Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

FHSU είναι ο μεγαλύτερος προνοητική, επιχειρηματικό πανεπιστήμιο της Midwest. Έχουμε μια εγγραφή πάνω από 13.000 φοιτητές και προσφέρουν εκατοντάδες προγράμματα πιστοποιητικό και το βαθμό στον συνεργάτη του, πτυχίο και μεταπτυχιακό επίπεδο μέσω 28 ακαδημαϊκά τμήματα. Έχουμε προσελκύσει στόχος-προσανατολισμένη φοιτητές που θέλουν πρεμιέρα ευκαιρίες μάθησης τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας σε συνδυασμό με την εξαιρετική one-to-one προσοχή και υποστήριξη.


Καθηγητές μας είναι εξαιρετική καθηγητές που παρέχουν κίνητρα στους φοιτητές να αναπτύξουν μοναδικά ταλέντα τους. Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές μας απόφοιτος με μια βαθιά εκτίμηση της γνώσης, καθώς και επαγγελματικές δεξιότητες και την εμπιστοσύνη που τους δίνουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, τώρα και για μια ζωή.


Βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ Denver και Κάνσας Σίτι, FHSU είναι μια φιλόξενη κοινότητα στην καρδιά της ιστορικής Hays, μια κοινότητα που γιορτάζει σύνορα ρίζες του και σύγχρονη ευαισθησία του - καφενεία, το ένα του-ένα είδος εστιατόρια, καταστήματα, και μια ζωντανή τέχνες σκηνή.


Fort Hays State University είχε από καιρό μια πολιτική καθιστά τις πληροφορίες εύκολα διαθέσιμες και διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τους ομοσπονδιακούς ΗΕΑ και HEOA νομοθεσία.

Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Είτε είστε ένας μαθητής λυκείου στη δυτική Κάνσας ψάχνουν να αρχίσει τη σταδιοδρομία κολλεγίων σας, ένα μέλος της στρατιωτικής επιδιώκει να ολοκληρώσει το βαθμό σας, ή μια επαγγελματική αναζητούν τη συνεχή εκπαίδευση, Fort Hays State University προσφέρει εκατοντάδες πτυχίο, πιστοποιητικό και επιλογές βέβαια την προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Fort Hays State University επιδιώκει να παρέχει όλα τα άτομα με καινοτόμες, προσβάσιμες και οικονομικά προσιτές εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με την σε βάθος εκπαίδευση, πρακτική hands-on εμπειρία και διεθνείς προοπτικές απαραίτητες για να είναι επιτυχής, ασχολούνται με τα μέλη του προσωπικού του 21ου αιώνα.

  • Ευκαιρίες μάθησης με εξαιρετικό βάθος
  • Εξαιρετική ΔΕΠ που προσφέρουν εξαιρετική προσοχή και υποστήριξη
  • Προσδοκία της κοινωνικής, πολιτικής, και η επαγγελματική δέσμευση
  • Ανάπτυξη συνεργασιών που φέρνουν μαζί τους πολιτισμούς, τις προοπτικές και τη σκέψη
  • Η καινοτομία που οδηγεί λύσεις

Μελλοντικές Διεθνείς Φοιτητές

Υπάρχουν τρεις τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε για να παρακολουθήσουν το Fort Hays State University ως διεθνής φοιτητής: ως Μεταπτυχιακός Φοιτητής, ως προπτυχιακός φοιτητής, ως Αγγλικής ως Δεύτερη Γλώσσα Φοιτητών.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε 22 μεταπτυχιακά προγράμματα που διατίθενται για διεθνείς φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, της επιστήμης, και τα προγράμματα σπουδών πληροφορικής. Υπάρχουν πάνω από 60 αναγνωρισμένα προγράμματα για να επιλέξουν σε μεγάλες σε ως ένα προπτυχιακό φοιτητή. Αγγλικά κατάρτιση είναι διαθέσιμη από την αρχή μέσω προχωρημένα επίπεδα γνώσης της αγγλικής.

Πανεπιστημιούπολη


Fort Hays State University είναι ένα ασφαλές, όμορφο και φιλικό πανεπιστημιούπολη με περίπου 4.300 μαθητές να παίρνει μαθήματα στις πανεπιστημιουπόλεις, συμπεριλαμβανομένων περίπου 270 από 24 διαφορετικές χώρες. Καθηγητές και το προσωπικό μας είναι γνωστή για την εξαιρετική προσωπική τους φροντίδα και την υποστήριξη που παρέχεται στους φοιτητές, και βοήθεια για τους ξένους φοιτητές είναι επίσης σε θέση, όπως το αγγλικό και το πρόγραμμα Δεύτερη Γλώσσα, και το προσωπικό αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας για τους ξένους φοιτητές στις Διεθνείς Υπηρεσίες Φοιτητών Γραφείο.

FHSU βρίσκεται σε Hays, Κάνσας, στα μισά του δρόμου μεταξύ Denver και Κάνσας Σίτι με τέσσερις φορές την ημέρα παροχής αεροπορικών υπηρεσιών προς και από το Ντένβερ, Κολοράντο. Οι μαθητές απολαμβάνουν τα οφέλη των μικρών ζωή της πόλης στο ευρύ πολιτιστικό πλαίσιο ενός πανεπιστημίου με πρόσβαση σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών.Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Fort Hays State University Graduate School

Το πρόγραμμα MPS έχει σχεδιαστεί για να είναι μια διεπιστημονική βαθμό που να πληροί τις αναδυόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού. Οι συγκεντρώσεις είναι διαθέσιμα σε ... [+]

Το πτυχίο Master of Professional Studies είναι ένα βαθμό διεπιστημονική πλοιάρχου σχεδιαστεί για να καλύψει τις αναδυόμενες ανάγκες ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν προηγμένες επαγγελματικές δεξιότητες σύνολα σε διάφορες θεματικές περιοχές που δεν εκπροσωπούνται στο FHSU με Master of Science (MS) πιστοποιήσεις. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος σπουδών είναι η ευελιξία για το μαθητή να συνδυάσει ένα σημαντικό θεματικό τομέα με ένα ή περισσότερα συγγενή περιοχές που αποσκοπούν στην ενίσχυση των επαγγελματικών δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού επιθυμητή από τους εργοδότες στη βιομηχανία, την κυβέρνηση, την υγειονομική περίθαλψη, καθώς και της τεχνολογίας των πληροφοριών σταδιοδρομίας. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wichita
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
30 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fort Hays State University Graduate School

Κερδίζουν ένα πτυχίο Master of Liberal Studies από το Fort Hays State University μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο. Όπως σας πρόοδο μέσα από ... [+]

Πλοίαρχος του Ελευθέρων Σπουδών Κερδίζουν ένα πτυχίο Master of Liberal Studies από το Fort Hays State University μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο. Όπως σας πρόοδο μέσα από το πρόγραμμά σας, θα αναπτυχθούν (ή να εμβαθύνουν) τα κριτικής σκέψης δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνει σοφότεροι καταναλωτής της γνώσης, όλο και καλύτερα σε θέση να κατανοήσουν και να αξιολογήσουν την πνευματική εργασία του κάθε πειθαρχία. Το πιο σημαντικό, όπως μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τον κόσμο διαφορετικά, μπορείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να έχουν μια θετική επίδραση στον κόσμο γύρω σας. Σχεδιασμένο με την επαγγελματική εργασία κατά νου, η 31-πιστωτικό ωρών πρόγραμμα Master of πτυχίο Ελευθέρων Σπουδών καθιστά ευκολότερο για σας να εξισορροπούν την εργασία και την προσωπική δεσμεύσεις για την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων σας. Οι συγκεντρώσεις είναι διαθέσιμες σε: Τέχνη Εταιρικές επικοινωνίες Παραγωγή ψηφιακού κινηματογράφου Γεροντολογία Παγκόσμια διαχείριση Παγκόσμιες μελέτες Επιστήμες Υγείας Διεθνής Ηγεσία Επιχειρήσεων Λογοτεχνικές Τέχνες Πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης Μαθηματικά ΜΟΥΣΙΚΗ Πολιτική ηγεσία και δημόσια υπηρεσία Πολιτικές επιστήμες Δημόσια διοίκηση Αγροτική υπεράσπιση Επιστήμη Εκπαίδευση ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wichita
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
31 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Fort Hays State University Graduate School

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη βιολογία σας παρέχει την ευελιξία να συνεχίσει τις προωθημένες μελέτη σε τομείς όπως η βιολογία, η βοτανική, τη βιολογία διατήρησης, οικολογ ... [+]

Master of Science στη Βιολογία

&nbsp

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη βιολογία σας παρέχει την ευελιξία να συνεχίσει τις προωθημένες μελέτη σε τομείς όπως η βιολογία, ζωολογία βοτανική, τη βιολογία διατήρησης, οικολογίας, της αλιευτικής βιολογίας, μικροβιολογία, βιολογία των βοσκοτόπων, συστηματική, άγριας ζωής βιολογίας, και.

Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών δεν καθορίζονται ως τέτοια? Είναι μάλλον προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με μεγάλες καθηγητής σας και απόφοιτος της επιτροπής, σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες και τους στόχους σταδιοδρομίας. Μεταπτυχιακών σπουδών σας μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση Μεταπτυχιακού τερματικό του πτυχίου επιστήμης ή την προετοιμασία σας για την αποδοχή σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα σε ένα άλλο πανεπιστήμιο. Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για τα επαγγέλματα της έρευνας ή διδακτορικά προγράμματα περιλαμβάνουν ένα σχέδιο έρευνας και διατριβή αναπτύχθηκε σε συνεργασία με μεγάλες καθηγητής σας και απόφοιτος της επιτροπής.Η άμυνα διατριβή αποτελείται από μια προφορική παρουσίαση των αποτελεσμάτων σας, που θα είναι ανοικτή για το κοινό, που ακολουθείται από μια κεκλεισμένων των θυρών με τον σύμβουλο σας και την επιτροπή διατριβής. Θα πρέπει επίσης να ολοκληρώσει με επιτυχία μια ολοκληρωμένη προφορική εξέταση. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ληφθούν από το Graduate School. Αν θέλετε να ακολουθήσετε ένα μεταπτυχιακό πτυχίο ως καθηγητής δευτεροβάθμιας στη βιολογία, ή αν επιθυμείτε μια "Γενικά " μεταπτυχιακό 's, μπορείτε να επιλέξετε τη μη επιλογή διατριβή, η οποία απαιτεί επιπλέον μαθημάτων και μια ερευνητική εργασία, αντί της διδακτορικής διατριβής. Η προφορική παρουσίαση δεν απαιτείται για την επιλογή μη διατριβή, αλλά η συνολική προφορική εξέταση είναι. Για πληροφορίες σχετικά... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wichita
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
30 - 36 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fort Hays State University Graduate School

Γεωεπιστημών προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές για το Master of Science σε δύο διαφορετικές πίστες, τη γεωλογία και τη γεωγραφία. ... [+]

Master of Science στις Γεωεπιστήμες

&nbsp

Γεωεπιστημών προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές για το Master of Science σε δύο διαφορετικές πίστες, τη γεωλογία και τη γεωγραφία.

MS στις Γεωεπιστήμες - Γεωλογία Το πρόγραμμα σπουδών έχει δύο πιθανές έμφαση - μία για την επαγγελματική γεωλόγο και το άλλο για τον καθηγητή των γεωεπιστημών. Ο πρώην προετοιμάζει το μαθητή για μια σταδιοδρομία στη βιομηχανία ή σε έρευνες της κυβέρνησης, ή παρέχει την προετοιμασία για τη διδακτορική εργάζονται σε άλλο ίδρυμα. Ο τελευταίος προετοιμάζει τον φοιτητή για να διδάξουν τη γεωλογία και άλλα μαθήματα των γεωεπιστημών στη δευτεροβάθμια ή κολέγιο επίπεδο. Η πίστα γεωλογία είναι ευέλικτο. Ο φοιτητής και σύμβουλος θα επιλέξει τα κατάλληλα μαθήματα βασίζονται στην περιοχή της έμφασης, όπως οι περιβαλλοντικές γεωλογία, στρωματογραφία, παλαιοντολογία σπονδυλωτών, γεωφυσική, γεωλογία πετρελαίου, κλπ.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wichita
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
30 - 36 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fort Hays State University Graduate School

Δύο μεταπτυχιακά επιλογές είναι διαθέσιμες στην ανακοίνωση, την επιλογή Εργασία και την επιλογή της έκθεσης έρευνας.Οι μαθητές με ανεπαρκείς γνώσεις σχετικά με τον τομέα ... [+]

Master of Science στην ανακοίνωση

&nbsp

Δύο μεταπτυχιακά επιλογές είναι διαθέσιμες στην ανακοίνωση, την επιλογή Εργασία και την επιλογή της έκθεσης έρευνας. Οι σπουδαστές με ανεπαρκείς γνώσεις σχετικά με τον τομέα της επικοινωνίας που απαιτείται να λάβει ισοπέδωση προπτυχιακών μαθημάτων που δεν ισχύει προς τις ώρες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wichita
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
30 - 33 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Fort Hays State University Graduate School

Ίσως θα θέλατε να ακολουθήσει ένα Master 's βαθμό με μια πιο επαγγελματική εστίαση.Μια 60-πιστωτικό πρόγραμμα βαθμό ώρα, το ΥΠΕΞ είναι ένα τερματικό βαθμό, την προετ ... [+]

Master of Fine Arts Ίσως θα θέλατε να ακολουθήσει ένα Master 's βαθμό με μια πιο επαγγελματική εστίαση. Μια 60-πιστωτικό πρόγραμμα βαθμό ώρα, το ΥΠΕΞ είναι ένα τερματικό βαθμό, την προετοιμασία σας για να διδάξουν σε συλλογικό επίπεδο, είτε ακολουθήσει άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες. Επιλέξτε από το σχέδιο, ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, κεραμική, φωτογραφία ή τη γραφιστική όσο περιοχή σας έμφαση. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wichita
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
60 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Fort Hays State University