Full Sail University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Full Sail είναι αφιερωμένο στο να βοηθήσει δημιουργικούς μαθητές να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στη βιομηχανία ψυχαγωγίας και μέσων. Είτε είναι παθιασμένοι με τη μουσική, την τέχνη και το σχεδιασμό, τον ιστό και την τεχνολογία, τη δημιουργία ταινιών ή την επιχείρηση πίσω από την ψυχαγωγία, μια εκπαίδευση στο Full Sail University μπορεί να προετοιμάσει τους μαθητές για μια καριέρα που κάνει αυτό που αγαπούν. Μέσω της πραγματικής προσέγγισης της Full Sail, οι μαθητές εργάζονται σε στούντιο και εργαστήρια χρησιμοποιώντας εξοπλισμό βιομηχανικού επιπέδου, καταρτίζοντας ένα χαρτοφυλάκιο που παρουσιάζει την εργασία τους σε πιθανούς εργοδότες. Βρίσκεται στο Winter Park της Φλόριντα (μόλις λίγα λεπτά από το Ορλάντο), η πανεπιστημιούπολη Full Sail έχει την εμφάνιση και την αίσθηση ενός δημιουργικού περιβάλλοντος στούντιο, με στούντιο ηχογράφησης βιομηχανικού επιπέδου, ευρύχωρα ηχητικά σκηνικά ταινιών, στούντιο λήψης κίνησης, στούντιο παιχνιδιών και επαγγελματικός χώρος καλλιτεχνικών παραστάσεων - όλα στεγάζονται σε ένα συγκρότημα πολυμέσων 191 στρεμμάτων. Δημιουργήστε το περιεχόμενο που σας αρέσει Σπρώξτε τη δημιουργικότητά σας στο επόμενο επίπεδο Βαθμοί εστιασμένοι σε αυτό που αγαπάτε Δημιουργικά προγράμματα για δημιουργικά μυαλά

 • Για πάνω από 35 χρόνια, η Full Sail προσφέρει ένα καινοτόμο στυλ εκπαίδευσης που εστιάζει στις ανάγκες της βιομηχανίας ψυχαγωγίας και μέσων.
 • Το πρόγραμμα σπουδών του Full Sail συνδυάζει στοιχεία δημιουργικότητας, τέχνης, δεξιοτήτων επιχειρήσεων και ζωής, τεχνική ικανότητα και ακαδημαϊκό επίτευγμα.
 • Το Full Sail χρησιμοποιεί καθηλωτικές μεθόδους διδασκαλίας σε στούντιο παραγωγής και αίθουσες διδασκαλίας που είναι ισοδύναμες με αυτές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία.
 • Οι μαθητές εργάζονται με βιομηχανικά πρότυπα εργαλεία και τεχνολογίες, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις και εμπειρία στον πραγματικό κόσμο.
 • Οι μαθητές από περισσότερες από 73 χώρες σε όλο τον κόσμο έρχονται στο Full Sail για να παρακολουθήσουν πτυχία εστιάζοντας στις ανάγκες της βιομηχανίας ψυχαγωγίας και μέσων.
 • Το Full Sail προσφέρει επιταχυνόμενα προγράμματα, οπότε ένας βαθμός που συνήθως διαρκεί τέσσερα χρόνια διαρκεί κατά μέσο όρο 24 μήνες.
 • Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί πολλά στούντιο τέχνης και σχεδιασμού, όπου οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν σχέδια, γλυπτική, φωτογραφία, 2D κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα.
 • Το Full Sail Studios Backlot δίνει στους μαθητές του κινηματογράφου την ευκαιρία να γυρίσουν στην τοποθεσία χωρίς να πρέπει να εγκαταλείψουν την πανεπιστημιούπολη.
 • Με επαγγελματικά αναλογικά και ψηφιακά στούντιο, οι μαθητές Records Arts χρησιμοποιούν εξοπλισμό που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες του κλάδου.
 • Ελάτε μαζί μας στο Facebook, το Twitter, το YouTube και το Instagram για να αλληλεπιδράσετε με την κοινότητά μας, να διαβάσετε για την επιτυχία των μαθητών και να δείτε τις εικόνες της πανεπιστημιούπολης.
 • Το διαδικτυακό σύστημα μάθησης της Full Sail προσφέρει ευελιξία και συνεργασία, διατηρώντας παράλληλα τη συμβολή της βιομηχανίας και την πραγματική εμπειρία.
 • Το Full Sail's Live Venue δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να μάθουν τις πολλές πτυχές της ζωντανής παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του φωτός και του ήχου.

Στατιστική:

Τρέχων μαθητής Πληθυσμός: 15.300 Τρέχοντες απόφοιτοι: 52.000+

Καλύτερες στιγμές

Στα Grammys του 2015, 52 απόφοιτοι του Full Sail πιστώθηκαν σε 46 κυκλοφορίες καλλιτεχνών που προτάθηκαν σε 40 ξεχωριστές κατηγορίες 17 απόφοιτοι εργάστηκαν σε 11 έργα που κέρδισαν Grammy σε 14 κατηγορίες στα 57α Ετήσια Βραβεία Grammy το 2015. Οι απόφοιτοι του Full Sail έχουν αναμιχθεί, ηχογραφήθηκε ή υποβοήθησε σε 18 κυκλοφορίες του άλμπουμ της χρονιάς που κέρδισαν Grammy τα τελευταία 25 χρόνια. 27 απόφοιτοι πιστώθηκαν σε 9 ταινίες που βραβεύτηκαν με Όσκαρ στα 87α ετήσια βραβεία Academy. Οι απόφοιτοι του Full Sail University έχουν συμμετάσχει σε ρόλους της βιομηχανίας σε 13 καλύτερες ταινίες που κερδίζουν την εικόνα τα τελευταία 20 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του φετινού καλύτερου νικητή της ταινίας, Birdman. Συνολικά 113 απόφοιτοι πιστώθηκαν σε 24 ταινίες που έχουν υποβληθεί σε Όσκαρ σε 20 κατηγορίες κατά τη διάρκεια των 87ων ετήσιων βραβείων ακαδημίας. Ο πτυχιούχος του Full Sail και ο διοργανωτής Hall of Fame του 2009, ο Gary Rizzo κέρδισε το Όσκαρ 2011 για το Καλύτερο επίτευγμα στο Sound Mixing for Inception.

Τοποθεσίες

Winter Park

Address
Full Sail University
3300 University Boulevard

32792 Winter Park, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη