Eastern Kentucky University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανατολική Κεντάκι University είναι ένα περιφερειακό, μικτά, δημόσιο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρουν προγράμματα γενικής και φιλελεύθερες τέχνες, προ-επαγγελματικής και επαγγελματικής κατάρτισης στην εκπαίδευση και διάφορους άλλους τομείς, τόσο σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Βρίσκεται στο Richmond, Μάντισον, Κεντάκυ, Ανατολική διαθέτει ένα διακεκριμένο ιστορικό περισσότερο από έναν αιώνα της εκπαιδευτικής υπηρεσίας στην Κοινοπολιτεία.

Βρίσκεται κοντά στην καρδιά της Bluegrass, Ρίτσμοντ εξυπηρετείται από ένα δίκτυο των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων που κάνουν Ανατολής εύκολα προσβάσιμο από όλα τα μέρη του Κεντάκι και τα γειτονικά κράτη. Richmond είναι 26 μίλια νοτιοανατολικά του Λέξινγκτον, Κεντάκι. Διακρατικές εθνικές οδοί Ι-75 (βορρά-νότου) και Ι-64 (ανατολή-δύση) να προβεί στις μητροπολιτικές περιοχές του Cincinnati, 112 μίλια βόρεια, και Louisville, 110 μίλια δυτικά, μέσα σε βολική απόσταση με το αυτοκίνητο. Ρίτσμοντ εξυπηρετείται επίσης από US Route 25 από τη Νοτιοανατολική Κεντάκι Κεντάκι και διαδρομή 52 από την ανατολή και τη δύση. Η Bluegrass, βουνό, Ντάνιελ Boone, και Cumberland parkways παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο, δεδομένου ότι η πόλη βρίσκεται κοντά στη σύγκλιση αυτών των αρτηριακών εθνικών οδών στο διακρατικό σύστημα.

Richmond, η έδρα της κομητείας του Μάντισον, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις της Κοινοπολιτείας, με περίπου 33.000 κατοίκους. Η κοινότητα προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για φοιτητή και μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα περιφερειακό εμπορικό κέντρο, θέατρα, ζωντανή μουσική, καλό φαγητό, πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, καθώς και πολλές περιοχές του ιστορικού και γραφική ενδιαφέρον. Fort Boonesborough State Park, γενέτειρα του Κεντάκι, βρίσκεται 12 μίλια βόρεια. Πολλά άλλα ιστορικά μνημεία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο. Γραφική και χώρους αναψυχής περιβάλλουν αυτή την ενότητα του κράτους.

ιστορία

Το Κεντάκι Γενική Συνέλευση του 1906 θέσπισε νομοθεσία για την ίδρυση της Ανατολικής Κεντάκι κρατικό κανονικό σχολείο. Κυβερνήτης JC Μπέκαμ υπέγραψε το νομοσχέδιο σε νόμο στις 21 του Μαρτίου του 1906. Στις 7 Μαΐου του ίδιου έτους, η Επιτροπή Κανονική Σχολή, που συνήλθαν στο Louisville, επέλεξε την πανεπιστημιούπολη του παλιού Κεντρικού Πανεπιστημίου, που ιδρύθηκε το 1874 στο Ρίτσμοντ, όπως η τοποθεσία του νέου σχολείου. Στις 2 Ιουνίου, 1906 Ruric Nevel Roark επελέγη Πρόεδρος του κανονικού σχολείου και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών ξεκίνησε.

Το 1922, η Ανατολική έγινε ένα τετραετές όργανο γνωστή ως Ανατολική Κεντάκι κρατικό κανονικό σχολείο και Παιδαγωγική Ακαδημία. Τα πρώτα πτυχία απονεμήθηκαν από το φορέα αυτό το 1925. Το 1928, το κολλέγιο αναγνωρίζεται από Νότια ένωση των κολλεγίων και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το 1930, η Γενική Συνέλευση μετονομάζεται σε σχολείο της Ανατολικής Κεντάκι μέλος Teachers College.

Το 1935, ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εγκρίθηκε κατά Ανατολής, που οδηγεί στο πτυχίο Master of Arts στην Εκπαίδευση. Το 1948, η Γενική Συνέλευση αφαιρεθεί τη λέξη «δασκάλους» από το όνομα του κολεγίου και χορήγησε το Συλλογικό Όργανο το δικαίωμα να απονείμει nonprofessional βαθμούς.

Η πιο σημαντική ημέρα από την ίδρυσή της, ήρθε για την Ανατολική στις 26 Φεβρουαρίου, 1966, όταν Κυβερνήτης Edward T. Breathitt υπογράφηκε στο νόμο νομοσχέδιο μετονομασία του ιδρύματος Ανατολής πανεπιστήμιο του Κεντάκυ και η επιβολή κυρώσεων την απονομή των μεταπτυχιακών τίτλων σε ακαδημαϊκούς κλάδους, εκτός της εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, της Ανατολικής Kentucky University αυξήθηκε ταχέως σε μέγεθος και ανάστημα. Ξεκινώντας με λίγους φοιτητές που ασχολούνται με σύντομη ανασκόπηση και το πιστοποιητικό μαθημάτων, το Πανεπιστήμιο σήμερα εξυπηρετεί χιλιάδες Kentuckians. Το πρόγραμμα σπουδών οδηγεί να συνδέσει βαθμούς, απολυτηρίου βαθμούς, και μια διευρυνόμενη μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει σήμερα μοίρες στο επίπεδο του πλοιάρχου και σε πολλούς άλλους τομείς, καθώς και την ήδη καθιερωμένη πτυχίο Master of Arts στην Εκπαίδευση και διάφορα πέμπτης και έκτης έτους προγράμματα ηγεσίας στον τομέα της εκπαίδευσης, της ψυχολογίας, και της τεχνολογίας. Εκτός από αυτά τα προγράμματα, Ανατολική προσφέρει κοινά διδακτορικά προγράμματα με συνεργαζόμενα ιδρύματα.

Συνεχώς λαμβάνοντας υπόψη το σκοπό της ίδρυσής της, Ανατολική συνεχίζει να αναγνωρίζει την ιστορική λειτουργία του προετοιμασία των εκπαιδευτικών ποιότητας για τα δημοτικά σχολεία και γυμνάσια της Κοινοπολιτείας. Ωστόσο, ένα ισχυρό φιλελεύθερο πρόγραμμα σπουδών τεχνών οδηγεί στην κατάλληλη βαθμούς, μαζί με την προ-επαγγελματικά μαθήματα σε πολλούς τομείς και μεταπτυχιακά προγράμματα, επιτρέπουν Ανατολής για να εξυπηρετήσει την Κοινοπολιτεία ως ένα περιφερειακό πανεπιστήμιο.

Σκοπός

Μέσα σε νόμιμες υποχρεώσεις της, Ανατολική Κεντάκι University φιλοδοξεί να προσφέρει πνευματική και πολιτιστική ευκαιρίες που θα αναπτύξουν τις συνήθειες της υποτροφίας και η διανοητική περιέργεια, παρέχει μια βαθιά κατανόηση της αμερικανικής δημοκρατίας και ο ρόλος του πολίτη στη διατήρηση της δύναμη και τη ζωντάνια του, του προσδίδουν μια κατανόηση των ανθρώπων και τους φιλοδοξίες, επιτρέπουν την αποτελεσματική και αποδοτική επικοινωνία, και την προετοιμασία των παραγωγικών και υπεύθυνων πολιτών. Το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει και ευελιξία προκειμένου να υπηρετήσουν σε μοναδική και χρειάζονται τρόπους.

Μέσα σε αυτές τις γενικές αρμοδιότητες και σκοπούς, το Πανεπιστήμιο είναι αφιερωμένο σε τρεις συγκεκριμένες λειτουργίες - υψηλής ποιότητας διδασκαλία, υποτροφία, και η εξυπηρέτηση, και δίδει έμφαση σε τρία με αυτή τη σειρά. Μέσα από τα κολέγια και τα σχολεία, το Πανεπιστήμιο επιδιώκει να προσφέρει εκπαίδευση ποιότητας σε διάφορα επίπεδα βαθμού στη γενική εκπαίδευση, τις τέχνες, τις επιστήμες, τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση, την προ-επαγγελματική και επαγγελματικών χώρων, και να εφαρμόζεται και τεχνικών κλάδων. Μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών, συνεχή εκπαίδευση, και την εκτεταμένη πανεπιστημιούπολη, το Πανεπιστήμιο επιδιώκει την παροχή υπηρεσιών στην κοινότητα και την ευρύτερη περιοχή. Η έρευνα αποσκοπεί, αφενός, να προάγει τις γνώσεις στα θέματα που έχει σημασία με την οποία το Πανεπιστήμιο ανησυχεί και να υποστηρίξει την πρωταρχική λειτουργία της διδασκαλίας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Health Προετοιμασίες Εισαγωγής στην Κτηνιατρική » Όψη Online BScs » Όψη Health BScs » Όψη Health Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Health Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Health Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) » Όψη Health Διδακτορικά (PhDs) » Όψη Health Master » Όψη Μεταπτυχιακά Διπλώματα » Όψη Προπαρασκευαστικό Έτος » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη BBA » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Law Πτυχίο Νομικής (LLB) » Όψη Διπλώματα (Associate Degrees) » Όψη Πτυχία » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master of Music

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα μουσικής EKU έχει σχεδιαστεί για μουσικούς και εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προωθήσουν τις μουσικές τους δεξιότητες, να ενισχύσουν τις παιδαγωγικές και θεωρητικές γνώσεις τους, και να εφαρμόσουν τη μάθησή τους με την τέχνη της μουσικής αποφάσεων και τη διδασκαλία της μουσικής. [+]

Βαθμός Επιλογές: Instrumental Διεξαγωγή Διεύθυνση Χορωδίας Μουσική Εκπαίδευση Θεωρία / Σύνθεση Μουσική Εκτέλεση Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα μουσικής EKU έχει σχεδιαστεί για μουσικούς και εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προωθήσουν τις μουσικές τους δεξιότητες, να ενισχύσουν τις παιδαγωγικές και θεωρητικές γνώσεις τους, και να εφαρμόσουν τη μάθησή τους με την τέχνη της μουσικής αποφάσεων και τη διδασκαλία της μουσικής.... [-]


πλοίαρχος της δημόσιας διοίκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Οι φοιτητές στο πρόγραμμα MPA προέρχονται από μια ποικιλία από προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, για παράδειγμα, τις πρόσφατες απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τις προπτυχιακές τους σπουδές στην ποινική δικαιοσύνη, τομείς που αφορούν την υγεία, την οικονομία, την κοινωνική εργασία, πολιτικές επιστήμες, Αγγλικά, paralegal προγράμματα, και τη χημεία. [+]

Βαθμός Επιλογές: Γενικά MPA Βαθμός (στις πανεπιστημιουπόλεις και on-line πρόγραμμα) Κοινότητα Διοίκηση Υγείας Option (on-πανεπιστημιούπολη πρόγραμμα) Κοινοτικής Ανάπτυξης Option (στις πανεπιστημιουπόλεις και on-line πρόγραμμα) Περιβαλλοντικής Επιλογής Υγείας (on-πανεπιστημιούπολη πρόγραμμα) Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Οι φοιτητές στο πρόγραμμα MPA προέρχονται από μια ποικιλία από προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, για παράδειγμα, τις πρόσφατες απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τις προπτυχιακές τους σπουδές στην ποινική δικαιοσύνη, τομείς που αφορούν την υγεία, την οικονομία, την κοινωνική εργασία, πολιτικές επιστήμες, Αγγλικά, paralegal προγράμματα, και τη χημεία.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master of Science: βιομηχανική και οργανωτική ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για όποιον απολαμβάνει την ψυχολογία, αλλά δεν ενδιαφέρονται για την παροχή συμβουλών ή τη θεραπεία [+]

Βαθμός Επιλογές:

MS Πτυχίο στην Βιομηχανική-Οργανωτική Ψυχολογία

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Βιομηχανική Οργανωτική (IO) Ψυχολογία μπορεί να είναι για σας εάν:

Μπορείτε να απολαύσετε την ψυχολογία, αλλά δεν ενδιαφέρονται για την παροχή συμβουλών ή τη θεραπεία. Είστε ενδιαφέρονται για τη χρήση ψυχολογικές αρχές να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις (τόσο των εργαζομένων όσο και την οργάνωση). Θέλετε να διαγνώσει και να παρέχουν δημιουργικές λύσεις για τα προβλήματα εργασίας. ... [-]

Master of Science: γενικής ψυχολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για τους φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία στην πειραματική ψυχολογία πριν από την εφαρμογή για ένα Ph.D. πρόγραμμα. [+]

Βαθμός Επιλογές:

MS στη Γενική Ψυχολογία (Διατριβή επιλογή)

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Οι μαθητές που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία στην πειραματική ψυχολογία πριν από την εφαρμογή για ένα Ph.D. πρόγραμμα.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Ένα πτυχίο ψυχολογίας είναι πιο χρήσιμη, αλλά και άλλα πτυχία με περιεχόμενο Ψυχολογία είναι επίσης κατάλληλα. Ένα ελάχιστο συνολικό προπτυχιακό ΣΔΣ του 2,5 ή 2,75 για τις τελευταίες 60 ώρες. Οι μαθητές λαμβάνουν σαφή εισαγωγή σε μεταπτυχιακά προγράμματα στην ψυχολογία έχουν συνήθως μια γενική προπτυχιακό ΣΔΣ του 3,0 ή υψηλότερο. Απαιτείται Graduate Record Εξέταση (GRE) σκορ? συγκεκριμένες αποκοπές είναι από ακόμα αναποφάσιστοι, αλλά οι μαθητές αναμένεται να έχουν καλύτερη βαθμολογία από το 50% του πληθυσμού. Τρεις συστατικές επιστολές πρέπει να παρέχονται άμεσα στο τμήμα ψυχολογίας, δύο σχετίζονται με το προπτυχιακό σημαντικές, με ένα τουλάχιστον από τη σχολή. Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; ... [-]

Master of Science: εγκληματολογίας και της ποινικής δικαιοσύνης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για τα άτομα που ενδιαφέρονται για την Ποινική Δικαιοσύνη και διορθώσεις. [+]

Βαθμός Επιλογές:

Οι παρακάτω ειδικότητες σχεδιαστεί για να δώσει στον μαθητή μια καλύτερη ιδέα για τις διάφορες περιοχές της έμφασης στο πρόγραμμά μας, καθώς και έναν οδηγό για τη δημιουργία ενός συνεκτικού προγράμματος σπουδών πέρα ​​από τα μαθήματα κορμού. (Αυτά δεν προσφέρονται ως συγκεντρώσεις).

Ηγεσία και Διοίκηση: Ποινική Δικαιοσύνη Διοίκηση και Ηγεσία, Crimonology και Δημόσια Πολιτική, Χρηματοδότηση / Δωρεές στην Ποινική Δικαιοσύνη, Advanced Έγκλημα και Θεωρία Δικαιοσύνης, της παγκοσμιοποίησης και του Εγκλήματος Δικαιοσύνης Κοινωνική Δικαιοσύνη: φυλή, το φύλο και τη Δικαιοσύνη, Περιβαλλοντική Εγκληματικότητα και τη Δικαιοσύνη, Ιδεολογία και Ποινικής Δικαιοσύνης, μέλος του εγκλήματος, του λαθρεμπορίου ανθρώπων, τιμωρίας και Κοινωνία Έρευνα Specialist: Ποινική Δικαιοσύνη Ανάλυση Δεδομένων (Στατιστικές), Ποιοτικές Μέθοδοι, Χρηματοδότηση / Δωρεές στην Ποινική Δικαιοσύνη, Έρευνα Οικοτροφείο, Διατριβή Επιλογή Ασφάλεια και Επιτήρηση σε ένα Παγκόσμιο Περιβάλλον: Αστυνόμευση παγκόσμια ανασφάλεια, μέλος του εγκλήματος, την παγκοσμιοποίηση και την ποινική δικαιοσύνη, Human Trafficking, την επιτήρηση και την προηγμένη τεχνολογία στην Ποινική Δικαιοσύνη, Συγκριτική Ποινική Δικαιοσύνη Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; ... [-]

Master of Science: εφαρμοσμένη μηχανική και τη διαχείριση της τεχνολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για τα άτομα που απασχολούνται στον τεχνικό τομέα στον επιχείρησης ή του κλάδου [+]

Βαθμός Επιλογές: Εφαρμοσμένη Μηχανική και διαχείρισης της τεχνολογίας διαχείριση κατασκευής Διαχείρισης για την Ασφάλεια Δικτύων Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Τα άτομα που απασχολούνται στον τεχνικό τομέα στον επιχείρησης ή του κλάδου Τα άτομα που έχουν επαγγελματικές φιλοδοξίες ανάπτυξης στη διαχείριση της τεχνολογίας με βάση τις επιχειρήσεις Τα άτομα που έχουν πρόσφατα ολοκληρώσει προπτυχιακές σπουδές και θέλουν περισσότερη προετοιμασία πριν ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Οι υποψήφιοι αναμένεται να παρουσιάσει την κατάλληλη προετοιμασία προϋπόθεση ή τεχνική εμπειρία διαχείρισης. Για τη διαχείριση της κατασκευής και τις επιλογές διαχείρισης που εφαρμόζονται Μηχανικής και Τεχνολογίας, οι αιτούντες θα πρέπει να έχουν μια κατανόηση των υλικών και των διαδικασιών, των αρχών του ελέγχου της παραγωγής, και τα οικονομικά του κλάδου? γνώση υπολογιστών? η δυνατότητα να επικοινωνούν γραφικά? και την ικανότητα να εφαρμόζουν στατιστικές στη λύση των βιομηχανικών προβλημάτων. Για το δίκτυο διαχείρισης της ασφάλειας (NSM) Επιλογή, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μια κατανόηση των ενσύρματων και ασύρματων επικοινωνιών δικτύου υπολογιστών, προηγούμενη εκπαιδευτική εμπειρία ή εργασίες που σχετίζονται με το λογισμικό διαχείρισης δικτύου ηλεκτρονικών υπολογιστών και του υλικού? αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας? και την ικανότητα να εντοπίζει, να αναλύει και να λύσει δίκτυο υπολογιστών που συνδέονται με τα προβλήματα. Ένα προπτυχιακό ΣΔΣ του 2,5 και επιμέρους λεκτική και ποσοτικά αποτελέσματα από 144 στο Graduate Record Εξέταση (GRE) αναμένεται. Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να υποβάλουν αποτελέσματα σχετικά με την εισδοχή Graduate Management Test (GMAT) ως υποκατάστατο για το GRE. Οι GMAT σκορ 420 ή υψηλότερη... [-]

Master of Science: Καριέρα και Τεχνική Εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για τους εκπαιδευτικούς της τεχνολογικής ανάπτυξης στα κοινοτικά κολέγια και σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης [+]

Βαθμός Επιλογές: Μηχανική / Τεχνολογία Εκπαίδευση Τεχνική Εκπαίδευση Διοίκησης Επαγγελματική Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Γεωργία Εκπαίδευση Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Οι εκπαιδευτικοί των θεμάτων τεχνολογίας στα κοινοτικά κολέγια και σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Όσοι θέλουν να γίνουν εκπαιδευτές σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον Οι εκπαιδευτικοί της γεωργίας και της κηπευτικής στα κοινοτικά κολέγια και σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Οι υποψήφιοι αναμένεται να παρουσιάσει την κατάλληλη τεχνική διδασκαλίας σε προπτυχιακό σημαντικές καθώς και την απόδειξη της αποδεκτής επαγγελματική και ακαδημαϊκή ικανότητα. Ένα προπτυχιακό μέσο βαθμό 2.5 και ατομικές λεκτική και ποσοτικά αποτελέσματα των 144 ή υψηλότερη για το Graduate Record Εξέταση αναμένεται. Οι υποψήφιοι με σωρευτική ΣΔΣ προπτυχιακές του 3,0 ή υψηλότερη, ή 3,25 ή υψηλότερο στην τελευταία 60 ώρα τους προπτυχιακούς εργασίας εξαιρούνται από την υποχρέωση GRE / GMAT / ΜΑΤ. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αποτελέσματα από την GMAT ή ΜΑΤ ως υποκατάστατο για το GRE. Οι GMAT σκορ 420 ή υψηλότερη αναμενόμενη. Τα ΜΑΤ βαθμολογίες των 380 ή υψηλότερη αναμενόμενη. Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; Τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και το Κεντάκι Κοινότητα και το Τεχνικό Κολέγιο του συστήματος. Τμήμα Ποινικής Δικαιοσύνης Κατάρτισης (DOCJT) Toyota Sonic Corporation και άλλα κέντρα εταιρική εκπαίδευση. [-]

Master of Science: μαθηματικές επιστήμες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για όποιον θέλει να ακολουθήσει μια καριέρα που απαιτεί μαθηματική ή στατιστική δεξιότητες στην κυβέρνηση ή τη βιομηχανία [+]

Βαθμός Επιλογές: Γενικό Πρόγραμμα Συγκέντρωση στα Μαθηματικά Συγκέντρωση στην Επιστήμη των Υπολογιστών Συγκέντρωση στη Στατιστική Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Όποιος θέλει να ακολουθήσει μια καριέρα που απαιτεί μαθηματική ή στατιστική δεξιότητες στην κυβέρνηση ή τη βιομηχανία Οι μαθητές που επιθυμούν να ενισχύσουν φόντο μαθηματικά τους πριν από την εφαρμογή για ένα Ph.D. πρόγραμμα Μαθηματικά καθηγητές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους περιοχή περιεχομένου τους, να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό, ή επιδιώκουν μια αλλαγή στην κατάταξη Τα άτομα που θέλουν να κερδίσουν τουλάχιστον 18 ώρες των μεταπτυχιακών πιστωτικών μορίων μαθηματικά για να διδάξουν μαθήματα διπλής εγγραφής ή άλλα μαθήματα κολεγιακού επιπέδου Τα άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν SAS προγραμματιστές Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; GRE αποτελέσματα τουλάχιστον 144 στη λεκτική διατύπωση συλλογισμών και τουλάχιστον 144 στην Ποσοτική Λογικής Σωρευτική προπτυχιακό ΣΔΣ του τουλάχιστον 2,5 ή προπτυχιακό ΣΔΣ τουλάχιστον 2,75 για τις τελευταίες 60 ώρες Απαιτούμενη προϋπόθεση για τα βασικά μαθήματα στα μαθηματικά (αιτούντες που δεν έχουν αυτό το σκεύασμα μπορεί να γίνουν δεκτοί, αλλά οφείλουν να λάβουν τα μαθήματα που απαιτούνται για να ενισχύσουν τους υπόβαθρο) Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; Κοινότητα κολέγια και πανεπιστήμια Οι φαρμακευτικές εταιρείες Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ως απόφοιτος βοηθούς μεταπτυχιακή φοιτήτρια [-]

Master of Science: πάρκο αναψυχής και διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Οι μαθητές που κερδίζουν ένα βαθμό σε πάρκο αναψυχής και Διοίκησης τοποθετηθεί για μια ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας στον τομέα της διαχείρισης Αναψυχή, Ειδικές Εκδηλώσεις Προγραμματισμός, διαχείριση των φυσικών πόρων και την περιπέτεια Εξωτερική Αναψυχή ... [+]

Βαθμός Επιλογές: Θεραπευτική Ψυχαγωγία Αναψυχή Διαχείρισης Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Οι μαθητές που κερδίζουν ένα βαθμό σε πάρκο αναψυχής και Διοίκησης τοποθετηθεί για μια ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας στον τομέα της διαχείρισης Αναψυχή, Ειδικές Εκδηλώσεις Προγραμματισμός, Διαχείριση Φυσικών Πόρων, Εξωτερική και την περιπέτεια Αναψυχής, Τουρισμού και Resort Διαχείρισης, θεραπευτικής αναψυχής, του Facility Management, Εκκλησία Ψυχαγωγία, Πανεπιστημιούπολη Αναψυχή, Ψυχαγωγία Στρατιωτικά, Κατασκηνώσεις, Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, όπως η ΧΑΝΘ, κορίτσι Προσκόπων, 4-H Λέσχη και Λέσχη Αγόρια και κορίτσια.... [-]


Master of Science: πολιτική δικαιοσύνης και της ηγεσίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για όποιον ενδιαφέρεται Διορθώσεις και τη δικαιοσύνη ανηλίκων [+]

Βαθμός Επιλογές: Διορθώσεις Πολιτική Ηγεσία & Νεανική Πολιτική Ηγεσία Δικαιοσύνης και Η αστυνομία Πολιτική Ηγεσία και Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Όποιος ενδιαφέρεται για:

Διορθώσεις Νεανική Δικαιοσύνης Επιμελητών & Parole Σωφρονιστική Αποκατάστασης ποινικής Δικαιοσύνης Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Πτυχίο από διαπιστευμένο φορέα Προπτυχιακό ΣΔΣ του 3,0 ή υψηλότερο GRE αποτελέσματα από 286 σε συνδυασμό (λεκτική / ποσοτική) και 4.0 (γραπτώς) GRE μπορεί να αρθεί αν η συνολική προπτυχιακό ΣΔΣ είναι 3.4 ή νεότερη έκδοση 2 συστατικές επιστολές Προσωπική & Επαγγελματική Κατάσταση Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; Κεντάκι Υπουργείο Δικαιοσύνης σε Ανηλίκους Γραφείο Φυλακών Επιμελητών & Parole (πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο) American Επιμελητών Parole Σύλλογος & KY κρατική αστυνομία [-]

Master of Science: την ασφάλεια, την ασφάλεια και τη διαχείριση έκτακτης ανάγκης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για τα άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν ή να διατηρήσει μια τρέχουσα θέση στον τομέα της επαγγελματικής διαχείρισης της ασφάλειας [+]

Βαθμός Επιλογές: Επαγγελματική Ασφάλεια Ασφάλεια Σχολή Φωτιά και Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης Εσωτερικής Ασφάλειας Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Τα άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν ή να διατηρήσει μια τρέχουσα θέση στον τομέα της επαγγελματικής διαχείρισης της ασφάλειας Το στρατιωτικό προσωπικό που επιθυμούν να μεταβούν σε μια κερδοφόρα καριέρα εξυπηρετούνται σε οποιαδήποτε από τις περιοχές της SSEM Της βιομηχανίας ή της δημόσιας υπηρεσίας του προσωπικού που χρειάζονται πρόσθετη διαπίστευση ή επιθυμούν να ασκήσουν ειδικότητα περιοχές εντός SSEM Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Προπτυχιακό ΣΔΣ του 3,0 MAT σκορ 375 ή GRE σκορ των Λεκτική 149, 141 Ποσοτική, Αναλυτική 4.0 ή παραπάνω Ολοκλήρωση των έξι μαθήματα κορμού, έξι μαθήματα επιλογής, και μια συνολική εξέταση? ή την ολοκλήρωση των έξι μαθήματα κορμού, τέσσερα μαθήματα επιλογής, SSE 800, και μια διατριβή Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; Πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς OSHA Θέσεις εσωτερική ασφάλεια σε πολιτειακές και ομοσπονδιακές κυβερνητικές Marathon Oil Amazon.com Georgia-Pacific [-]

Master of Science: φυσική αγωγή

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Το ΕΣΣ Επιλογή αναγνωρίζει τη διαφορετική φύση της πειθαρχίας και επιτρέπει στους μαθητές μέγιστη ευελιξία σε περιοχές με προσωπικό ενδιαφέρον ή για την ενίσχυση της σταδιοδρομίας. [+]

Βαθμός Επιλογές: Άσκηση και Αθλητισμού (Διατριβή επιλογή) Άσκηση και Ευεξία (Πρακτική) Αθλητισμός Διοίκηση Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Το ΕΣΣ Επιλογή αναγνωρίζει τη διαφορετική φύση της πειθαρχίας και επιτρέπει στους μαθητές μέγιστη ευελιξία σε περιοχές με προσωπικό ενδιαφέρον ή για την ενίσχυση της σταδιοδρομίας. Το ΕΣΣ επιλογή επιτρέπει στους επαγγελματίες που έχουν ήδη στον τομέα για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους δικούς του ρυθμούς και εντός των περιορισμών της χρονοδιάγραμμα των εργασιών τους. Το ΕΣΣ έχει τη δυνατότητα στους μαθητές να ολοκληρώσει μια διατριβή, αν σκοπεύετε να εγγράφω ένα διδακτορικό πρόγραμμα. Η Exwell επιλογή είναι για τους φοιτητές που προετοιμάζονται για πιστοποιήσεις, όπως το American College of Sports Medicine ή την Εθνική Δύναμη και Κατάσταση Σύνδεσης ή όσους ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό κλιματισμό, νοσοκομείο ευεξίας, εταιρική ευεξίας, εμπορικό γυμναστήριο, YMCA, ή γυμναστήριο πανεπιστημιούπολη και ευεξίας. Η SPAD πρόγραμμα σπουδών και πρακτικής εμπειρίας έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα του αθλητισμού προγραμματισμό, το μάρκετινγκ και την προώθηση, την άντληση κεφαλαίων, διαχείρισης παιχνίδι, αθλητισμό διοίκηση, ή το σχεδιασμό εγκατάστασης. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Πτυχίο σε συναφές αντικείμενο Ελάχιστο 2,75 Προπτυχιακά ΣΔΣ Δύο συστατικές επιστολές αποστέλλονται απευθείας στο Συντονιστή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ένα από τα παρακάτω: Ελάχιστη βαθμολογία 365 του Miller αναλογίες Test (MAT) ή ελάχιστη βαθμολογία του 170 σε κάθε μία από τις Ποσοτική και λεκτική περιοχές του Graduate Record Εξέταση (GRE) και 3.5 στην Αναλυτική περιοχή Φοιτητές με ένα σωρευτικό προπτυχιακό ΣΔΣ του 3,0 δεν υποχρεούνται να λάβουν... [-]

Master of Science: χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για τα άτομα με εργασιακή εμπειρία στη σύγχρονη εργαστήρια [+]

Βαθμός Επιλογές: MS στη Χημεία (Διατριβή επιλογή) MS στη Χημεία (Co-Op Επιλογή) MS στη Χημεία (Επιλογή εργασία σειράς μαθημάτων) Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Άτομα με εμπειρία που εργάζονται σε σύγχρονα εργαστήρια Τα άτομα που ενδιαφέρονται για την ολοκληρωμένη διδασκαλία και την έρευνα εμπειρίες Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Κρατήστε πτυχίο στη Χημεία GRE αποτελέσματα: Λεκτική:> 144? Ποσοτική:> 150 Για EKU φοιτητές που ισχύουν για το πρόγραμμα MS μέσω του επιταχυνόμενο πρόγραμμα 3 + 2 βαθμού μονομαχία, θα πρέπει να αρθεί η γενική δοκιμή GRE. Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; Ph.D. Μελέτες σε σχολεία, όπως το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, του Πανεπιστημίου του Louisville, Purdue, Πανεπιστήμιο του Οχάιο, και Τέξας A & M Κυβέρνηση και Βιομηχανική Εργαστήρια [-]

Master of Science κατάρτισης Atheltic

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στην αθλητιατρική και συμμάχων της υγειονομικής περίθαλψης, να δουλεύεις με τόσο οξεία φροντίδα και αποκατάσταση. Οι αιτήσεις εξετάζονται μόνο για το καλοκαίρι εισδοχής. [+]

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στην αθλητιατρική και συμμάχων της υγειονομικής περίθαλψης, να δουλεύεις με τόσο οξεία φροντίδα και αποκατάσταση. Αθλητικό Εκπαιδευτές εργαστούν σε μια ευρεία ποικιλία των ρυθμίσεων από τον επαγγελματικό αθλητισμό, Κολλέγια, Λύκεια, κλινικές, στις βιομηχανικές και εταιρικό περιβάλλον, τις τέχνες του θεάματος, την επιβολή του νόμου, του στρατού των ΗΠΑ, NASCAR και Ρυθμίσεις Φροντίδας Indy.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master of Arts: Αγγλικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Όποιος ψάχνει για ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανάγνωση, τη γραφή και τη σκέψη σε υψηλότερο επίπεδο? Τρέχουσες ή μελλοντικές καθηγητές Αγγλικών που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις της περιοχής περιεχόμενό τους? Οι μαθητές που επιδιώκουν σταδιοδρομία που απαιτούν κριτική σκέψη, τις δεξιότητες της έρευνας, και τη γραφή [+]

Βαθμός Επιλογές: Διατριβή Μη Διατριβή Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Όποιος ψάχνει για ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανάγνωση, τη γραφή και τη σκέψη σε υψηλότερο επίπεδο Τρέχουσες ή μελλοντικές καθηγητές Αγγλικών που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις της περιοχής περιεχόμενό τους Οι μαθητές που επιδιώκουν σταδιοδρομία που απαιτούν κριτική σκέψη, τις δεξιότητες της έρευνας, και τη γραφή Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; ... [-]

Master of Arts: Εφαρμοσμένων Μαθηματικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για τους δασκάλους που αναζητούν ένα μεταπτυχιακό ή μια αλλαγή στην κατάταξη και μαθηματικά καθηγητές που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους περιοχή περιεχομένου τους [+]

Βαθμός Επιλογές: Μαθηματικά Δευτεροβάθμια Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Στατιστικής Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Οι εκπαιδευτικοί που αναζητούν ένα μεταπτυχιακό ή μια αλλαγή στην κατάταξη Μαθηματικά καθηγητές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους περιοχή περιεχομένου τους Τα άτομα που θέλουν να κερδίσουν τουλάχιστον 18 ώρες των μεταπτυχιακών πιστωτικών μορίων μαθηματικά για να διδάξουν μαθήματα διπλής εγγραφής ή άλλα μαθήματα κολεγιακού επιπέδου Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; GRE αποτελέσματα τουλάχιστον 144 στη λεκτική διατύπωση συλλογισμών, τουλάχιστον 147 στην Ποσοτική Λογικής, και τουλάχιστον 3,5 Αναλυτικής γραφής (GRE παραιτήθηκε για τους υποψηφίους με προπτυχιακό ΣΔΣ του τουλάχιστον 3,0) Προπτυχιακό ΣΔΣ του τουλάχιστον 2,5 Απαιτούμενη προϋπόθεση για τα βασικά μαθήματα στα μαθηματικά (αιτούντες που δεν έχουν αυτό το σκεύασμα μπορεί να γίνουν δεκτοί, αλλά οφείλουν να λάβουν τα μαθήματα που απαιτούνται για να ενισχύσουν τους υπόβαθρο) Αρχική πιστοποίηση στη δευτεροβάθμια μαθηματικά που απαιτούνται για όσους αναζητούν μια αλλαγή στην κατάταξη Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; Διάφορα σχολικά συστήματα στο Κεντάκι Κοινότητα κολέγια [-]

Master of Arts: ιστορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Οι εκπαιδευτικοί επιδιώκουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη ιστορική γνώση ενώ κερδίζουν μια υψηλότερη κατάταξη? Φοιτητές που ενδιαφέρονται για την προετοιμασία για ένα διδακτορικό πρόγραμμα στην ιστορία? Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο για να προετοιμαστούν για εργασία σε μουσεία, ιστορικές κοινωνίες, και σε άλλους τομείς. [+]

Βαθμός Επιλογές: MA στην Ιστορία Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Οι εκπαιδευτικοί επιδιώκουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη ιστορική γνώση ενώ κερδίζουν μια υψηλότερη κατάταξη Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για την προετοιμασία για ένα διδακτορικό πρόγραμμα στην ιστορία Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο για να προετοιμαστούν για εργασία σε μουσεία, ιστορικές κοινωνίες, και σε άλλους τομείς Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; GRE αποτελέσματα: 153 Λεκτική και 4.0 Αναλυτική γραφής GPA: Συνολικά προπτυχιακό ΣΔΣ του 2,5 ή ΣΔΣ του 2,75 στο διάστημα των τελευταίων 60 ωρών εξαμήνου του προγράμματος απολυτηρίου Βαθμός: Ολοκλήρωση τουλάχιστον ένα ικανοποιητικό προπτυχιακών ανήλικο στην ιστορία ή το ισοδύναμο Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; Morehead State University Michigan State University - Μεταπτυχιακός Φοιτητής Μάντισον Βόρεια Hopkins Λύκειο Rockcastle County High School EKU Τμήμα Ιστορίας EKU Αθλητικό Τμήμα "Αριστεία κοντά στο σπίτι" είναι το σήμα κατατεθέν μας! ... [-]

Master of Arts: το προσωπικό των υπηρεσιών των φοιτητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Άτομα που ενδιαφέρονται για το κολέγιο: εισαγωγή, διαχείριση υποτροφία, την πρόσληψη, τη στέγαση και άλλες μη-ακαδημαϊκές δραστηριότητες του προσωπικού φοιτητής θα ενδιαφέρονταν για το πρόγραμμα αυτό. [+]

Βαθμός Επιλογές: Φοιτητική Μέριμνα Προσωπικού στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Άτομα που ενδιαφέρονται για το κολέγιο: εισαγωγή, διαχείριση υποτροφία, την πρόσληψη, τη στέγαση και άλλες μη-ακαδημαϊκές δραστηριότητες του προσωπικού φοιτητής θα ενδιαφέρονταν για το πρόγραμμα αυτό.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν κερδίσει μια γενική προπτυχιακό ΣΔΣ 3.0 ή 3.0 τις τελευταίες 60 ώρες ολοκληρωθεί. Εάν οι υποψήφιοι δεν έχουν κατά 3,0 ΣΔΣ στο πτυχίο τους ή στην τελευταία 60 ώρα τους, τότε μπορούν να υποβάλουν αποτελέσματα για το GRE / ΜΑΤ που μπορούν να εξεταστούν για την είσοδό του. Οι υποψήφιοι με σωρευτικό προπτυχιακό GPAs των 3,0 ή υψηλότερη, ή 3,0 ή υψηλότερο στην τελευταία 60 ώρα τους προπτυχιακές εργασίες ή / και πτυχίο πλοιάρχου απαλλάσσονται από την υποχρέωση GRE / ΜΑΤ. Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; Περιοχή των κολεγίων και των πανεπιστημίων [-]

Master of Arts στη διδασκαλία: μέση και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

TGIS πρόγραμμα είναι κατάλληλο για όσους κατέχουν πτυχίο (χωρίς πιστοποίηση των εκπαιδευτικών) που επιθυμούν να κερδίσουν την πιστοποίηση των εκπαιδευτικών. [+]

Βαθμός Επιλογές:

Μέση και την πιστοποίηση των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Αυτοί που κατέχουν πτυχίο (χωρίς πιστοποίηση των εκπαιδευτικών) που επιθυμούν να κερδίσουν την πιστοποίηση των εκπαιδευτικών.

Ποια είναι τα Απαιτήσεις Για να γίνουν δεκτοί στο Πρόγραμμα; Υποβολή αίτησης στο Graduate School αναφέροντας πτυχίο συμπεριλαμβανομένων όλων των μεταγραφές από διαπιστευμένους κολέγια παρακολούθησαν εκτός από την Ανατολική πανεπιστήμιο του Κεντάκυ. Παρέχουν αποδείξεις 3,0 συνολική προπτυχιακό ΣΔΣ ή 3.0 των τελευταίων 60 ώρες εργασίας βέβαια. Προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία από τα παρακάτω GRE αποτελέσματα: Τουλάχιστον 150 στη λεκτική μερίδα, 143 στην ποσοτική τμήμα, και ένα ελάχιστο 4,0 για το αναλυτικό τμήμα γραφής. Ή να παρέχουν αποδείξεις για τα ακόλουθα Praxis-Ι προ-επαγγελματικά αποτελέσματα δοκιμής: Τουλάχιστον 176 στο τμήμα Reading, 174 στο τμήμα Μαθηματικών, και 174 στο τμήμα γραφής. Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; ... [-]

Master of Arts στην εκπαίδευση: βιβλιοθηκάριος σχολείο μέσα ενημέρωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις του Graduate School και έχουν ολοκληρώσει την αρχική στοιχειώδη, μέση, ή δευτεροβάθμια διδακτικό πρόγραμμα πιστοποίησης. [+]

Βαθμός Επιλογές: Master of Arts στην Εκπαίδευση με Δάσκαλος Ηγεσία Θεώρηση Παρασκευή Βιβλιοθηκονομίας Σειρά I Ταξινόμηση, το έκτο πρόγραμμα Έτος (Βιβλιοθηκονομία) Προετοιμασία Πιστοποίησης Πρόγραμμα (Βιβλιοθηκονομία) Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Κάθε δάσκαλος P-12 (που κατέχουν ισχύουσα άδεια διδασκαλίας) ενδιαφέρεται να γίνει ένα σχολείο βιβλιοθηκάριος. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει στους εκπαιδευτικούς τόσο ο βαθμός και η μη βαθμού (Rank Ι και / ή Certificate in Βιβλιοθηκονομίας) επιλογές του προγράμματος.... [-]


Master of Arts στην εκπαίδευση: δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για την Τρέχουσα Μέση Βαθμολογία εκπαιδευτικοί και Τρέχουσα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης [+]

Βαθμός Επιλογές: Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Γεωργία (5-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τέχνης (Ρ-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Βιολογία (8-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Επιχειρήσεων (5-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αγγλικά (8-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Οικογένειας και Επιστημών της Αγωγής Καταναλωτή (5-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαθηματικά (8-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μουσική (Ρ-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φυσική Αγωγή (Ρ-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φυσικές επιστήμες: Χημεία (8-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φυσικών Επιστημών: Επιστήμες της Γης (8-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φυσικών Επιστημών: Φυσική (8-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σχολή Υγείας (Ρ-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κοινωνικών Σπουδών: Ιστορία (8-12) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Διδακτική της Τεχνολογίας (5-12) Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Τρέχουσα Μέση Βαθμολογία Καθηγητές Τρέχουσα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγών της Graduate School. Οι υποψήφιοι χωρίς προηγούμενη μεταπτυχιακά μαθήματα πρέπει είτε να κερδίσει μια γενική προπτυχιακό ΣΔΣ του 3,0 ή υψηλότερη (ή ΣΔΣ του 3,25 ή υψηλότερο στην τελευταία τους 60 ώρες) ή θα πρέπει να υποβάλουν είτε GRE ή MAT αποτελέσματα. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν έγκυρη πιστοποίηση κατάσταση διδασκαλίας στη μέση βαθμούς ή δευτεροβάθμια βαθμούς επίπεδο. Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; ... [-]

Master of Arts στην εκπαίδευση: ειδική εκπαίδευση διεπιστημονική προσχολική εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Τα άτομα που εργάζονται σε προγράμματα που εξυπηρετούν τα μικρά παιδιά ηλικίας από τη γέννηση μέχρι το νηπιαγωγείο. Η προηγμένη επιλογή μελέτη προετοιμάζει τα άτομα για να εργαστούν ως ηγέτες στις αρχές της παιδικής ηλικίας ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών και τοπικών οργανισμών επίπεδο παρέχει επαγγελματική ανάπτυξη και υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς της προσχολικής ηλικίας. [+]

Βαθμός Επιλογές: Δάσκαλος Ηγέτης προσκήνιο με Προηγμένων Μελετών Δάσκαλος Ηγέτης Τραγουδιού με πρόσθετη πιστοποίηση στην IECE Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Τα άτομα που εργάζονται σε προγράμματα που εξυπηρετούν τα μικρά παιδιά ηλικίας από τη γέννηση μέχρι το νηπιαγωγείο. Η προηγμένη επιλογή μελέτη προετοιμάζει τα άτομα για να εργαστούν ως ηγέτες στις αρχές της παιδικής ηλικίας ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών και τοπικών οργανισμών επίπεδο παρέχει επαγγελματική ανάπτυξη και υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς της προσχολικής ηλικίας. Η πρόσθετη δυνατότητα πιστοποίησης επιτρέπει στα άτομα να προσθέσετε το Διεπιστημονικό Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (IECE) διδακτικές πιστοποίηση ενώ προσθέτει επίσης την προσυπογραφή Δάσκαλος Leader. Η διδασκαλία πιστοποίηση IECE επιτρέπει στα άτομα να διδάξουν στην προσχολική δημόσιο σχολείο και νηπιαγωγείο προγράμματα και να εργαστούν ως Αναπτυξιακή παρεμβατισμό με τα πρώτα βήματα έγκαιρης παρέμβασης του προγράμματος.... [-]


Master of Arts στην εκπαίδευση: μεσαία τάξη εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για την τρέχουσα Δημοτικής Εκπαίδευσης, μεσαία τάξη Οι εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης [+]

Βαθμός Επιλογές:

Μέση Εκπαίδευση κατηγορίες (5-9) με το δάσκαλο Leader Θεώρηση

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Τρέχουσα Δημοτικής Εκπαίδευσης Δασκάλων Τρέχουσα Μέση Βαθμολογία Καθηγητές Τρέχουσα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγών της Graduate School. Οι υποψήφιοι χωρίς προηγούμενη μεταπτυχιακά μαθήματα πρέπει είτε να κερδίσει μια γενική προπτυχιακό ΣΔΣ του 3,0 ή υψηλότερη (ή ΣΔΣ του 3,25 ή υψηλότερο στην τελευταία τους 60 ώρες) ή θα πρέπει να υποβάλουν είτε GRE ή MAT αποτελέσματα. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν έγκυρη πιστοποίηση διδασκαλίας κατάσταση. Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; ... [-]

Master of Arts στην εκπαίδευση: οι διαταραχές επικοινωνίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν τους άλλους να επικοινωνούν αποτελεσματικά και ψάχνουν για μια προκλητική, προοδευτικό τομέα [+]

Βαθμός Επιλογές:

Master of Arts στην Εκπαίδευση, Διαταραχές Επικοινωνίας Πρόγραμμα

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Όσοι θέλουν να βοηθήσουν τους άλλους να επικοινωνούν αποτελεσματικά Αυτοί που ψάχνουν για μια προκλητική, προοδευτικό τομέα Όσοι συνεργασία αξίας οδηγούν στην επιτυχία σε πελάτες τους Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Πτυχίο στην Διαταραχές Επικοινωνίας Ελάχιστη ΣΔΣ του 3,0 Ελάχιστη GRE Λεκτική 150, 143 Ποσοτική, γραπτή 4,0 25 ώρες την κλινική παρατήρηση 3 συστατικές επιστολές Επαγγελματική δοκίμιο Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; Νοσοκομεία / Κλινικές δημόσια Σχολεία Κέντρα Αποκατάστασης Πρώτα Βήματα Αναπτυξιακά Κέντρα Αναπηρίας Private Practice Αρχική Υπηρεσίες Υγείας [-]

Master of Arts στην εκπαίδευση: παιδεία (p-12)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για την τρέχουσα Δημοτικής Εκπαίδευσης, μεσαία τάξη Οι εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανάγνωση και γραφή Ειδικοί Διδασκαλία [+]

Βαθμός Επιλογές:

Αλφαβητισμός (Ρ-12) με το δάσκαλο Leader Θεώρηση

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Τρέχουσα Δημοτικής Εκπαίδευσης Δασκάλων Τρέχουσα Μέση Βαθμολογία Καθηγητές Τρέχουσα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρέχουσα Ανάγνωση και Γραφή Ειδικοί Διδασκαλία Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Υποψήφιοι μεταπτυχιακούς φοιτητές πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής της Graduate School. Οι υποψήφιοι χωρίς προηγούμενη μεταπτυχιακά μαθήματα πρέπει είτε να κερδίσει μια γενική προπτυχιακό ΣΔΣ του 3,0 ή υψηλότερη (ή ΣΔΣ του 3,25 ή υψηλότερο στην τελευταία τους 60 ώρες) ή θα πρέπει να υποβάλουν είτε GRE ή MAT αποτελέσματα. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν έγκυρη πιστοποίηση διδασκαλίας κατάσταση. Όταν οι πρόσφατες απόφοιτος του προγράμματος Απασχολουμένων; ... [-]

Master of Arts στην εκπαίδευση: παροχή συμβουλών σχολείο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για τα άτομα που ενδιαφέρεται να γίνει ένα σχολικό σύμβουλο στο Κεντάκι ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση. [+]

Βαθμός Επιλογές:

MAEd. στη Σχολική Συμβουλευτική: Ο βαθμός είναι ένα 48 ώρες εθνικό διαπιστευμένο πρόγραμμα διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικής σχετικά προγράμματα. (CACREP)

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα;

Το άτομο που ενδιαφέρεται να γίνει ένα σχολικό σύμβουλο στο Κεντάκι ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα; Σαράντα οκτώ ώρες των μεταπτυχιακών εργασιών περιλαμβάνει πρακτική άσκηση και πρακτική ολοκληρώθηκε στο σχολικό περιβάλλον. Οι υποψήφιοι θα υποβάλουν βιογραφικό, γράφοντας δείγματος και τρεις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των αναφορών. Όταν οι πρόσφατες απόφοιτοι του Προγράμματος Απασχολουμένων; ... [-]

οι πλοίαρχοι των εικαστικών τεχνών: δημιουργικό γράψιμο και bluegrass συγγραφείς στούντιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Richmond

Αυτό το πρόγραμμα είναι για κάθε άτομο με ένα πτυχίο που επιδιώκουν τη βελτίωση των δημιουργικών δυνατοτήτων του ή της γραφής στην πεζογραφία, ποίηση, ή δημιουργική πεζός λόγος, για τους σκοπούς της δημοσίευσης ή απλά για την προσωπική ολοκλήρωση. [+]

Βαθμός Επιλογές:

ΣΠΙ στη Δημιουργική Γραφή (έμφαση στη λογοτεχνική μυθοπλασία, Δημοφιλείς / Είδος Μυθοπλασία, δημιουργικό πεζός λόγος, ή / και Ποίηση)

Ποιος θα ενδιαφερόταν για αυτό το πρόγραμμα; Αυτό το πρόγραμμα είναι για κάθε άτομο με ένα πτυχίο που επιδιώκουν τη βελτίωση των δημιουργικών δυνατοτήτων του ή της γραφής στην πεζογραφία, ποίηση, ή δημιουργική πεζός λόγος, για τους σκοπούς της δημοσίευσης ή απλά για την προσωπική ολοκλήρωση. Η ΜΧΣ στη Δημιουργική Γραφή είναι επίσης ένα τερματικό βαθμό που μπορεί να σας κάνει να είναι επιλέξιμες για την προώθηση στην Αγγλική Γλώσσα ή Τεχνών παράγωγου θέσεις εκπαίδευσης (συμβουλευτείτε το σχολείο της περιοχής σας για τις πολιτικές τους). Η ΜΧΣ στη Δημιουργική Γραφή είναι επίσης ένα τερματικό βαθμό που μπορεί να σας κάνει να μπορούν να διδάξουν στα αγγλικά, Σύνθεση και Δημιουργικής Γραφής που σχετίζονται με προγράμματα σε επίπεδο κολεγίου, ως συμπλήρωμα, εκπαιδευτικός, καθηγητής ή θητεία-track. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι μόνιμες θέσεις θητεία-track είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική σε αυτόν τον τομέα, και γενικά εξαρτάται από την επιτυχή σημαντικές δημοσιεύσεις και διδακτική εμπειρία, πριν οι απόφοιτοι θα πρέπει να θεωρείται. Η Bluegrass Συγγραφέων Studio είναι ένα πρόγραμμα χαμηλού κατοικία, πράγμα που σημαίνει περισσότερα από τα μαθήματα μας λαμβάνονται σε απευθείας σύνδεση. Ωστόσο, οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν 12 μονάδες κατοικιών, ή σε πρόσωπο εργαστήρια. Κατοικίες συμβεί δύο φορές το χρόνο, με Ιανουάριος Χειμώνας Residency στο Λέξινγκτον, Κεντάκι και τον Ιούνιο-Ιούλιο Καλοκαίρι Residency υπερπόντια στη Λισαβόνα, Πορτογαλία. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ποια κατοικίες να παραστούν. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει... [-]