East Carolina University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το ECU

Τηρήστε την υπόσχεση.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ως πρώτου προέδρου του ECU, ο Robert Wright καθιέρωσε μια αποστολή που καθοδήγησε τους ηγέτες του για περισσότερα από 100 χρόνια και τις καθοδηγεί σήμερα. "Χτίστηκε από τον λαό, για τον λαό, και μπορεί να παραμείνει στον λαό, ως υπάλληλος του λαού". Το όραμά του ήταν ότι το πανεπιστήμιο θα προσέφερε εκπαίδευση ίση με τα καλύτερα ιδρύματα ανώτερης μάθησης, ενώ καθώς και την αύξηση της ποιότητας ζωής για ολόκληρη την περιοχή. Πόσο ευχαριστημένος θα ήταν να δούμε πόσο επιτυχημένη ήταν η ECU σε αυτήν την πολύχρονη υπόσχεση!

Ο Ράιτ είπε ότι ήθελε "κάθε μαθητή. . . για να βγούμε από εδώ κυριολεκτικά φουντώντας με ενθουσιασμό για την Ανατολική Καρολίνα ». Και είναι πολύ πιθανό και εσείς.

Πανεπιστημιακή αποστολή

Για να είναι ένα εθνικό πρότυπο για την επιτυχία των φοιτητών, τη δημόσια υπηρεσία και τον περιφερειακό μετασχηματισμό, το East Carolina University :

 • Χρησιμοποιεί καινοτόμες στρατηγικές μάθησης και μεθόδους παράδοσης για τη μεγιστοποίηση της πρόσβασης.
 • Προετοιμάζει τους μαθητές με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες για να επιτύχουν σε μια παγκόσμια, πολυπολιτισμική κοινωνία.
 • Αναπτύσσει τους ηγέτες του αύριο για να εξυπηρετήσει και να εμπνεύσει θετικές αλλαγές.
 • Ανακαλύπτει νέες γνώσεις και καινοτομίες για να στηρίξει ένα ακμάζον μέλλον για την ανατολική Βόρεια Καρολίνα και πέραν αυτής.
 • Ο μετασχηματισμός της υγειονομικής περίθαλψης προωθεί την ευεξία και μειώνει τις ανισότητες στον τομέα της υγείας. και
 • Βελτιώνει την ποιότητα ζωής μέσω του πολιτιστικού εμπλουτισμού, των ακαδημαϊκών, των τεχνών και του αθλητισμού.

Πραγματοποιούμε την αποστολή μας μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας, των δημιουργικών δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών, ενώ παράλληλα είμαστε καλοί αγωνιστές των πόρων που μας έχουν ανατεθεί.

Αναγνωρίζοντας την Αριστεία

Η δέσμευση της ECU προς τους σπουδαστές της, μαζί με την υπηρεσία της προς την κοινότητα, αναγνωρίστηκε με συνέπεια μεταξύ των καλύτερων στο έθνος. Από την ηλεκτρονική διδασκαλία και τη μελέτη στο εξωτερικό σε καινοτόμους τρόπους παροχής φροντίδας, το ECU δεσμεύεται να κάνει την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη προσιτή σε όλους.

Το 2018, η ECU αναγνωρίστηκε από την US News

 • Κορυφαία σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακά προγράμματα στην ποινική δικαιοσύνη, την εκπαίδευση, MBA και νοσηλευτική, καθώς και online προγράμματα πανεπιστημίου
 • Μετασχηματισμός της ιατρικής εκπαίδευσης και βελτίωση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης
 • Παραγωγή του υψηλότερου ποσοστού οικογενειακών γιατρών οποιασδήποτε ιατρικής σχολής στη Βόρεια Καρολίνα και της δεύτερης υψηλότερης στο έθνος
 • Παροχή πρακτικής εμπειρίας για τους μελλοντικούς οδοντιάτρους σε καινοτόμες κλινικές με επίκεντρο τον ασθενή σε όλη την πολιτεία
 • Να γίνει κορυφαίο πανεπιστήμιο για τους διεθνείς φοιτητές
 • Αύξηση της παγκόσμιας ευαισθητοποίησης και κατανόησης μέσω της μελέτης στο

Πρωτοποριακές πρωτοβουλίες

Από τις αίθουσες διδασκαλίας και τα ερευνητικά εργαστήρια έως τις αίθουσες χειρουργικής και τις ακτές της Βερμούδας, η ECU σφυρηλατούσε νέους λόγους μέσω έρευνας για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος, πρωτοστάτησε σε νέες ιατρικές τεχνικές για τη θεραπεία πολλών απειλητικών για τη ζωή ασθενειών, παλιά μυστήρια και ενσωματωμένα καινοτόμα προγράμματα για τη βελτίωση της πρόσβασης των σπουδαστών και της επιτυχίας.

 • Μετά την εξεύρεση δυνητικά επικίνδυνων χημικών ουσιών στον ποταμό Cape Fear, οι ερευνητές του ECU εντάχθηκαν σε ομάδες ερευνητών από ιδρύματα από όλο το κράτος για να προσδιορίσουν τις επιπτώσεις αυτών των χημικών ενώσεων στην υγεία.
 • Οι αρχαιολόγοι ECU που συνεργάζονται με το Εθνικό Μουσείο της Βερμούδας ανακοίνωσαν ότι μπορεί να είναι πιο κοντά στη σύνδεση ενός μη-αναγνωρισμένου ιστορικού ναυαγίου με την σχεδόν 400χρονη ιστορία ενός λανθάνοντος ολλανδού ιδιωτικού.
 • Οι χειρούργοι από το ECU παρέμειναν στην πρώτη γραμμή της εισαγωγής καινοτόμων τεχνικών στην Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης στη Βόρεια Καρολίνα για να εκτελέσουν μια διαδικασία για τη θεραπεία της αχαλασίας, μια σπάνια διαταραχή που περιορίζει την ικανότητα του ατόμου να τρώει.
 • Το ECU επιδίωξε επίσης νέες συνεργασίες με τα γύρω ιδρύματα για τη βελτίωση της πρόσβασης και της επιτυχίας των σπουδαστών, συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας συν-αποδοχής με 18 κοινοτικά κολέγια που θα επιτρέψουν στους σπουδαστές να μεταβαίνουν απρόσκοπτα σε προγράμματα ολοκλήρωσης σπουδών.

Τα νέα κτίρια και τα προγράμματα παρέχουν ατελείωτες ευκαιρίες

Το πανεπιστήμιο πήρε μια ματιά στο νέο του "καθιστικό" κατά το άνοιγμα του νέου κεντρικού πανεπιστημιακού κέντρου. Housing Dowdy Student Stores, γραφεία και οργανώσεις πανεπιστημιουπόλεων, ένα δικαστήριο τροφίμων και μια εξωτερική ψηφιακή οθόνη Pirate Vision 24 με 42, η νέα εγκατάσταση είναι "ένας παίκτης-changer", δήλωσε ο Dr. Virginia Hardy, αντιπρόεδρος για φοιτητικές υποθέσεις. "Πιστέψτε με - οι μαθητές μας θα ζήσουν σε αυτό το χώρο."

Αυτό δεν είναι όλη η ανάπτυξη στο πανεπιστήμιο φέτος:

 • Η κατασκευή συνεχίζεται στο νέο σπίτι των 2.9 εκατομμυρίων δολαρίων για έρευνα, οικονομική ανάπτυξη και αφοσίωση. Το έργο είναι μόνο ένα μέρος της ενισχυμένης προσπάθειας του ECU να συνδεθεί με την κοινότητα του Greenville.
 • Οι ανακατασκευές βρίσκονται σε εξέλιξη στο σπίτι της Σχολής Επιχειρηματικότητας του Miller. Το κτίριο καινοτομίας VAN και Jennifer Isley θα προσφέρει χώρο όπου οι σπουδαστές μπορούν να συνεργαστούν για την καινοτομία των προϊόντων και την επιχειρηματικότητα.
 • Η κατασκευή του νέου Κτιρίου Βιοεπιστημών και Βιοτεχνολογίας θα αρχίσει το καλοκαίρι του 2019. Θα φιλοξενήσει υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια για εφαρμοσμένη έρευνα στη βιολογία, τη χημεία και τη βιοϊατρική / μηχανική επεξεργασίας.
 • Το πανεπιστήμιο ανανέωσε τη δέσμευσή του στην παράκτια επιστήμη δημιουργώντας μια νέα ακαδημαϊκή μονάδα - Ολοκληρωμένα παράκτια προγράμματα, που περιλαμβάνει το Τμήμα Παράκτιων Μελετών και το Ινστιτούτο Παράκτιων Σπουδών, που βρίσκεται στο νησί Roanoke.
 • Το Συμβούλιο των Διοικητών του UNC ενέκρινε τα σχέδια του πανεπιστημίου για την ίδρυση μιας νέας Σχολής Αγροτικής Δημόσιας Υγείας του ECU τον Αύγουστο του 2020 - μόνο το δεύτερο σχολείο αφιερωμένο στη δημόσια υγεία στο κράτος.122457_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Κοινοτική δέσμευση

Το σύνθημα ECU - Servire - τέθηκε σε εφαρμογή φέτος. Η δέσμευση για την παροχή υπηρεσιών από το πανεπιστήμιο δοκιμάστηκε μετά την εκδίωξη της περιοχής από τον τυφώνα της Φλωρεντίας. Οι Πειρατές μας απάντησαν στην κλήση και συσπειρώθηκαν για να βοηθήσουν στην ανατολική Βόρεια Καρολίνα, καταγράφοντας περισσότερες από 5.000 ώρες υπηρεσίας ενώ έκαναν $ 370.000 σε δωρεές ανακούφισης τυφώνων. Ρίξτε μια ματιά άλλες φορές το περασμένο έτος που οι Πειρατές βοήθησαν άλλους:

 • 24.000 δολάρια που προέκυψαν από την εκδήλωση Pirates vs. Cancer της ECU για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων παιδικής ζωής στο Vidant Medical Center και την έρευνα παιδιατρικών εγκεφαλικών όγκων στο παιδί.
 • Οι αδελφοί της Avett ξεκίνησαν μια συναυλία ανακούφισης του Hurricane Florence που πραγματοποιήθηκε στο Minges Coliseum του ECU, το οποίο συγκέντρωσε βοήθεια ύψους 325.000 δολαρίων.
 • Η οδοντιατρική περίθαλψη για τα πρώην στρατιωτικά μέλη παρέχεται από την εκδήλωση Smiles for Veterans της ECU, ενώ άλλα προγράμματα ενημέρωσης έδωσαν γενικές προγνώσεις υγείας, ακρόασης και ομιλίας στους Βορρά Καρολίνια σε ολόκληρη την πολιτεία.
 • Οι επιστήμονες και οι ασθενείς που δεν είναι ασφαλείς στα τρόφιμα, παρέχουν διατροφικά γεύματα χωρίς κόστος σε κυλικεία τροφίμων που βρίσκονται στην Κύρια Campus της ECU και στο Brody School of Medicine.

Fueling Pirate πάθος για τον αθλητισμό

Το στάδιο Dowdy-Ficklen της ECU βρίσκεται σε ανακαίνιση ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων για να συμπεριλάβει ένα νέο επίπεδο κλαμπ, σουίτες και κιβώτια λογοτύπου, ένα νέο κιβώτιο τύπου και 1.000 premium καθίσματα. Αυτή η υπερσύγχρονη εγκατάσταση θα δημιουργήσει πρόσθετα έσοδα για την επανεπένδυση σε μαθητές-αθλητές και θα ενισχύσει περαιτέρω την εμπειρία του παιχνιδιού των οπαδών των πειρατών. Όχι μόνο το τοπίο άλλαξε, αλλά η ηγεσία του ECU στον αθλητισμό αποκάλυψε επίσης κάποια νέα πρόσωπα για να αναζωογονήσει το πάθος. Αξιοσημείωτοι ηγέτες που παίρνουν το τιμόνι στον αθλητισμό είναι οι εξής:

 • Ο Dave Hart, πρώην αθλητικός διευθυντής του ECU, ονομάστηκε ειδικός σύμβουλος του καγκελάριου του αθλητισμού.
 • Ο Joe Dooley, πρώην προπονητής καλαθοσφαίρισης των ανδρών της ECU, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο τιμόνι του προγράμματος των Πειρατών. Πριν επιστρέψει σε ECU, η Dooley οδήγησε την Coast of the Gulf Coast σε πέντε τίτλους συνεδρίων και πέντε διαδοχικές 20-νίκες σεζόν.
 • Ο Jon Gilbert ονομάστηκε σκηνοθέτης του αθλητισμού σε ECU. Ο Gilbert είχε διατελέσει διευθυντής στο Πανεπιστήμιο του Νοτίου Μισισιπή από τον Ιανουάριο του 2017.
 • Ο Mike Houston ονομάστηκε επικεφαλής ποδοσφαιρικός προπονητής σε ECU. Σε τριετή θητεία ως προπονητής στο Πανεπιστήμιο James Madison, ο Χιούστον πέτυχε διαδοχικές εμφανίσεις του NCAA FCS Championship και έναν εθνικό τίτλο.

Αυξάνοντας τη φήμη του ECU

Από την τάξη στην κοινότητα, η σχολή, το προσωπικό και οι φοιτητές του ECU κάνουν τον αντίκτυπό τους αισθητό σε όλη την ανατολική Βόρεια Καρολίνα και πολύ πιο πέρα. Πληρώνουν την υπόσχεση να υπηρετούν τις κοινότητές τους, ενώ παράλληλα ενισχύουν τις ευκαιρίες να προετοιμάσουν καλύτερα τους σπουδαστές για τη ζωή μετά την αποφοίτησή τους - παράλληλα με την οικοδόμηση μιας ισχυρής εθνικής φήμης αριστείας.

 • Οι χειρούργοι στο Ινστιτούτο καρδιάς της Ανατολικής Καρολίνας σε ECU έχουν πραγματοποιήσει την πρώτη διαδικασία του TCAR, μια νέα, λιγότερο επεμβατική διαδικασία για τη μείωση του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου.
 • Το Κέντρο Έρευνας Έρευνας του ECU ξεκίνησε την έρευνα της Εθνικής Ζωής, Ελευθερίας και Ευτυχίας για να πάρει τον παλμό του αμερικανικού κοινού που περιβάλλει τις ιδρυτικές αρχές του έθνους.
 • Το πανεπιστήμιο δεσμεύτηκε σε μια πιο πράσινη πανεπιστημιούπολη υιοθετώντας το πρώτο του σχέδιο για την αειφορία.
 • Ο Δρ. Mark Stacy θα επιβλέπει την ανάπτυξη και την εξέλιξη του Τμήματος Επιστημών Υγείας ως νέου αντι-καγκελαρίου.

Χρηματοδότηση του μέλλοντος

Οι δωρεές και επιχορηγήσεις χρησιμεύουν ως εγχύσεις για υποτροφίες και έρευνα και παρέχουν υποστήριξη για πρωτοβουλίες που επιτρέπουν στο ECU να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο καινοτομίας. Κάθε δώρο που μας έρχεται μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη μετατροπή της πανεπιστημιούπολης μας, καλλιεργώντας μελετητές και επαναφέροντας την έρευνα. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους αυτά τα δολάρια χρηματοδοτούν το μέλλον για το ECU, το κράτος, το έθνος και πέραν αυτού:

 • 210 εκατομμύρια δολάρια

Ποσό που έχει συγκεντρωθεί για την ολοκληρωμένη εκστρατεία εφοδιασμού του ECU μέχρι στιγμής και το σύνολο συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά.

 • 9,7 εκατομμύρια δολάρια

Επιχορήγηση από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ για τη μελέτη της σχέσης μεταξύ ηγεσίας του σχολείου και μάθησης των σπουδαστών, βοηθώντας τους διευθυντές να υποστηρίξουν καλύτερα τους δασκάλους τους και τελικά να βελτιώσουν τα μαθησιακά αποτελέσματα.

 • 5 εκατομμύρια δολάρια

Ανώνυμο δώρο στο ΒΒ

 • 5 έτη, 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Χορηγία από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας στον Δρ Kym Gowdy για να μελετήσει πώς και γιατί η ατμοσφαιρική ρύπανση σε επίπεδο εδάφους μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία προβλημάτων υγείας με την ελπίδα να μειωθεί η συχνότητα των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος.

 • 1,38 εκατομμύρια δολάρια

Εθνική επιχορήγηση που δόθηκε στον Δρ. Brandon Schultz για να εξετάσει πώς ένα σοβαρό βιντεοπαιχνίδι μπορεί να βοηθήσει τους εφήβους με ADHD να μάθουν ακαδημαϊκές δεξιότητες αντιμετώπισης.

 • 1.000 νέες υποτροφίες

Το Πρόγραμμα Μελετητών του Καγκελαρίου θα παρέχει γενικές υποτροφίες σε πρωτοεμφανιζόμενους από το φθινόπωρο του 2019, χάρη στο δώρο ενός εκατομμυρίου δολαρίων από τον James και Connie Maynard και την κόρη τους, το Πάσχα.

Τοποθεσίες

Greenville

Address
East 5th Street
27858 Greenville, Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη