Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ιστορία

Tulane University, που ιδρύθηκε το 1834, είναι μία από τις πιο μεγάλη υπόληψη και επιλεκτική ανεξάρτητη έρευνα πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σχολεία και κολέγια Tulane προσφέρουν πτυχία στις ελεύθερες τέχνες, τις επιστήμες και τη μηχανική, την αρχιτεκτονική, τις επιχειρήσεις, το δίκαιο, την κοινωνική εργασία, την ιατρική και τη δημόσια υγεία και Τροπικής Ιατρικής.

Το πανεπιστήμιο είναι μέλος του κύρους Ένωσης Αμερικανικών Πανεπιστημίων, μια επίλεκτη ομάδα των 62 κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά με "διαπρεπής προγράμματα μεταπτυχιακών και επαγγελματικής εκπαίδευσης και επιστημονικής έρευνας». Tulane επίσης κατατάσσεται από το Ίδρυμα Carnegie για την Πρόοδο της Διδασκαλίας ως ένα πανεπιστήμιο με «πολύ υψηλής ερευνητικής δραστηριότητας." πάνω από 4.300 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης βαθμολογούνται από το ίδρυμα, Tulane παραμένει σε μια αριστοκρατική κατηγορία που περιλαμβάνει μόνο το 2 τοις εκατό των πανεπιστημίων σε εθνικό επίπεδο.

Βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη, Tulane ίχνη ρίζες της στο Ιατρικό Κολέγιο της Λουιζιάνα, τη δεύτερη αρχαιότερη ιατρική σχολή ο Νότος, το οποίο ιδρύθηκε το 1834. Μέχρι το 1847, το Ιατρικό Κολέγιο ήταν μέρος του νεοσύστατου δημόσιο ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα.

Tulane αναδειχθεί ως ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο το 1884, όταν το δημόσιο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα αναδιοργανώθηκε και ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του ευεργέτη Παύλου Tulane, ένας πλούσιος έμπορος που δώρισε πάνω από $ 1,000,000 σε γη, μετρητά και τίτλους "για την προώθηση και ενθάρρυνση της πνευματικής, ηθικής και βιομηχανική εκπαίδευση. "Ένας ντόπιος του Princeton, NJ, ο Παύλος Tulane είχε κάνει την τύχη του στη Νέα Ορλεάνη και το δώρο του εξέφρασε την εκτίμησή του προς το Νότιο πόλη στις όχθες του ποταμού Μισισιπή. Το 1886, ο H. Sophie Newcomb Memorial College ιδρύθηκε για τις γυναίκες ως τμήμα του πανεπιστημίου. Newcomb-Tulane College σήμερα εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί όλων των φοιτητών στο πανεπιστήμιο.

Tulane μεταφέρθηκε στη σημερινή πανεπιστημιούπολη της για το St Charles Avenue το 1894. Το Tulane University Health Sciences Center στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης περιλαμβάνει την Ιατρική Σχολή και τη Σχολή Δημόσιας Υγείας και Τροπικής Ιατρικής, ενώ η Tulane Εθνικό Κέντρο Έρευνας Πρωτευόντων Θηλαστικών βρίσκεται σε Covington, La.

Έρευνα σε πολλούς κλάδους έχει ακμάσει σε Tulane με τη δημιουργία των κέντρων, όπως του Ρότζερ Thayer Stone Κέντρο της Λατινικής Αμερικής Σπουδών, η Μέση Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας, το Tulane / Xavier Κέντρο bioenvironmental Ερευνών, το Ινστιτούτο Murphy, Κέντρο Καρκίνου Tulane, η Tulane Κέντρο για τη γονιδιακή θεραπεία και την Newcomb College Institute.

Το φθινόπωρο του 2005, Tulane ξεπερασμένο τυφώνα Κατρίνα, του έθνους χειρότερη φυσική καταστροφή. Μια ανανεωμένη Tulane προέκυψε από την καταιγίδα και μια ισχυρότερη ιδρύματος που θα εστιάζει σε μια εξαιρετική προπτυχιακό πρόγραμμα συμπληρώνεται με εξαιρετική μεταπτυχιακά, επαγγελματικά και ερευνητικά προγράμματα που βασίζονται σε ιστορικές δυνάμεις του πανεπιστημίου και διακριτικά χαρακτηριστικά.

