Columbia College Hollywood

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Columbia College Hollywood είναι χτισμένο πάνω σε ένα θεμέλιο της πρακτικής διδασκαλίας και μάθησης. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά είναι να καλλιεργηθεί μια κουλτούρα πανεπιστημιούπολης που να αντικατοπτρίζει τον πραγματικό κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προγράμματά μας ενθαρρύνουν τη δημιουργική συνεργασία μεταξύ των κλάδων

Από την πρώτη μέρα, θα δοκιμάσετε πολλούς στόχους και δοκιμάστε νέους ρόλους και άγνωστες τεχνολογίες που εμπλέκονται στη δημιουργία δημιουργικού περιεχομένου πολυμέσων. Η διδασκαλία των έμπειρων, βραβευμένων κινηματογραφιστών, τεχνικών, καλλιτεχνών και μέντορων χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία τους για να σας εμπλακεί με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας σε περιβάλλοντα αλληλεπιδραστικών τάξεων.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Για τους κινηματογραφιστές

Columbia College Hollywood είναι το κολέγιο για κινηματογραφιστές όπου θα μάθετε όλες τις πτυχές της κινηματογραφικής παραγωγής. Τα προγράμματα σπουδών μας βυθίζονται στο πλήρες φάσμα των δημιουργικών, τεχνικών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την πλοήγηση στις απεριόριστες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε μια ανταγωνιστική βιομηχανία. Σας δίνουμε πρόσβαση στον πυρήνα της κινηματογραφικής βιομηχανίας με πρακτική εξάσκηση, ευκαιρίες απασχόλησης, επαγγελματικό εξοπλισμό και πραγματική εμπειρία.

Με τους κινηματογραφιστές

Θα συνεργαστείτε με επαγγελματίες σκηνοθέτες που μοιράζονται το πάθος σας και σας συνδέουν από πρώτο χέρι με τη βιοτεχνία και τις επιχειρήσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να εξισορροπούν τις πρακτικές πρακτικές οδηγίες με αρχή και θεωρία έτσι ώστε να έχετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να πραγματοποιήσετε το προσωπικό όραμά σας.

Βιομηχανική πρόσβαση

Θα μελετήσετε την κινηματογραφική παραγωγή στο Λος Άντζελες, το κέντρο της βιομηχανίας ψυχαγωγίας. Θα έχετε πρόσβαση σε ηγέτες του κλάδου, από τους εκπαιδευτές σας στην τάξη έως τους επαγγελματίες ομιλητές που εργάζονται. Οι πανεπιστημιακές σπουδές θα σας δώσουν πραγματική εμπειρία που μπορείτε να πάρετε στην αγορά εργασίας μετά την αποφοίτηση.

Εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Θα έχετε πρόσβαση σε επαγγελματικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν μόνιμες σειρές λήψεων, ξεχωριστά φιλμ και τηλεοπτικές ηχητικές λωρίδες, ψηφιακές σουίτες επεξεργασίας και ένα θέατρο ήχου surround υψηλής ευκρίνειας για την παρουσίαση της δουλειάς σας. Η απογραφή ταινιών και ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών μας ενημερώνεται συνεχώς για να συμπεριλάβει τον επαγγελματικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται επί του παρόντος από επαγγελματίες που εργάζονται.

Δήλωση αποστολής

Columbia College Hollywood εκπαιδεύει τους μαθητές στην τέχνη και την επιστήμη των επικοινωνιών και τα διάφορα μέσα ενημέρωσης της σύγχρονης αφήγησης μέσα σε μια εξερεύνηση των φιλελεύθερων τεχνών. Η αυστηρή πορεία σπουδών και πρακτικής προετοιμάζει τους αποφοίτους να είναι αναλυτικοί στοχαστές και αποτελεσματικοί υπεύθυνοι επικοινωνίας οι οποίοι είναι δημιουργικοί, ενημερωμένοι και υπεύθυνοι που συμβάλλουν στην προώθηση μιας περίεργης, στοχαστικής και συμπονετικής παγκόσμιας κοινότητας.

Φιλοσοφία

Columbia College Hollywood έχει δεσμευτεί να προωθήσει μια κοινότητα μάθησης που προάγει τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την ανάπτυξη μέσω της εκπαίδευσης, της συνεργασίας και μιας κοινής αγάπης για τις τέχνες ψυχαγωγίας. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε μια προκλητική εμπειρία φιλελεύθερων τεχνών που προετοιμάζει τους μαθητές για την ιδιότητα του πολίτη στην παγκόσμια κοινότητα παρέχοντας:
  • Τα αναλυτικά προγράμματα εμπλουτίζονται με πρακτικές εμπειρίες μάθησης που αντικατοπτρίζουν τον πραγματικό κόσμο της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.
  • Το πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στο έργο απαιτεί από τους μαθητές να δουλεύουν σε ομάδες για να μάθουν όλες τις πτυχές της κινηματογραφικής διαδικασίας.
  • Μια εμπνευσμένη σχολή επαγγελματιών της βιομηχανίας ψυχαγωγίας με την εμπειρία για να βοηθήσει τους μαθητές να απελευθερώσουν το δημιουργικό δυναμικό τους.
  • Ένα οικείο εκπαιδευτικό περιβάλλον που ενθαρρύνει κάθε σπουδαστή να αναλάβει τους απαραίτητους κινδύνους για την ανάπτυξη μιας μοναδικής καλλιτεχνικής όρασης και φωνής.
  • Ευκαιρίες για επαγγελματική πρόσβαση και συνεχή μάθηση μέσω των σχέσεων της βιομηχανίας ψυχαγωγίας για να βοηθήσουν τους αποφοίτους να δημιουργήσουν ένα θεμέλιο για δημιουργική και επαγγελματική επιτυχία.

Ιστορία

Για πάνω από 65 χρόνια, το Columbia College Hollywood έχει προσφέρει μια πρακτική εκπαίδευση στην τέχνη

Columbia College Hollywood ιδρύθηκε αρχικά το 1952 στην γειτονιά του πάρκου MacArthur του Λος Άντζελες, ως πανεπιστημιούπολη του Columbia College στο Σικάγο. Το πρόγραμμα σπουδών σχεδιάστηκε για να επικεντρωθεί στις εκκολαπτόμενες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές βιομηχανίες και χαρακτήρισε μια σχολή αποτελούμενη από επαγγελματίες τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς επαγγελματίες. Το 1959, το Columbia College Hollywood διαχωρίστηκε από το ίδρυμα του Σικάγου για να λειτουργήσει ως ανεξάρτητο, ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό κολλέγιο.

Το 1997, το Columbia College Hollywood ίδρυσε την σημερινή πανεπιστημιούπολη στο ιστορικό, πρώην παγκόσμιο αρχηγείο της Panavision, του κορυφαίου σχεδιαστή και κατασκευαστή των καλύτερων φωτογραφικών μηχανών και φακών για τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές βιομηχανίες. Το κολλέγιο βρίσκεται πλέον σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της κοιλάδας του Σαν Φερνάντο, προσφέροντας στους φοιτητές και την πρόσβαση σε όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Φοιτητική ζωή

Είτε ονειρεύεστε τη δημιουργία περιεχομένου για τη μεγάλη οθόνη, την μικρή οθόνη, την κονσόλα παιχνιδιών ή το στάδιο, παρουσιάζοντας το δημιουργικό όραμά σας στον πραγματικό κόσμο ή τον εικονικό κόσμο ή δημιουργώντας τη θέση σας ως ηγέτης της βιομηχανίας ή κύριος του σκάφους σας, έχουμε δημιούργησε μια κουλτούρα της πανεπιστημιούπολης που έχει σχεδιαστεί για να σας εξουσιοδοτήσει να εφευρίσετε, να διαμορφώσετε, να σχεδιάσετε και να τελειοποιήσετε την προσωπική σας καλλιτεχνική μάρκα και να σας προετοιμάσουμε για να βρείτε τη δική σας θέση στον άπειρο, επιχειρηματικό κόσμο της δημιουργίας παγκόσμιων μέσων.

Τοποθεσίες

Λος Άντζελες

Address
Oxnard Street
18618 Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη