Georgetown University’s McDonough School of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τη Σχολή

Βρίσκεται στη διασταύρωση των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης και των διεθνών σχέσεων, Πανεπιστήμιο McDonough του Πανεπιστημίου της Τζορτζτάουν Αναπτύσσει ηγέτες με αρχές που δεσμεύονται να εξυπηρετούν τόσο τις επιχειρήσεις όσο και την κοινωνία. Μέσα από την παγκόσμια προοπτική μας προετοιμάζουμε τους μαθητές να ανταγωνιστούν στο σημερινό διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΩΡΓΕΤΑΝΤ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Τώρα περισσότερο από ποτέ, ο κόσμος χρειάζεται παγκόσμιους στοχαστές. Προετοιμάζουμε τους μαθητές να χτυπήσουν το έδαφος στο σημερινό διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Μέσα από το παγκόσμιο πρόγραμμα σπουδών μας, η διδασκαλία από όλο τον κόσμο, ο εμπλουτισμός των ευκαιριών στο εξωτερικό και η πρόσβαση μόνο στην Ουάσιγκτον μπορούν να προσφέρουν, εξασφαλίζουμε ότι οι μαθητές μας είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν σε παγκόσμια σκηνή.

ΑΚΑΔΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Το προκλητικό πρόγραμμα σπουδών μας επιβλέπει μια ποικιλόμορφη σχολή που περιλαμβάνει ερευνητές παγκόσμιας κλάσης που ασχολούνται με πρωτοποριακές έρευνες, επαγγελματίες με εταιρική, μη κερδοσκοπική και κυβερνητική ηγετική εμπειρία και επιχειρηματίες που καθοδηγούν μαθητές που θέλουν να ξεκινήσουν επιχειρήσεις. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για να φιλοξενήσουμε όλους τους τύπους φοιτητών, από τους πρόσφατους αποφοίτους κολλεγίων που εισέρχονται απλά στον επιχειρηματικό κόσμο σε έμπειρους επαγγελματίες που επιθυμούν να μεταμορφώσουν τη σταδιοδρομία τους.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Βασιζόμενοι στην κληρονομιά μας από ιησουίτες, τονίζουμε τη συνεργασία πάνω στον ανταγωνισμό, καταλήγοντας σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που ενθαρρύνει τους μαθητές να σφυρηλατήσουν στενές φιλίες και να επεκτείνουν τη μάθηση πέρα ​​από την τάξη. Αυτή η μοναδική ατμόσφαιρα αναπτύσσει προσεγμένους ηγέτες που προσπαθούν όχι μόνο να επιτύχουν στην επιχείρηση αλλά και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΩΡΓΕΤΑΝ

Ιδρύθηκε το 1789, το Georgetown είναι το παλαιότερο πανεπιστήμιο καθολικών και ιησουιτών του έθνους. Georgetown ιδρύθηκε στις αρχές των Ιησουιτών της ισότητας, του σεβασμού και Cura personalis, ή την εκπαίδευση του ατόμου στο σύνολό του, και οι ίδιες οι αξίες καθορίζουν το σχολείο σήμερα. Η Σχολή Επιχειρήσεων του McDonough μεγάλωσε από τη Σχολή Εξωτερικών Υπηρεσιών το 1957 και γιορτάζει την 60η επέτειό της.

Συνδυάζοντας την κοινότητα του Georgetown McDonough, θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 179.000 αποφοίτους της Georgetown. Είτε εξυπηρετείτε την κοινότητα μέσω δραστηριοτήτων εθελοντισμού, δικτύωση μέσω προγραμμάτων όπως Hoyas Helping Hoyas ή συνέντευξη με τους αποφοίτους για την επόμενη μετακίνηση της σταδιοδρομίας σας, το επαγγελματικό μας δίκτυο θα διευρύνει τις ευκαιρίες σας. Με περισσότερα από 220 χρόνια αριστείας στην εκπαίδευση, όλα τα σχολεία στο Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν απολαμβάνουν άμεση αναγνώριση και αστρική φήμη σε όλο τον κόσμο.

ΗΓΕΣΙΑ

Η Σχολή Επιχειρήσεων McDonough διευθύνεται από διακεκριμένους μελετητές και επαγγελματίες που αναγνωρίζονται ως αρχές στους τομείς τους.

Γνωρίστε τον Dean Williamson

Ο Rohan Williamson είναι ο ενδιάμεσος κοσμήτορας της Σχολής Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Τζορτζτάουν στο Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν, καθώς και ο καθηγητής οικονομικών και ο Bolton Sullivan και η Thomas A. Dean Chair της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας. Ένα μέλος της σχολής McDonough για σχεδόν 20 χρόνια, Williamson έχει διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη του σχολείου, που υπηρετεί ως μέλος του ακαδημαϊκού συμβουλίου ηγεσίας, ως συντονιστής περιοχής για τη χρηματοδότηση, και ως πρόεδρος του σχεδιασμού σπουδών MBA Επιτροπή και το McDonough School of Business Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

Μια ισχυρή κοινότητα στην πανεπιστημιούπολη και πέρα ​​από αυτήν

Μια παράδοση ακαδημαϊκής αριστείας και μια ποικιλόμορφη, υποστηρικτική κοινότητα προωθούν τη μάθηση μέσα και έξω από την τάξη. Η κοινότητα του Georgetown McDonough είναι ένα από το σεβασμό, τη φιλία και μια κοινή αίσθηση της αποστολής που εκτείνεται πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη Ουάσινγκτον, με παγκόσμιο δίκτυο περίπου 178.000 αποφοίτων.

Μεταμορφώνοντας τον εαυτό μας για να μεταμορφώσουμε τον κόσμο

Το αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα του Georgetown McDonough υποστηρίζεται από μια ισχυρή κουλτούρα που ενθαρρύνει τους μαθητές να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν στενές φιλίες και να επεκτείνουν τη μάθησή τους έξω από την τάξη και πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη. Ως το παλαιότερο καθολικό ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης του έθνους, το Georgetown ιδρύθηκε με βάση τις αρχές της ισότητας, του σεβασμού και της θεραπείας του ατόμου, και οι ίδιες αυτές αξίες καθορίζουν το σχολείο σήμερα.

Μια ποικιλόμορφη ομάδα φοιτητών έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει ή να ηγηθεί πολλών οργανισμών πανεπιστημιουπόλεων, να ακούσει από κορυφαίους επιχειρηματικούς ηγέτες και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής που επισκέπτονται την πανεπιστημιούπολη και να επιδιώξει ευκαιρίες υπηρεσιών Επειδή ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος σπουδών των επιχειρήσεων επικεντρώνεται σε ομάδες και βιωματική μάθηση, οι μαθητές έχουν πολλαπλές ευκαιρίες να συνεργαστούν ενώ εργάζονται σε μικρές ομάδες και σπουδάζουν στο εξωτερικό. Ενθαρρύνονται να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον την εξερεύνηση νέων στόχων και την επίτευξή τους.

Η παραδοσιακή πανεπιστημιούπολη των 104 στρεμμάτων, που βρίσκεται στην καρδιά μιας πρωτεύουσας ενός έθνους, είναι ένας τόπος τόσο αντανάκλασης όσο και έκθεσης σε εξέχουσες επιχειρήσεις, νομοθέτες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και θεσμούς λήψης αποφάσεων. Αυτή η ρύθμιση παρέχει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να επεκτείνουν την εκπαίδευσή τους ακολουθώντας πρακτικές άσκησης και ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Ουάσινγκτον.

Ο πολιτισμός McDonough επεκτείνεται επίσης στο παγκόσμιο δίκτυο περίπου 160.000 αποφοίτων του Georgetown που αποτελούν ένα στενό δίκτυο συναδέλφων, φίλων, μέντορων και ηγετών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master of Arts in International Business and Policy

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 1 έτος January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Washington Χιλή Santiago Γερμανία Frankfurt +4 περισσότερα

[+]

εμπειρία των φοιτητών

Εισαγωγή

Τυπικά, οι υποψήφιοι εργάζονται σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, πολυεθνικές εταιρείες ή μη κυβερνητικές οργανώσεις.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

[-]