Dulles University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δήλωση Όραμα

Πανεπιστήμιο Dulles ιδρύθηκε το 2010 και αντλεί την έμπνευσή της από τις ισόβιες εισφορές του John Foster Dulles, ΗΠΑ πολιτικός και οραματιστής. Η επιρροή του στο σχεδιασμό και τη διαπραγμάτευση διεθνών συμφωνιών με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο είχαν σημαντικό αντίκτυπο στην ανάδυση της δημοκρατίας και της ελευθερίας των λαών του κόσμου. Τα κατορθώματά του περιλαμβάνονται χρησιμεύει ως Σύμβουλος της αμερικανικής αντιπροσωπείας στη Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1919. Έλαβε εξέχουσα θέση ως διεθνής δικηγόρος, αλλά και σε διάφορα συνέδρια στην περίοδο του Μεσοπολέμου. Συγκεκριμένα, ασχολήθηκε με την αμερικανική Επιτροπή να διαπραγματευτεί την ειρήνη του Βερολίνου Συνέδρια χρέους, και ήταν ειδικός σύμβουλος στο Συμβούλιο των συνεδριάσεων των Υπουργών Εξωτερικών στο Λονδίνο, τη Μόσχα και το Παρίσι. Υπηρέτησε ως εκπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (1945-1949), και αυτό ακολουθήθηκε από τη διαπραγμάτευση του μια συνθήκη ειρήνης με την Ιαπωνία το 1951. Το 1951, ο Πρόεδρος Dwight D. Eisenhower όρισε Dulles ως γραμματέα του κράτους, και το 1954 για λογαριασμό των Ηνωμένων Πολιτειών βοήθησε να οργανώσει το Νοτιοανατολική Ασία Οργάνωσης της Συνθήκης (SEATO), η οποία περιλαμβάνεται υπογράφοντες από την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία , το Πακιστάν, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες. Ανθρωπιστικής συνεισφοράς Dulles »που περιλαμβάνονται είναι μια πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της θητείας του Carnegie Endowment for International Peace ως διαχειριστής του Ιδρύματος Ροκφέλερ, αλλά και ως ιδρυτικό μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, μεταξύ πολλών άλλων επιτευγμάτων. Πανεπιστήμιο Dulles εμπνέεται από σθεναρή στάση John Foster Dulles «για τη διεθνή συνεργασία και την αριστεία στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων δίκαιων και ισορροπημένων συμφωνιών ως μαρτυρία για τη σημασία της εκπαίδευσης και την προετοιμασία των ατόμων για μια ικανοποιητική ζωή. Το Πανεπιστήμιο ενθαρρύνει τους μαθητές του να αγωνιστούν για παρόμοια αριστεία στην προσέγγιση τους στην εκπαίδευση και τη ζωή.

Αποστολή

Πανεπιστήμιο Dulles είναι αφιερωμένη στην παράδοση της συλλογικότητας, της εκπαίδευσης με τρόπο που να σέβεται την αξιοπρέπεια, αξίζει και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή. Με τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου η γνώση αποκτάται και αναπτύσσεται και όπου δημιουργικές δραστηριότητες επιδιώκουν να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες του μαθητή να είναι προετοιμασμένοι για μια παγκόσμια κοινωνία, το Πανεπιστήμιο προετοιμάζει τους μαθητές για ένα ευρύ φάσμα των ευκαιριών απασχόλησης. Αναπόσπαστο μέρος της αποστολής του Πανεπιστημίου είναι να αναπτύξει καλές ηγέτες πολίτη που είναι εξοπλισμένα για να κάνουν θετικές συνεισφορές στο «κοινό καλό της κοινωνίας». Μαθημάτων μας και προσωπικά σχεδιασμένα practicums επιτρέπουν στους μαθητές να κάνουν το όνειρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πραγματικότητα μέσω της στρατηγικής της προετοιμασίας τους για την απασχόληση και την αγορά. Μπορούμε να τηρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας και εκπαιδευτικό καθιερωμένων και αναγνωρισμένα κριτήρια, πολιτικών και αριστεία, όπως απαιτείται από τις εθνικές, περιφερειακές και κρατικές διαπίστευσης και πιστοποίησης. Οι στόχοι μας για τους φοιτητές πάνε «πέρα από το βιβλίο« επειδή οι προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και μας μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους για τη συγχώνευση πρόγραμμα σπουδών με επιχειρηματικές δεξιότητες που προσφέρουν νέες προκλήσεις, νέες ευθύνες και νέες ανταμοιβές για την καριέρα του κάθε μαθητή. Επί του παρόντος, ακαδημαϊκά προγράμματα του Πανεπιστημίου Dulles επικεντρωθεί στις επιχειρήσεις, τις τεχνολογίες της πληροφορίας και της επιστήμης των υπολογιστών, που οδηγεί στο πτυχίο, μάστερ και διδακτορικού. Ο γενικός αυτός στόχος επιτυγχάνεται μέσω των ακόλουθων σύνολα ικανότητας μάθησης και στόχους: • Πιστεύουμε ότι η χρησιμοποίηση διδακτικού προσωπικού των εμπειρογνωμόνων από την επιλεγμένη βιομηχανία των φοιτητών μας θα προσφέρει σημαντική εμπειρία του πραγματικού κόσμου. Με αυτόν τον τρόπο, θα προσφέρουμε στους μαθητές μας τις τελευταίες σύνολα ικανότητας και των συστημάτων διαχείρισης, στο πλαίσιο προγραμματισμένων επάγγελμά τους. Πανεπιστήμιο Dulles πηγαίνει πέρα ​​από την παραδοσιακή βιβλίο και φυσικά διδακτέα ύλη. • Παρέχουμε πάνω από διδασκαλία σε βασικές αρχές της διαχείρισης, συμπεριλαμβάνοντας πραγματικά παραδείγματα ζωής σε περιπτωσιολογικές μελέτες. Σχολή μας εξετάζει πολύπλοκα ζητήματα και αποτελεσματικές αποφάσεις τους. • Οι μαθητές που αποφοιτούν από το Πανεπιστήμιο Dulles θα είναι σε καλύτερη θέση να αποκτήσουν προσφορές και να αξιολογηθεί ως ένα από τα κορυφαία βαθμίδα στην αιτών εργασία στην πισίνα για τις θέσεις εισόδου ή το επίπεδο της διαχείρισης. • Οι μαθητές μαθαίνουν τι να περιμένουμε σε μια διοικητική θέση. Ενθαρρύνουμε one-on-one και η ομάδα θετικό ρόλο που παίζουν με τα μέλη ΔΕΠ σε σχέση με συγκεκριμένες απαιτήσεις της θέσης εργασίας.

Θεσμικοί Στόχοι

Το Πανεπιστήμιο θα: • Βεβαιωθείτε ότι η προστασία των συμφέρον όλων των φοιτητών αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. • Αξιολόγηση των αιτούντων σπουδαστών βάσει των ατομικών τους προσόντων και να προσπαθούν για την ένταξη όλων των μελών της κοινωνίας των πολιτών στη διαδικασία της εκπαίδευσης, ανεξάρτητα από την ηλικία, τον πολιτισμό και κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο. • Πράξη ηθικά και με σεβασμό στην παροχή συμβουλών, την πρόσληψη και την εγγραφή των πρακτικών. • Να παρέχουν ισότιμη πρόσβαση και ακριβείς πληροφορίες για την εισαγωγή με ένα κοινό σύνολο ορισμών που σχετίζονται με την εισαγωγή και προθεσμίες για όλους τους φοιτητές. • Παροχή της αριστείας στον τομέα της εκπαίδευσης μέσω της αυστηρής ακαδημαϊκά πρότυπα και την εφαρμογή μιας εξατομικευμένης προσέγγισης στην εκπαίδευση μέσω μικρές τάξεις και τις στενές σχέσεις μεταξύ φοιτητών και καθηγητών. • Υποστήριξη και την επιβολή του Πανεπιστημίου πολιτικές. • Να συμμορφώνονται με τους τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς νόμους σχετικά με τη μεταχείριση των μαθητών και των εμπιστευτικών πληροφοριών.

Non-Discrimination/Equal πολιτική απασχόλησης

Φυλετικά πολιτική αποφυγής των διακρίσεων ανά αναθ. Proc. 75-50, σημείο 4.01. Πανεπιστήμιο Dulles δέχεται μαθητές από οποιαδήποτε φυλή, το χρώμα, και την εθνική ή εθνοτική καταγωγή σε όλα τα δικαιώματα, τα προνόμια, τα προγράμματα και οι δραστηριότητες που κατά γενικό κανόνα ή διατίθενται στους μαθητές στο σχολείο μας και δεν κάνει διακρίσεις με βάση τη φυλή, το χρώμα, και την εθνική ή εθνοτικής καταγωγής στη διοίκηση των εκπαιδευτικών πολιτικών, των πολιτικών αποδοχών, υποτροφιών και δανείων των προγραμμάτων μας, και αθλητικά και άλλα σχολικά προγράμματα που διαχειρίζεται. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί μια διαδικασία υποβολής παραπόνων που ενσωματώνουν λόγω διαδικασία που διατίθεται σε κάθε άτομο που πιστεύει ότι αυτός ή αυτή έχει υποστεί διακρίσεις. Ερωτήσεις σχετικά με την διαδικασία υποβολής παραπόνων ή τη συμμόρφωση με τους ομοσπονδιακούς και Κοινοπολιτείας νόμους και τις κατευθυντήριες γραμμές θα πρέπει να απευθύνονται στο γραφείο του Προέδρου.

Τοποθεσίες

Fairfax

Dulles University

Address
Dulles University,
510-1934 Old Gallows Road,
Vienna , VA

22182 Fairfax, Βιργινία, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 703-552-1236

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη