ECPI University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί το Πανεπιστήμιο ECPI;

Μόλις αποφασίσετε να γίνετε μέλος του αναπτυσσόμενου και συναρπαστικού κόσμου της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων, της ποινικής δικαιοσύνης, της επιστήμης της υγείας ή της μαγειρικής, επιλέγοντας το πανεπιστήμιο για να ανταποκριθείτε καλύτερα στις ανάγκες και τους στόχους σας είναι σαφώς μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις σας. Το Πανεπιστήμιο ECPI κατανοεί τις προσδοκίες των ανθρώπων που θέλουν μια απτή διαδρομή προς τους στόχους της σταδιοδρομίας τους.

Βιβλιοθήκη

Αποστολή και αξίες

Το Πανεπιστήμιο ECPI, που ιδρύθηκε το 1966, είναι ένα ανεξάρτητο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που προσφέρει πτυχίο Masters, Bachelor of Science, Associate of Science και Associate of Applied Science και πτυχίο και πιστοποιητικά.

Η αποστολή μας

Το Πανεπιστήμιο ECPI παρέχει ένα περιβάλλον μάθησης με επίκεντρο τον φοιτητή, το οποίο προωθεί την ενίσχυση της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής του κάθε σπουδαστή μέσω της εκπαίδευσης.

Οι αξίες

Το Πανεπιστήμιο ECPI είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο πολλαπλών πανεπιστημιουπόλεων που ιδρύθηκε το 1966 και λειτουργεί στη Βιρτζίνια, στη Βόρεια Καρολίνα, στη Νότια Καρολίνα και παγκοσμίως μέσω της ηλεκτρονικής παράδοσης των προγραμμάτων του. Το Πανεπιστήμιο έχει μια συναρπαστική ιστορία και η επιτυχία μας εξαρτάται από την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει από τους σπουδαστές, τους υπαλλήλους και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκπαίδευσης και φοιτητών και δεσμευόμαστε στις ακόλουθες τέσσερις βασικές αξίες.

Αριστεία στους ακαδημαϊκούς.

 • Πρόγραμμα σπουδών που αποσκοπεί στην προώθηση της δια βίου μάθησης και της εκπαιδευτικής αριστείας ενισχύοντας την κριτική σκέψη, την ομαδική εργασία, την επίλυση προβλημάτων και τις επικοινωνιακές δεξιότητες.
 • Τα προγράμματα που σχετίζονται με τη βιομηχανία διατηρούν αυστηρά ακαδημαϊκά πρότυπα και συμπληρώνονται από ισχυρές υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών.
 • Η hands-on, η εφαρμοσμένη μάθηση συμπληρώνει ένα ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο που προετοιμάζει τους αποφοίτους μας για τον χώρο εργασίας.
 • Οι ειδικευμένοι καθηγητές αναγνωρίζονται ακαδημαϊκά και εμπλουτίζουν την εμπειρία της τάξης με την εμπειρία της βιομηχανίας τους.

Δέσμευση προς τους μαθητές.

 • Η διαδικασία επιλεκτικής εισαγωγής εξασφαλίζει ότι οι εισερχόμενοι σπουδαστές λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την εκπαιδευτική τους επένδυση και είναι έτοιμοι για μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση.
 • Ειδικοί επαγγελματίες υποστηρίζουν την εμπειρία των σπουδαστών και διευκολύνουν την επίτευξη της ατομικής επιτυχίας των φοιτητών.
 • Σημαντικές εμπειρίες πρακτικής άσκησης και ευκαιρίες για μεταπτυχιακές θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες ως αποτέλεσμα των μακροχρόνιων συνεργασιών των εργοδοτών μας.
 • Η αυστηρή διαδικασία θεσμικής αποτελεσματικότητας προωθεί τη συνεχή βελτίωση του Πανεπιστημίου.

Επαγγελματισμός στην πράξη.

 • Η επαγγελματική εμφάνιση, η ακρίβεια, η παρακολούθηση και άλλες συμπεριφορές που είναι κατάλληλες για επαγγελματικό περιβάλλον αποτιμώνται και ενισχύονται.
 • Οι επαγγελματικές, πολιτικές και δεοντολογικές συμπεριφορές προωθούνται μέσω των παραδειγμάτων που καθορίζονται από τη σχολή και το προσωπικό.
 • Το μαθησιακό περιβάλλον μάθησης προσομοιώνει το χώρο εργασίας και ενθαρρύνει τη συνεργασία με διαφορετικές ομάδες για την επίτευξη κοινών στόχων.
 • Ευκαιρίες για τους μαθητές να επιδείξουν επαγγελματισμό συμμετέχοντας σε εργοδότες εργοδότες συνεντεύξεις, δικτύωση, και επαγγελματικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων σταδιοδρομίας.

Καινοτομία στην εκπαίδευση.

 • Η εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας ενθαρρύνεται για να ενισχύσει την εμπειρία του κάθε φοιτητή στο πανεπιστήμιο.
 • Τα βολικά, καθολικά δρομολόγια επιτρέπουν στους αποφοίτους να ολοκληρώσουν τα προγράμματά τους εγκαίρως.
 • Η είσοδος αναζητείται συνήθως από τις δυναμικές κοινότητες που υπηρετούμε.
 • Πολλές προσεγγίσεις ενθαρρύνονται να επιτύχουν εκπαιδευτικά αποτελέσματα και να μεγιστοποιήσουν την επιτυχία των φοιτητών.
Βιβλία

Διαπίστευσης και εγκρίσεων

Διαπίστευση - Θεσμική

Το Πανεπιστήμιο ECPI είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Νότιας Ένωσης Σχολών και Σχολών στα Κολέγια για να απονείμει τα πτυχία και τα διπλώματα του συνεργάτη, του απολυτηρίου και του μεταπτυχιακού διπλώματος. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή για τα κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 ή τηλεφωνήστε στο 404.679.4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Πανεπιστημίου ECPI.

Η διαπίστευση όλων των πανεπιστημιουπόλεων που σχετίζονται με το Πανεπιστήμιο ECPI εξαρτάται από τη συνέχιση της διαπίστευσης της πανεπιστημιούπολης που βρίσκεται στην Virginia Beach της Βιρτζίνια. Όλοι οι χώροι της πανεπιστημιουπόλεως, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τον τρόπο παράδοσης, αξιολογούνται κατά τις αναθεωρήσεις για την επιβεβαίωση της διαπίστευσης. Όλοι οι άλλοι εκτεταμένοι ιστότοποι υπό τη διαπίστευση της μητρικής πανεπιστημιούπολης αξιολογούνται επίσης κατά τη διάρκεια αυτών των ανασκοπήσεων.

Η ιστορία του Πανεπιστημίου ECPI

Η ECPI University, που ιδρύθηκε το 1966 στο Norfolk της Βιρτζίνια, απέδειξε από νωρίς τη δέσμευσή της να προωθήσει ένα πρόγραμμα σπουδών βασισμένο στην αγορά σε μια επιταχυνόμενη μορφή και να είναι από τους πρώτους που προσφέρουν μαθήματα στον αναπτυσσόμενο τομέα του προγραμματισμού υπολογιστών. Το όνομα - ECPI - σημαίνει το East Coast Polytechnic Institute, υποδηλώνοντας την προέλευση και τη συνεχή δέσμευσή του στην τεχνολογική πρόοδο σε όλους τους τομείς σπουδών.

Για σχεδόν μισό αιώνα, το Πανεπιστήμιο ECPI ιδρύθηκε ως φοιτητής με επίκεντρο τον καριέρα και ακολούθησε μια πορεία αντιμετώπισης των αναγκών των σπουδαστών και των εργοδοτών στη Βιρτζίνια, τη Βόρεια Καρολίνα και τη Νότια Καρολίνα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Πανεπιστήμιο ECPI έχει καθιερώσει μια φήμη για την ενσωμάτωση υψηλής ποιότητας διδασκαλίας με τα χέρια της μάθησης που βασίζεται στην εφαρμογή. Το αποτέλεσμα: πτυχιούχοι που είναι έτοιμοι να εισέλθουν σε θέσεις σταδιοδρομίας STEM - H.

Οι τάξεις συνεχίζουν να είναι μικρές και οδηγούνται από μέλη ΔΕΠ που διαθέτουν τόσο επαγγελματική εμπειρία όσο και ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια. Τα επιτυχή αποτελέσματα των σπουδαστών, συμπεριλαμβανομένων των ποσοστών αποφοίτησης των σπουδαστών και της απασχόλησης που σχετίζονται με το πρόγραμμα, υπήρξαν και εξακολουθούν να έχουν πρωταρχική σημασία. Ακολουθεί μια σύντομη ματιά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του Πανεπιστημίου ECPI κατά τη διάρκεια των ετών:

1966 Το ECPI αρχίζει να προσφέρει προγράμματα στην επιστήμη των υπολογιστών και τον προγραμματισμό, με έμφαση στην επιταχυνόμενη εκπαίδευση, ώστε οι σπουδαστές να αποκτήσουν σταδιοδρομία στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

1973 Μετά την εισαγωγή καινοτομιών στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, των ημιαγωγών και των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, το ECPI προσθέτει προγράμματα στην τεχνολογία ηλεκτρονικών υπολογιστών.

1984 Το ECPI ανοίγει τη δεύτερη πανεπιστημιούπολη στο Richmond της Βιρτζίνια. (Στη συνέχεια, τα υποκαταστήματα άνοιξαν σε όλη τη Βιρτζίνια, τη Βόρεια Καρολίνα και τη Νότια Καρολίνα.)

1987 Η κύρια πανεπιστημιούπολη μεταφέρεται στην Virginia Beach της Βιρτζίνια.

1992 Τα προγράμματα επεκτείνονται ώστε να συμπεριλαμβάνουν τις Επιστήμες της Υγείας, συμπεριλαμβανομένων πτυχίων νοσηλευτικής, ιατρικής βοήθειας και ιατρικής διοίκησης.

1998 Το σχολείο είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή στα κολλέγια της Νότιας Ένωσης Σχολείων και Σχολών να απονέμει συναφή πτυχία στους τομείς της ηλεκτρονικής μηχανικής, της πληροφορικής, της πληροφορικής, της νοσηλευτικής, της ιατρικής βοήθειας και της ιατρικής διοίκησης.

2004 Μετά την επιβεβαίωση, το ECPI είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για τα κολλέγια της Νότιας Ένωσης Σχολείων και Σχολείων για την απονομή πτυχίων απολυτηρίου.

2005 Πρόσθετα προγράμματα πτυχίου απολυτηρίου και η χρήση της τεχνολογίας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (online) εγκρίνονται από την Επιτροπή για τα κολλέγια του νότιου σωματειακού συλλόγου και σχολείων.

2006 Οι προσφορές προγραμμάτων επεκτείνονται ώστε να περιλαμβάνουν προγράμματα μαγειρικής επιστήμης, οδοντιατρικής βοήθειας, ιατρικής ακτινολογίας και εγγεγραμμένων νοσηλευτικών προγραμμάτων.

2011 Το ECPI αποκτά πτυχίο πανεπιστημίου και είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή στα κολλέγια του νότιου συνδέσμου κολλεγίων και σχολών για να προσφέρει πτυχίο Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα.

Σήμερα

Το Πανεπιστήμιο ECPI έχει αναδειχθεί ως κορυφαίο πανεπιστήμιο σταδιοδρομίας, το οποίο καθορίζεται από τη δέσμευσή του σε ένα περιβάλλον επικεντρωμένο στους σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής μάθησης, των μικρών τάξεων, των επιταχυνόμενων βαθμών, των ανώτερων φοιτητικών υπηρεσιών, του ευέλικτου προγραμματισμού και των σχέσεων με τους στρατηγικούς εταίρους. Πιο συγκεκριμένα, διατηρεί πολύ σημαντικούς δεσμούς με ορισμένους από τους κορυφαίους εργοδότες του έθνους. Δεν προσλαμβάνουν απλώς πτυχιούχους, αλλά επίσης συμμετέχουν σε ακαδημαϊκά συμβουλευτικά τμήματα. Δύο φορές το χρόνο, αυτά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συναντώνται για να αναθεωρήσουν το πρόγραμμα σπουδών και να εξασφαλίσουν ότι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του χώρου εργασίας.

Οι στρατηγικές εταιρικές σχέσεις του Πανεπιστημίου ECPI παρέχουν το διπλό όφελος της διατήρησης της ακαδημαϊκής ακεραιότητας και της αξίας των αποφοίτων του που μπορούν να αποκτήσουν μοναδικά προσόντα για να καλύψουν τις ανάγκες του εργοδότη. Πρόκειται για μια προσέγγιση στην εκπαίδευση που έχει τεθεί ως δοκιμασία του χρόνου. Μέχρι σήμερα, το Πανεπιστήμιο έχει προσφέρει υπηρεσίες απασχόλησης σε περισσότερους από 3.800 διαφορετικούς εργοδότες, μερικοί από τους οποίους είναι μεταξύ των μεγαλύτερων στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών λύσεων της AT & T, της BMW Manufacturing Co., της Computer Sciences Corporation, της Lockheed Martin, της Cox Communications, της General Dynamics, -Royce, η Hewlett-Packard, η Sentara Healthcare, η Boeing, η Verizon, η STIHL, η Harris IT, η Northrup Grumman, η Canon Information Services Services και η L-3 Communications.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη BScs » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master of Science στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 16 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Virginia Beach Manassas +2 περισσότερα

Το πρόγραμμα σπουδών του ECPI University έχει σχεδιαστεί για διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν ιδιαίτερα προσδοκώμενες δεξιότητες σε πληροφοριακά συστήματα και τεχνολογίες που βασίζονται σε υπολογιστές που τους υποστηρίζουν, όλα στο πλαίσιο του επιχειρηματικού και διαχειριστικού περιβάλλοντος που υποστηρίζουν. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Σε έναν εικονικό κόσμο, δεν υπάρχουν εδαφικά όρια. Ενώ ορισμένα έθνη ασχολούνται ιδιαίτερα με την κυβερνο-τρομοκρατία που υποστηρίζεται από το κράτος, οι περισσότεροι διεθνείς χάκερ και εγκληματικές οργανώσεις συνδέονται με αδίστακτους οργανισμούς. Αυτό καθιστά δύσκολο να τα εντοπίσουμε και ακόμα πιο δύσκολο να διώξουμε. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο να σταματήσουν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου πριν εισέλθουν.... [-]


Κύριος του πτυχίου των επιστημών στα συστήματα πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Virginia Beach Manassas +2 περισσότερα

Σε όλο τον κόσμο, υπάρχει ζήτηση για επαγγελματίες πληροφορικής. Μόνο στην Αμερική, το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ σχεδιάζει αύξηση περίπου μισού εκατομμυρίου νέων θέσεων εργασίας μεταξύ του 2014 και του 2024. Καθώς ο τομέας αυτός αυξάνεται, το ίδιο θα χρειαστεί και για τους επαγγελματίες διαχείρισης. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια από αυτές τις θέσεις, μπορείτε να απομονώσετε κερδίζοντας μεταπτυχιακό τίτλο στα Πληροφοριακά Συστήματα στο Πανεπιστήμιο ECPI. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Σε όλο τον κόσμο, υπάρχει ζήτηση για επαγγελματίες πληροφορικής. Μόνο στην Αμερική, το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ σχεδιάζει αύξηση περίπου μισού εκατομμυρίου νέων θέσεων εργασίας μεταξύ του 2014 και του 2024. Καθώς ο τομέας αυτός αυξάνεται, το ίδιο θα χρειαστεί και για τους επαγγελματίες διαχείρισης. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια από αυτές τις θέσεις, μπορείτε να απομονώσετε κερδίζοντας μεταπτυχιακό τίτλο στα Πληροφοριακά Συστήματα στο Πανεπιστήμιο ECPI. ... [-]


Βίντεο

What Our Students Say About the Faculty at ECPI University

ECPI University | International Student Experience