Ellis Online College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Ellis Διαφορά: Online Learning στα καλύτερά της Η διάκριση του κύρους της Νέας Υόρκης Institute of Technology (NYIT), Ellis College δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους ενήλικες που εργάζονται με έναν αξιόπιστο τρόπο για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα των online μάθησης. Ένα από τα πρώτα κολέγια για να συνειδητοποιήσουμε την αξία της μάθησης σε απευθείας σύνδεση, NYIT είναι 50 ετών ακαδημαϊκό ίδρυμα με πάνω από 70.000 αποφοίτους, τρεις πανεπιστημιουπόλεις περιοχή της Νέας Υόρκης και ένας αυξανόμενος αριθμός τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Γιατί Ellis College of NYIT; Ellis College προσφέρει μια ανώτερη εκπαίδευση με την οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε ευκολία του Διαδικτύου. Παρέχει μια άκρως διαδραστική, κοινότητα με γνώμονα το περιβάλλον που κάνει online εκμάθηση μια πολύτιμη και ευχάριστη εμπειρία.

Ellis φιλοξενεί πολυάσχολα προγράμματά δίνοντάς σας τη δυνατότητα να λάβει μια τάξη σε μια στιγμή, και προσφέροντας ημερομηνίες έναρξης κάθε τρεις εβδομάδες. Σύντομη όρους φυσικά θα μπορέσει να τελειώσει γρήγορα! Ellis προσφέρει πολλά από τα πλεονεκτήματα ενός παραδοσιακού σχολείου χωρίς σύνδεση, συμπεριλαμβανομένης μίας εκτεταμένης εικονική πανεπιστημιούπολη που επιτρέπει στους σπουδαστές και τους καθηγητές να αλληλεπιδρούν, να μοιραστούν ιδέες και τα αμοιβαία συμφέροντα, και να οικοδομήσουμε τις πολύτιμες φιλίες και επαγγελματικών δικτύων που είναι τόσο σημαντικό στη σημερινή οικονομία. Ellis σας βυθίζει σε εργασιακές καταστάσεις του πραγματικού κόσμου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να «μάθουν στην πράξη» και να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως. Ellis «μοναδική, διαδραστική Web-based online μάθηση πλατφόρμα προσφέρει μία πολύτιμη και ευχάριστη εμπειρία μέσα από δυναμικές ασκήσεις Flash, βίντεο και επιδείξεις. Ellis προσφέρει κύρος και τη σταθερότητα μέσω της ένωσής της με τη Νέα Υόρκη Institute of Technology, χωρίς την ταλαιπωρία της μετακίνησης προς και από την πανεπιστημιούπολη. Σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα MBA Ellis «προσφέρει μαθήματα αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστημίου Columbia Business School, του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, και το Πανεπιστήμιο του Σικάγου Graduate School of Business. Ellis είναι μεταξύ των αναγνωρισμένων ηγετών σε απευθείας σύνδεση μάθησης για την επαγγελματική ανάπτυξη, η διδασκαλία των εργαζομένων από τους κορυφαίους εργοδότες συμπεριλαμβανομένης της General Motors.

Αποκτήστε εκπαίδευση κολλεγίων σας σε απευθείας σύνδεση από έμπειρους καθηγητές Ellis College εκπαιδευτές είναι πραγματικό αφέντη στο σκάφος τους. Εκτός από την πλήρη απασχόληση σχολή του, Ellis χρησιμοποιεί μια εντυπωσιακή σειρά από διακεκριμένους ηγέτες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών για την παροχή εκπαίδευσης κολλεγίων σας online, προσθέτοντας έναν έμπειρο, στον πραγματικό κόσμο προοπτική που πηγαίνει χέρι-χέρι με την καριέρα που βασίζεται πρόγραμμα σπουδών μας. Κάθε εκπαιδευτικός Ellis είναι κάτοχος διδακτορικού ή μεταπτυχιακό στο αντικείμενό τους, με σχεδόν το ήμισυ του συνόλου σχολή διδασκαλίας που κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα ή άλλο τερματικό βαθμό. Ellis επιδιώκει ενεργά από κορυφαίους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματικά μια εκπαίδευση κολλεγίων σε απευθείας σύνδεση, η οποία είναι ο λόγος που η πλειοψηφία των νέων εκπαιδευτών Ellis έχουν προηγούμενη διδακτική εμπειρία. Ellis διασφαλίζει επίσης ότι κάθε εκπαιδευτικός συμπληρώνει ένα εντατικό πρόγραμμα κατάρτισης σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση. Επιπλέον, νέες εκπαιδευτών λαμβάνουν καθοδήγηση καθ 'όλη την αρχική τους μαθήματα, και όλοι καθηγητές ενθαρρύνονται να παρακολουθούν τακτικά εκπαιδευτικά Webcasts σχετικά με τις τελευταίες σε απευθείας σύνδεση παιδαγωγικές πρακτικές. Με την προσφορά ειδικευμένου, ειδική εκπαίδευση σε συνδυασμό με τις πιο πρόσφατες πλατφόρμες online διδασκαλία, Ellis προσφέρει μία πολύτιμη και ανταμείβοντας περιβάλλον για την παραλαβή εκπαίδευση κολλεγίων σας online. Τα υψηλότερα πρότυπα Εκπαίδευση Ellis παρακολουθεί συνεχώς εκπαιδευτές της για να εξασφαλίσει τη διδασκαλία τους αποτελεσματικότητα. Φοιτητής ανατροφοδότηση, επίσης, συγκεντρώνονται για να παρέχουν περαιτέρω κατανόηση των πρακτικών ενός εκπαιδευτή. Επιπλέον, όλοι οι εκπαιδευτές αναθεωρείται σε ετήσια βάση μέσω μιας εντατικής ελέγχου μάθημα πραγματοποιείται σε κάποιο άλλο μέλος της σχολής Ellis, εξασφαλίζοντας ότι κάθε εκπαιδευτικός παραμένει ένα πολύτιμο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σε όλη την διάρκεια της θητείας τους. Οι Ellis εκπαιδευτές δεσμεύονται από δέκα κατευθυντήριες αρχές για να διασφαλίσουν ότι κάθε μάθημα παρέχει μια συναρπαστική, ανταμείβοντας εμπειρία για κάθε μαθητή:

Εκκίνηση την πορεία σας κατά τρόπο έγκαιρο και ενδιαφέρουσα τρόπο. Σαφώς επικοινωνούν τις προσδοκίες σας από τους μαθητές και να συζητήσουν τις προσδοκίες τους από εσάς. Απευθύνονται σε λιγότερο εμπλέκονται και σε κίνδυνο τους μαθητές. Διατηρούν πάντα μια θετική, ενθαρρυντική τόνο με τους μαθητές σας. Να είστε παρόντες και συμμετέχουν σε όλες τις συζητήσεις της τάξης. Επίδειξη μια στέρεη γνώση του περιεχομένου των μαθημάτων και τη διεξαγωγή πάντα τον εαυτό σας με επαγγελματικό τρόπο. Διατηρήστε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που απαιτούν Ellis College, περιλαμβανομένων 48-ώρες μεταστροφή σε ταξινομημένα αναθέσεις και διαθεσιμότητα έξι ημέρες την εβδομάδα. Δώστε νόημα, να προσβληθεί τα σχόλιά ταξινομούνται για όλες τις αναθέσεις. Προσφέρει την κατάλληλη καθοδήγηση για την πολιτική και τις διαδικασίες. Να ολοκληρώσουν τις τελικές δραστηριότητες πορεία στην έγκαιρη και ακριβή τρόπο.

Διαθεσιμότητα Σχολή όταν το χρειάζεσαι Ellis College εξασφαλίζει ότι το σύνολο των εκπαιδευτών του είναι διαθέσιμες και προσιτές-τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης. Κάθε εκπαιδευτικός οφείλει να συνδεθείτε με τουλάχιστον έξι ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να συμμετέχουν στις συζητήσεις των φοιτητών. Επιπλέον, πολλοί εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν τακτικές, σε πραγματικό χρόνο συνομιλιών στο πλαίσιο της πλατφόρμας μάθημα όπου μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις και οι μαθητές πούλμαν σχετικά με την επικείμενη αναθέσεις. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να αλληλεπιδράσει ιδιωτικά με τον εκπαιδευτή μέσω του Τμήματος 1 - 1 δυνατότητα που είναι διαθέσιμη μέσα σε όλα τα μαθήματα. Αυτή η εκτεταμένη διαθεσιμότητα εξασφαλίζει ότι θα λάβετε οποιαδήποτε εξατομικευμένη προσοχή και βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε και παράλληλα να συνεχίζει Ellis σας online εκπαίδευση College

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Address
1855 Broadway
New York, NY 10023
US

1002 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη