Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Silberman College of Business

Το Silberman College of Business είναι ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά σχολεία των ΗΠΑ που προσφέρουν προπτυχιακούς, συνδυασμένους και μεταπτυχιακούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του MBA, MBA για Στελέχη. το Master of Science στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, τη Λογιστική, τη Φορολογία και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ (online). και πιστοποιητικά απόφοιτων.

Ένα πτυχίο από το κολλέγιο επιχειρήσεων της Silberman στο Νιου Τζέρσεϊ θα σας προετοιμάσει να γίνετε ηγέτης στον τομέα των επιχειρήσεων και της διαχείρισης - κάποιος που θα φέρει ηθικές προοπτικές σε οποιοδήποτε επαγγελματικό περιβάλλον. Απλώς ρωτήστε εκείνους που έχουν έρθει ενώπιόν σας και γίνονται εξέχοντα στελέχη στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το μάθημα των επιχειρήσεων σας θα σας δώσει από πρώτο χέρι την εμπειρία σας με την επιχειρηματική κοινότητα, παρέχοντας σας αποδεδειγμένες μεθόδους χρηματοοικονομικής και στρατηγικής ανάλυσης, γενικού επιχειρηματικού σχεδιασμού και υλοποίησης.

Μπορείτε να κερδίσετε έναν βαθμό από το κολλέγιο Silberman Business από την παρακολούθηση ενός από τα τρία πανεπιστήμιά μας, ή με την εγγραφή στο Online Master μας στο πρόγραμμα ψηφιακού βαθμού Marketing.

Στο Νιου Τζέρσεϋ

 • Πανεπιστημιούπολη Florham στο Madison, NJ
 • Μητροπολιτική πανεπιστημιούπολη στο Teaneck, NJ

Στον Καναδά

 • Vancouver Campus, στο Βανκούβερ του Καναδά

Το Πανεπιστήμιο Vancouver της FDU, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Βανκούβερ του Καναδά, προσφέρει προγράμματα Bachelor in Business Management και Πληροφορική.


Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Κολλεγίου Επιχειρήσεων Silberman στο Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson πρόκειται να αποτελέσει κέντρο μάθησης που δεσμεύεται σήμερα για την εκπαίδευση των ηγετών του αύριο, να προετοιμάσει τους μαθητές μας για να επιτύχει σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και να προωθήσει την κατανόηση των επιχειρήσεων.


Οραμα

Το κολλέγιο επιχειρήσεων της Silberman θα αναγνωριστεί παγκοσμίως από τους ενδιαφερόμενους και τους συμμαθητές του για την αριστεία του στη διδασκαλία, τις πνευματικές συνεισφορές και τα προγράμματα που επεκτείνουν τη γνώση για την προώθηση της πρακτικής της διοίκησης επιχειρήσεων. Θα αποτελέσουμε ένα πρόγραμμα αναφοράς για την αριστεία της επιχειρηματικής εκπαίδευσης στη διδασκαλία και την υποτροφία και για να μπορέσουμε οι μαθητές μας να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε ένα προκλητικό και δυναμικό πολυκουλτιωτικό εργασιακό περιβάλλον.


Κοινές αξίες

Σε συμφωνία με την αποστολή του Πανεπιστημίου Fairleigh Dickinson, το κολλέγιο Silberman βοηθά τους μαθητές να φτάσουν πέρα ​​από τους εαυτούς τους και προς μια αφοσιωμένη ζωή στη δυναμική παγκόσμια αγορά.

 • Είμαστε αφοσιωμένοι στην άκρως αποτελεσματική διδασκαλία και τη συμμετοχή των μαθητών ως εταίρων στη μάθηση.
 • Δεσμευόμαστε για προσωπική και επαγγελματική ακεραιότητα και υψηλά πρότυπα δεοντολογικής συμπεριφοράς.
 • Δεσμευόμαστε να εμπνεύσουμε κατάλληλες ευθύνες ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών.
 • Είμαστε προσανατολισμένοι προς τα αποτελέσματα και δεσμευόμαστε στην ατομική και οργανωτική επιτυχία των μαθητών μας.
 • Εκτιμούμε την ποικιλομορφία, την ανοικτή νοοτροπία και τον αμοιβαίο σεβασμό και πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμες για την επιτυχία των προγραμμάτων μας.
 • Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τους σπουδαστές, τους διδάσκοντες και το προσωπικό μας να ασχολούνται με τις πολιτικές προσπάθειες, την κοινωνική ευαισθητοποίηση και τις μεγαλύτερες παγκόσμιες αντιλήψεις.
 • Εκτιμούμε τη συνεχή βελτίωση και οι πτυχιούχοι μας είναι δια βίου και αφοσιωμένοι μαθητές.
 • Εξακολουθούμε να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες ενός παγκόσμιου, πολυπολιτισμικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
 • Θεωρούμε τους αποφοίτους μας ως σημαντικούς εταίρους και εκτιμούμε τη συμμετοχή πολλών ενδιαφερομένων στο μάθημα μας.
 • Είμαστε μια αφοσιωμένη κοινότητα δασκάλων-μελετητών και εκτιμούμε το ρόλο της υποτροφίας στην ενίσχυση του ρόλου της διδασκαλίας.
 • Πιστεύουμε ότι η επαγγελματική εκπαίδευση ενσωματώνει ευαισθητοποίηση, οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευθύνες.
 • Εκτιμούμε την εκτίμηση των άλλων πολιτισμών και απόψεων.
 • Πιστεύουμε ότι η ενεργητική και συνεργατική μάθηση είναι σημαντικά εργαλεία για να καταστεί η μαθησιακή εμπειρία πιο σχετική, ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.


Silberman - Ένα από τα κορυφαία 5% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο με διαπίστευση AACSB

Το κολλέγιο επιχειρήσεων της Silberman είναι διαπιστευμένο από την AACSB International - την κυρίαρχη αρχή διαπίστευσης παγκοσμίως για τις συλλογικές σχολές επιχειρήσεων. Λιγότερο από το 5% των σχολών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει AACSB διαπίστευση.

Η Silberman είναι κορυφαίος πάροχος υψηλής ποιότητας πρωτοποριακής εκπαίδευσης στον τομέα της επιχειρηματικής ηγεσίας μέσω της εφαρμοσμένης έρευνας και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της σχολής και τώρα με εκτεταμένη εμβέλεια στους φοιτητές σε όλο τον κόσμο μέσω των ηλεκτρονικών προγραμμάτων σπουδών της.


Εξαιρετική Κατάταξη Σχολών Επιχειρήσεων

Είμαστε υπερήφανοι που λέμε ότι ο Silberman είναι μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων ως ανεξάρτητη βαθμολογία από αυτές τις αξιόπιστες πηγές:

 • Το Princeton Review κατατάσσει το κολέγιο Silberman ως μία από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στο έθνος.
 • ΗΠΑ News
 • Eduniversal ποσοστά Silberman College ως "Άριστη Σχολή Επιχειρήσεων"
 • Start-Class τιμές Silberman ως δεύτερη μόνο Rutgers Business School στο Νιου Τζέρσεϋ.
 • Το Ινστιτούτο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Rothman του Silberman τιμήθηκε με την Αριστεία στο Βραβείο Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα του Ιδρύματος Deshpande
 • Tax Talent, Inc τα ποσοστά Silberman ένα από τα Top 10 Masters στη λογιστική MAcc Πρόγραμμα από
 • Λογιστική Πτυχίο Αναθεώρηση των τιμών Silberman ένα από τα Top 10 Best Προπτυχιακό Λογιστικό Πρόγραμμα στο Νιου Τζέρσεϋ


Πρωτοποριακή εταιρική βιωσιμότητα και κοινωνική ευθύνη μέσω της εταιρικής σχέσης των Ηνωμένων Εθνών

Από το 2009, ο Silberman είναι Αναγνωρισμένος Συμμετέχων στην Αρχή των Ηνωμένων Εθνών για την Υπεύθυνη Εκπαίδευση Διαχείρισης (PRME) - ένα παγκόσμιο δίκτυο σχολών επιχειρήσεων που δεσμεύεται να διευθύνει τη μετατροπή της εκπαίδευσης στην επιχειρηματική διαχείριση, της έρευνας και της ηγεσίας της σκέψης μέσω της ανάπτυξης προγραμμάτων σπουδών ενσωμάτωση της βιωσιμότητας και της κοινωνικής ευθύνης. Κάθε χρόνο αναφέρουμε τις προόδους μας.


Online Μάστερ Πρόγραμμα

Το Online Master της Silberman στο ψηφιακό μάρκετινγκ ανοίγει τώρα ευκαιρίες για τους φοιτητές σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο για να κερδίσουν πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Σε μόλις 16 μήνες, ένα πτυχίο MS στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας από το Silberman College of Business θα σας εξοπλίσει με τις τεχνικές και διαχειριστικές δεξιότητες ... [+]

Συμμετάσχετε τους συνομηλίκους σας σε μια επερχόμενη ομάδα

Σε μόλις 16 μήνες, ένα πτυχίο MS στην Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας από το Σολμπέρμαν College of Business θα σας εξοπλίσει με τις τεχνικές και διαχειριστικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Γιατί η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού;... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Μάντισον
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
16 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Το κολλέγιο Silberman είναι αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας για τη λογιστική και φορολογική εκπαίδευση, με μακρά ιστορία παροχής καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ... [+]

Master of Science στη Λογιστική

Το κολλέγιο Silberman είναι αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας για τη λογιστική και φορολογική εκπαίδευση, με μακρά ιστορία παροχής καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του επαγγελματικού κλάδου και των επαγγελματιών του.

Το MS στο λογιστικό πρόγραμμα διαθέτει δύο κομμάτια. Η ολοκλήρωση μιας από τις δύο διαδρομές θα επιτρέψει στους φοιτητές να πραγματοποιήσουν τις εξετάσεις CPA και να πληρούν τις απαιτήσεις αδειοδότησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μάντισον Teaneck
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Μάντισον, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες