Florida Institute of Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όλα ξεκίνησαν με 37 σεντ

Η Florida Tech ιδρύθηκε το 1958 ως "Brevard Engineering College". Όλα ξεκίνησαν ως μια ιδέα στο μυαλό του Jerome P. Keuper, ενός οραματιστή φυσικού που εργάζεται στο Cape Canaveral.

Όπως θα το είχε η πανεπιστημιακή γνώση, ο Keuper εξέφρασε την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα επιστημονικό και τεχνολογικό πανεπιστήμιο σε έναν φίλο του για ποτά σε μια τοπική παμπ. Ακούγοντας τη συνομιλία, ένας συνάδελφος ώθησε 37 σεντς να αλλάξει στη γραμμή και είπε: «Υπάρχει η πρώτη δωρεά σου, Τζέρι. Τώρα, πηγαίνετε και χτίστε αυτό το κολέγιο. "

Έτσι, ο Keuper το έκανε. Και αυτό που ξεκίνησε με 37 σεντ ως νυχτερινό σχολείο για τους πρώτους «πυραύλους» του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ είναι τώρα ένα ολοκληρωμένο εθνικό ερευνητικό πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την αριστεία στην προετοιμασία των μαθητών για καριέρα του μέλλοντος.

Βασικές αξίες

 • Έρευνα για το όφελος όλης της ανθρωπότητας
 • Εκπαίδευση για μια ζωή επιτυχίας
 • Παγκόσμια ιθαγένεια για έναν καλύτερο κόσμο

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή Florida Institute of Technology είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ένα πολιτισμικά διαφορετικό φοιτητικό σώμα, προκειμένου να προετοιμάσει τους μαθητές να εισέλθουν στο παγκόσμιο εργατικό δυναμικό, αναζητώντας ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να υπηρετήσουν στις κοινότητές τους. Το πανεπιστήμιο επιδιώκει επίσης να επεκτείνει τη γνώση μέσω βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας και να εξυπηρετήσει τις ποικίλες οικονομικές, πολιτιστικές και κοινωνικές ανάγκες των τοπικών, κρατικών, εθνικών και διεθνών εκλογικών μας περιφερειών.

Προς υποστήριξη αυτής της αποστολής, δεσμευόμαστε:

 • Προώθηση της ανάπτυξης των μαθητών με την προώθηση και τη διατήρηση μιας παραγωγικής θεσμικής κουλτούρας αξιολόγησης που οδηγεί στη συνεχή βελτίωση των ακαδημαϊκών και διοικητικών προγραμμάτων
 • Αναπτύσσοντας μια οργανωτική κουλτούρα που εκτιμά και ενθαρρύνει την πνευματική περιέργεια, την αίσθηση του ανήκειν και του κοινού σκοπού μεταξύ των καθηγητών, των φοιτητών και του προσωπικού, και την επιδίωξη της αριστείας σε όλες τις προσπάθειες
 • Πρόσληψη και ανάπτυξη εξαιρετικής ικανότητας για να γίνουν ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς τους και διεθνώς αναγνωρισμένοι μελετητές
 • Επίτευξη αναγνώρισης ως αποτελεσματικού, καινοτόμου, εκπαιδευτικού και ερευνητικού ιδρύματος με γνώμονα την τεχνολογία
 • Πρόσληψη και διατήρηση ενός εξαιρετικού, εξαιρετικά επιλεγμένου και πολιτισμικά διαφορετικού φοιτητικού σώματος
 • Βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα της πανεπιστημιούπολης για όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας
 • Παροχή προσωπικών και επαγγελματικών ευκαιριών ανάπτυξης τόσο για παραδοσιακούς όσο και για μη παραδοσιακούς φοιτητές και για μέλη της σχολής και του προσωπικού
 • Εξασφάλιση και διατήρηση επαγγελματικής διαπίστευσης για όλα τα κατάλληλα προγράμματα

138708_Clean_Room.jpg

Είμαστε η Florida Tech

Αυτό που είμαστε είναι ένα ιδιωτικό, εκπαιδευτικό, οικιστικό, εντατικό ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στη Μελβούρνη στην ηλιόλουστη διαστημική ακτή της Φλόριντα. Αλλά ποιοι είμαστε είναι πολύ περισσότερο. Είμαστε μια κοινότητα ερευνητών, μελετητών και μαθητών που χαιρετούν από όλο τον κόσμο. Είμαστε μηχανικοί, αεροπόροι, καινοτόμοι, ηγέτες, εκπαιδευτικοί, αθλητές και αστροναύτες. Έχουμε το μυαλό των επιστημόνων πυραύλων και τις καρδιές των Πάνθηρων. Είμαστε η Florida Tech.

Είμαστε αδυσώπητοι

Η Florida Tech είναι ένα πανεπιστήμιο με ηγέτες και μαθητές - μια διαφορετική κοινότητα φοιτητών, προσωπικού, καθηγητών και αποφοίτων που είναι ενωμένοι στην αδιάκοπη επιδίωξη του μεγαλείου.

Είμαστε Διεθνής

Οι μαθητές από περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως επιλέγουν να ζήσουν και να μάθουν στο Florida Tech, καθιστώντας μας ένα πραγματικά παγκόσμιο πανεπιστήμιο. Όταν λέμε #YouAreWelcome Εδώ, το εννοούμε.

Δημιουργούμε το μέλλον

Μία από τις βασικές αρχές της αποστολής της Florida Tech είναι η προώθηση της επιστήμης και της τεχνολογίας προς όφελος της Γης και όλων των κατοίκων της. Αυτό κάνουμε λοιπόν.

Έχουμε το Panther Pride

Μπορεί να το νιώσετε την πρώτη φορά που επισκέπτεστε την πανεπιστημιούπολη, την ημέρα που αποφοιτάτε ή κάποια στιγμή στο μεταξύ. Αλλά όταν το κάνετε, θα δείτε ότι το Panther Pride είναι κάτι περισσότερο από το σχολικό πνεύμα. Είναι μια οικογένεια.

Κάνουμε συνδέσεις

Η Florida Tech είναι περήφανη που είναι μέλος της κοινότητας Brevard County και καλωσορίζει τους γείτονές της για να εξερευνήσουν τις πολλές προσωπικές, επαγγελματικές, εταιρικές και πολιτιστικές ευκαιρίες που έχουμε να προσφέρουμε.

Είμαστε STEM

Υπάρχει ένας λόγος που η Florida Tech είναι γνωστή ως STEM University ™ της Φλόριντα. Με απλά λόγια: Η επιστήμη, η τεχνολογία, η μηχανική και τα μαθηματικά βρίσκονται στο DNA μας. Αυτό καθιστά το STEM κινητήρια δύναμη πίσω από το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και γιατί υπάρχει.

Τοποθεσίες

Μελβούρνη

Address
West University Boulevard,150
32901 Μελβούρνη, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη