A. B. Freeman School of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ιστορία

Tulane University, που ιδρύθηκε το 1834, είναι μία από τις πιο μεγάλη υπόληψη και επιλεκτική ανεξάρτητη έρευνα πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σχολεία και κολέγια Tulane προσφέρουν πτυχία στις ελεύθερες τέχνες, τις επιστήμες και τη μηχανική, την αρχιτεκτονική, τις επιχειρήσεις, το δίκαιο, την κοινωνική εργασία, την ιατρική και τη δημόσια υγεία και Τροπικής Ιατρικής.

Το πανεπιστήμιο είναι μέλος του κύρους Ένωσης Αμερικανικών Πανεπιστημίων, μια επίλεκτη ομάδα των 62 κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά με "διαπρεπής προγράμματα μεταπτυχιακών και επαγγελματικής εκπαίδευσης και επιστημονικής έρευνας». Tulane επίσης κατατάσσεται από το Ίδρυμα Carnegie για την Πρόοδο της Διδασκαλίας ως ένα πανεπιστήμιο με «πολύ υψηλής ερευνητικής δραστηριότητας." πάνω από 4.300 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης βαθμολογούνται από το ίδρυμα, Tulane παραμένει σε μια αριστοκρατική κατηγορία που περιλαμβάνει μόνο το 2 τοις εκατό των πανεπιστημίων σε εθνικό επίπεδο.

Βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη, Tulane ίχνη ρίζες της στο Ιατρικό Κολέγιο της Λουιζιάνα, τη δεύτερη αρχαιότερη ιατρική σχολή ο Νότος, το οποίο ιδρύθηκε το 1834. Μέχρι το 1847, το Ιατρικό Κολέγιο ήταν μέρος του νεοσύστατου δημόσιο ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα.

Tulane αναδειχθεί ως ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο το 1884, όταν το δημόσιο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα αναδιοργανώθηκε και ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του ευεργέτη Παύλου Tulane, ένας πλούσιος έμπορος που δώρισε πάνω από $ 1,000,000 σε γη, μετρητά και τίτλους "για την προώθηση και ενθάρρυνση της πνευματικής, ηθικής και βιομηχανική εκπαίδευση. "Ένας ντόπιος του Princeton, NJ, ο Παύλος Tulane είχε κάνει την τύχη του στη Νέα Ορλεάνη και το δώρο του εξέφρασε την εκτίμησή του προς το Νότιο πόλη στις όχθες του ποταμού Μισισιπή. Το 1886, ο H. Sophie Newcomb Memorial College ιδρύθηκε για τις γυναίκες ως τμήμα του πανεπιστημίου. Newcomb-Tulane College σήμερα εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί όλων των φοιτητών στο πανεπιστήμιο.

Tulane μεταφέρθηκε στη σημερινή πανεπιστημιούπολη της για το St Charles Avenue το 1894. Το Tulane University Health Sciences Center στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης περιλαμβάνει την Ιατρική Σχολή και τη Σχολή Δημόσιας Υγείας και Τροπικής Ιατρικής, ενώ η Tulane Εθνικό Κέντρο Έρευνας Πρωτευόντων Θηλαστικών βρίσκεται σε Covington, La.

Έρευνα σε πολλούς κλάδους έχει ακμάσει σε Tulane με τη δημιουργία των κέντρων, όπως του Ρότζερ Thayer Stone Κέντρο της Λατινικής Αμερικής Σπουδών, η Μέση Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας, το Tulane / Xavier Κέντρο bioenvironmental Ερευνών, το Ινστιτούτο Murphy, Κέντρο Καρκίνου Tulane, η Tulane Κέντρο για τη γονιδιακή θεραπεία και την Newcomb College Institute.

Το φθινόπωρο του 2005, Tulane ξεπερασμένο τυφώνα Κατρίνα, του έθνους χειρότερη φυσική καταστροφή. Μια ανανεωμένη Tulane προέκυψε από την καταιγίδα και μια ισχυρότερη ιδρύματος που θα εστιάζει σε μια εξαιρετική προπτυχιακό πρόγραμμα συμπληρώνεται με εξαιρετική μεταπτυχιακά, επαγγελματικά και ερευνητικά προγράμματα που βασίζονται σε ιστορικές δυνάμεις του πανεπιστημίου και διακριτικά χαρακτηριστικά.

Τα προγράμματα του Tulane έχει διαμορφωθεί από την εμπειρία του πανεπιστημίου με τον τυφώνα Κατρίνα, παρέχοντας σχολή, το προσωπικό και τους φοιτητές με πρωτοφανείς ευκαιρίες για έρευνα, τη μάθηση και την κοινότητα των υπηρεσιών.

Η εμπειρία Κατρίνα ενημερώνει επίσης τη μελλοντική κατεύθυνση του ιδρύματος. Το 2010, ο πρόεδρος Cowen ανακοίνωσε την έναρξη της "Tulane, εξουσιοδοτεί το« εκστρατεία, μια προσπάθεια που θα προωθήσουν τις προσπάθειες του πανεπιστημίου να ενθαρρύνουν την κοινωνική καινοτομία και να αναπτύξουν την επόμενη γενιά της κοινότητας-minded πολίτες και ηγέτες.

Γεγονότα

Πανεπιστήμιο Tulane είναι ένα από τα πιο σημαντικά εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας. Ιδρύθηκε το 1834 στη Νέα Ορλεάνη, Tulane προσφέρει πτυχία στον τομέα της αρχιτεκτονικής, των επιχειρήσεων, το δίκαιο, φιλελεύθερες τέχνες, την ιατρική, τη δημόσια υγεία και την τροπική ιατρική, τις επιστήμες και τη μηχανική, καθώς και την κοινωνική εργασία.

Ρητό

Μη Sibi, sed suis, που μεταφράζεται ως «όχι για τον εαυτό του, αλλά για τις δικές του."

Ιδρυτικό Ημερομηνίες

 • 1834, όπως Ιατρικό Κολέγιο της Λουιζιάνα
 • 1847, Ιατρικό Κολέγιο συγχωνεύεται με το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα
 • 1884, Λουιζιάνα Νομοθετικού επιτρέπει την Tulane Εκπαιδευτικό Ταμείο να αναδιοργανώσει το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα ως ιδιωτικό ίδρυμα και μετονομάστε το Tulane University της Λουιζιάνα

Ακαδημαϊκά Τμήματα

 • Provost και ανώτερος αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Michael A. Bernstein
 • Newcomb-Tulane College, James MacLaren, Dean
 • AB Freeman School of Business, Ήρα Σολομώντα, πρύτανης
 • Σχολή Αρχιτεκτονικής, Kenneth Schwartz, πρύτανης
 • Σχολή Συνεχιζόμενης Σπουδών, Richard A. Marksbury, πρύτανης
 • Σχολή Νομικών, David D. Meyer, πρύτανης
 • Σχολή των Φιλελευθέρων Τεχνών, Carole Haber, πρύτανης
 • Ιατρική Σχολή, Lee Hamm, κοσμήτορας και αντιπρόεδρος
 • Σχολής Δημόσιας Υγείας και Τροπικής Ιατρικής, Pierre Buekens, πρύτανης
 • Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Nicholas J. Altiero, πρύτανης
 • Σχολή Κοινωνικής Εργασίας, Ronald E. Marks, πρύτανης

Πανεπιστημιουπόλεις

 • Uptown πανεπιστημιούπολη Tulane περιλαμβάνει 110 στρέμματα και 92 κτίρια, που στεγάζουν την πλειοψηφία των σχολείων και κολεγίων του.
 • Ο F. Edward Hebert Research Center, κοντά στο Belle Chasse, La., Παρέχει ερευνητικές εγκαταστάσεις στον τομέα της ιατρικής και του περιβάλλοντος, της συμπεριφοράς και της Επιστήμης Υπολογιστών.
 • Η Σχολή Συνεχιζόμενης Σπουδών έχει πανεπιστημιουπόλεις δορυφόρου σε Elmwood Επιχειρηματικό Πάρκο στο Jefferson Parish, La., Biloxi,., Και στο Μάντισον, δεσποινίς.
 • Το κέντρο της πόλης Επιστημών Υγείας πανεπιστημιούπολη έχει πολλά τμήματα: Ιατρική Σχολή, Σχολή Δημόσιας Υγείας και Τροπικής Ιατρικής, Tulane Ιατρικό Κέντρο Τεχνολογίας και Υπηρεσιών.
 • Η πανεπιστημιούπολη North Shore είναι το σπίτι στο Tulane Εθνικό Κέντρο Έρευνας Πρωτευόντων Θηλαστικών σε Covington, La.
 • Η ΑΒ Freeman School of Business προσφέρει προγράμματα Executive και Professional MBA στο δορυφορικό πανεπιστημιούπολη της στο Χιούστον του Τέξας.

Βιβλιοθήκες

 • Οι κύριες κατοικίες Howard-Tilton Memorial Library η Αμερικανική Βιβλιοθήκη Λατινική και η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη Maxwell. Ο Ρούντολφ Μάτας Βιβλιοθήκη βρίσκεται στην Ιατρική Σχολή.
 • Η Συλλογές τμήματος στο Jones Hall περιλαμβάνει την Hogan Jazz Archive, Νοτιοανατολική αρχιτεκτονικό αρχείο, Πανεπιστήμιο Αρχεία, σπάνια βιβλία και χειρόγραφα και η Συλλογή Λουιζιάνα.
 • Άλλες βιβλιοθήκες περιλαμβάνουν αρχιτεκτονική, βοτανική, των επιχειρήσεων, το δίκαιο, μαθηματικά, φυσική ιστορία, προκαθήμενος της έρευνας, φυλετικές σχέσεις και εθνοτικών ιστορία και τις μελέτες των γυναικών.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

οι πλοίαρχοι των λογιστικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες New Orleans

Η επιτυχία στο λογιστικό επάγγελμα συνεπάγεται περισσότερο από απλώς λογιστικής εμπειρογνωμοσύνης. Απαιτεί χωρίς συμβιβασμούς ηθικής, αναλυτική σκέψη, τη συνειδητοποίηση της πολιτιστικής αποχρώσεις, και αποτελεσματική επικοινωνία. [+]

