Fairmont State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Fairmont State University, Με 120-στρεμμάτων κύρια πανεπιστημιούπολη στο Fairmont, είναι μέρος της κρατικής αυξανόμενη υψηλής τεχνολογίας διάδρομο. Με μακρά ιστορία της ακαδημαϊκής αριστείας, η FSU είναι ένας τόπος όπου η διδασκαλία και μάθηση ύλη και οι μαθητές είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Ιδρύθηκε το 1865 ως του κράτους πρώτο ιδιωτικό κανονικό σχολείο στην Δυτική Βιρτζίνια, FSU γιορτάζει Sesquicentennial του το 2015.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η κύρια πανεπιστημιούπολη έχει επεκταθεί με νέα κατασκευή ενός Μηχανικών Τεχνολογίας Κτίριο, φοιτητικό κέντρο, αίθουσα διαμονής, γκαράζ, βελτιωμένη εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης και σημαντικές βελτιώσεις ADA προσβασιμότητας.

Falcon συντομία

Σημαντικές Επιλογές

Με 80 προγράμματα πτυχίο και πέντε Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, κάθε φοιτητής μπορεί να βρει τη σωστή τακτοποίηση.

Falcon ηθοποιών

Καστ μας (το όνομα για μια ομάδα Γεράκια) φτάνει σε περίπου 4.200 φοιτητές.

Αρχική ανάμεσα στους λόφους

Κύρια πανεπιστημιούπολη της FSU βρίσκεται σε Fairmont, Δυτική Βιρτζίνια, μια φιλική πόλη των 19.000. Η πανεπιστημιούπολη είναι το σπίτι του Φρανκ και η Jane Gabor Δυτική Βιρτζίνια Λαογραφικό Κέντρο. FSU διαθέτει υποκατάστημα στην πανεπιστημιούπολη Clarksburg, η οποία ονομάζεται Gaston Caperton Κέντρο. Ο Robert C. Byrd Εθνικό Αεροδιαστημικής Κέντρο Εκπαίδευσης, που βρίσκεται σε κοντινή Μπρίτζπορτ, προσφέρει πολλά προγράμματα στον τομέα των αερομεταφορών.

Σχολή Αλληλεπίδραση

Με μια αναλογία μαθητών της σχολής του 17: 1 και μέσο μέγεθος της τάξης των 22, η FSU βάζει πρώτα σε κάθε φοιτητή.

Συμμετέχετε

Από την ελληνική ζωή, να Τειχών Σπορ, στο Anime Club, υπάρχουν περισσότερες από 80 οργανώσεις των φοιτητών στο πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Γεράκια πάλης

Ως μέλος του βουνού Ανατολή Διάσκεψης, η FSU είναι ένα σχολείο NCAA Division II διαθέτει 16 varsity σπορ. Ελάτε ευθυμία στις Γεράκια με μασκότ μας Freddie.

ΔΉΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ: Η αποστολή του Fairmont State University είναι να παρέχει ευκαιρίες για τα άτομα να επιτύχουν την επαγγελματική και προσωπική τους στόχους και να ανακαλύψουν ρόλους για υπευθυνότητα των πολιτών που προωθούν το κοινό καλό.

Δήλωση οράματος: Fairmont State University φιλοδοξεί να αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο ως ένα πρότυπο για προσιτά με γνώμονα τον εκπαιδευόμενο ιδρύματα που προωθούν την επιτυχία των φοιτητών, παρέχοντας ολοκληρωμένη εκπαίδευση και την άριστη διδασκαλία, ευέλικτα περιβάλλοντα μάθησης, και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Οι απόφοιτοι θα έχουν τη γνώση, τις δεξιότητες και τις συνήθειες του μυαλού είναι αναγκαία για την πνευματική ανάπτυξη, την πλήρη και συμμετοχική υπηκοότητα, την απασχολησιμότητα και την επιχειρηματικότητα σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Η Ιστορία

Fairmont State University'S ρίζες φθάνουν πίσω στο σχηματισμό της δημόσιας εκπαίδευσης στην πολιτεία της Δυτικής Βιρτζίνια. Το πρώτο ιδιωτικό κανονικό σχολείο στην Δυτική Βιρτζίνια ιδρύθηκε το Fairmont το 1865 από τον Ιωάννη Ν Boyd, ο πρώτος σχολάρχης της σχολής, την κατάρτιση των εκπαιδευτικών.

Κατά τα τελευταία 147 χρόνια, το Πανεπιστήμιο έχει βιώσει πολλές αλλαγές στο όνομα - από τη Δυτική Βιρτζίνια κανονικό σχολείο στο Fairmont, στο Fairmont κρατικό κανονικό σχολείο στη δεκαετία του 1870, σε Fairmont μέλος Παιδαγωγική Ακαδημία το 1931, στο Fairmont State College το 1944, για να Fairmont State University το 2004. Αυτές οι αλλαγές δείχνουν μια συνεχή επέκταση των προγραμμάτων και του σκοπού.

Το 1923, το Fairmont κρατικό κανονικό σχολείο που προσφέρει το πρώτο πρόγραμμα βαθμός ένα τετραετές πτυχίο στην εκπαίδευση, καθιστώντας το σχολείο ένα κολέγιο. Σήμερα FSU προσφέρει περισσότερα από 80 απολυτηρίου βαθμούς στην επιχείρηση, την εκπαίδευση, τη μηχανική και την τεχνολογία, τις καλές τέχνες, φιλελεύθερες τέχνες, και νοσηλευτών και συναφών διοίκησης υγείας. Οι Μεταπτυχιακά προγράμματα έχουν αναπτυχθεί στον τομέα της εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων και της ποινικής δικαιοσύνης.

Αλλαγές του πανεπιστημίου στην τοποθεσία Fairmont αντανακλούν επίσης τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του. Στις 27 Φεβρουαρίου του 1867, η κανονική σχολείο έγινε ένα κρατικό ίδρυμα. Η κατασκευή ξεκίνησε σε ένα κτίριο τούβλο στη βορειοδυτική γωνία των οδών Adams και Κουίνσι αργότερα εκείνο το έτος. Το 1893, το σχολείο μεταφέρθηκε σε ένα νέο κτίριο στο Second Street και Fairmont Avenue. Στις αρχές του 1917, το Fairmont κρατικό κανονικό σχολείο μεταφέρθηκε στο κτίριο που σήμερα ονομάζεται Hardway Hall, το οποίο βρίσκεται σε ένα λόφο με θέα Locust Avenue.

Από αυτό και μόνο περίστυλη κτίριο σε ένα λόφο που κάποτε ήταν μέρος του ένα αγρόκτημα γαλακτοπαραγωγής, 120-στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου έχει επεκταθεί για να περιλάβει περισσότερα από 23 κτίρια. Κατά την τελευταία δεκαετία, νέες κατασκευές, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου κέντρου φοιτητής, γκαράζ, αίθουσα διαμονής, καθώς και ακαδημαϊκή κτίριο, καθώς και σημαντικές βελτιώσεις στις υποδομές, έχουν επηρεάσει σημαντικά την προσβασιμότητα και την ομορφιά της πανεπιστημιούπολης. FSU διαθέτει δύο δορυφορικές θέσεις σε Harrison County, το Gaston Caperton Center στο Clarksburg και το Robert C. Byrd Εθνικό Αεροδιαστημικής Κέντρο Εκπαίδευσης στο Μπρίτζπορτ. FSU συνεχίζει να αναζητά τρόπους για να φτάσει πέρα ​​από τα σύνορα της Δυτικής Βιρτζίνια και το έθνος για την οικοδόμηση σχέσεων.

Από τα πρώτα επίσημα καταγραφεί εγγραφή του 30 φοιτητές το 1868, η FSU έχει μεγαλώσει και είναι το τρίτο μεγαλύτερο από τα πανεπιστήμια του κράτους με μια εγγραφή των περίπου 4.600 φοιτητές. Ο πρώτος μαθητής, Hyre Δ Clark του Buckhannon, αποφοίτησε από το κανονικό σχολείο το 1872. Σήμερα, η FSU έχει ένα δίκτυο αποφοίτων άνω των 29.000 περήφανος Γεράκια

Κάντε μια εικονική περιήγηση εδώ

Τοποθεσίες

Fairmont

Fairmont State University

Address
1201 Locust Avenue

26554-2470 Fairmont, Δυτική Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 800-641-5678

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη