Duke University Trinity College of Arts and Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Duke ιδανικό για μεταπτυχιακή εκπαίδευση είναι ένας μικρός αριθμός ανώτερων φοιτητών που συνεργάζονται στενά με αξιόλογους μελετητές. Η μεταπτυχιακή μελέτη στο Duke καθορίζεται από τη μέγιστη προσωπική προσοχή. μικρότερες, περισσότερο εμπλεκόμενες τάξεις? ευέλικτα προγράμματα σπουδών σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ατομικές ανάγκες και ενδιαφέροντα των μαθητών · και πλουσιότερες, διεπιστημονικές δυνατότητες για υποτροφία.

Το Μεταπτυχιακό Σχολείο επιβλέπει 80-συν Ph.D. και μεταπτυχιακά προγράμματα στο Duke. Το σχολείο προσφέρει πολλούς πόρους που βελτιώνουν την εμπειρία των μεταπτυχιακών φοιτητών, υποστηρίζει τις ανάγκες των μαθητών, παρέχει μια ευρύτερη κοινότητα υποστήριξης για μαθητές εκτός των τμημάτων και των προγραμμάτων τους και καθορίζει πολιτικές που διασφαλίζουν ότι οι μαθητές λαμβάνουν εκπαιδευτική εμπειρία υψηλής ποιότητας.

Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση στο Duke

Στο Duke, δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα σε μέτριο μέγεθος. Περίπου 2.500 διδακτορικοί φοιτητές και 1.000 μεταπτυχιακοί φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι σε περισσότερα από 80 τμήματα και προγράμματα, σε συνεργασία με περισσότερους από 1.300 μεταπτυχιακούς καθηγητές. Οι μικρές, ιδιωτικές ρυθμίσεις στα τμήματα και τα προγράμματά μας βοηθούν τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και τη σχολή να δημιουργήσουν μια ειδική συνεργασία που χαρακτηρίζεται από οικεία συλλογικότητα και κοινό σκοπό.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο Duke είναι ένας πλούσιος συνδυασμός βαθιάς, εξειδικευμένης γνώσης σε έναν τομέα σπουδών, που τέμνεται με τα σύνορα άλλων τομέων. Οι διεπιστημονικές προσεγγίσεις θεωρούνται βασικές για την ανακάλυψη και την παραγωγή γνώσης. Συνεργατικές ομάδες έρευνας και μελέτης καθηγητών και μεταπτυχιακών φοιτητών συγκεντρώνονται γύρω από προβλήματα και θέματα σε πολλά πανεπιστημιακά περιβάλλοντα που εκτείνονται πέρα από τα όρια των επιμέρους τμημάτων και προγραμμάτων.

Η συνεργασία δεν σταματά στα όρια της πανεπιστημιούπολης. Χάρη στην τοποθεσία του στο Τρίγωνο της Έρευνας, ο Duke έχει στενές σχέσεις με άλλα μεγάλα πανεπιστήμια και με δημόσια και ιδιωτικά ινστιτούτα και εταιρείες. Η προσέγγιση σε αυτές τις κοινότητες αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πτυχιακής εμπειρίας του Δούκα, τόσο ακαδημαϊκά όσο και πολιτιστικά.

Οι απόφοιτοι φοιτητές που ευδοκιμούν στο περιβάλλον του Δούκα είναι δημιουργικοί, ενθουσιώδεις και απρόθυμοι να δεχτούν φθαρμένες απαντήσεις. Εάν αυτό ακούγεται σαν εσάς, ρίξτε μια ματιά στα προγράμματά μας και δείτε τι έχουμε να προσφέρουμε.

Ο ρόλος της Μεταπτυχιακής Σχολής

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές είναι ένα απαραίτητο άρωμα σε οποιαδήποτε ακαδημαϊκή κοινότητα. Στο Duke University Graduate School, παρέχοντας στους καθηγητές και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές το κίνητρο να καινοτομήσουν, να ανακαλύψουν και να αμφισβητήσουν την παράδοση θεωρείται η καλύτερη εφαρμογή των πόρων του πανεπιστημίου.

Η γενική αποστολή του The Graduate School είναι η παροχή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης βασισμένης στην έρευνα που θα βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν τις αναλυτικές δεξιότητες για να είναι μελλοντικοί ηγέτες σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων. Αν και πολλοί από τους πτυχιούχους μας εισέρχονται στον ακαδημαϊκό χώρο, η εκπαίδευση που αποκτούν εδώ προορίζεται να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε εργασία που περιλαμβάνει την ανακάλυψη, τη δημιουργική εφαρμογή και τη διδασκαλία νέων γνώσεων.

Επιπλέον, το Graduate School υπάρχει σε μεγάλο βαθμό για να υποστηρίξει τις ερευνητικές και εκπαιδευτικές αποστολές μιας σχολής που ενδιαφέρεται για τα σύνορα της γνώσης και, κατ 'αυτόν τον τρόπο, για να υποστηρίξει την υπεροχή της υποτροφίας σε όλο το πανεπιστήμιο.

Το Graduate School εξυπηρετεί επίσης πολλούς άλλους ρόλους:

Παρέχετε ποιοτικό έλεγχο για όλες τις πτυχές της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο Duke και καθορίστε πολιτικές και πρότυπα που ορίζουν την καλή πρακτική σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα, υψηλή ποιότητα στο πρόγραμμα σπουδών και αριστεία στην επιλογή των φοιτητών.

Βελτιώστε την ποιότητα των προγραμμάτων μας μέσω μιας ποικιλίας μηχανισμών, συμπεριλαμβανομένης της παροχής χρημάτων για την πρόσληψη των καλύτερων και των πιο διαφορετικών μαθητών, τη διεξαγωγή τακτικών αναθεωρήσεων προγραμμάτων και την ιδιαίτερη προσοχή στην προώθηση της διαφορετικότητας και της πνευματικής συλλογικότητας σε καθένα από τα προγράμματά μας. Δίνουμε τακτική προσοχή στις ειδικές ανάγκες και ζητήματα που αφορούν αλλά δεν περιορίζονται σε διεθνείς φοιτητές, φοιτητές από ομάδες που δεν εκπροσωπούνται και γυναίκες σε συγκεκριμένους κλάδους. Η Μεταπτυχιακή Σχολή αναλαμβάνει επίσης σημαντικό ρόλο στην προώθηση της ακεραιότητας στην έρευνα και την υποτροφία μέσω μαθημάτων δεοντολογικής διεξαγωγής της έρευνας.

Εξυπηρετήστε ως πρωταρχικός υποστηρικτής για την ανάγκη μεταπτυχιακών φοιτητών να είναι φοιτητές, έτσι ώστε τυχόν ρόλοι υπηρεσίας που μπορούν να υπηρετήσουν στο πανεπιστήμιο για να λάβουν οικονομική υποστήριξη θα θεωρηθούν δευτερεύοντες από την ανάγκη να έχουν χρόνο και επαρκείς πόρους για να συμμετάσχουν σε μεταπτυχιακές σπουδές. Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών εργάζεται σκληρά για να βρει τους οικονομικούς και πνευματικούς πόρους που επιτρέπουν στους μαθητές να ολοκληρώσουν επιτυχώς τα προγράμματα σπουδών τους εγκαίρως.

Παίξτε ενεργό ρόλο στην υποστήριξη όλων των πτυχών της μεταπτυχιακής ζωής των φοιτητών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν είναι ακριβώς ακαδημαϊκού χαρακτήρα. Αναγνωρίζουμε ότι η ποιότητα της συνολικής εμπειρίας ζωής ενός φοιτητή, ενώ στο μεταπτυχιακό σχολείο είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταπτυχιακής κατάρτισης και για μια διάρκεια ζωής που μπορεί να κάνει καλή χρήση αυτής της εκπαίδευσης. Το Graduate School συνεργάζεται με ομάδες μαθητών και γραφεία υποστήριξης για την προώθηση των συμφερόντων των μεταπτυχιακών φοιτητών σε τομείς όπως οικονομική βοήθεια, υγειονομική περίθαλψη, συμβουλευτική και παιδική φροντίδα. Το Graduate School παρέχει επίσης ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης για να διερευνήσει ακαδημαϊκές και μη ακαδημαϊκές προοπτικές σταδιοδρομίας για τους αποδέκτες μεταπτυχιακών πτυχίων.

Τοποθεσίες

Durham

Address
27708 Durham, Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη