Diablo Valley College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παρακαλώ επισκεφθείτε την: Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης στο Diablo Valley College

Σχετικά DVC

Diablo Valley College είναι ένα από τα τρία υποστηρίξει δημοσίως δύο χρόνια κοινοτικά κολλέγια στην Contra Costa Community College District. Το μεγαλύτερο από τα δύο πανεπιστημιουπόλεις DVC βρίσκεται κοντά στο Interstate 680 σε Pleasant Hill, και το νεότερο San Ramon Campus εξυπηρετεί το νότιο νομό στο Dougherty Valley. Ανάμεσα σε δύο πανεπιστημιουπόλεις της, DVC εξυπηρετεί περισσότερους από 22.000 φοιτητές κάθε εξάμηνο με μια ευρεία ποικιλία των επιλογών του προγράμματος.

Πτυχιακά προγράμματα και μεταφορά

περισσότερα από 40 ΑΑ και των πτυχίων εκτός από τις συμφωνίες άρθρωση με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια (UC) και συστήματα California State University (CSU), και μεταφοράς πιστωτικών μονάδων για τέσσερα χρόνια κολέγια.

Καριέρα / τεχνική εκπαίδευση

περισσότερα από 40 πιστοποιητικά επιτευχθεί, και μια μεγάλη ποικιλία από πιστοποιητικά επίτευγμα.

Τάξεις ημέρας, το βράδυ, και το καλοκαίρι

Τα μαθήματα διδάσκονται στην ημέρα και το βράδυ στα τελειόμηνα και βραχυπρόθεσμα μορφές. Μια επιλογή της ημέρας και το βράδυ επίσης μαθήματα διδάσκονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων για περισσότερες πληροφορίες.

Online και υβριδικά μαθήματα

Τα Online μαθήματα διδάσκονται σχεδόν αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου απαιτεί οι μαθητές να παρακολουθήσουν πολύ λίγες πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις. Υβριδικά τάξεις χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό των συναντήσεων τάξη και σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση.

ιστορία

Το κολέγιο ξεκίνησε επίσημα το 1949, σε μερικά από τα πιο απίθανα ιστοσελίδες: υψηλή σχολεία, τράπεζες, εκκλησίες, ακόμα και ένα παλιό στρατόπεδο. Ονομάζεται Ανατολή Contra Costa Junior College, προχωρήσαμε στην παρούσα ιστοσελίδα μας το 1952, σε δέκα κτίρια χάλυβα που αποκτήθηκαν από την κυβέρνηση για $ 45 η κάθε μία. Ο ακρογωνιαίος λίθος για το πρώτο μόνιμο κτήριο που το 1953, καθώς και το όνομα Diablo Valley College εκδόθηκε το 1958.

Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από αυτές τις ταπεινές αρχές. Πάνω από ενάμισι εκατομμύριο φοιτητές έχουν εγγραφεί εδώ από το 1949! Όπως χαιρετίζουμε την κληρονομιά μας, ανυπομονούμε να εξυπηρετεί έναν από τους πιο δυναμικούς, τους τομείς της εκπαίδευσης-minded Βόρειας Καλιφόρνιας για άλλα 50 χρόνια.

Για πάνω από 60 χρόνια, το Diablo Valley College έχει παράσχει την ποιότητα της εκπαίδευσης στην κοινότητα που εξυπηρετεί. Ένα εκατομμύριο φοιτητές αργότερα, εντάσσοντας στην DVC είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους που μπορούν να εξασφαλίσουν την αποδοχή σε ένα τετραετές κολλέγιο. DVC δεν είναι μόνο αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα κολέγια της Καλιφόρνιας, αλλά οδηγεί επίσης την κατάσταση στη μεταφορά σε τετραετή όργανα.

Τα στοιχεία της έρευνας που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Κέντρο UCLA για τη Μελέτη των κοινοτικών κολέγια δείχνουν ότι η ταχύτητα μεταφοράς DVC για τέσσερα χρόνια τα πανεπιστήμια είναι 67 τοις εκατό υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο. Μια άλλη έκθεση, που κυκλοφόρησε από την Καλιφόρνια τριτοβάθμια εκπαιδευτικά Επιτροπή, δείχνει ότι DVC κατετάγη νούμερο ένα στις μεταβιβάσεις στο κράτος, μπροστά από όλες τις άλλες Καλιφόρνια κοινοτικά κολέγια.

Μια σύντομη ιστορία του τόπου μας, μας δείχνει ότι αυτό ήταν αρχικά το σπίτι του Costanoan Ινδούς. Το 1844, η μεξικανική κυβέρνηση χορήγησε τη γη στον William Welch, και έγινε μέρος της τεράστιας του Rancho Las Juntas, η οποία περιελάμβανε βορειοδυτική Walnut Creek, όλα Pleasant Hill, και το βορειοανατολικό μισό του Martinez. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η γη χωρίζεται σε κομμάτια στέγασης, και στις 5 Οκτωβρίου του 1950, το College Board of Trustees αγόρασε το DVC ιστοσελίδα για 172.500 δολάρια. Η κατασκευή άρχισε το Σεπτέμβριο του 1951.

Με πάνω από 22.000 μαθητές όλων των ηλικιών και μια σειρά από προγράμματα, θα βρείτε ένα δυναμικό εκπαιδευτικό περιβάλλον και μια ζωντανή ατμόσφαιρα στο DVC. Pleasant Hill πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στα ανοικτά των Interstate 680, και η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε εκατό στρέμματα απαλά λόφους ενόψει του Mt. Diablo, ένα βόρειο ορόσημο Καλιφόρνια. Το San Ramon Valley Center στο Dougherty Valley άνοιξε τις πόρτες του στους μαθητές τον Νοέμβριο του 2006. Το όνομα San Ramon Campus εκδόθηκε το 2011.

Και τα δύο όμορφα διαμορφωμένους χώρους μας, βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το Σαν Φρανσίσκο, δημιουργώντας τις ιδανικές ρυθμίσεις για το ίδρυμα πρεμιέρα μεταφορά στην Καλιφόρνια. Είμαστε το κολλέγιο της επιλογής για πολλούς μαθητές από τα ιδιωτικά και δημόσια γυμνάσια στην κοντινή Martinez, Mt. Diablo, San Ramon, και Acalanes Σχολικές Περιφέρειες.

Τοποθεσίες

Ευχάριστο Hill

Address
Pleasant Hill Campus
321 Golf Club Road,
Pleasant Hill

94523 Ευχάριστο Hill, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Σαν Ραμόν

Address
San Ramon Campus
1690 Watermill Road
San Ramon

94582 Σαν Ραμόν, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη