Florida Institute of Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όλα ξεκίνησαν με 37 σεντ

Η Florida Tech ιδρύθηκε το 1958 ως "Brevard Engineering College". Όλα ξεκίνησαν ως ιδέα στο μυαλό του Jerome P. Keuper, Ph.D., ενός οραματιστή φυσικού που εργάζεται στο Cape Canaveral (τώρα NASA Kennedy Space Center).

Όπως θα το είχε η πανεπιστημιακή γνώση, ο Δρ Keuper εξέφρασε την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα επιστημονικό και τεχνολογικό πανεπιστήμιο σε έναν φίλο του για ποτά σε μια τοπική παμπ. Ακούγοντας τη συνομιλία, ένας συνάδελφος ώθησε 37 σεντς να αλλάξει στη γραμμή και είπε: «Υπάρχει η πρώτη δωρεά σου, Τζέρι. Τώρα πηγαίνετε και χτίστε αυτό το κολέγιο. "

Ο Dr. Keuper το έκανε. Και αυτό που ξεκίνησε με 37 σεντς ως νυχτερινό σχολείο για τους πρώτους «πυραύλους» του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ είναι τώρα ένα ολοκληρωμένο εθνικό ερευνητικό πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την αριστεία στην προετοιμασία των μαθητών για καριέρα του μέλλοντος.

Βασικές αξίες

 • Έρευνα για το όφελος όλης της ανθρωπότητας
 • Εκπαίδευση για μια ζωή επιτυχίας
 • Παγκόσμια ιθαγένεια για έναν καλύτερο κόσμο

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή Florida Institute of Technology είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ένα πολιτισμικά διαφορετικό φοιτητικό σώμα, προκειμένου να προετοιμάσει τους μαθητές να εισέλθουν στο παγκόσμιο εργατικό δυναμικό, να αναζητήσουν ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να υπηρετήσουν στις κοινότητές τους. Το πανεπιστήμιο επιδιώκει επίσης να επεκτείνει τη γνώση μέσω βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας και να εξυπηρετήσει τις ποικίλες οικονομικές, πολιτιστικές και κοινωνικές ανάγκες των τοπικών, πολιτειακών, εθνικών και διεθνών εκλογών μας.

Προς υποστήριξη αυτής της αποστολής, δεσμευόμαστε:

 • Προώθηση της ανάπτυξης των μαθητών με την προώθηση και τη διατήρηση μιας παραγωγικής θεσμικής νοοτροπίας αξιολόγησης που οδηγεί στη συνεχή βελτίωση των ακαδημαϊκών και διοικητικών προγραμμάτων.
 • Ανάπτυξη μιας οργανωτικής κουλτούρας που εκτιμά και ενθαρρύνει την πνευματική περιέργεια, την αίσθηση ότι ανήκει και μοιράζεται τον σκοπό μεταξύ καθηγητών, φοιτητών και προσωπικού, και την επιδίωξη της αριστείας σε όλες τις προσπάθειες ·
 • Πρόσληψη και ανάπτυξη εξαιρετικής ικανότητας για να γίνουν ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς τους και διεθνώς αναγνωρισμένοι μελετητές.
 • Επίτευξη αναγνώρισης ως αποτελεσματικού, καινοτόμου, εκπαιδευτικού και ερευνητικού ιδρύματος με γνώμονα την τεχνολογία ·
 • Πρόσληψη και διατήρηση ενός εξαιρετικού, εξαιρετικά επιλεγμένου και πολιτισμικά διαφορετικού φοιτητικού σώματος.
 • Συνεχής βελτίωση της ποιότητας της πανεπιστημιούπολης για όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.
 • Παροχή προσωπικών ευκαιριών και ευκαιριών ανάπτυξης σταδιοδρομίας τόσο για παραδοσιακούς όσο και για μη παραδοσιακούς φοιτητές και μέλη της σχολής και του προσωπικού ·
 • Εξασφάλιση και διατήρηση επαγγελματικής διαπίστευσης για όλα τα κατάλληλα προγράμματα.

136210_pexels-photo-1438072.jpeg

Είμαστε η Florida Tech

Αυτό που είμαστε είναι ένα ιδιωτικό, εκπαιδευτικό, οικιστικό, εντατικό ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην όμορφη Πόλη της Μελβούρνης στην ηλιόλουστη «Space Coast» της Φλόριντα. Αλλά ποιοι είμαστε είναι πολύ περισσότερο. Είμαστε μια κοινότητα ερευνητών, μελετητών και μαθητευόμενων από όλο τον κόσμο. Είμαστε μηχανικοί, αεροπόροι, καινοτόμοι, ηγέτες, εκπαιδευτικοί, αθλητές και αστροναύτες. Έχουμε το μυαλό των επιστημόνων πυραύλων και τις καρδιές των Πάνθηρων. Είμαστε η Florida Tech. Ελάτε μαζί μας καθώς γιορτάζουμε 60 χρόνια φιλοδοξίας και επιτευγμάτων!

Είμαστε αδυσώπητοι

Η Florida Tech είναι ένα πανεπιστήμιο ηγετών και μαθητών - μια διαφορετική κοινότητα φοιτητών, προσωπικού, καθηγητών και αποφοίτων που είναι ενωμένοι στην αδιάκοπη επιδίωξη του μεγαλείου.

Είμαστε Διεθνής

Οι μαθητές από περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως επιλέγουν να ζήσουν και να μάθουν στο Florida Tech, καθιστώντας μας ένα πραγματικά παγκόσμιο πανεπιστήμιο. Όταν λέμε #YouAreWelcome Εδώ, το εννοούμε.

Δημιουργούμε το μέλλον

Μία από τις βασικές αρχές της αποστολής της Florida Tech είναι η προώθηση της επιστήμης και της τεχνολογίας προς όφελος της Γης και όλων των κατοίκων της. Αυτό κάνουμε λοιπόν.

Έχουμε το Panther Pride

Μπορεί να το νιώσετε την πρώτη φορά που επισκέπτεστε την πανεπιστημιούπολη, την ημέρα που αποφοιτάτε ή κάποια στιγμή στο μεταξύ. Αλλά όταν το κάνετε, θα δείτε ότι το Panther Pride είναι κάτι περισσότερο από το σχολικό πνεύμα. Είναι μια οικογένεια.

Κάνουμε συνδέσεις

Η Florida Tech είναι περήφανη που είναι μέλος της κοινότητας Brevard County και καλωσορίζει τους γείτονές της για να εξερευνήσουν τις πολλές προσωπικές, επαγγελματικές, εταιρικές και πολιτιστικές ευκαιρίες που έχουμε να προσφέρουμε.

Είμαστε STEM

Υπάρχει ένας απλός λόγος για τον οποίο η Florida Tech είναι γνωστή ως STEM University ™ της Φλόριντα. Με απλά λόγια: Η επιστήμη, η τεχνολογία, η μηχανική και τα μαθηματικά βρίσκονται στο DNA μας. Αυτό καθιστά το STEM κινητήρια δύναμη πίσω από το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και γιατί υπάρχει. Συγκεντρώσαμε την ακόλουθη λίστα για να σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε όλους τους ακαδημαϊκούς, τις δραστηριότητες και τις ευκαιρίες που σχετίζονται με το STEM που διατίθενται στο Florida Tech.

Τοποθεσίες

Μελβούρνη

Address
West University Boulevard,150
32901 Μελβούρνη, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Ask a Question

Άλλη