Elmhurst College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να ενημερώσετε τις ικανότητές σας και να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο της καριέρας σας; Τα προγράμματα του κυρίου μας έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Λαμβάνουμε μια νέα, προσωπική, πρακτική προσέγγιση. Με ταλαντούχους καθηγητές και φοιτητές, θα ασχοληθείτε ενεργά τόσο με τη θεωρία όσο και με την πρακτική. Θα απολαύσετε την ευκολία των βραδινών μαθήματα ή θα ολοκληρώσετε το πτυχίο σας εντελώς online. Πάνω απ 'όλα, θα προετοιμαστείτε να προχωρήσετε με νέα εμπιστοσύνη σε μια ζωή επαγγελματικής ηγεσίας.

Μάθετε να οδηγείτε σε έναν κόσμο συνεργασίας

Καλώς ήρθατε στα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών επόμενης γενιάς που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο. Είτε θέλετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας είτε να κάνετε μια μετάβαση σταδιοδρομίας, το Elmhurst College έχει τα προγράμματα για εσάς. Αποκτήστε τις τεχνικές ικανότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους και τις δυνατότητές σας. Αναπτύξτε νέες λύσεις στις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου μέσω της μάθησης που βασίζεται σε προγράμματα. Οι διευθυντές προγραμμάτων μας είναι εκεί για σας - βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε τα πάντα, από την επιλογή των τάξεων μέχρι την κατεύθυνση της καριέρας. Τα καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιήσουν τους στόχους σας σταδιοδρομίας και να σας προετοιμάσουν για εργασία σε πολλές βιομηχανίες υψηλής ανάπτυξης. Είμαστε αμείλικτα αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση που θα σας κρατήσει μπροστά από την καμπύλη.

Master's Degrees

  • Πληροφοριακά Συστήματα Υπολογιστών
  • Επιστημονικά δεδομένα
  • Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών
  • MBA - μερικής απασχόλησης (online ή στην πανεπιστημιούπολη) για επαγγελματίες που εργάζονται
  • Διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού

Elmhurst College - η σωστή επιλογή

  • Αποκτήστε την εμπιστοσύνη για να πετύχετε: οι υπεύθυνοι προγραμμάτων μας δεν είναι απλώς εμπειρογνώμονες στους τομείς τους: είναι αφιερωμένοι στην επέκταση της προσέγγισής σας, προσφέροντας συμβουλές για τη φασκόμηλο και τις δεξιότητες των ανθρώπων που κάθε ηγέτης χρειάζεται.
  • Ευελιξία για να γίνει το έργο: τα προγράμματα σπουδών μας έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στο πολυάσχολο χρονοδιάγραμμά σας. Τα προγράμματα προσφέρονται σε ποικίλες μορφές για να σας δώσουν τη μέγιστη ευκολία.
  • Μια προσιτή επιλογή: Το Elmhurst College κατατάσσεται επανειλημμένα στην κατηγορία Best Value για ακαδημαϊκή ποιότητα και κόστος.
  • Βολική τοποθεσία: η όμορφη πανεπιστημιούπολη μας απέχει μόλις 15 μίλια δυτικά από το κέντρο του Σικάγο και είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή τρένο.

Πάρτε το επόμενο βήμα

Δεδομένου ότι εξετάζετε τις επιλογές σας, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε την πανεπιστημιούπολη Elmhurst. Θα μάθετε για τη διαδικασία αποδοχής, περιηγηθείτε στην πανεπιστημιούπολη μας και δείτε μόνοι σας τι είναι το Elmhurst College . Πληροφορίες Αίτησης: Για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας φόρμα. Συζητήστε ζωντανά με έναν σύμβουλο εισαγωγής. Συνομιλήστε online σήμερα. Κάνε αίτηση τώρα!

Κατάταξη

Ο Elmhurst κατατάσσεται στα κορυφαία 10 περιφερειακά πανεπιστήμια στα Midwest, σύμφωνα με την US News

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Online MBA » Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη MBA μερικής παρακολούθησης »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MS στη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 22 - 22 μήνες February 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Elmhurst +1 περισσότερα

Όταν καταλαβαίνετε μια επιχείρηση από τη μια άκρη στην άλλη, κάνετε τον εαυτό σας απαραίτητο - σε μια πόλη που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους μεταφορών και εφοδιαστικής στον κόσμο. [+]

Πρόγραμμα που ονομάζεται STEM.

Σύνδεση του κόσμου

Όταν καταλαβαίνετε μια επιχείρηση από τη μια άκρη στην άλλη, κάνετε τον εαυτό σας απαραίτητο - σε μια πόλη που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους μεταφορών και εφοδιαστικής στον κόσμο.

Ως επαγγελματίας πλοηγός σε ένα πολύπλοκο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, χρειάζεστε έναν βαθμό που προσθέτει αξία. Με το MSCM της Elmhurst θα προσφέρετε στους οργανισμούς την πολύ περιζήτητη τεχνογνωσία στο σχεδιασμό, το σχεδιασμό και τη λειτουργία καλά ελεγχόμενων αλυσίδων εφοδιασμού.... [-]


Βίντεο

Virtual Tour of Elmhurst Campus

Your Journey Continues-Graduate Studies at Elmhurst College

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)