Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επίλυση προβλημάτων που έχουν σημασία

Το Robinson College of Business είναι μια κοινότητα σπουδαστών, εκπαιδευτικών και επαγγελματιών που ειδικεύονται στην ανακάλυψη γνώσεων που οδηγούν πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Με μια πλούσια ιστορία στην πόλη, το Κολλέγιο Robinson βρίσκεται στο κέντρο της Ατλάντα, είναι ηγέτης με τοπικούς και παγκόσμιους επιχειρηματικούς εταίρους και υποστηρίζει ένα δίκτυο αποφοίτων πάνω από 60.000 ανθρώπων που φτάνει σε βάθος - από τις μικρές επιχειρήσεις έως τις παγκόσμιες επιχειρήσεις . Έχουμε ισχυρές συνδέσεις σε όλο τον κόσμο - και βεβαιώνουμε ότι οι μαθητές μας κάνουν επίσης.

Τα προγράμματά μας δημιουργήθηκαν για να ωθήσουν τους σπουδαστές πέρα από την τάξη και να προσφέρουν εμπειρίες που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ της επιχειρηματικής εκπαίδευσης και του επιχειρηματικού κόσμου. Η διεθνώς αναγνωρισμένη μας σχολή δεν είναι μόνο εμπειρογνώμονες στους τομείς της, αλλά και παραγωγικοί συγγραφείς, διακεκριμένοι ερευνητές και βραβευμένοι ηγέτες.

Οι σπουδαστές Robinson ξεχωρίζουν

Θα βρείτε τους φοιτητές μας ως συμβούλους στις τοπικές επιχειρήσεις και την παροχή επιχειρηματικών σχεδίων, έρευνας αγοράς και αξιολογήσεων προϊόντων. Δουλεύουν δίπλα-δίπλα με τους επιχειρηματικούς εταίρους για να λύσουν πραγματικά μεγάλα προβλήματα δεδομένων και να προσφέρουν λύσεις υγιείς. Οι σπουδαστές μας ταξιδεύουν στον κόσμο που μαθαίνει για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως. Ανταγωνίζονται για κορυφαίες βαθμολογίες σε περίπτωση διαγωνισμών, hackathons και προκλήσεων επιχειρηματικότητας. Οι απόφοιτοι μας προσγειώνονται στις κορυφαίες θέσεις, κερδίζουν κέρδη και κάνουν ένα όνομα για τον εαυτό τους και το Κολλέγιο Robinson.

Πάρτε πιο κοντά στην επιχείρηση

  • Οικονομικές Ηγεσία Συμπόσια .Η εξαμηνιαίες Οικονομικές Leadership Symposium αποτελείται από πάνελ των στελεχών C-suite, επιχειρηματίες και επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα που εκθέτουν τους μαθητές να βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, τις αναδυόμενες τάσεις, και το μέλλον των επιχειρήσεων .Moderated από τον εκτελεστικό μας σε Κατοικία, ένα C -του διευθυντικού στελέχους σε δύο εταιρείες Fortune 500 και σε μια ιδιωτική ανάκαμψη, τα παρελθόντα θέματα των Συμπόσεων περιλαμβάνουν το M
  • Πρόγραμμα Mentor. Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν εκτελεστικό μέντορα για παροχή συμβουλών σταδιοδρομίας και επιχειρηματικών συνδέσεων. Οι διευθυντές περιλαμβάνουν τα στελέχη της C-suite σε επιχειρήσεις όπως η Georgia Pacific , η Turner Broadcasting , η BlueLynx , οι Churches Chicken , η Printpack και η Oglethorpe Power .
  • Οικονομικές Ηγεσία Δίκτυο .Το Οικονομικές Leadership Network (FLN), συνδεδεμένες με το Υπουργείο Οικονομικών, παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση σε κορυφαίες εταιρείες στην Ατλάντα, όπως Equifax, Mohawk Industries, Intercontinental Hotel Group, Georgia Pacific, Westrock, Mueller Water Products, PrimeRevenue, και Alvarez
  • Βραβείο οικονομικού ηγέτη της χρονιάς (FLY) .Το Τμήμα Οικονομικών υποστηρίζει τα βραβεία FLY , ένα ετήσιο γεγονός που αναγνωρίζει τους κορυφαίους ηγέτες στη χρηματοοικονομική κοινότητα και βοηθά τους μαθητές να συνδεθούν με τους "μετακινούμενους και τους αναδευτήρες" στη χρηματοδότηση της Ατλάντα.
  • Το μάθημα χρηματοοικονομικής ηγεσίας. Το μάθημα χρηματοοικονομικής ηγεσίας εστιάζεται στην ανάπτυξη καριέρας και ανθρώπινου κεφαλαίου μέσω καθοδήγησης, δοκιμών αξιολόγησης σταδιοδρομίας και αλληλεπίδρασης με εκτελεστικούς ομιλητές.

Προώθηση του Vision 2020

Η προώθηση του Vision 2020 είναι το πενταετές στρατηγικό σχέδιο του Robinson που απαιτεί επενδύσεις σε προσλήψεις διδασκόντων, αυξάνοντας τον αριθμό των εμβληματικών και βιωματικών ευκαιριών μάθησης για τους σπουδαστές, δημιουργώντας βαθύτερες συνεργασίες μεταξύ του κολλεγίου και των εταιρικών εταίρων, αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και τεχνολογία, των υφιστάμενων πόρων και των νέων εσόδων. Το σχέδιο εγκρίθηκε στη συνάντηση του Πανεπιστημίου Robinson Fall του 2015 στις 18 Νοεμβρίου 2015.