Τα προγράμματα του Tulane έχει διαμορφωθεί από την εμπειρία του πανεπιστημίου με τον τυφώνα Κατρίνα, παρέχοντας σχολή, το προσωπικό και τους φοιτητές με πρωτοφανείς ευκαιρίες για έρευνα, τη μάθηση και την κοινότητα των υπηρεσιών.

Η εμπειρία Κατρίνα ενημερώνει επίσης τη μελλοντική κατεύθυνση του ιδρύματος. Το 2010, ο πρόεδρος Cowen ανακοίνωσε την έναρξη της "Tulane, εξουσιοδοτεί το« εκστρατεία, μια προσπάθεια που θα προωθήσουν τις προσπάθειες του πανεπιστημίου να ενθαρρύνουν την κοινωνική καινοτομία και να αναπτύξουν την επόμενη γενιά της κοινότητας-minded πολίτες και ηγέτες.

Γεγονότα

Πανεπιστήμιο Tulane είναι ένα από τα πιο σημαντικά εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας. Ιδρύθηκε το 1834 στη Νέα Ορλεάνη, Tulane προσφέρει πτυχία στον τομέα της αρχιτεκτονικής, των επιχειρήσεων, το δίκαιο, φιλελεύθερες τέχνες, την ιατρική, τη δημόσια υγεία και την τροπική ιατρική, τις επιστήμες και τη μηχανική, καθώς και την κοινωνική εργασία.

Ρητό

Μη Sibi, sed suis, που μεταφράζεται ως «όχι για τον εαυτό του, αλλά για τις δικές του."

Ιδρυτικό Ημερομηνίες

1834, όπως Ιατρικό Κολέγιο της Λουιζιάνα 1847, Ιατρικό Κολέγιο συγχωνεύεται με το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα 1884, Λουιζιάνα Νομοθετικού επιτρέπει την Tulane Εκπαιδευτικό Ταμείο να αναδιοργανώσει το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα ως ιδιωτικό ίδρυμα και μετονομάστε το Tulane University της Λουιζιάνα

Ακαδημαϊκά Τμήματα

Provost και ανώτερος αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Michael A. Bernstein Newcomb-Tulane College, James MacLaren, Dean AB Freeman School of Business, Ήρα Σολομώντα, πρύτανης Σχολή Αρχιτεκτονικής, Kenneth Schwartz, πρύτανης Σχολή Συνεχιζόμενης Σπουδών, Richard A. Marksbury, πρύτανης Σχολή Νομικών, David D. Meyer, πρύτανης Σχολή των Φιλελευθέρων Τεχνών, Carole Haber, πρύτανης Ιατρική Σχολή, Lee Hamm, κοσμήτορας και αντιπρόεδρος Σχολής Δημόσιας Υγείας και Τροπικής Ιατρικής, Pierre Buekens, πρύτανης Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Nicholas J. Altiero, πρύτανης Σχολή Κοινωνικής Εργασίας, Ronald E. Marks, πρύτανης

Πανεπιστημιουπόλεις

Uptown πανεπιστημιούπολη Tulane περιλαμβάνει 110 στρέμματα και 92 κτίρια, που στεγάζουν την πλειοψηφία των σχολείων και κολεγίων του. Ο F. Edward Hebert Research Center, κοντά στο Belle Chasse, La., Παρέχει ερευνητικές εγκαταστάσεις στον τομέα της ιατρικής και του περιβάλλοντος, της συμπεριφοράς και της Επιστήμης Υπολογιστών. Η Σχολή Συνεχιζόμενης Σπουδών έχει πανεπιστημιουπόλεις δορυφόρου σε Elmwood Επιχειρηματικό Πάρκο στο Jefferson Parish, La., Biloxi,., Και στο Μάντισον, δεσποινίς. Το κέντρο της πόλης Επιστημών Υγείας πανεπιστημιούπολη έχει πολλά τμήματα: Ιατρική Σχολή, Σχολή Δημόσιας Υγείας και Τροπικής Ιατρικής, Tulane Ιατρικό Κέντρο Τεχνολογίας και Υπηρεσιών. Η πανεπιστημιούπολη North Shore είναι το σπίτι στο Tulane Εθνικό Κέντρο Έρευνας Πρωτευόντων Θηλαστικών σε Covington, La. Η ΑΒ Freeman School of Business προσφέρει προγράμματα Executive και Professional MBA στο δορυφορικό πανεπιστημιούπολη της στο Χιούστον του Τέξας.

Βιβλιοθήκες

Οι κύριες κατοικίες Howard-Tilton Memorial Library η Αμερικανική Βιβλιοθήκη Λατινική και η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη Maxwell. Ο Ρούντολφ Μάτας Βιβλιοθήκη βρίσκεται στην Ιατρική Σχολή. Η Συλλογές τμήματος στο Jones Hall περιλαμβάνει την Hogan Jazz Archive, Νοτιοανατολική αρχιτεκτονικό αρχείο, Πανεπιστήμιο Αρχεία, σπάνια βιβλία και χειρόγραφα και η Συλλογή Λουιζιάνα. Άλλες βιβλιοθήκες περιλαμβάνουν αρχιτεκτονική, βοτανική, των επιχειρήσεων, το δίκαιο, μαθηματικά, φυσική ιστορία, προκαθήμενος της έρευνας, φυλετικές σχέσεις και εθνοτικών ιστορία και τις μελέτες των γυναικών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

A. B. Freeman School of Business

Το Master of Business Analytics * είναι ένα πρόγραμμα σπουδών διάρκειας 10 μηνών και 36 μονάδων πιστοληπτικής ικανότητας που θα σας προετοιμάσει για να μεταφράσετε μεγάλα ... [+]

Master of Business Analytics

Το Master of Business Analytics * είναι ένα πρόγραμμα σπουδών διάρκειας 10 μηνών και 36 μονάδων πιστοληπτικής ικανότητας που θα σας προετοιμάσει για να μεταφράσετε μεγάλα ποσά σύνθετων δεδομένων σε διαχειρίσιμες πληροφορίες και να κάνετε αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα. Καθώς η συλλογή και η ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο καθίστανται βασικά στοιχεία των επιχειρήσεων, η ζήτηση της αγοράς για αυτές τις δεξιότητες εκρήγνυται.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New Orleans
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
A. B. Freeman School of Business

Η επιτυχία στο λογιστικό επάγγελμα συνεπάγεται περισσότερο από απλώς λογιστικής εμπειρογνωμοσύνης. Απαιτεί χωρίς συμβιβασμούς ηθικής, αναλυτική σκέψη, τη συνειδητοποίηση ... [+]

Οι πλοίαρχοι των Λογιστική

Η επιτυχία στο λογιστικό επάγγελμα συνεπάγεται περισσότερο από απλώς λογιστικής εμπειρογνωμοσύνης. Απαιτεί χωρίς συμβιβασμούς ηθικής, αναλυτική σκέψη, τη συνειδητοποίηση της πολιτιστικής αποχρώσεις, και αποτελεσματική επικοινωνία. Το Tulane Masters της Λογιστικής προγράμματος (MACCT) προετοιμάζει τους μαθητές σε όλα τα μέτωπα και τους παρέχει ένα προβάδισμα για να γίνουν ηγέτες στο λογιστικό επάγγελμα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New Orleans
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
A. B. Freeman School of Business

Μεταπτυχιακό Φρίμαν Οικονομικών (MFIN) το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης 11 μηνών ή 18 μηνών σχεδιαστεί για πρόσφατους πτυχιούχους με περιορισμένη ή κα ... [+]

Masters Οικονομικών Επισκόπηση προγράμματος Μεταπτυχιακό Φρίμαν Οικονομικών (MFIN) το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης 11 μηνών ή 18 μηνών σχεδιαστεί για πρόσφατους πτυχιούχους με περιορισμένη ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία που αναζητούν σταδιοδρομία στη χρηματοδότηση. Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων μέσα χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων των: corporate finance, μετοχές, τίτλους σταθερού εισοδήματος, παράγωγα, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, μόχλευση χρηματοδότησης, τα hedge funds, τα επιχειρηματικά κεφάλαια, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ιδιωτική τραπεζική, οικονομική διαβούλευση , τα δημόσια οικονομικά, και οικονομικά τμήματα των μεγάλων εταιρειών. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε και διδάσκεται από Freeman Οικονομικών ΔΕΠ που είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την έρευνά τους στην εταιρική χρηματοδότηση και τις επενδύσεις. Μαθημάτων περιλαμβάνει μαθήματα κορμού στη χρηματοδότηση και τη λογιστική και τη δυνατότητα να λάβει μαθήματα μέσα στην περιοχή ενός μαθητή του ενδιαφέροντος, όπως η ενέργεια, Επενδυτικής Τραπεζικής, Asset Management, ή Real Estate. Το πρόγραμμα Tulane MFIN προσφέρει επίσης μια Ενέργειας Εξειδίκευση ή Τραπεζικές και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Ειδικότητας. Ενώ το πρόγραμμα παρέχει μια σε βάθος μελέτη της ανάλυσης των ιδίων κεφαλαίων, αποτίμησης, σταθερό analytics εισοδήματος, παράγωγα, και τη διαχείριση των κινδύνων, οι μαθητές είναι επίσης σε θέση να ενισχύσει την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που αναπτύχθηκε στην τάξη μέσω της συμμετοχής σε μαθήματα που παρέχουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου, όπως η Ο Δαρβίνος Fenner Φοιτητών για τη διαχείριση του Ταμείου και η Freeman Reports πρόγραμμα Ανάλυση Ιδίων Κεφαλαίων. Το Κέντρο Διαχείρισης Freeman Καριέρα συνεργάζεται με τους μαθητές στο πλαίσιο του προγράμματος για την ανάπτυξη των επαγγελματικών ευκαιριών. Μοναδικές εκδηλώσεις Freeman... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New Orleans
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
11 - 18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
A. B. Freeman School of Business

Το δεκάμηνο πρόγραμμα Master of Management είναι ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων προ-εμπειρία σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει τις προπτυχιακές σπουδές σας, δίνοντάς σα ... [+]

Masters of Management

Η σημερινή αγορά εργασίας είναι σκληρός, και συνεχίζει να αλλάζει και να εξελίσσεται. Το δεκάμηνο πρόγραμμα Master of Management είναι ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων προ-εμπειρία σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει τις προπτυχιακές σπουδές σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ακολουθήσει ένα ευρύτερο φάσμα της σταδιοδρομίας. Αποκτήσουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, να αναλύσει τα προβλήματα και να προτείνει εφαρμόσιμες λύσεις. Ξεχωρίζουν στην αγορά, και την προώθηση περαιτέρω την καριέρα σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New Orleans
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
A. B. Freeman School of Business

Το πρόγραμμα σπουδών αναπτύχθηκε από τη σχολή που ειδικεύονται στον τομέα της ενέργειας και από επαγγελματίες του κλάδου που εργάζονται με τη σχολή μας και πρόσληψη των φ ... [+]

Masters of Management στο Ενέργειας Επισκόπηση προγράμματος Το Master of Management στο πρόγραμμα Energy (ΜΜΚ) είναι 10 μηνών πλήρες πρόγραμμα του χρόνου από την έναρξη κάθε Ιούλιο. Ιδανικοί υποψήφιοι έχουν σταθερή ακαδημαϊκό υπόβαθρο σε ποσοτικές μεγάλες εταιρείες, όπως η λογιστική, τις επιχειρήσεις, την επιστήμη των υπολογιστών, την οικονομία, τη μηχανική, τη χρηματοδότηση, τα μαθηματικά, ή επιστήμες. Το πρόγραμμα σπουδών αναπτύχθηκε από τη σχολή που ειδικεύονται στον τομέα της ενέργειας και από επαγγελματίες του κλάδου που εργάζονται με τη σχολή μας και πρόσληψη των φοιτητών μας. Εξειδικευμένα μαθήματα περιλαμβάνουν την ενεργειακή λογιστική, ανάλυση δεδομένων ενέργεια, την οικονομία, την επενδυτική τραπεζική ενέργειας, ενεργειακών μοντέλων, διαχείριση χαρτοφυλακίου της ενέργειας, της διαχείρισης του κινδύνου της ενέργειας, την ενεργειακή στρατηγική και εμπορία ενέργειας. Τα μαθήματα της ενέργειας και Οικονομικών διδάσκονται στην μας $ 3.000.000 δολαρίων εμπορικό κέντρο που είναι εξοπλισμένο με κορυφαία τεχνολογία, βάσεις δεδομένων και το λογισμικό των συναλλαγών από την Trading Technologies, Thompson Reuters, MorningStar, MathWorks, και 1Derrick. Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας με τις εταιρείες ενέργειας, οι τράπεζες, εμπορικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, ΑΔΣ, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και εταιρείες συμβούλων, και τους ρυθμιστικούς οργανισμούς. Διδακτέα ύλη ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New Orleans
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Tulane Accounting

Tulane Energy

Finance at Tulane

Field Trip to Century Offshore Platform

Tulane MBA