University of Denver | Daniels College of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Ο Daniels College of Business στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ έχει πάντα ένα μεγαλύτερο, ευρύτερο προσέγγιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και δίδαξε τους μαθητές μας αναλόγως.

Ιδρύθηκε το 1908, η Daniels College of Business είναι η κορυφαία Business College στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ, ένα από τα ιδιωτικά πανεπιστήμια πρωθυπουργός της χώρας και το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Rocky Mountain West. Με την πλούσια ιστορία μας της αριστείας και της καινοτομίας, Daniels είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως ηγέτης στην παροχή μια καθηλωτική και αφοσιωμένο εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Στηρίζεται στην ηθική, εκπαιδευτική εμπειρία μας διδάσκει, όχι μόνο για τους μαθητές, μετατρέπει τη ζωή. Ως κοινότητα μάθησης, οι μαθητές μας, καθηγητές και υπηρεσιών ανατροφή του προσωπικού, προβολής και προσωπική ακεραιότητα καθώς θα αντιμετωπίσουμε προληπτικά τις σκληρές επιχειρηματικές ζητήματα της εποχής μας.

Daniels με μια ματιά

Dean μας: Ο Δρ Ε LaBrent Chrite, πρύτανης του Daniels College of Business, έχει εμπλακεί ενεργά στην ακαδημαϊκή ηγεσία, την έρευνα, τη διδασκαλία και τις δεσμεύσεις της τεχνικής βοήθειας στις αναδυόμενες και μετάβαση αγορές σε όλο τον κόσμο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Daniels είναι το μόνο σχολείο του Κολοράντο κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο, από το Bloomberg Businessweek, US News & World Report, Πέρα Grey Pinstripes και τους Financial Times.

Πτυχιακά προγράμματα: Προσφέρουμε μεταπτυχιακών και τα προγράμματα πτυχίο για να ταιριάζουν σε μια ποικιλία των επιπέδων εργασιακής εμπειρίας, προγράμματα και επαγγελματικά συμφέροντα και φιλοδοξίες. Όλα συνδυάζουν την μελέτη της μεγέθη των επιχειρήσεων με τα χέρια-για την εμπειρία μέσω προσομοιώσεων, τα έργα πρακτική άσκηση και την αλληλεπίδραση με τις τοπικές, περιφερειακές και παγκόσμιων ηγετών των επιχειρήσεων.

Σχολή & Προσωπικό: μέλη ΔΕΠ μας αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο εκπαιδευτικούς και ερευνητές, οι οποίοι είναι βαθιά ασχολούνται με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Υπερέχουν στο να βοηθήσει τους μαθητές εφαρμόζουν τα μαθήματα στην τάξη στον πραγματικό κόσμο προκλήσεις.

Ηθικές Ηγεσία: Daniels είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την ενσωμάτωση των κοινωνικών, περιβαλλοντικών και ηθικών ζητημάτων σε καινοτόμα προγράμματα σπουδών μας. Το πλαίσιο αυτό, κάλεσε τα Daniels προγράμματος σπουδών σας Πυξίδα-δίνει τους πόρους και τις γνώσεις που απαιτούνται για να περιηγηθείτε με ακεραιότητα τις συνεχώς εξελισσόμενες επιχειρηματικές προκλήσεις. Οι αρχές της επιχειρηματικής ηθικής, παγκόσμια διαχείριση και την επιχειρηματικότητα ενημερώσει όλα όσα κάνουμε.

Επιρροή δικτύου: Δεν έχει σημασία πού επιχείρηση που παίρνει, θα έχετε το 33.000-συν-ισχυρή Daniels Δίκτυο της Pioneer για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Αποτελείται από φοιτητές, αποφοίτους, οι ηγέτες των επιχειρήσεων, εταιρικών συνεργατών, οι καθηγητές και οι φίλοι του Κολλεγίου, η Pioneer Δίκτυο Daniels είναι μια πολύτιμη πηγή επαγγελματικής καθοδήγησης, ενημέρωσης και δικτύωσης. Ένα πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων και ειδήσεων αποφάσεων δραστηριότητες έρευνας και να κρατήσει την κοινότητά μας των φοιτητών, αποφοίτων, καθηγητών και εταίρων που συμμετέχουν και εμπνευσμένη.

Τμήματα, Σχολές και Κέντρα: Το σπίτι της εκτεταμένης τεχνογνωσίας και των επιχειρήσεων-καταλαβαίνω καθηγητές και το προσωπικό Daniels ».

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία

Daniels βρίσκεται στο Ντένβερ, Κολοράντο, μια πόλη γνωστή για τη δυναμική μείγμα της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, της καινοτομίας και της παγκόσμιας κλάσης αναψυχής. Ντένβερ έχει σταθερά κατατάσσεται από το Forbes και Kiplinger ως μία από τις κορυφαίες πόλεις για τους νέους επαγγελματίες και πρόσφατους πτυχιούχους κολλεγίων.

Επισκεφτείτε μας και δείτε μόνοι σας γιατί Ντένβερ ήταν αναφέρεται ως # 6 στις 50 καλύτερες πόλεις του Bloomberg Businessweek της Αμερικής το 2012.

Διαμορφώνοντας το μέλλον των επιχειρήσεων μαζί.

Στο Daniels College of Business, πιστεύουμε ότι η καλύτερη εκπαίδευση είναι αυτή που ευθυγραμμίζει σε συνεργασίες με εταιρείες και τους ηγέτες των επιχειρήσεων. Πηγαίνουμε στα μεγάλα μήκη να διευκολύνουν την ενεργό ανταλλαγή μεταξύ των στελεχών, φοιτητές, καθηγητές και το προσωπικό για να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ηγέτες των επιχειρήσεων και εκ των προτέρων επιχειρηματικές πρακτικές.

Γίνετε Corporate Partner

Η σχέση μεταξύ του Daniels Πρόγραμμα Εταιρικής Partners και Daniels College of Business προσφέρει κορυφαία εκπαιδευτικά και ερευνητικά ευκαιρίες και παγκόσμιας κλάσης πόρων. Εταιρική Συνεργάτες μας ασχολούνται με Daniels σχολή, το προσωπικό και τους μαθητές να αναπτύξουν στρατηγικές σχέσεις, να επηρεάσουν τις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες μας και επωφεληθείτε από την σημαντική προβολή στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ.

Χορηγός Daniels Εκδηλώσεις & Δραστηριότητες

Οι ευκαιρίες να υποστηρίξει Daniels εκδηλώσεις και δραστηριότητες είναι εκτεταμένη. Έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι θα επιτύχουμε μια επιστροφή στην επένδυσή της χορηγίας σας. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να προσαρμόσετε τη χορηγία σας, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας, ενώ την ευθυγράμμιση με τα συμφέροντα και τις αποστολές σας.

Κοινωνικής Προσφοράς

Στο Daniels, αυτός είναι ο στόχος μας να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με την κοινότητα μας. Ευκαιρίες που ενισχύουν την προώθηση της εμπλοκής των πολιτών το πρόγραμμα σπουδών Daniels, οικοδομήσουμε μια ισχυρή αίσθηση της κοινότητας και να δημιουργήσει αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες.

Στελέχη στην κατοικία του Προγράμματος

Τα στελέχη καλούνται να Daniels να μοιραστούν την εμπειρία και τις ιδέες με την κοινότητα μας τους. Τα στελέχη στο Residence Πρόγραμμα ενισχύει τις σχέσεις μεταξύ των φοιτητών και έμπειρους ηγέτες των επιχειρήσεων.

Μιλήσει σε Daniels

Τα εκτελεστικά μέλη της εταιρικής κοινότητας καλούνται να συμμετάσχουν στη σύνδεση ηχείων. Είτε θέλετε να μιλήσετε σε μια μικρή, οικεία ομάδα, να χρησιμεύσει ως λέκτορας επισκεπτών ή να συμμετάσχουν σε ένα πάνελ, Ντάνιελς οι μαθητές θα επωφεληθούν από το «πραγματικό κόσμο» προοπτική που προσφέρετε.

Αναπτύξτε τους υπαλλήλους σας

Daniels προσφέρει εκδηλώσεις και προγράμματα για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και της γνώσης. Γνωρίστε το πλήρες δυναμικό της εταιρείας σας, εκμεταλλευόμενοι το πλήθος των εκδηλώσεων και προγραμμάτων σε Daniels.

Ενοικίαση μαθητές μας

Daniels φοιτητών και αποφοίτων είναι επαγγελματίες με υψηλές επιδόσεις που όξυναν τις ικανότητές τους στο λόγο, την αξιολόγηση και την προσαρμογή. Συνδεθείτε με τους μαθητές μας να γεμίσει εργασία ή πρακτική άσκηση στην εταιρεία σας.

Ένα ισχυρό δίκτυο με επίκεντρο την επιτυχία σας.

Η επιτυχία των αποφοίτων μας είναι αυτό που κάνει Daniels College of Business στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ μια συναρπαστική επιλογή για τους φοιτητές, τους εργοδότες και την εταιρική τους εταίρους. Η δέσμευσή μας για τους μαθητές δεν τελειώνει σε αποφοίτηση? παρέχουμε δια βίου επαγγελματική ανάπτυξη, εκδηλώσεις και υποστήριξη για τους αποφοίτους μας.

Πέρα από τη Διαφορετικότητα - Δέσμευση για την Κάλυψη

Διαφορετικότητα αμφισβητεί παραδοχές, προσφέρει νέες προοπτικές και μας διδάσκει να υπερβούμε τις διαφορές για να βρούμε λύσεις. Υποστηρίζοντας μια ποικιλόμορφη κοινότητα να επιτευχθεί χωρίς αποκλεισμούς αριστείας είναι μία από τις επτά στρατηγικούς στόχους σε Daniels College of Business: Daniels δεσμεύεται να είναι μια κοινότητα στην οποία τα μέλη και τους επισκέπτες να αισθάνονται ασφαλείς, εκτιμώνται και να μοιραστείτε όλα ποιοι είναι? ασχολούνται με την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών? και να κάνει έτσι σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη και σεβασμό. - Επιτροπή Inclusive Αριστείας

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master in Applied Quantitative Finance

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 - 24 μήνες March 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Denver +1 περισσότερα

[+]

- Keith Galante, Masters of Science in Finance, 1998 | Πρόεδρος, Paragon Ελέγχου & Consulting Ως φοιτητής MS Εφαρμοσμένων Ποσοτικά Οικονομικών θα: Μελετήσει ένα πρόγραμμα σπουδών θεωρείται ο χρυσός κανόνας στην παγκόσμια βιομηχανία χρηματοδότησης, όπως αναγνωρίζεται από το Chartered Financial Analyst (CFA) Ινστιτούτο. [-]

Master in Business Analytics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 36  March 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Denver +1 περισσότερα

[+]

Εξερευνήστε τις επιλογές σταδιοδρομίας με το City Treks, μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να συναντηθεί με υψηλής ποιότητας εργοδότες και κορυφαίους επαγγελματίες σε πόλεις σε όλη την ΗΠΑ. Συνδέστε με τη βιομηχανία-συνδεδεμένο ΔΕΠ που συχνά ταιριάζουν με τους φοιτητές και αποφοίτους με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας. [-]

πλοίαρχος διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Denver

πρόσφατα ανασχεδιασμένο βαθμό MSM μας είναι ένα εντατικό 45-πιστωτικό ωρών, το πρόγραμμα 10 μηνών σχεδιασμένο για ανθρώπους χωρίς φόντο τις επιχειρήσεις. Θα ενταχθούν σε μια ομάδα από τους συμμαθητές από διάφορες σταδιοδρομίες, υπόβαθρα και τομείς σπουδών για να μάθουν τις δεξιότητες διαχείρισης, ηθική ηγεσία, αποτελεσματική επικοινωνία, και φυσικά, τα θεμελιώδη των επιχειρήσεων. Όπου το πάθος σας βρίσκεται, το πρόγραμμα Daniels MSM μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για την επιτυχία. [+]

Πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων για μη επαγγελματικούς ταγματάρχες Στο Daniels καταλαβαίνουμε όχι ο καθένας μοιράζεται το πάθος μας για την εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Ωστόσο, μπορούμε επίσης να καταλάβουμε ότι είναι δύσκολο να πάρει μπροστά σε οποιαδήποτε καριέρα χωρίς την κατανόηση των επιχειρηματικών βασικά και δεξιοτήτων διαχείρισης. Το MSM έχει σχεδιαστεί για να διδάξουν στους μαθητές τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στον τομέα της επιλογής τους, ακόμη και αν αυτό το πάθος βρίσκεται έξω από τον κόσμο των επιχειρήσεων. 10 Μήνες Σχεδιασμένο για την επιτυχία σας πρόσφατα ανασχεδιασμένο βαθμό MSM μας είναι ένα εντατικό 45-πιστωτικό ωρών, το πρόγραμμα 10 μηνών σχεδιασμένο για ανθρώπους χωρίς φόντο τις επιχειρήσεις. Θα ενταχθούν σε μια ομάδα από τους συμμαθητές από διάφορες σταδιοδρομίες, υπόβαθρα και τομείς σπουδών για να μάθουν τις δεξιότητες διαχείρισης, ηθική ηγεσία, αποτελεσματική επικοινωνία, και φυσικά, τα θεμελιώδη των επιχειρήσεων. Όπου το πάθος σας βρίσκεται, το πρόγραμμα Daniels MSM μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για την επιτυχία. Πρόγραμμα με μια ματιά Πρόγραμμα Πρόγραμμα Σπουδών - A 10 μηνών, με πλήρη απασχόληση, κατηγορίες ημέρας, 45-πιστωτικό πρόγραμμα GMAT / GRE - GMAT ή GRE απαιτείται [-]

Επικοινωνία

University of Denver

Διεύθυνση South University Boulevard 2199
Denver 80208, United States
Ιστοσελίδα http://www.du.edu/
Τηλέφωνο +1 303-871-2000