Οραμα

Κανείς δεν φτάνει πιο κοντά στην επιχείρηση από τον Robinson.

Στην καρδιά της Ατλάντα, που περιβάλλεται από εταιρίες Fortune 500 και επιχειρηματικές νεοσύστατες επιχειρήσεις, το Κολλέγιο Επιχειρήσεων Robinson ενθαρρύνει βαθιές και διαρκείς επιχειρηματικές σχέσεις που περνούν τις ερευνητικές, διδακτικές και υπηρεσιακές αποστολές μας για να διευκολύνουν την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς ηγετών . Αναπτύσσουμε το ταλέντο του μέλλοντος μέσω προγραμμάτων σπουδών ενώ συνεχώς συνδέουμε τους μαθητές με τις επιχειρήσεις και την κοινωνία και υποστηρίζουμε τους σημερινούς ηγέτες μέσω της εκτελεστικής εκπαίδευσης, καθώς και των συνεργατικών σχέσεων και της χορηγίας. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πιο κοντά στις επιχειρήσεις, να κατανοήσουμε καλύτερα τις προκλήσεις της αγοράς και να συνεργαστούμε πιο αποτελεσματικά και να εφαρμόσουμε λύσεις με την επιχείρηση.

Τρεις στόχοι είναι απαραίτητοι για την επίτευξη αυτού του οράματος μέχρι το 2020:

  1. Ενθάρρυνση των σπουδαστών να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες της τεχνολογικής επανάστασης
  2. Προωθήστε το ερευνητικό περιβάλλον που είναι απαραίτητο για την παραγωγή διορατικών επιχειρηματικών ηγετών
  3. Οδηγεί μια σκόπιμη κοινότητα

Αποστολή

Εξασφαλίστε ότι ένα διαφορετικό φοιτητικό όργανο αναδύεται έτοιμο να προσφέρει αξία σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών και επαγγελματιών που αυξάνουν την κατανόησή μας για το πώς τα άτομα, οι οργανώσεις και οι αγορές βελτιώνουν αποτελεσματικά την κοινωνική ευημερία. Μοιραζόμαστε αυτή τη γνώση με τους συναδέλφους μας και τους σημερινούς και μελλοντικούς επιχειρηματικούς ηγέτες, για να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητές της να επηρεάσουν τα άτομα, τις οικογένειες, τις κοινότητες και την παγκόσμια κοινωνία

Βασικές αξίες

Τέσσερις αξίες μας καθορίζουν και καθοδηγούν τα αποτελέσματά μας.

115806_Openness.jpg

115807_Rigor.jpg

115808_Collaboration.jpg

115809_PowerofMarkets.jpg

Ειλικρίνεια

Πρακτική και Συνάφεια.

Συνεργασία.

Η δύναμη των αγορών.

Είμαστε ανοιχτά δεσμευμένοι να αναζητήσουμε δημιουργικές ιδέες και τρόπους να επιτύχουμε αυτό που άλλοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι δυνατόν. Υποστηρίζουμε τους σημερινούς και μελλοντικούς ηγέτες από όλα τα υπόβαθρα.

Παράγουμε αυστηρή και σχετική έρευνα που διεγείρει τον ακαδημαϊκό κόσμο και μας επιτρέπει να παρέχουμε εκπαιδευτικές εμπειρίες που εμπνέουν τους σημερινούς και μελλοντικούς ηγέτες των επιχειρήσεων να προχωρήσουν, να καινοτομούν και να μεταμορφώσουν τις επιχειρηματικές πρακτικές.

Δημιουργούμε και αξιοποιούμε συνεργατικές σχέσεις που μας επιτρέπουν να μεταφράσουμε τις ακαδημαϊκές γνώσεις, τις τεχνικές και τις μεθόδους σε καλύτερη επιχειρηματική πρακτική. Επιχειρηματικά προβλήματα που δεν έχουν αποδεδειγμένες προσεγγίσεις δημιουργούν παράγωγη ζήτηση για νέα ακαδημαϊκή έρευνα και ευκαιρίες για συμπαραγωγή αξίας. Η καλλιέργεια συνεργατικών σχέσεων είναι το κλειδί για τη δημιουργία αυτού του ενάρετου κύκλου.

Πιστεύουμε ότι ένα σύστημα προσανατολισμένο στην αγορά προάγει και στηρίζει καλύτερα την ανάπτυξη της ατομικής αξιοπρέπειας, της ελευθερίας και της προσωπικής ευθύνης και είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να εμπλουτίσει τη ζωή των ανθρώπων. Εκτιμούμε ότι οι σημερινοί και οι μελλοντικοί ηγέτες της οργάνωσης δεσμεύονται, με δεοντολογικό και υπεύθυνο τρόπο, τόσο στην αγορά όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται, για να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη αξία.

Τοποθεσίες

Ατλάντα

Address
33 Gilmer Street SE
30303 Ατλάντα, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Ask a Question

Άλλη