Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή μας

Gannon είναι ένα πανεπιστήμιο Καθολική, Επισκοπικά αφιερωμένη στην αριστεία στη διδασκαλία, υποτροφία και την εξυπηρέτηση. ΔΕΠ και το προσωπικό μας προετοιμάζει τους μαθητές να είναι παγκόσμιοι πολίτες μέσω προγραμμάτων στηρίζεται στις ελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες και τις επαγγελματικές ειδικότητες. Εμπνευσμένο από την παράδοση Καθολική Πνευματική, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη, τις αξίες με επίκεντρο μαθησιακή εμπειρία που δίνει έμφαση πίστη, την ηγεσία, την ένταξη και την κοινωνική ευθύνη.

Εξαιρετική τοποθεσία Gannon του

Βρισκόμαστε στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Πενσυλβανίας και ένα από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών. αστική πανεπιστημιούπολη Gannon του, στη μέση του κέντρου της πόλης Erie, είναι μέσα σε δύο ώρες με το αυτοκίνητο του Κλίβελαντ, Buffalo, και το Πίτσμπουργκ. μοναδική τοποθεσία και οι εγκαταστάσεις μας δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ευνοεί τη μάθηση, υποτροφία, την έρευνα, την υπηρεσία, και την προσωπική ανάπτυξη.

Ιστορία του Πανεπιστημίου Gannon

Gannon Κολέγιο Τεχνών και Επιστημών, που ιδρύθηκε ως καθεδρικός ναός College κάτω από το 1925 καταστατικό της Villa Maria College, ιδρύθηκε από τον τότε Αρχιεπίσκοπο John Mark Gannon, ο οποίος το 1941 αγόρασε ένα από τα πιο κομψά κτίρια στο κέντρο της πόλης Erie-η ισχυρή Μέγαρο (γνωστή σήμερα ως «Old Main" Gannon του) - ως κεντρική ιστοσελίδα της τρέχουσας πανεπιστημιούπολη ». Μετονομάστηκε Gannon College το 1944, έλαβε τις δικές τσάρτερ της ως τετραετές κολλέγιο των ανδρών. Το 1964, Gannon έγινε μικτής εκπαίδευσης και καθιέρωσε μια μεταπτυχιακή φοιτήτρια. Το 1979, το κολλέγιο επιτευχθεί πανεπιστημιακό καθεστώς.

Ένας ιδιωτικός, Καθολικό, πλήρης συν-εκπαιδευτικό ίδρυμα, Gannon έχει αναδειχθεί ως κορυφαίο Καθολικό Πανεπιστήμιο Northwestern Πενσυλβάνια και είναι ένα πολύτιμο κοινότητας και των περιφερειακών πόρων.

Κλειδί για την αποστολή Gannon είναι η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών. Ηγεσία ενισχύεται μέσα από ένα φάσμα οργανώσεων και δραστηριοτήτων που ενισχύουν την ακαδημαϊκή συμφέροντα, καθώς και τον εθελοντισμό και την κοινωνική υπηρεσία, και οι οποίες παρέχουν ευκαιρίες για την πνευματική, ηθική και πνευματική ανάπτυξη πανεπιστημιούπολη.

Σήμερα, το Πανεπιστήμιο Gannon έχει δεσμευτεί για την οικοδόμηση στην επιτυχημένη πορεία της προετοιμασίας των ηγετών με την εστίαση σε ένα δυναμικό μέλλον αλλαγές και νέες ευκαιρίες. Gannon επικεντρώνεται σε μια συνολική δέσμευση για την ακαδημαϊκή αριστεία, στην Καθολική ταυτότητά της, τη μελλοντική οικονομική ανάπτυξη της από εξωτερικές πηγές, ενίσχυσε την ανάπτυξη της διδασκαλίας της σχολής και υποτροφιών, τη συμμετοχή της σε και υπηρεσιών στην τοπική και περιφερειακή κοινότητα, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς εγγραφής, και τη βελτίωση της τεχνολογίας.

Ανακαλύψτε Erie

Erie, Pennsylvania, είναι μια πόλη γίνεται για τους σπουδαστές κολλεγίων. Στο κέντρο της πόλης, ακριβώς δίπλα στην πανεπιστημιούπολη Gannon μπορείτε να βρείτε άφθονες ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και co-op θέσεις εργασίας με κυβερνητικούς οργανισμούς, τοπικές επιχειρήσεις και τα νοσοκομεία. Και όταν η ημέρα του σχολείου σας γίνεται, θα έχετε άφθονο κέφι, όπως καλά. Εξερευνήστε τα μουσεία, γκαλερί, θέατρα και εστιατόρια ακριβώς στην καρδιά της πόλης, όλα τα βήματα μακριά από Gannon. Μόλις μερικά λεπτά με τα πόδια, μπορείτε να χαλαρώσετε στις αμμώδεις παραλίες της Presque Isle State Park, ένα δημοφιλές στέκι των φοιτητών Gannon, ή ευθυμία σε επαγγελματικά συνδεδεμένες ομάδες χόκεϊ, μπέιζμπολ και το μπάσκετ Erie του. Οι μαθητές μας πείτε Erie είναι ακριβώς το σωστό μέγεθος: Αρκετά μεγάλο για να παρέχει την αφθονία των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών ευκαιρίες, αλλά αρκετά μικρό για να πάρει εύκολα σε μέρη και να αισθάνονται ασφαλείς.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Gannon University

Ο κόσμος των ηλεκτρικών και μηχανικών υπολογιστών είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη ένα. Οι εξελίξεις στον τομέα των τεχνολογιών πάνω από επαγγελματική καριέρα ενός νέου απ ... [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Ο κόσμος των ηλεκτρικών και μηχανικών υπολογιστών είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη ένα. Οι εξελίξεις στον τομέα των τεχνολογιών πάνω από επαγγελματική καριέρα ενός νέου αποφοίτου του περίπου 40 χρόνια θα είναι πρωτοφανής. Ενώ η προπτυχιακών μαθημάτων βάζει γερά θεμέλια στα μαθηματικά, την επιστήμη της μηχανικής, και ανθρωπιστικές επιστήμες, καθώς και την ικανότητα να αντιμετωπίσει και να λύσει νέα προβλήματα σε μια ειλικρινή τρόπο, απόφοιτος του σχολείου είναι το επόμενο βήμα σε μια διάρκεια ζωής της μάθησης τόσο για τους νέους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες που εργάζονται. Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Gannon προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα για εκείνους που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε προχωρημένα θέματα και μείνετε ενήμεροι για τις ταχέως μεταβαλλόμενο τεχνολογικό κόσμο: ένα Master of Science Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (MSEE) πτυχίο και Master of Science στα ενσωματωμένα Λογισμικό Μηχανικών (MSES) βαθμό. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Erie USA Online
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gannon University

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Μηχανολογία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προηγμένες μελέτες για την πτυχιούχος μηχανικός που επιθυμεί να συνεχίσει την προετοιμασία για τη ... [+]

Επισκόπηση προγράμματος

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Μηχανολογία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προηγμένες μελέτες για την πτυχιούχος μηχανικός που επιθυμεί να συνεχίσει την προετοιμασία για την αποτελεσματική συμμετοχή στα επαγγέλματα της μηχανολογίας. Το πρόγραμμα προβλέπει επίσης τη συνεχή εκπαίδευση σε προχωρημένα θέματα για τον μηχανικό που εργάζεται ο οποίος αναγνωρίζει την ανάγκη να μείνετε ενήμεροι για τις ταχέως μεταβαλλόμενο τεχνολογικό κόσμο. Δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη της ικανότητας του μηχανικού για ανεξάρτητη μελέτη και τη συνεχιζόμενη επαγγελματική ανάπτυξη. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Erie USA Online
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Archbishop John Mark Gannon