Οι πλοίαρχοι των Λογιστική Η επιτυχία στο λογιστικό επάγγελμα συνεπάγεται περισσότερο από απλώς λογιστικής εμπειρογνωμοσύνης. Απαιτεί χωρίς συμβιβασμούς ηθικής, αναλυτική σκέψη, τη συνειδητοποίηση της πολιτιστικής αποχρώσεις, και αποτελεσματική επικοινωνία. Το Tulane Masters της Λογιστικής προγράμματος (MACCT) προετοιμάζει τους μαθητές σε όλα τα μέτωπα και τους παρέχει ένα προβάδισμα για να γίνουν ηγέτες στο λογιστικό επάγγελμα. Μαθήματα κορμού του προγράμματος MACCT παρέχουν ακαδημαϊκή αυστηρότητα στον έλεγχο, τη λογιστική, Διοικητική Λογιστική και φορολογίας. Η ευέλικτη δομή του προγράμματος δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να προσθέσετε μια εξειδίκευση στα οικονομικά, Ενέργειας και Φορολογία και να ολοκληρώσει μαθημάτων τους πάνω από 2 ή 3 εξάμηνα. Επιπλέον, εάν ο σπουδαστής επιθυμεί, οι προσφορές Φυσικά MACCT μπορεί να επιτρέψει ένα μαθητή να καθίσει για τις εξετάσεις CPA. Έχουμε αναπτύξει αναλυτικές ικανότητες σκέψης στους μαθητές μας μέσω της βιωματικής μάθησης σε όλα τα μαθήματα μας - Σωκρατική συζητήσεις, μελέτες περιπτώσεων, τα σχέδια της ομάδας είναι όλα μέρος των μαθημάτων. Τα ηθικά ζητήματα στον τομέα της λογιστικής και υφαίνονται σε συζητήσεις στην τάξη. Πρόγραμμα Tulane MACCT μπορεί να υπερηφανεύεται για μια παγκόσμιας κλάσης σχολή που είναι εξαιρετικές οι εκπαιδευτικοί και ενεργοί ερευνητές. Σχολή μας έχουν hands-on εμπειρία της βιομηχανίας (π.χ. επενδυτική τραπεζική, φορολογική αρχή, ιδιωτική φορολογική πρακτική, και η μαρτυρία εμπειρογνώμονα για την επίλυση διαφορών), οι οποίες ενσωματώνουν στην τάξη. Μια πορεία των επικοινωνιών των επιχειρήσεων και τις αναθέσεις σε άλλα μαθήματα να αναπτύξουν περαιτέρω τις γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας των μαθητών. Ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού Tulane μιμείται το παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον με φοιτητές από διάφορες πολιτιστικές, γλωσσικές και των επιχειρήσεων υπόβαθρα έρχονται μαζί για να μάθουν τόσο από την πρώτη κλάσης σχολή μας και το άλλο. Μικρό μέγεθος του προγράμματος παρέχει επίσης στους φοιτητές την ευκαιρία να συνεργαστεί στενά με τη σχολή μας και να αναπτύξουν ουσιαστικές σχέσεις με τους συμφοιτητές. Το επαγγελματικό προσωπικό από το κέντρο διαχείρισης της σταδιοδρομίας (CMC) παρέχει στους φοιτητές με τα προγράμματα εκπαίδευσης σταδιοδρομίας και συμβουλευτικής που να ανταποκρίνονται στην τρέχουσα αγορά και να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν και να διαχειριστούν τη σταδιοδρομία τους. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την ΕΚ περιλαμβάνουν ατομική προπόνηση σταδιοδρομία, βοήθεια στην ανάπτυξη αποτελεσματικών συνοδευτικές επιστολές και βιογραφικά, εικονικές συνεντεύξεις, εργαστήρια για την εξερεύνηση και την πλοήγηση στην αγορά εργασίας, κ.λπ. Διακαής ανταγωνισμός για Tulane MACCT μαθητές σημαίνει ότι MACCT απόφοιτοι είναι πολύ επιτυχής όσον αφορά την επιδίωξη σταδιοδρομίας με τις μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις λογιστικής, καθώς και του ιδιωτικού τομέα. Διδακτέα ύλη Προϋποθέσεις (Πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη του προγράμματος) Χρηματοοικονομική Λογιστική (Freeman School ACCN 2010 ή 6010 ή ισοδύναμο) Διευθυντική ή Αναλυτική Λογιστική (Freeman School ACCN 3010 ή 6020 ή ισοδύναμο) Ενδιάμεσα Λογιστική Ι & ΙΙ (Freeman School ACCN 3100 & 4110 ή ισοδύναμο)? ή τρεις ώρες εξαμήνου των μεταπτυχιακών ενδιάμεσων λογιστικών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα μαθήματα θα πρέπει να ενημερώνονται σύμφωνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες Γενικώς Αποδεκτές Λογιστικές Αρχές ΗΠΑ (US GAAP). MACCT Μαθήματα Κορμού (18 credits) Ηθική στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική λογιστικού ελέγχου Προχωρημένη Χρηματοοικονομική Λογιστική Αναλυτική Διοικητική Λογιστική το Επιχειρηματικό Δίκαιο, Φορολογία Νομικών Προσώπων MACCT Μαθήματα (12 credits) Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα Εναλλακτικές λογιστικών πλαισίων Οικονομικές Ενέργεια Λογιστική Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων Ιατροδικαστική Λογιστική Κυβέρνηση και όχι-για-κέρδους Λογιστική Έρευνα στη Φορολογία Φορολογία των προσώπων Φορολόγηση των εταιρικών σχέσεων και S Corporations Φορολογικός Σχεδιασμός για την Εταιρική Λήψη Αποφάσεων Μαθήματα Κορμού στην επιλογή Κινδύνου (βλέπε παρακάτω) Οι φοιτητές που έχουν πτυχίο λογιστικής προπτυχιακό μπορεί να είναι επιλέξιμες για να λάβουν την επιλογή MACCT κινδύνου με τα ακόλουθα μαθήματα κορμού: Μαθήματα Κορμού (12 credits) Σύνθετη Ελεγκτικά Λογιστική Έρευνα Λογιστική Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικών Κινδύνων Λογιστική και έλεγχοι για τη Λειτουργία του Κινδύνου Οι υπόλοιπες 18 μονάδες είναι μαθήματα? εννέα αιρετό πιστώσεις θα πρέπει να αποτελείται από μεταπτυχιακά μαθήματα που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη πειθαρχία των επιχειρήσεων ή τη βιομηχανία (π.χ., τη χρηματοδότηση, τη φορολογία, την ενέργεια, την επιχειρηματικότητα). Κάθε φοιτητής MACCT θα συναντηθεί με έναν σύμβουλο σχολή για να αναπτύξει ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντα και τους στόχους τους. Κοινή Βαθμός (BSM / MACCT) Οφέλη Ενώ τα περισσότερα κοινά προγράμματα σπουδών αποτελούνται από δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, σε Tulane, μας BSM-MAACT είναι ένα προπτυχιακό και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα: Ευκαιρίες για πλήρη απασχόληση, καταβάλλεται, απασχολημένος σεζόν οικοτροφείο στην πόλη και την πολιτεία όπου θέλετε τελικά να εργαστούν (ισχύει για 3 ώρες ακαδημαϊκών μονάδων προς το 30 που απαιτείται για την αποφοίτηση). Το ίδιο προπτυχιακό χρηματοδοτικό πακέτο εκτείνεται έως το πέμπτο έτος της μελέτης. Μεγαλύτερη ευελιξία στην εκπλήρωση των προπτυχιακών απαιτήσεις. Ένα πτυχίο στη λογιστική δεν απαιτείται? Στην πραγματικότητα, οι εργοδότες αναφέρουν ότι εκτιμούν τα διαφορετικά υπόβαθρα που Tulane αποφοίτους προσφέρει στις επιχειρήσεις τους. Μια απλουστευμένη διαδικασία πρόσληψης. Εφαρμογή για τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν, συνέντευξη με τις αντίστοιχες επιχειρήσεις, όταν έρχονται στην πανεπιστημιούπολη για να σας γνωρίσουμε από κοντά, και στη συνέχεια ταξιδεύουν στην πόλη όπου σκοπεύετε να ζήσουν για την τελική συνέντευξη. Ειδικά ζητήματα για διεθνείς φοιτητές Οι αλλοδαποί φοιτητές έχουν πρόσβαση στις ίδιες ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε εγχώριες φοιτητές, καθώς και ορισμένες προσαρμοσμένες στον διεθνή εμπειρία των φοιτητών * Συνέντευξη Προετοιμασία & προσλήψεις κατά εκδηλώσεις προσλήψεις μας, πολυεθνικές ελεγκτικές εταιρείες συνέντευξη ξένους φοιτητές MACCT για τις θέσεις στις χώρες καταγωγής τους. Το Κέντρο Διαχείρισης Σταδιοδρομίας προσφέρει εργαστήρια ειδικά προσανατολισμένη προς διεθνείς σπουδαστές MACCT. [-]

οι πλοίαρχοι των οικονομικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 - 18 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες New Orleans

Μεταπτυχιακό Φρίμαν Οικονομικών (MFIN) το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης 11 μηνών ή 18 μηνών σχεδιαστεί για πρόσφατους πτυχιούχους με περιορισμένη ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία που αναζητούν σταδιοδρομία στη χρηματοδότηση. [+]

Masters Οικονομικών Επισκόπηση προγράμματος Μεταπτυχιακό Φρίμαν Οικονομικών (MFIN) το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης 11 μηνών ή 18 μηνών σχεδιαστεί για πρόσφατους πτυχιούχους με περιορισμένη ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία που αναζητούν σταδιοδρομία στη χρηματοδότηση. Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων μέσα χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων των: corporate finance, μετοχές, τίτλους σταθερού εισοδήματος, παράγωγα, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, μόχλευση χρηματοδότησης, τα hedge funds, τα επιχειρηματικά κεφάλαια, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ιδιωτική τραπεζική, οικονομική διαβούλευση , τα δημόσια οικονομικά, και οικονομικά τμήματα των μεγάλων εταιρειών. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε και διδάσκεται από Freeman Οικονομικών ΔΕΠ που είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την έρευνά τους στην εταιρική χρηματοδότηση και τις επενδύσεις. Μαθημάτων περιλαμβάνει μαθήματα κορμού στη χρηματοδότηση και τη λογιστική και τη δυνατότητα να λάβει μαθήματα μέσα στην περιοχή ενός μαθητή του ενδιαφέροντος, όπως η ενέργεια, Επενδυτικής Τραπεζικής, Asset Management, ή Real Estate. Το πρόγραμμα Tulane MFIN προσφέρει επίσης μια Ενέργειας Εξειδίκευση ή Τραπεζικές και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Ειδικότητας. Ενώ το πρόγραμμα παρέχει μια σε βάθος μελέτη της ανάλυσης των ιδίων κεφαλαίων, αποτίμησης, σταθερό analytics εισοδήματος, παράγωγα, και τη διαχείριση των κινδύνων, οι μαθητές είναι επίσης σε θέση να ενισχύσει την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που αναπτύχθηκε στην τάξη μέσω της συμμετοχής σε μαθήματα που παρέχουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου, όπως η Ο Δαρβίνος Fenner Φοιτητών για τη διαχείριση του Ταμείου και η Freeman Reports πρόγραμμα Ανάλυση Ιδίων Κεφαλαίων. Το Κέντρο Διαχείρισης Freeman Καριέρα συνεργάζεται με τους μαθητές στο πλαίσιο του προγράμματος για την ανάπτυξη των επαγγελματικών ευκαιριών. Μοναδικές εκδηλώσεις Freeman όπως Freeman μέρες στη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, το Σικάγο και τη Νέα Ορλεάνη βοηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν δίκτυα εντός των μεγαλύτερων χρηματοπιστωτικών αγορών. Κατατάχθηκε # 5 στις ΗΠΑ και # 29 στον κόσμο από την Financial Times το 2013. Freeman είναι ένα Πρόγραμμα Συνεργατών με το CFA Institute, το οποίο σημαίνει ότι το περιεχόμενο των μαθημάτων του Tulane MFIN καλύπτει ένα σημαντικό τμήμα της ΚΟΠ Υποψήφιος Body of Knowledge. Διδακτέα ύλη Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα μελών ΔΕΠ που διδάσκουν στο πρόγραμμα, και αυτό αντανακλά επίσης τη συμβολή των επαγγελματιών του κλάδου σχετικά με τα είδη των δεξιοτήτων που θέλουν πιθανούς υπαλλήλους να κατέχουν. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ισχυρών δεξιοτήτων θεμελιώδη ανάλυση και χρησιμοποιεί πρακτικές εφαρμογές για την ενίσχυση της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης που αναπτύχθηκε στην τάξη. Οι μαθητές βιώνουν πραγματικές χρηματοδότηση μέσω της ανάλυσης περιπτώσεων, την ολοκλήρωση των σχεδίων και τη δημιουργία χρηματοοικονομικών μοντέλων. Οι δεξιότητες επικοινωνίας βελτιωθεί μέσω μιας τάξης οικονομικές ανακοινώσεις, γραπτές σχέδια και παρουσιάσεις των σπουδαστών χρηματοοικονομικής ανάλυσης. Τα μαθήματα αυτά παρέχουν hands-on εμπειρία και την οικοδόμηση της σταδιοδρομίας των δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος MFIN είναι 11 ή 18 μήνες, 34 πιστωτικές, μεταπτυχιακό πρόγραμμα αρχίζει κάθε καλοκαίρι. Τα μαθήματα έχουν ως εξής: Εαρινό Εξάμηνο (6 διδακτικές ώρες) Corporate Finance (3 μονάδες) Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Ι (3 πιστώσεις) Καριέρα Διαχείρισης Μαθημάτων (0 μονάδες) Χειμερινό Εξάμηνο (16 διδακτικές ώρες) Financial Communications (3 μονάδες) Σταθερού Εισοδήματος Analytics (3 πόντοι) * Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης ΙΙ (4 μονάδες) Επενδύσεις και Asset Pricing (3 μονάδες) Αποτίμηση (3 πιστώσεις) Εαρινό Εξάμηνο (12 διδακτικές ώρες) Ανάλυση Equity - Freeman εκθέσεις (3 μονάδες) Διαχείρισης Κινδύνων και Εφαρμογές στην χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις (3 μονάδες) ή Διαχείρισης Κινδύνων και Εφαρμογές στην Ενέργεια Επιχειρήσεις (3 μονάδες) Μάθημα (3 πόντοι) * Μάθημα (3 πόντοι) * Αξιολόγηση του Προγράμματος Εκμάθησης (0 μονάδες) * Προτεινόμενη επιλογή για τους μαθητές χρησιμοποιώντας την επιλογή 18 μήνες. [-]

πλοίαρχοι της διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες New Orleans

Το δεκάμηνο πρόγραμμα Master of Management είναι ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων προ-εμπειρία σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει τις προπτυχιακές σπουδές σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ακολουθήσει ένα ευρύτερο φάσμα της σταδιοδρομίας. [+]

Masters of Management Η σημερινή αγορά εργασίας είναι σκληρός, και συνεχίζει να αλλάζει και να εξελίσσεται. Το δεκάμηνο πρόγραμμα Master of Management είναι ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων προ-εμπειρία σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει τις προπτυχιακές σπουδές σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ακολουθήσει ένα ευρύτερο φάσμα της σταδιοδρομίας. Αποκτήσουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, να αναλύσει τα προβλήματα και να προτείνει εφαρμόσιμες λύσεις. Ξεχωρίζουν στην αγορά, και την προώθηση περαιτέρω την καριέρα σας. Ανακαλύψτε τις δυνατότητές σας Σχεδιασμένο για εκείνους με λίγη ή καθόλου εργασιακή εμπειρία, επιθυμούν να συμπληρώσουν τις προπτυχιακές τους σπουδές τους με τα θεμελιώδη των επιχειρήσεων. Οι μαθητές σε κάθε σημαντική είναι επιλέξιμες. Μηχανική ή την ψυχολογία, τις επιστήμες ή τις γλώσσες - αν έχετε ένα στόχο σταδιοδρομίας, το Master of Management μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε πιο γρήγορα. Μάθετε και Σύνδεση Τα μεγέθη Class διατηρείται μικρό για να παρέχει μια εκπαιδευτική εμπειρία την ποιότητα, τη στήριξη της συνεργασίας στην τάξη, και επιτρέπουν την εστίαση στην βιωματική μάθηση όλο το πρόγραμμα σπουδών. Master of φοιτητές Διοίκηση να παίρνει μαθήματα ως ομάδα, βοηθώντας σας στην οικοδόμηση του δικτύου που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε περισσότερα. Το ευρύ πρόγραμμα σπουδών σε μεγέθη των επιχειρήσεων περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, Business Analytics και τους ανθρώπους της διαχείρισης. Κατά το δεύτερο εξάμηνο, Master of φοιτητές Διαχείρισης επιλέξετε επίσης δύο μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών MBA. Αυτό σας επιτρέπει να επικεντρωθεί με βάση τα σχέδια της σταδιοδρομίας σας, και να δικτυωθούν με MBA φοιτητές των οποίων η εργασιακή εμπειρία μπορεί να σας δώσει ιδέες σε δικό σας ευκαιρίες. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται από την σχολή από διακεκριμένους πρόγραμμα MBA του Tulane. Ο Freeman School είναι μια κορυφαία, διεθνώς αναγνωρισμένο σχολείο των επιχειρήσεων, με τη σχολή αναγνωρισμένη για την έρευνα που ενημερώνει τη διδασκαλία τους και να συνδεθεί με τη βιομηχανία μέσω της παροχής συμβουλών και προβολής. Tulane αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Νέας Ορλεάνης, ένα από τα πιο πολύχρωμα, ιστορικά, και όμορφες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι επίσης μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις στις ΗΠΑ, η οποία έχει την ίδια ανακαλύπτουμε κατά την τελευταία δεκαετία, καθώς αναπτύσσεται έντονη επιχειρηματικότητα κοινότητα, υποστηρίζει συναρπαστικές νέες βιομηχανίες ανάπτυξης, και ενισχύει το ρόλο της ως ένα σημαντικό κέντρο για την ενέργεια και το παγκόσμιο εμπόριο . Οι Freeman απόφοιτοι της Νέας Ορλεάνης που ασχολούνται με το σχολείο, και να βοηθήσει τους μαθητές του να συνδεθεί με την πόλη της επιχειρηματικής κοινότητας. Διδακτέα ύλη Το πτυχίο Master of Management έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια ευρεία γνώση των επιχειρηματικών μεγεθών. Αυτό το εντατικό πρόγραμμα 10 μηνών, 36-πιστωτικό ωρών ξεκινά από το τέλος του Ιουνίου. Η AB Freeman School του παγκοσμίου φήμης σχολή μαθητές να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της αγοράς σχετικές δεξιότητες και να ξεχωρίζουν από τους συνομηλίκους τους στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Καλοκαίρι (6 μονάδες) Ανάλυση για τη δημοσιονομική διαχείριση Επιχείρηση Επικοινωνιών Εξέλιξης Ανάπτυξη ηγεσίας Πτώση (15 credits) Λογιστική Μέτρηση, υποβολή εκθέσεων και έλεγχος Στατιστικά Επιχειρήσεων και Μοντέλα Στρατηγικό Μάνατζμεντ Επιχειρηματική Ηθική και Ηγεσία εμπορία Οικονομικό Περιβάλλον της Global Business (Ταξίδι στην Ασία) Άνοιξη (15 credits) Διοίκηση Επιχειρήσεων Οργανωτική Συμπεριφορά Strategic Consulting ΕΠΙΛΟΓΗΣ Ποσοτική συλλογισμού Ένα χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος είναι η ενίσχυση ποσοτική δεξιότητες συλλογισμού σας. Είτε επιλέξετε έργων που χρηματοδοτούνται ή την επίτευξη της βιωσιμότητας για την κοινωνική επιχείρηση σας, την ικανότητα να αξιολογήσει και να εφαρμόσει ποσοτικούς δεδομένων είναι κρίσιμη. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα έχει δύο προαπαιτούμενα μαθήματα: Ένα εισαγωγικό μικροοικονομίας φυσικά (π.χ., ECON 1010, Εισαγωγή στην Μικροοικονομική, σε Tulane) Ένα επίπεδο τα μαθηματικά κολέγιο ή στατιστικές φυσικά, ή ένα μάθημα ανάλυσης δεδομένων ειδικά για μεγάλες σας, όπως εισαγωγικές στατιστικές για τις κοινωνικές επιστήμες. Στο Πανεπιστήμιο Tulane, αυτό θα μπορούσε να είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 1210, Λογισμός Ι? PSYC 3090, Ψυχολογικών Εφαρμογών του Μονοδιάστατες Στατιστική Ι? SPHU 3160, Βιοστατιστική στη Δημόσια Υγεία? ή ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 1110 Πιθανότητες και Στατιστική Ι Το καλοκαίρι, πριν από την έναρξη του Master of Management, οι μαθητές θα λάβουν δύο online σύντομες σειρές μαθημάτων, να αναθεωρήσει τα μαθηματικά για τις επιχειρήσεις και λογιστικά φύλλα για ανάλυση δεδομένων. Λεπτομέρειες θα δοθούν με εισακτέων. [-]

πλοίαρχοι της διαχείρισης στον τομέα της ενέργειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες New Orleans

Το πρόγραμμα σπουδών αναπτύχθηκε από τη σχολή που ειδικεύονται στον τομέα της ενέργειας και από επαγγελματίες του κλάδου που εργάζονται με τη σχολή μας και πρόσληψη των φοιτητών μας. [+]

Masters of Management στο Ενέργειας Επισκόπηση προγράμματος Το Master of Management στο πρόγραμμα Energy (ΜΜΚ) είναι 10 μηνών πλήρες πρόγραμμα του χρόνου από την έναρξη κάθε Ιούλιο. Ιδανικοί υποψήφιοι έχουν σταθερή ακαδημαϊκό υπόβαθρο σε ποσοτικές μεγάλες εταιρείες, όπως η λογιστική, τις επιχειρήσεις, την επιστήμη των υπολογιστών, την οικονομία, τη μηχανική, τη χρηματοδότηση, τα μαθηματικά, ή επιστήμες. Το πρόγραμμα σπουδών αναπτύχθηκε από τη σχολή που ειδικεύονται στον τομέα της ενέργειας και από επαγγελματίες του κλάδου που εργάζονται με τη σχολή μας και πρόσληψη των φοιτητών μας. Εξειδικευμένα μαθήματα περιλαμβάνουν την ενεργειακή λογιστική, ανάλυση δεδομένων ενέργεια, την οικονομία, την επενδυτική τραπεζική ενέργειας, ενεργειακών μοντέλων, διαχείριση χαρτοφυλακίου της ενέργειας, της διαχείρισης του κινδύνου της ενέργειας, την ενεργειακή στρατηγική και εμπορία ενέργειας. Τα μαθήματα της ενέργειας και Οικονομικών διδάσκονται στην μας $ 3.000.000 δολαρίων εμπορικό κέντρο που είναι εξοπλισμένο με κορυφαία τεχνολογία, βάσεις δεδομένων και το λογισμικό των συναλλαγών από την Trading Technologies, Thompson Reuters, MorningStar, MathWorks, και 1Derrick. Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας με τις εταιρείες ενέργειας, οι τράπεζες, εμπορικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, ΑΔΣ, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και εταιρείες συμβούλων, και τους ρυθμιστικούς οργανισμούς. Διδακτέα ύλη Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα μελών ΔΕΠ που διδάσκουν στο πρόγραμμα και από επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι εργάζονται με τη σχολή μας και πρόσληψη των φοιτητών μας. Τα μαθήματα παραδίδονται σε ακολουθία για τη μέγιστη ανάπτυξη της σταδιοδρομίας. Η σχολή ενσωματώνει θέματα ενέργειας σε μαθήματα μέσα από παραδείγματα ενεργειακής βιομηχανίας, state-of-the-art εφαρμογές, βάσεις δεδομένων αιχμής, τα έργα και τις περιπτώσεις. Το πρόγραμμα ξεκινά με μια εντατική συνεδρία καλοκαίρι που παρέχει μια εισαγωγή στη βιομηχανία της ενέργειας και εστιάζει στην όξυνση της πληροφορικής και των χρηματοοικονομικών προτύπων δεξιοτήτων. Το χειμερινό εξάμηνο ενδυναμώνει τις θεμελιώδεις ποσοτική δεξιότητες, διευρύνοντας παράλληλα την προοπτική για την ενεργειακή βιομηχανία. Χρονοδιαγράμματα Άνοιξη είναι βαρύ, με προχωρημένα μαθήματα της ενέργειας που δίνουν έμφαση στην τεχνογνωσία και έτοιμα για εργασία των δεξιοτήτων. Σύνολο ωρών εξαμήνου Credit 36 Προϋποθέσεις (online μαθήματα προετοιμασίας) Χρηματοοικονομική Λογιστική Χρηματοοικονομική Διοίκηση Καλοκαίρι συνεδρίας Προσανατολισμός, Καριέρα Εργαστήρια Ανάπτυξης, και εκδρομές Εισαγωγή στην ενέργεια (3) Ενέργειας Μοντελοποίηση (3) Excel / VBA Lab (0) Πτώση Ανάλυση Δεδομένων Ενέργειας (3) Ενεργειακή και περιβαλλοντική ισορροπία (3) Ενέργεια Βασικές αρχές και Εμπορική (3) Ενέργεια Λογιστική (3) Εγκρίθηκε μεταπτυχιακών μαθήματα (3) Άνοιξη Ενεργειακής Διαχείρισης Κινδύνων (3) Ενεργειακή Στρατηγική Διπλωματική Εργασία (3) Εγκρίθηκε μεταπτυχιακών μαθήματα (9) [-]

Βίντεο

Tulane Accounting

Tulane Energy

Finance at Tulane

Field Trip to Century Offshore Platform

Tulane MBA

Επικοινωνία

A.B Freeman School of Business

Διεύθυνση McAlister Drive 7
70118 New Orleans, United States
Ιστοσελίδα http://www.freeman.tulane.edu/
Τηλέφωνο +1 504-865-5400