Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κολούμπια Δίκτυο Βίντεο έχει οδηγήσει στον τομέα της μάθησης σε απευθείας σύνδεση από την ίδρυσή της το 1986, επιτρέποντας χιλιάδες των επαγγελματιών που εργάζονται και απομακρυσμένα βρίσκεται φοιτητές να επωφεληθούν από την εξ αποστάσεως μάθηση και να ακολουθήσουν τα πτυχία τους χωρίς απαιτήσεις διαμονής στην πανεπιστημιούπολη στο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Fu Σχολή Ίδρυμα Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών (SEAS) προσφέρει εκπαίδευση σε ευρεία βάση μέσα σε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο έρευνα και είναι ιδανικό για να εκπαιδεύσει τους ηγέτες της μηχανικής αύριο και να ενθαρρύνει την τεχνική παιδεία. Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών προγράμματά μας, τα οποία είναι από τα παλαιότερα και πιο σημαντικό, να αγκαλιάσει τις νέες τεχνολογίες του έθνους και διεπιστημονικές δυνατότητες.

Στόχος μας είναι να ενδυναμώσει τους μαθητές μας να γίνουν αυριανοί ηγέτες της τεχνολογίας. Προς το σκοπό αυτό, θα προωθήσει την αριστεία στη διδασκαλία και να συμμετάσχουν στην έρευνα σε παγκόσμια κλίμακα με στόχο την προώθηση της υπεροχή στην αιχμή. Σας καλωσορίζουμε να ενωθούν μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στο μέλλον.

Υπάρχουν πολλές μεταπτυχιακές ακαδημαϊκές ευκαιρίες στη διάθεσή σας σε απευθείας σύνδεση από την Κολούμπια Δίκτυο Βίντεο. CVN σπουδαστές επωφελούνται από την προσωπική προσοχή που συνδέεται με τις μικρές κολέγια, καθώς και από τις εκτενείς ακαδημαϊκές πόρους ενός μεγάλου ερευνητικού ιδρύματος. Ως φοιτητής της Κολούμπια, θα έχετε πρόσβαση σε παγκόσμιο φήμης καθηγητές οι οποίοι είναι ηγέτες και καινοτόμοι στους αντίστοιχους τομείς τους.

Πτυχιούχος σε απευθείας σύνδεση φοιτητές μηχανολογίας στο Κολούμπια απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων για να επιλέξουν από συμπεριλαμβανομένων Επιχειρησιακή Έρευνα, Μέθοδοι στα Χρηματοοικονομικά, Βιομηχανική & Συστημάτων Μηχανική, Βιοϊατρική Τεχνολογία, Χημικών Μηχανικών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Φυσικής Εφαρμογών, Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων και Πολιτικών Μηχανικών, & Διαχείρισης Τεχνικών Έργων Συστήματα, Επιστήμης Υλικών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Επιχειρησιακή Έρευνα είναι μια εφαρμοσμένη επιστήμη και ασχολείται με την ποσοτική προβλήματα απόφασης, κατά κανόνα, περιλαμβάνει την κατανομή και τον έλεγχο των περιορισ ... [+]

Master of Science στην Επιχειρησιακή Έρευνα

Επιχειρησιακή Έρευνα είναι μια εφαρμοσμένη επιστήμη και ασχολείται με την ποσοτική προβλήματα απόφασης, κατά κανόνα, περιλαμβάνει την κατανομή και τον έλεγχο των περιορισμένων πόρων. Τέτοια προβλήματα προκύπτουν, για παράδειγμα, στη λειτουργία των βιομηχανικών επιχειρήσεων, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι οργανώσεις υγειονομικής περίθαλψης, τα συστήματα μεταφορών, της ενέργειας και των πόρων, και την κυβέρνηση. Ο αναλυτής της επιχειρησιακής έρευνας αναπτύσσει και χρησιμοποιεί μαθηματικές και στατιστικές μοντέλα για να βοηθήσουν στην επίλυση αυτών των προβλημάτων απόφασης. Όπως και μηχανικοί, είναι πρόβλημα παρασκευαστές και λύτες. Η εργασία τους απαιτεί τον σχηματισμό ενός μαθηματικού μοντέλου του συστήματος και την ανάλυση και την πρόβλεψη των συνεπειών της αναπληρωματικών τρόπους λειτουργίας του συστήματος. Η ανάλυση μπορεί να περιλαμβάνει μαθηματικές τεχνικές βελτιστοποίησης, πιθανολογικές και οι στατιστικές μέθοδοι, τα πειράματα και προσομοιώσεις σε υπολογιστή. Οι Επιχειρησιακή Έρευνα μαθήματα προσφέρονται σε Πανεπιστήμιο Κολούμπια από το 1952.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Νέα Υόρκη
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά