Criswell College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Criswell είναι ένα χριστιανικό κολλέγιο στο Ντάλας του Τέξας, προσφέροντας βαθμούς σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Από την ίδρυσή της το 1970, το κολλέγιο έχει διαδραματίσει έναν μοναδικό και σημαντικό ρόλο στην Βαπτιστή και ζωή της Εκκλησίας. Ευγνώμων για αυτήν την κληρονομιά, θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε ένα ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με μια ποικιλόμορφη κοινότητα των χριστιανών, ευαγγελικής πιστούς, που είναι αφιερωμένο στην ακαδημαϊκή αριστεία και την πνευματική ζωτικότητα.

Criswell διατηρεί διαπιστευμένους και έμπειρους καθηγητές που είναι αφιερωμένο στην διακονία και στην εκκλησία. Σχετικά μικρό μέγεθος του κολεγίου επιτρέπει καθηγητές όχι μόνο να δώσει εντολή, αλλά και για την πλαισίωση, παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν θεολογικά ζητήματα τόσο με ασφάλεια και βαθιά, και να αποκτήσουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να επηρεάσει την κοινωνία.

Το κολέγιο είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη των φοιτητών, επιδιώκοντας να διαμορφώσει τον χαρακτήρα και τη γνώση ενός σπουδαστή με πολλούς τρόπους. Ταυτόχρονα, οι μαθητές μας διαμορφώνουν την κοινότητά μας με την παρουσία τους καθώς δοκιμάζουν τις ιδέες και τις προκλήσεις τους και να μάθουν από τους συμμαθητές και τους μέντορές τους. Εμείς, ως εκ τούτου, να επιλέξουν οι μαθητές μας προσεκτικά, γιατί επενδύονται στην ακαδημαϊκή και πνευματική τους ανάπτυξη και οι εισφορές που θα προσφέρει στην κοινωνία.

Πανεπιστημιούπολη

Criswell College βρίσκεται στην παλιά Ανατολική Ντάλας, μια ζωντανή και αναπτυσσόμενη κοινότητα δίπλα στο κέντρο του Ντάλας.

Φοιτητές

75% τοις εκατό των φοιτητών Criswell είναι αρσενικό? 25% τοις εκατό είναι γυναίκες. 38% είναι Αφρικανικός Αμερικανός, Ασίας, Ισπανόφωνος / Latino, ή Native American.

Σχολή

95% της πλήρους απασχόλησης σχολή Criswell είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος ή άλλου τερματικού πτυχίο στον τομέα τους, που αντιπροσωπεύουν επίσης μια ποικιλία κλάδων.

Φοιτητών-διδασκόντων Λόγος

Με μια αναλογία φοιτητών-διδασκόντων του 12-1, Criswell είναι ένα μέρος όπου οι καθηγητές γνωρίζουν προσωπικά και νοιάζονται για τους μαθητές τους.

Προγράμματα Βαθμός

Με την επέκταση του προγράμματος σπουδών, Criswell προπτυχιακούς φοιτητές να επιλέξουν από διάφορα προγράμματα σπουδών. Φοιτητές που ενδιαφέρονται για μια γενική εκπαίδευση στηρίζεται σε μια ισχυρή βιβλική και θεολογική θεμελίωση μπορεί να ασκήσει Συνεργάτης των Τεχνών. Οι μαθητές στο επίπεδο απολυτηρίου μπορούν να ακολουθήσουν ένα πτυχίο Bachelor of Arts στην Βιβλικών Σπουδών, Εκκλησία Φύτευση & Αναζωογόνησης, Υπουργείο, Ψυχολογία, Φιλοσοφία ή, Πολιτική και Οικονομικά (PPE) και ένα Bachelor of Science στην Εκπαίδευση.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να επιλέξουν ένα πρόγραμμα Master of Arts στο υπουργείο, παροχή συμβουλών, ή βιβλική και θεολογική μελέτες. Το Master of Divinity είναι επίσης διαθέσιμα για εκείνους που επιδιώκουν χειροτονήθηκε υπουργείο ή για όσους επιθυμούν μια πιο ολοκληρωμένη υπουργική εκπαίδευσης.

Φοιτητική Ζωή

Φοιτητική ζωή στο Criswell είναι συναρπαστική και πολύπλευρη. Μεταξύ ευκαιρίες υπουργείο, κοινωνικές δραστηριότητες, ομάδες μελέτης, και ειδικές εκδηλώσεις, οι μαθητές ποτέ δεν έχουν κάτι να κάνουν και να μάθουν κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο κολέγιο.

Δίδακτρα και τις ενισχύσεις

Το 2014-2015, με πλήρη απασχόληση ξεκινούν προπτυχιακούς φοιτητές που καταβάλλονται $ 7.870 σε δίδακτρα. 55% των φοιτητών αυτών έλαβαν πακέτα οικονομικής βοήθειας.

Διαπίστευση

Criswell College είναι διαπιστευμένο από την Νότια ένωση των κολλεγίων και των σχολείων της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια την ανάθεση συνεργάτης, απολυτηρίου, και μεταπτυχιακούς τίτλους.

Τοποθεσίες

Ντάλας

Address
4010 Gaston Avenue

Ντάλας, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη