Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρώτη προτεραιότητά μας είναι οι μαθητές μας. Δεύτερον μας είναι το μέλλον τους.

Ιδρύθηκε το 1942 από το Felician Αδελφές, Πανεπιστήμιο Felician είναι ένα από τα λίγα Φραγκισκανών πανεπιστήμια της χώρας, και το μόνο στο Νιου Τζέρσεϊ. Έχουμε χτίσει τη φήμη μας με έμφαση στην εξυπηρέτηση και το σεβασμό για την ανθρωπότητα, όπως ήταν το όνειρο της Ευλογημένος Mary Angela Truszkowska - η ιδρύτρια των Felician Sisters πριν από περισσότερο από έναν αιώνα. Ακόμα και σήμερα, προσπαθούμε να εκπροσωπούν αυτές τις αξίες σε όλα όσα κάνουμε.

Χωρίς αμφιβολία, οι μαθητές είναι η κορυφαία προτεραιότητα σε Felician.

Παρέχουμε την εξατομικευμένη προσοχή και την υποστήριξη για να σας προετοιμάσει για τη ζωή, και την επιτυχία, μετά την αποφοίτησή τους. Περισσότερο από ακριβώς ποιότητα φοιτητές, είμαστε αποφοίτησή πολύτιμα μέλη της κοινωνίας που είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου κόσμου. Ως συν-εκπαιδευτικό, φιλελεύθερο ίδρυμα τεχνών, Felician είναι το σπίτι σε περίπου 2.300 προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και μελέτες σε ενήλικες μαθητές. Με πλήρη απασχόληση, μερική απασχόληση και σε απευθείας σύνδεση προσφορές, μπορείτε να περιμένετε μια υποδοχή πανεπιστημιακή εμπειρία στο Πανεπιστήμιο Felician.

Δήλωση αποστολής

Felician είναι ένα ανεξάρτητο μικτής εκπαίδευσης Καθολική / Φραγκισκανών Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε και χρηματοδοτείται από τις Felician Sisters να εκπαιδεύσει ένα ποικίλο πληθυσμό των μαθητών, στο πλαίσιο μιας φιλελεύθερης τεχνών παράδοση. Η αποστολή του είναι να παρέχει ένα πλήρες συμπλήρωμα των μαθησιακών εμπειριών, ενισχυμένο με ισχυρές προγράμματα ακαδημαϊκών και φοιτητικών ανάπτυξης με στόχο να φέρει τους μαθητές σε υψηλότερο δυναμικό τους και να προετοιμαστούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του νέου αιώνα, με πληροφόρησε τα μυαλά και τις καρδιές κατανόηση. Η διαρκής σκοπός του Πανεπιστημίου Felician είναι να προωθήσει μια αγάπη για τη μάθηση, την επιθυμία για το Θεό, την αυτογνωσία, την υπηρεσία σε άλλους, και τον σεβασμό όλης της δημιουργίας.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

Για να είναι μια κατ 'εξοχήν Καθολική Φραγκισκανών Πανεπιστήμιο όπου υποτροφία και η πρακτική της διδασκαλίας και της μάθησης θέση φοιτητές για πρώτη φορά στην διαρκή αναζήτηση της αλήθειας και την επίμονη άσκηση των αρμοδιοτήτων, το χαρακτήρα, και τη συμπόνια.

Felician Φραγκισκανών Αξίες

Σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ... ευλάβεια μας και δέσμευση για την προώθηση και την προστασία της αξιοπρέπειας των προσώπων. Συμπόνια ... μια κατανόηση της συνείδησης των άλλων, εκφράζεται σε φροντίδα υπηρεσίας. Μετασχηματισμός ... η διαδικασία που ενθαρρύνει ένα ανοικτό μυαλό και την καρδιά, οδηγώντας σε συνεχή βελτίωση του ατόμου και του υπουργείου. Αλληλεγγύη με τους φτωχούς ... τη διασφάλιση των αναγκών των φτωχών και ευάλωτων ικανοποιούνται μέσω της υπεράσπισης και της δράσης. Δικαιοσύνη και Ειρήνη ... σφυρηλάτηση δεξιά σχέσεις, αναδημιουργώντας ένα βιώσιμο περιβάλλον, προωθώντας το κοινό καλό - όλα στην επιδίωξη της ειρήνης.

Γρήγορη γεγονότα

Ένας από τους 20 Φραγκισκανών πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες και το μόνο στο New Jersey Μια πανεπιστημιούπολη, δύο θέσεις στο Rutherford και Lodi, NJ - 40 στο σύνολο στρέμματα 10.000 ώρες φοιτητή εθελοντική εργασία εκτελείται ετησίως 55 ακαδημαϊκά προγράμματα Μέσο μέγεθος τάξης είναι 15 μαθητές 92% των φοιτητών που λαμβάνουν οικονομική βοήθεια Φοιτητής στην αναλογία διδασκόντων είναι 13: 1 Δύο συναπτά έτη απονεμήθηκε New Jersey Διακεκριμένοι Φοιτητής Δάσκαλος της Χρονιάς 10 μίλια από τη Νέα Υόρκη, με μια μετακίνηση 20 λεπτά 2,5 ώρες για Φιλαδέλφεια και Ατλάντικ Σίτυ II αθλητικά προγράμματα 10 Διαίρεση αύξηση 230% στο Εξωτερικό συμμετοχή Μελέτη 144-year-old Κάστρο στην πανεπιστημιούπολη Rutherford είναι εισηγμένη στο Εθνικό Μητρώο των ιστορικών τόπων

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Felician University

... [+]

Ολοκληρώστε το πρόγραμμα σε μόλις 18 μήνες. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Προσωπική δήλωση Δύο συστατικές επιστολές [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Rutherford
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
1 Felician Way Rutherford, NJ
Rutherford, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
undefined