Cornell Tech

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Cornell Tech είναι ένα επαναστατικό μοντέλο για μεταπτυχιακή εκπαίδευση που συνδυάζει την τεχνολογία με την επιχειρηματική και δημιουργική σκέψη. Cornell Tech συγκεντρώνει ομοϊδεάτες σχολή, οι ηγέτες των επιχειρήσεων, tech επιχειρηματίες και φοιτητές σε καταλυτικό περιβάλλον για την παραγωγή οραματιστής ιδέες γειωμένη σε σημαντικές ανάγκες που θα επανεφεύρουμε τον τρόπο που ζούμε.

Η Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Ινστιτούτο ενσαρκώνει την ακαδημαϊκή συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου Cornell και το Technion - Israel Institute of Technology στο Cornell Tech.

προσωρινή πανεπιστημιούπολη Cornell Tech υπήρξε οργανωθεί και να λειτουργήσει σε κτίριο Τσέλσι της Google στην πόλη της Νέας Υόρκης από το 2012, με μια αυξανόμενη παγκόσμιας κλάσης σχολή, μάστερ και διδακτορικούς φοιτητές, και εταδιδακτορικών που εργάζονται με τις οργανώσεις tech προσανατολισμό και τις επιχειρήσεις και για τα δικά τους ξεκινήματα.

Οι κατασκευές είναι σε εξέλιξη σε μόνιμη, βιώσιμη πανεπιστημιούπολη 12-στρεμμάτων Cornell Tech για Roosevelt Island, με μια πρώτη φάση αναμένεται να ανοίξει το 2017. Όταν ολοκληρωθεί, η πανεπιστημιούπολη θα περιλαμβάνει 2 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια του state-of-the-art κτίρια, πάνω από 2 στρέμματα ανοιχτού χώρου, και θα είναι το σπίτι για πάνω από 2.000 μεταπτυχιακοί φοιτητές και σχεδόν 280 διδάσκοντες και το προσωπικό.

Η αποστολή μας

Cornell Tech επικεντρώνεται στη δημιουργία πρωτοποριακών ηγέτες και τεχνολογιών για την ψηφιακή εποχή, μέσω της έρευνας, της τεχνολογίας εμπορευματοποίηση και την εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου στους επαγγελματίες δάσκαλοι, διδακτορικές και μεταδιδακτορικές επίπεδα.

παραδοχή μας είναι ότι ο ταχύς ρυθμός της καινοτομίας στην ψηφιακή εποχή απαιτεί νέες προσεγγίσεις για την εμπορευματοποίηση της τεχνολογίας πανεπιστήμιο, νέα επίπεδα στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων και των πανεπιστημίων, καθώς και νέα προγράμματα σπουδών για την μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Δημιουργούμε νέα ακαδημαϊκά προγράμματα που συνδυάζουν την τεχνική βάθος, επιχειρήσεων τεχνογνωσία, δεξιότητες σχεδιασμού και "οικοδόμος" νοοτροπία.

Αρχική μας πανεπιστημιουπόλεις

Το δίκτυο Cornell Tech επεκτείνεται πέρα ​​από τη Νέα Υόρκη με τα άλλα θεσμικά όργανα που μας βοηθούν να συνεχίσει την αποστολή μας κάθε μέρα.

Cornell είναι μια ιδιωτική, Ivy League πανεπιστήμιο και το πανεπιστήμιο έδαφος-επιχορήγησης για την Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Η αποστολή του Cornell είναι να ανακαλύψουμε, διατήρηση και διάδοση της γνώσης? παράγουν δημιουργική εργασία? και να προωθήσουν μια κουλτούρα της ευρείας έρευνας σε όλη την και πέρα ​​από την κοινότητα του Cornell. Cornell Tech προσφέρει πτυχία σε συνδυασμό με αυτά τα σχολεία:

  • Cornell College of Engineering
  • Johnson Graduate School of Management
  • Νομική Σχολή του Cornell

Όταν Cornell ετοίμαζε μια προσφορά για τον ανταγωνισμό Εφαρμοσμένων Επιστημών της Νέας Υόρκης, το Technion - Israel Institute of Technology ήταν μια λογική επιλογή για ένα ακαδημαϊκό εταίρο. Με τη φήμη του Ισραήλ ως «StartupNation" και την ιστορία του Technion της παραγωγής κορυφαίους επιχειρηματίες τεχνολογίας της χώρας, Cornell γνώριζε υπήρχε ένα κοινό όραμα:

  • Το Ισραήλ είναι το σπίτι στο μεγαλύτερο συγκέντρωση της υψηλής τεχνολογίας νεοσύστατες εταιρείες εκτός της Σίλικον Βάλεϊ.
  • οι απόφοιτοι του Technion αποτελούν την πλειοψηφία των Ισραηλινών και εκπαιδευμένοι επιστήμονες και μηχανικούς, που αποτελούν πάνω από το 70% των ιδρυτές και διαχειριστές των βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας της χώρας.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Μονοετή MBAs » Όψη Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master in Computer Science

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Chelsea

[+]

[-]

πλοίαρχο σε επιχειρήσεις έρευνας και της τεχνολογίας των πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Chelsea

Κάθε επιχείρηση σε κάθε κλάδο κερδίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν μπορούν να αξιοποιήσουν τα στοιχεία για την ενημέρωση στρατηγικές αποφάσεις. Orie Masters μας θα σας δώσει τις μαθηματικές και μοντελοποίηση δεξιότητες που χρειάζεστε για να βάλετε τα στοιχεία για να εργαστούν. [+]

Master στην Επιχειρησιακή Έρευνα και Συστημάτων Πληροφορικής

Οι επιχειρήσεις όλων των τύπων και μεγεθών είναι πλημμυρισμένη στα δεδομένα και πεινασμένοι για ειδικευμένους αναλυτές και επιστήμονες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για να κάνουν διορατική, σε πραγματικό χρόνο επιχειρηματικών αποφάσεων. Μεταπτυχιακό Cornell Tech στην Επιχειρησιακή Έρευνα και Τεχνολογία Πληροφοριών (Orie) θα σας παρέχει με τις μαθηματική μοντελοποίηση και ανάλυση των δεδομένων δεξιότητες που χρειάζεστε για να οδηγήσετε τις αποφάσεις που βελτιώνουν την ικανοποίηση του πελάτη και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα.... [-]


πλοιάρχου σε είδη ηλεκτρικού και μηχανικών υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Chelsea

Αναπτύξουν την τεχνολογία του αύριο. Cornell Tech, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Masters συνδυάζει την ακαδημαϊκή αυστηρότητα Πανεπιστημίου Cornell με την ενέργεια και την ευκαιρία που έρχονται με τη μελέτη, στην καρδιά της τεχνολογίας κοινότητα εκκίνησης της Νέας Υόρκης. [+]

Μεταπτυχιακό στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Αναπτύξουν την τεχνολογία του αύριο. Cornell Tech, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Masters συνδυάζει την ακαδημαϊκή αυστηρότητα Πανεπιστημίου Cornell με την ενέργεια και την ευκαιρία που έρχονται με τη μελέτη, στην καρδιά της τεχνολογίας κοινότητα εκκίνησης της Νέας Υόρκης.

Το Master of Engineering στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στο Cornell Tech είναι μια καθηλωτική πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους με σκοπό να διδάξει τους μηχανικούς, τους επιστήμονες και τους ποσοτικούς αναλυτές σημαντικό state-of-the art μεθόδων στην επεξεργασία σήματος, η επιστήμη των δεδομένων και θεωρία αποφάσεων. Τα μαθήματα σε αυτό το πρόγραμμα θα σας διδάξει να σκέφτονται σαν επιχειρηματίας, εργάζονται σε διεπιστημονική ομάδα και να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας που σχετίζονται με τη σημερινή ψηφιακή τεχνολογία.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

βαθμούς Technion-Cornell διπλού πλοιάρχου σε συνδετικό μέσα μαζικής ενημέρωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Chelsea

Αυτή η πρώτη-του-είδος βαθμού, που αναπτύχθηκε με τη συμβολή τεχνολογίας με γνώμονα εταιρείες όπως το Facebook και το The New York Times, σας βάζει στη διασταύρωση της τεχνολογίας, την ανθρώπινη ψυχολογία και τη γνωστική λειτουργία, και την επιχειρηματικότητα. [+]

βαθμούς Technion-Cornell διπλού πλοιάρχου σε συνδετικό μέσα μαζικής ενημέρωσης

ΒΑΘΜΌΣ:MS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (CORNELL) & MS ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ Επιστήμη της Πληροφορίας (Technion) Ψηφιακές συσκευές και πλατφόρμες έχουν αλλάξει τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο, να γίνει ένα σημαντικό και ολοένα και πιο απαραίτητο μέρος του πώς δουλεύουμε, να μάθουν, κατάστημα, επικοινωνούν-ακόμα και το αυτοκίνητο. Ωστόσο, η χρησιμότητα των συνδετικών μέσων έχει ακόμη υλοποιηθεί πλήρως, και οι τρόποι με τους οποίους αλληλεπιδρούν με τους υποβάλλονται σε συνεχή καινοτομία.... [-]


Βίντεο

Cornell Tech: A Revolutionary Model

Επικοινωνία

Διεύθυνση Cornell Tech 2 West Loop Road
10044 Chelsea, New York, NY, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο false