Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επένδυση σε εσάς!

Η Contech επενδύει σε εσάς, προσφέροντας προγράμματα σπουδών, δεξιότητες και ευκαιρίες απασχόλησης για την καριέρα της οικονομίας του αυριανού λογισμικού.

Προχωρήστε στην καριέρα σας

Επιτύχετε τώρα και πληρώστε αργότερα

Στην Contech, είμαστε διαφανείς. Θέλουμε να επενδύσουμε σε σας και να αποκαλύψουμε την καλύτερη έκδοση σας. Ξεκινήστε την καριέρα σας με μια μικρή προπληρωμή και πληρώστε τα δίδακτρα όταν προσγειωθείτε σε μια εργασία υψηλής πληρωμής - αν δεν το κάνετε, δεν χρειάζεται να πληρώσετε. Είναι τόσο απλό. Έτσι έτσι στηρίζουμε τους μαθητές μας.

Γίνετε ψηφιακοί νομάδες

Η Contech υπόσχεται στους φοιτητές της να παρέχουν τεχνολογία μόχλευσης για να μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε στον κόσμο, να απολαμβάνουν διαφορετικούς πολιτισμούς, να διαθέτουν βασικές προσωπικές ικανότητες όχι μόνο για τις σπουδές σας αλλά και για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

4 τεράστιες πόλεις τεχνολογίας

Οι σπουδαστές Contech Nomad επωφελούνται από τη διαβίωση και τη μάθηση σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις του κόσμου, το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη, το

Μάθηση βάσει έργου

Είμαστε ενάντια στα παθητικά μαθήματα όπου περιμένετε για πληροφορίες που χύνεται στο κεφάλι σας. Με τα προκλητικά έργα, θα αναδείξετε τα καλύτερα μέρη των προηγούμενων εμπειριών σας και θα τα συνδέσετε με το σχέδιό σας για να τα καλλιεργήσετε σε αυτά που είναι εμπνευσμένα και μοναδικά.

122273_pexels-photo-1438081.jpegBuro Millennial / Pexels

Πρόκληση του παραδοσιακού συστήματος μάθησης

Η προσέγγισή μας είναι να σας παρουσιάσουμε εμπνευσμένες προκλήσεις που προκαλούν τη φαντασία σας, ενώ παράλληλα σας δείχνει τι χρειάζεται για να εκπληρώσετε αυτές τις προκλήσεις.

Ανάπτυξη δεξιοτήτων

Ένας φοιτητής του Contech που διαθέτει άριστες ικανότητες και βαθιά γνώση στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης του και ο οποίος είναι επίσης πρόθυμος να διερευνήσει τις ως τώρα άγνωστες δυνατότητες του ψηφιακού μετασχηματισμού που βιώνει η κοινωνία μας.

Ψηφιακή μάθηση

Η προσέγγισή μας παρακμάζει το βιβλίο κανόνων, προσδιορίζοντας ότι τα αναπαραγόμενα γεγονότα για μια εξέταση δεν είναι αυτό που χρειάζεται στη σημερινή ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία. Αντ 'αυτού, προσφέρουμε μια εμπειρία ψηφιακής εκμάθησης 360 μοιρών - ενσωματώνοντας τη γνώση και την κατανόηση σε ένα πρακτικό περιβάλλον.

Hackathons

Η μάθηση με στροφείς δεν σας κρατάει ταχύτατα με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Πρακτικά σεμινάρια σας κρατούν μαθαίνοντας σε μια κοινότητα - γεμίζοντας ιδέες από τους συναδέλφους σας και μαθαίνοντας οργανικά.

Mentoring

Το διδακτικό προσωπικό μας δεν σκέφτεται ότι είναι αυτοί που έχουν πολύτιμες γνώσεις που θέλουν απλά να σας μεταφέρουν. Αντ 'αυτού, εστιάζουν στο να σας επιτρέπουν να έχετε ουσιαστικές εμπειρίες από πρώτο χέρι - σας δίνει τη δυνατότητα να κατακτάτε προκλητικά έργα με την ικανότητα να σκέφτεστε δημιουργικά, να συνεργάζεστε και να επικοινωνείτε αποτελεσματικά.

122272_people-coffee-notes-tea.jpgΦωτογραφίες εκκίνησης / Pexels

Ανάπτυξη του εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού

Η ιδρυτική ομάδα πίσω από τη Contech είναι από το 2005 στην εκπαίδευση και στον κλάδο ανάπτυξης ταλέντων, παρέχοντας πρόσβαση σε εκπαίδευση πάνω από 45.000 μαθητές παγκοσμίως. Μέχρι το 2014, το χάσμα δεξιοτήτων στον τομέα της τεχνολογίας ήταν τόσο μεγάλο που όλο το δίκτυο των εργοδοτών αναζητούσε ταλέντα στους νεοϊδρυόμενους τομείς απογοητεύθηκε από το γεγονός ότι το ακαδημαϊκό τοπίο επικεντρώνεται στις μεταβαλλόμενες βασικές αρχές της επιστήμης των υπολογιστών των συναρπαστικών νέων δυνατοτήτων του Διαδικτύου και των ευκαιριών του.

Η σημερινή πολύπλοκη και παγκόσμια οικονομία απαιτεί ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό που μπορεί να ωθήσει την τεχνολογία στην επιτυχία. Η ισχυρή σειρά προγραμμάτων του Contech περιλαμβάνει όλους τους θεμελιώδεις πυλώνες της καινοτομίας για να δώσει σε άτομα και ομάδες διάφορες επιλογές για ανάπτυξη και ανάπτυξη. Προσφέρουμε προγράμματα στην τεχνητή νοημοσύνη, την επιστήμη των δεδομένων, το ψηφιακό μάρκετινγκ, καθώς και το cloud computing, τη βαθιά εκμάθηση, τη διαχείριση προϊόντων, τον ψηφιακό σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού, προγράμματα που διαστήρουν σήμερα την ψηφιακή μας οικονομία. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά μορφών και τρόπων για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης, στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο.

Δημιουργία ενός μεγάλου παγκόσμιου δικτύου

Διαθέτουμε 4 πανεπιστημιουπόλεις στους καλύτερους τεχνολογικούς κόμβους σε όλο τον κόσμο, ενώ ακόμα 2 άλλες πανεπιστημιουπόλεις θα είναι διαθέσιμες το 2020. Διευρύνουμε συνεχώς το δίκτυο των εργοδοτών μας, το οποίο αποτελείται από 32 τεχνολογικούς συνεργάτες. Η παγκόσμια παρουσία, το τεχνολογικό δίκτυο της Contech και οι συνεργάτες μίσθωσης αποτελούν τρία από τα μεγαλύτερα προτερήματά μας. Εκτός από τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών των εργοδοτών, προωθούμε έναν αγωγό επαγγελματιών του κλάδου που δρουν ως εκπαιδευτές, μέντορες και προπονητές. Αυτό το ακμάζον επαγγελματικό δίκτυο βοηθά τους πρόσφατους αποφοίτους μας να βρουν δουλειές και να δημιουργούν συνδέσεις, δημιουργώντας τους για επιτυχία στην εργασία και στη ζωή.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Εμείς προσαρμόζουμε στην αγορά

Δυναμικά πεδία, όπως η επιστήμη των δεδομένων και η τεχνητή νοημοσύνη, εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο και συνεχώς δρομολογούμε προγράμματα, εκτόξευσης και ηλιοβασιλέματος για να ανταποκριθούμε στη ζήτηση της αγοράς και στην εξέλιξη εργαλείων και τεχνικών. Η παγκόσμιας κλάσης ομάδα εκπαιδευτικών σχεδιαστών, εμπειρογνωμόνων και έμπειρων εκπαιδευτικών προϊόντων ανανεώνουν συνεχώς το περιεχόμενό μας για να διασφαλίζουν τη συνάφεια. Χρησιμοποιώντας δεδομένα, σχόλια και πληροφορίες από τις ιδιόκτητες εκτιμήσεις μας, παράγουμε μαθήματα που οδηγούν σε μέγιστο αντίκτυπο στη δουλειά. Οι βαθιές σχέσεις εργοδότη αποτελούσαν ανέκαθεν βασικό στοιχείο του DNA του Contech. Περίπου οι μισοί μαθητές μας χρηματοδοτούνται από εργοδότες που θέλουν οι υπάλληλοί τους να εκπαιδεύονται από τους ειδικούς μας και τα προγράμματα σπουδών μας καθοδηγούνται από τις ανάγκες της βιομηχανίας. Έχουμε βοηθήσει δεκάδες εταιρείες Fortune 100 - και εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο - να αξιολογήσουν και να εκπαιδεύσουν το ταλέντο τους, στο χώρο του ξενοδοχείου, στο διαδίκτυο ή στις πανεπιστημιουπόλεις μας.

Αδειοδότηση

Contemporary Technology University βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης πλήρους θεσμικής έγκρισης για να λειτουργήσει ως ιδιωτικό ίδρυμα χορήγησης πτυχίου από το Γραφείο Καλιφόρνιας για την Ιδιωτική Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Η πλήρης θεσμική έγκριση είναι το υψηλότερο καθεστώς που έχει χορηγηθεί από το κράτος της Καλιφόρνιας. Η έγκριση αυτή υποδηλώνει την τήρηση των ελάχιστων κρατικών προτύπων και δεν συνεπάγεται καμία έγκριση ή σύσταση από το κράτος ή το Προεδρείο.

Υποστηριζόμενα από την ακαδημαϊκή κοινότητα

Το ακαδημαϊκό μας συμβούλιο παρέχει τις τελευταίες γνώσεις στην έρευνα του τομέα μας, μια ισχυρή σχέση με την επιστημονική κοινότητα και δεκαετίες εμπειρίας στη δημιουργία σημαντικών μαθησιακών περιβαλλόντων. Μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε εκείνους τους καθηγητές, τους ερευνητές και τους διδάσκοντες που μοιράζονται την προσπάθειά μας για την αριστεία, την κοινή μας αποστολή και υποστηρίζουμε την εκπαιδευτική μας προσέγγιση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Contemporary Technology University

Αποκτήστε μια Ψηφιακή Marketer με γνώση των δεξιοτήτων για την ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό μάρκετινγκ, UX, μάρκετινγκ περιεχομένου, εισερχόμενο μ ... [+]

Αποκτήστε μια Ψηφιακή Marketer με γνώση των δεξιοτήτων για την ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό μάρκετινγκ, UX, μάρκετινγκ περιεχομένου, εισερχόμενο μάρκετινγκ, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης (SEM), παραγωγή μολύβδου, κοινωνικά μέσα, ηλεκτρονικό εμπόριο , τη διαχείριση της φήμης στο διαδίκτυο και το μάρκετινγκ θυγατρικών. Ημερομηνία έναρξης Διάρκεια Επιλογές μελέτης Δίδακτρα Επιτυχία τώρα Μέσος μισθός 15 Ιανουαρίου 2020 12-18 μήνες Nomad ή σε απευθείας σύνδεση $ 5,400 εισόδημα 15% για δύο χρόνια ή $ 18k προς τα εμπρός Πληρώστε μόνο αν έχετε δουλειά $ 70K - $ 110K USD Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με έμφαση στην Απασχολησιμότητα... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Παλό Άλτο
Ιανουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Contemporary Technology University

Γίνετε εμπειρογνώμονας τεχνητής νοημοσύνης με το να αποκτήσετε τις δεξιότητες για την ανάπτυξη έξυπνων αλγορίθμων και μηχανών για αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων, έξυπνες κάμερε ... [+]

Γίνετε εμπειρογνώμονας τεχνητής νοημοσύνης με το να αποκτήσετε τις δεξιότητες για την ανάπτυξη έξυπνων αλγορίθμων και μηχανών για αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων, έξυπνες κάμερες, συστήματα παρακολούθησης, ρομποτική κατασκευή, μηχανικές μεταφράσεις, αναζητήσεις στο διαδίκτυο και συστάσεις για προϊόντα. Ημερομηνία έναρξης Διάρκεια Επιλογές μελέτης Δίδακτρα Επιτυχία τώρα Μέσος μισθός 15 Ιανουαρίου 2020 12-18 μήνες Nomad ή σε απευθείας σύνδεση $ 6K εισόδημα 15% για δύο χρόνια ή $ 20k μπροστά Πληρώστε μόνο αν έχετε δουλειά $ 90K - $ 234K USD Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με έμφαση στην Απασχολησιμότητα... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Παλό Άλτο
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Contemporary Technology University

Αποκτήστε έναν Data Scientist, αποκτώντας τις ικανότητες για να ερμηνεύσετε δεδομένα, να διαμορφώσετε ιδέες και να γνωστοποιήσετε τις γνώσεις σας εφαρμόζοντας μηχανική μά ... [+]

Αποκτήστε έναν Data Scientist, αποκτώντας τις ικανότητες για να ερμηνεύσετε δεδομένα, να διαμορφώσετε ιδέες και να γνωστοποιήσετε τις γνώσεις σας εφαρμόζοντας μηχανική μάθηση, διαχείριση μεγάλων συνόλων δεδομένων και δημιουργία ενδιαφέρουσων απεικονίσεων. Ημερομηνία έναρξης Διάρκεια Επιλογές μελέτης Δίδακτρα Επιτυχία τώρα Μέσος μισθός 15 Ιανουαρίου 2020 12-18 μήνες Nomad ή σε απευθείας σύνδεση $ 6K εισόδημα 15% για δύο χρόνια ή $ 20k μπροστά Πληρώστε μόνο αν έχετε δουλειά $ 90K - $ 145K USD Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με έμφαση στην Απασχολησιμότητα... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Παλό Άλτο
Ιανουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά