Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EVMS προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία ως αρμόδια και παρηγορητικής γιατρούς, επαγγελματίες υγείας και οι επιστήμονες. Οι σπουδαστές μας επωφελούνται από το ευρύ φάσμα της διδασκαλίας που παρέχεται από πλήρες ωράριο σχολή μας, οι οποίοι εργάζονται σε συνεννόηση με τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας σε όλη την κοινότητα.

Εκπαίδευση σε EVMS εξουσιοδοτεί τους φοιτητές, τους κατοίκους και τους συντρόφους να έχει έναν αντίκτυπο στους ανθρώπους που υπηρετούν. Προσφέρουμε μοναδικές, hands-on προσεγγίσεις στη μάθηση, όπως:

Κοινοτική υπηρεσία που βασίζεται σε δραστηριότητες για στρώματα του πληθυσμού. Συμμετοχή στη θεσμική βελτίωση της ποιότητας και την υπεράσπιση των προσπαθειών. Εταιρικές σχέσεις με περιφερειακούς ή παγκόσμιους οργανισμούς υγείας.

EVMS είναι ένα από τα λίγα σχολεία της ιατρικής και της υγείας επαγγέλματα στο έθνος ιδρύθηκε από την κοινότητα, για την κοινότητα. Είμαστε συγκεντρωμένοι όχι μόνο για την προετοιμασία της επόμενης γενιάς των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και στη μετάφραση ανακάλυψη σε καλύτερη υγειονομική περίθαλψη για τους ανθρώπους Δρόμοι Hampton. Το όραμά μας είναι να γίνει η πιο κοινότητα προσανατολισμένη σχολή της ιατρικής και της υγείας επαγγέλματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ενώ τα οφέλη των ανακαλύψεων σε EVMS γίνονται αισθητές σε παγκόσμιο, οι προσπάθειές μας έρευνα, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των ασθενών αυξάνεται από τις ανάγκες των ανθρώπων στη νοτιοανατολική Βιρτζίνια κοινότητάς μας:

EVMS σχολή παρέχει ιατρική εκπαίδευση και την ηγεσία για την επόμενη γενιά των κορυφαίων ιατρών, επαγγελματιών υγείας και των ερευνητών. EVMS Medical Group γιατροί ενδιαφέρονται για περισσότερες από 1.000 ασθενείς καθημερινά. EVMS «ερευνητικές προσπάθειες επικεντρώνονται σε πιο πιεστικά ζητήματα υγείας της περιοχής. EVMS οδηγεί ετήσια 824.000.000 $ σε τοπική οικονομική δραστηριότητα.

EVMS Υποτροφίες

Σε EVMS, έναν αριθμό υποτροφιών με βάση την αξία, οικονομική ανάγκη, η ποικιλομορφία, στους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και την ιδιαίτερη πατρίδα είναι διαθέσιμα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Eastern Virginia Medical School

Η EVMS Πτυχιούχος Art Therapy και Συμβουλευτική Πρόγραμμα είναι ένα αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που βασίζεται στην ανάπτυξη προσανατολισμένη και στοχαστική τάξη, στούντι ... [+]

Ο EVMS Πτυχιούχος Art Therapy και Συμβουλευτική Πρόγραμμα είναι ένα αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που βασίζεται στην ανάπτυξη προσανατολισμένη και στοχαστική τάξη, στούντιο, την κοινότητα και την κλινική εμπειρία.

EVMS πρόγραμμα είναι μοναδικό στο ότι είναι μέρος μιας ακμάζουσας ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού του πανεπιστημίου, προσφέροντας στους φοιτητές ευκαιρίες για διαπροσωπικές συνεργασία που αναπτύσσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι μέρος μιας πολύπλευρης ομάδα των παρόχων. Έχουμε ήδη την προετοιμασία θεραπευτές παγκόσμιας κλάσης τέχνης που είναι πολιτισμικά ευαίσθητη, στην κοινότητα συμμετέχουν, ηθικές επαγγελματίες με επιτυχημένη σταδιοδρομία για πάνω από 40 χρόνια.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Norfolk
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Eastern Virginia Medical School

Το πρόγραμμα του Βιοτεχνολογία Μεταπτυχιακό στην Ανατολική Virginia Medical School (EVMS) είναι μια μοναδική ολοκληρωμένη ερευνητικό πρόγραμμα που παρέχει στους φοιτητές ... [+]

Ο Πρόγραμμα Βιοτεχνολογίας Μεταπτυχιακό στην Ανατολική Virginia Medical School (EVMS) είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα ολοκληρωμένη έρευνα που παρέχει στους φοιτητές με τα χέρια-για την εκπαίδευση σε state-of-the-art μοριακής, γονιδιωματική, πρωτεομική, κυτταρική τεχνικών και μεθόδων απεικόνισης σε συνδυασμό με μια σταθερή βάση στη θεωρητική γνώση των βιοϊατρικών επιστημών και το σχεδιασμό ερευνητικό εργαστήριο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Norfolk
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά