Elmhurst College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο κολλέγιο Elmhurst!

Θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να ενημερώσετε τις ικανότητές σας και να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο της σταδιοδρομίας σας; Τα προγράμματα του κυρίου μας έχουν σχεδιαστεί για εσάς. Λαμβάνουμε μια νέα, προσωπική, πρακτική προσέγγιση. Με ταλαντούχους καθηγητές και φοιτητές, θα ασχοληθείτε ενεργά τόσο με τη θεωρία όσο και με την πρακτική. Θα απολαύσετε την ευκολία των βραδινών τάξεων ή θα ολοκληρώσετε το πτυχίο σας εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο μέσω του Elmhurst College Online Center. Πάνω απ 'όλα, θα προετοιμαστείτε να προχωρήσετε με νέα εμπιστοσύνη σε μια ζωή επαγγελματικής ηγεσίας.

Επιλέξτε Elmhurst. Φτάστε στο επόμενο επίπεδο. Μάθετε να οδηγείτε σε έναν κόσμο συνεργασίας.

Καλώς ήλθατε στα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών επόμενης γενιάς που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο. Είτε θέλετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας είτε να κάνετε μια μετάβαση σταδιοδρομίας, το Elmhurst College έχει τα προγράμματα για εσάς. Αποκτήστε τις διακλαδικές τεχνικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους και τις δυνατότητές σας. Αναπτύξτε νέες λύσεις στις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου μέσω της μάθησης που βασίζεται σε προγράμματα. Οι διευθυντές προγραμμάτων μας είναι εκεί για σας - βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε τα πάντα, από την επιλογή των τάξεων μέχρι την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας.
Τα καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιήσουν τους στόχους σας σταδιοδρομίας και να σας προετοιμάσουν για εργασία σε πολλές βιομηχανίες υψηλής ανάπτυξης. Είμαστε αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση που θα σας κρατήσει μπροστά από την καμπύλη.

Master Degrees

 • πληροφοριακά συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • Επιστήμη Δεδομένων
 • Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών
 • Διαχείριση και διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης
 • Πληροφορικής Υγείας
 • MBA - μερικής απασχόλησης (online ή στην πανεπιστημιούπολη) για επαγγελματίες που εργάζονται

Elmhurst College - η σωστή επιλογή

 • Αποκτήστε την εμπιστοσύνη για να πετύχετε: οι υπεύθυνοι προγραμμάτων μας δεν είναι απλώς ειδικοί στους τομείς τους: είναι αφοσιωμένοι στην επέκταση της προσέγγισής σας, προσδίδοντας συμβουλές για τη φασκόμηλο και τις δεξιότητες των ανθρώπων που κάθε ηγέτης χρειάζεται.
 • Ευελιξία για να γίνει το έργο: τα προγράμματα σπουδών μας έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στο πολυάσχολο χρονοδιάγραμμά σας. Τα προγράμματα προσφέρονται σε ποικίλες μορφές για να σας δώσουν τη μέγιστη ευκολία.
 • Μια προσιτή επιλογή: Το κολλέγιο Elmhurst κατατάσσεται επανειλημμένα στην κατηγορία Best Value για ακαδημαϊκή ποιότητα και κόστος.
 • Βολική τοποθεσία: η όμορφη πανεπιστημιούπολη μας απέχει μόλις 15 μίλια δυτικά από το κέντρο του Σικάγο και είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή τρένο.

Πάρτε το επόμενο βήμα

Δεδομένου ότι θεωρείτε τις επιλογές σας, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε την πανεπιστημιούπολη Elmhurst. Θα μάθετε για τη διαδικασία εισαγωγής μας, περιηγηθείτε στην πανεπιστημιούπολη μας και δείτε μόνοι σας τι είναι το Elmhurst College.

Αίτηση πληροφοριών: Για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας φόρμα. Συζητήστε ζωντανά με έναν σύμβουλο εισαγωγής. Συνομιλήστε online σήμερα. Κάνε αίτηση τώρα!

Κατάταξη

Η Elmhurst κατατάσσεται στα κορυφαία 10 περιφερειακά πανεπιστήμια της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με την US News & World Report, και μεταξύ των # 4 Best Value στο Midwest. Η κριτική του Πρίνστον έχει κατατάξει την Elmhurst μεταξύ των καλύτερων στη Μέση Δύση για 12 συνεχόμενα χρόνια, αναφέροντας την ως "το τέλειο μείγμα πρόσβασης μεγάλης πόλης και μικρής ατμόσφαιρας στο πανεπιστήμιο".

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη MBA » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη MBA μερικής παρακολούθησης »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MS στη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Elmhurst

Όταν καταλαβαίνετε μια επιχείρηση από τη μια άκρη στην άλλη, κάνετε τον εαυτό σας απαραίτητο - σε μια πόλη που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους μεταφορών και εφοδιαστικής στον κόσμο. [+]

Πρόγραμμα που ονομάζεται STEM.

Σύνδεση του κόσμου

Όταν καταλαβαίνετε μια επιχείρηση από τη μια άκρη στην άλλη, κάνετε τον εαυτό σας απαραίτητο - σε μια πόλη που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους μεταφορών και εφοδιαστικής στον κόσμο.

Ως επαγγελματίας πλοηγός σε ένα πολύπλοκο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, χρειάζεστε έναν βαθμό που προσθέτει αξία. Με το MSCM της Elmhurst θα προσφέρετε στους οργανισμούς την πολύ περιζήτητη τεχνογνωσία στο σχεδιασμό, το σχεδιασμό και τη λειτουργία καλά ελεγχόμενων αλυσίδων εφοδιασμού.... [-]


MS στην Πληροφορική Πληροφορική

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση August 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Elmhurst

Στο Elmhurst, θα αποκτήσετε τις γνώσεις υλικού και λογισμικού που απαιτούνται για το σχεδιασμό, το προγραμματισμό και τη διαχείριση συστημάτων δικτύων υπολογιστών, συστημάτων βάσεων δεδομένων και ιστοσελίδων. Προσφέρουμε οδηγίες σε καυτές τεχνολογίες όπως ASP.NET, SQL Server, υπηρεσίες web και Voice over Internet Protocol (Voice over Internet Protocol). [+]

Μάθετε τα Συστήματα στο Κέντρο του Όλα

Αποκτήστε τεχνική τεχνογνωσία και όραμα μεγάλης εικόνας. Φανταστείτε ένα βαθμό όπου κατέχετε τόσο σκληρές και μαλακές δεξιότητες-υλικό και λογισμικό, teambuilding και δικτύωση. Η προσέγγιση που επικεντρώνεται στον φοιτητή σας βάζει πρώτα. Θα αποκτήσετε την τεχνική τεχνογνωσία, καθώς και το όραμα μεγάλης εικόνας, για το σχεδιασμό, το προγραμματισμό και τη διαχείριση εξαιρετικών συστημάτων δικτύων υπολογιστών, συστημάτων βάσεων δεδομένων και εφαρμογών ιστού / κινητής τηλεφωνίας.... [-]


Βίντεο

This Is Elmhurst College

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)