Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Cornell Tech είναι ένα επαναστατικό μοντέλο για μεταπτυχιακή εκπαίδευση που συνδυάζει την τεχνολογία με την επιχειρηματική και δημιουργική σκέψη. Cornell Tech συγκεντρώνει ομοϊδεάτες σχολή, οι ηγέτες των επιχειρήσεων, tech επιχειρηματίες και φοιτητές σε καταλυτικό περιβάλλον για την παραγωγή οραματιστής ιδέες γειωμένη σε σημαντικές ανάγκες που θα επανεφεύρουμε τον τρόπο που ζούμε.

Η Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Ινστιτούτο ενσαρκώνει την ακαδημαϊκή συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου Cornell και το Technion - Israel Institute of Technology στο Cornell Tech.

προσωρινή πανεπιστημιούπολη Cornell Tech υπήρξε οργανωθεί και να λειτουργήσει σε κτίριο Τσέλσι της Google στην πόλη της Νέας Υόρκης από το 2012, με μια αυξανόμενη παγκόσμιας κλάσης σχολή, μάστερ και διδακτορικούς φοιτητές, και εταδιδακτορικών που εργάζονται με τις οργανώσεις tech προσανατολισμό και τις επιχειρήσεις και για τα δικά τους ξεκινήματα.

Οι κατασκευές είναι σε εξέλιξη σε μόνιμη, βιώσιμη πανεπιστημιούπολη 12-στρεμμάτων Cornell Tech για Roosevelt Island, με μια πρώτη φάση αναμένεται να ανοίξει το 2017. Όταν ολοκληρωθεί, η πανεπιστημιούπολη θα περιλαμβάνει 2 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια του state-of-the-art κτίρια, πάνω από 2 στρέμματα ανοιχτού χώρου, και θα είναι το σπίτι για πάνω από 2.000 μεταπτυχιακοί φοιτητές και σχεδόν 280 διδάσκοντες και το προσωπικό.

Η αποστολή μας

Cornell Tech επικεντρώνεται στη δημιουργία πρωτοποριακών ηγέτες και τεχνολογιών για την ψηφιακή εποχή, μέσω της έρευνας, της τεχνολογίας εμπορευματοποίηση και την εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου στους επαγγελματίες δάσκαλοι, διδακτορικές και μεταδιδακτορικές επίπεδα.

παραδοχή μας είναι ότι ο ταχύς ρυθμός της καινοτομίας στην ψηφιακή εποχή απαιτεί νέες προσεγγίσεις για την εμπορευματοποίηση της τεχνολογίας πανεπιστήμιο, νέα επίπεδα στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων και των πανεπιστημίων, καθώς και νέα προγράμματα σπουδών για την μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Δημιουργούμε νέα ακαδημαϊκά προγράμματα που συνδυάζουν την τεχνική βάθος, επιχειρήσεων τεχνογνωσία, δεξιότητες σχεδιασμού και "οικοδόμος" νοοτροπία.

Αρχική μας πανεπιστημιουπόλεις

Το δίκτυο Cornell Tech επεκτείνεται πέρα ​​από τη Νέα Υόρκη με τα άλλα θεσμικά όργανα που μας βοηθούν να συνεχίσει την αποστολή μας κάθε μέρα.

Cornell είναι μια ιδιωτική, Ivy League πανεπιστήμιο και το πανεπιστήμιο έδαφος-επιχορήγησης για την Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Η αποστολή του Cornell είναι να ανακαλύψουμε, διατήρηση και διάδοση της γνώσης? παράγουν δημιουργική εργασία? και να προωθήσουν μια κουλτούρα της ευρείας έρευνας σε όλη την και πέρα ​​από την κοινότητα του Cornell. Cornell Tech προσφέρει πτυχία σε συνδυασμό με αυτά τα σχολεία:

  • Cornell College of Engineering
  • Johnson Graduate School of Management
  • Νομική Σχολή του Cornell

Όταν Cornell ετοίμαζε μια προσφορά για τον ανταγωνισμό Εφαρμοσμένων Επιστημών της Νέας Υόρκης, το Technion - Israel Institute of Technology ήταν μια λογική επιλογή για ένα ακαδημαϊκό εταίρο. Με τη φήμη του Ισραήλ ως «StartupNation" και την ιστορία του Technion της παραγωγής κορυφαίους επιχειρηματίες τεχνολογίας της χώρας, Cornell γνώριζε υπήρχε ένα κοινό όραμα:

  • Το Ισραήλ είναι το σπίτι στο μεγαλύτερο συγκέντρωση της υψηλής τεχνολογίας νεοσύστατες εταιρείες εκτός της Σίλικον Βάλεϊ.
  • οι απόφοιτοι του Technion αποτελούν την πλειοψηφία των Ισραηλινών και εκπαιδευμένοι επιστήμονες και μηχανικούς, που αποτελούν πάνω από το 70% των ιδρυτές και διαχειριστές των βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας της χώρας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Cornell Tech

Οποιαδήποτε επιχείρηση σε οποιαδήποτε βιομηχανία κερδίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν μπορεί να αξιοποιήσει δεδομένα για να ενημερώσει στρατηγικές αποφάσεις. Οι μάστερ ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφορική

Επιχειρήσεις όλων των τύπων και μεγεθών είναι γεμάτες από δεδομένα και πεινασμένοι για ειδικευμένους αναλυτές και επιστήμονες πληροφόρησης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για να κάνουν διορατικές επιχειρηματικές αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο. Το Master of Operations Research and Information Engineering (ORIE) της Cornell Tech θα σας προσφέρει τις δεξιότητες μαθηματικής μοντελοποίησης και ανάλυσης δεδομένων που χρειάζεστε για να οδηγήσετε τις αποφάσεις που βελτιώνουν την ικανοποίηση του πελάτη και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cornell Tech

Αναπτύξτε την τεχνολογία του αύριο. Ηλεκτρονικά του Cornell Tech ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Ηλεκτρολογία και Μηχανική Υπολογιστών

Αναπτύξτε την τεχνολογία του αύριο. Ηλεκτρονικά του Cornell Tech

Το Master of Engineering στην Ηλεκτρική

Οι συναρπαστικές εξελίξεις στη μηχανική μάθηση, στην τεχνολογία αισθητήρων και στην επεξεργασία σήματος και εικόνας δημιουργούν νέες ευκαιρίες για τους μηχανικούς και τους επιστήμονες υπολογιστών με τις προηγμένες τεχνικές δεξιότητες και την επιχειρηματική νοοτροπία για να μετατρέψουν αυτές τις εξελίξεις σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Cornell Tech 's Master στην Ηλεκτρολογία... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cornell Tech

Ο τομέας της τεχνολογίας γίνεται ολοένα και πιο γρήγορος και επιχειρηματικός, και οι πιο επιτυχημένοι προγραμματιστές και προγραμματιστές είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πώ ... [+]

Πτυχίο Πληροφορικής

Υπάρχει τεχνολογία για την κάλυψη των ανθρώπινων αναγκών και την επίλυση ανθρώπινων προβλημάτων. Και οι σύγχρονες νεοσύστατες επιχειρήσεις που βασίζονται στην τεχνολογία χρειάζονται μηχανικούς και επιστήμονες υπολογιστών οι οποίοι κατανοούν επίσης την επιχειρηματική πλευρά της εισαγωγής καινοτόμων λύσεων στην αγορά.

Το Master of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών Cornell Tech θα δώσει στους φοιτητές τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη λύσεων αιχμής, ενώ θα τους εκθέτουν στην επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση των προϊόντων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Cornell Tech

Αυτό το πρώτο πτυχίο, το οποίο αναπτύχθηκε με τη βοήθεια εταιριών τεχνολογίας όπως το Facebook και το The New York Times, σας φέρνει στη διασταύρωση της τεχνολογίας, της ... [+]

Technion-Cornell πτυχίο διπλής πλοίαρχου στα συνδετικά μέσα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ MS

Οι ψηφιακές συσκευές και οι πλατφόρμες έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράμε με τον κόσμο, καθιστώντας ένα σημαντικό και όλο και απαραίτητο μέρος του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε, μαθαίνουμε, ψωνίζουμε, επικοινωνούμε - ακόμη και οδηγούμε. Ωστόσο, η χρησιμότητα των συνδετικών μέσων δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί πλήρως και οι τρόποι με τους οποίους αλληλεπιδράμε μαζί τους υποβάλλονται σε συνεχή καινοτομία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
2 W Loop Rd, New York, NY
10044 New York, New York, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
false