό.

Στο Colorado Mesa, είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε εκπαιδευτικές ευκαιρίες και εργαλεία που βοηθούν τους μαθητές να πετύχουν στον σημερινό περίπλοκο και διασυνδεδεμένο κόσμο. Η εστίασή μας είναι στην παροχή ποιοτικών ακαδημαϊκών προγραμμάτων, βασισμένων σε έναν ισχυρό πυρήνα φιλελεύθερων τεχνών που υποστηρίζει τα ενδιαφέροντα των μαθητών και τις περιφερειακές ανάγκες απασχόλησης, καθώς και τεχνικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις επαγγελματικού εργατικού δυναμικού.

Το Colorado Mesa είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Οι Φοιτητές μας

Colorado Mesa University έχει εγγραφή σχεδόν 11.000 με το 14% του φοιτητικού σώματος του πανεπιστημίου να προέρχεται από έξω από το Κολοράντο. Ο φοιτητικός πληθυσμός είναι 46% άνδρες, 54% γυναίκες και 29% από παραδοσιακά υποεκπροσωπούμενες ομάδες. Η συντριπτική πλειονότητα των μαθητών είναι φοιτητές παραδοσιακής ηλικίας και εγγράφονται σε σπουδές πλήρους απασχόλησης. Πολλοί φοιτητές φοιτούν στο κολέγιο, ενώ εργάζονται και φροντίζουν οικογένειες και το Κολοράντο Μέσα προσφέρει περήφανα βραδινά, διαδικτυακά και εξ αποστάσεως μαθήματα που επιτρέπουν σε μη παραδοσιακούς και εργαζόμενους φοιτητές την ευκαιρία να προωθήσουν το εκπαιδευτικό τους επίτευγμα και να προχωρήσουν στα επαγγέλματά τους.

Η Σχολή μας

Ο πυρήνας του πανεπιστημίου είναι τα 323 μέλη ακαδημαϊκών και τεχνικών καθηγητών πλήρους απασχόλησης από 13 τμήματα. Επιπλέον, μια ομάδα 345 προσεκτικά επιλεγμένων μελετητών και επαγγελματιών χρησιμεύουν ως εκπαιδευτές μερικής απασχόλησης. Η σχολή μας δημιουργεί ένα περιβάλλον σχεδιασμένο να προάγει μια δυναμική ανταλλαγή ιδεών. Εκτός από τη διδασκαλία, οι καθηγητές χρησιμεύουν ως ακαδημαϊκοί σύμβουλοι και συνεργάζονται με εκατοντάδες φοιτητές κάθε χρόνο σε προκλητικά προπτυχιακά ερευνητικά προγράμματα - μια εμπειρία που απαντάται συχνά μόνο σε μεταπτυχιακά προγράμματα.

Οι σχολές μας

Η κεντρική πανεπιστημιούπολη του Κολοράντο Μέσα περιλαμβάνει 141 στρέμματα στην καρδιά του Grand Junction, Κολοράντο. Φωλιασμένη ανάμεσα σε βουνά και φαράγγια υψηλής ερήμου, η περιοχή φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες υπαίθριες αναψυχές της χώρας και απολαμβάνει 300+ ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο.

Η πανεπιστημιούπολη Tilman M. Bishop είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας του Πανεπιστημίου, της Mesa County Valley School District 51, και των επιχειρήσεων της περιοχής και είναι ο κύριος ιστότοπος του διετούς τμήματος του Κολοράντο Μέσα: Δυτικό Κολοράντο Κοινοτικό Κολλέγιο. Τα προγράμματα στο Bishop Campus εξυπηρετούν τις ανάγκες τεχνικής εκπαίδευσης τόσο των μαθητών κολεγίου όσο και των μαθητών λυκείου.

Βρίσκεται στη βάση των όμορφων βουνών του Σαν Χουάν, η πανεπιστημιούπολη Montrose του Κολοράντο Μέσα παρέχει πρόσβαση σε μια ποικιλία προγραμμάτων συνεργατών και πτυχίων σε ένα γραφικό, μικρότερο περιβάλλον πανεπιστημιούπολη.

Αθλητισμός

Colorado Mesa University έχει μια ισχυρή νικηφόρα παράδοση ως μέλος του NCAA Division II και του Rocky Mountain Athletic Conference. Οι Mavericks έχουν περισσότερους από 90 συνεδριακούς και περιφερειακούς τίτλους. Αυτήν τη στιγμή 28 ομάδες του Κολοράντο Μέσα ανταγωνίζονται σε αθλητικά συλλογικά πανεπιστήμια. Η CMU προσφέρει σε περισσότερους από 700 μαθητές-αθλητές την ευκαιρία να κερδίσουν πτυχίο ενώ ανταγωνίζονται σε ένα κορυφαίο ίδρυμα Division II.

Η CMU διαθέτει μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στο συνέδριο στα πρόσφατα ανακαινισμένα αθλητικά γραφεία, το γήπεδο, τα γήπεδα εξάσκησης και το ολοκαίνουργιο El Pomar Natatorium.

Τοποθεσίες

Grand Junction

Address
North Avenue,1100
81501 Grand Junction, Κολοράντο, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη