Glasgow Caledonian New York College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Glasgow Caledonian Glasgow Caledonian New York College (GCNYC) ιδρύθηκε από το Πανεπιστήμιο Caledonian της Γλασκώβης, το Πανεπιστήμιο του Καναδά ( Glasgow Caledonian New York College University), με 142 χρόνια ακαδημαϊκής αριστοκρατίας, προσφέροντας μια σαφώς παγκόσμια προοπτική στα προγράμματα σπουδών που επικεντρώνονται στην επικερδή αειφορία. Με την παρουσία της GCU στη Γλασκώβη, το Λονδίνο, το Μπαγκλαντές, τη Νότια Αφρική και τον Μαυρίκιο, η GCNYC μοιράζεται μια δέσμευση σε ανθρώπους, πλανήτες και κερδίζει με περισσότερους από 20.000 φοιτητές και 1.500 υπαλλήλους.

Προηγμένα προγράμματα

Τα προγράμματα μάστερ που βασίζονται στην έρευνα του GCNYC έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι φοιτητές να εισέλθουν ως ειδικοί στους τομείς τους και να αποφοιτήσουν ως υπεύθυνοι ηγέτες, με τις αναλυτικές δεξιότητες και τις σαφείς προσωπικές αξίες που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία επιτυχημένων σταδιοδρομιών ως πραγματικοί παγκόσμιοι επιχειρηματικοί πολιτικοί.

Οι σπουδαστές καταδύονται βαθιά στους κόσμους του μάρκετινγκ μόδας και της επωνυμίας, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της μικροχρηματοδότησης ή της διαχείρισης κινδύνων - δημιουργώντας τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις μοναδικές προοπτικές που απαιτούνται για τη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων και σταδιοδρομιών. Όπως αποδεικνύεται από το έργο του Fair Fashion Center , που βασίζεται στην πανεπιστημιούπολη, τα προγράμματά μας προετοιμάζουν επίσης τους φοιτητές να δρουν ως ηγέτες που μπορούν να ισορροπήσουν τις κοινωνικές προτεραιότητες, την προστασία του περιβάλλοντος και τα υψηλά πρότυπα δεοντολογίας, συνεχίζοντας παράλληλα την οικονομική επιτυχία.

Τα προγράμματα βασίζονται στις καλύτερες πρακτικές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Σκωτίας και της Αμερικής και προορίζονται να είναι τόσο πρακτικά όσο προοδευτικά, χρησιμοποιώντας παραδείγματα πραγματικής ζωής και προκλητικούς σπουδαστές να ασκούν αμέσως αυτό που έχουν μάθει στην τάξη. Όλα τα προγράμματα του μεταπτυχιακού προγράμματος προσφέρονται με μερική και πλήρες ωράριο, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας δυναμικός συνδυασμός πρακτικών επαγγελματιών, αλλαγών σταδιοδρομίας και νέων πτυχιούχων.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

Ως πρωτοπόρος στους τομείς των επιχειρήσεων και της διαχείρισης, της μηχανικής και του δομημένου περιβάλλοντος, καθώς και της υγείας, της ζωής και των κοινωνικών επιστημών, η GCU φιλοξενεί ένα παγκόσμιο δίκτυο ακαδημαϊκών και βιομηχανικών εμπειρογνωμόνων και μια διεθνώς αναγνωρισμένη ερευνητική κοινότητα.

  • 128.000 απόφοιτοι σε 140 χώρες
  • Το 96% των φοιτητών GCU απασχολούνται ή παρακολουθούν περαιτέρω σπουδές εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση (HESA, 2016)
  • Κατατάσσεται στα 150 κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως ( THE , 2017)
  • Πρώτο διεθνές ίδρυμα στις Ηνωμένες Πολιτείες για να λάβει πτυχίο στη Νέα Υόρκη
  • Top 10 στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κοινωνική εργασία και την κοινωνική πολιτική (REF, 2014)
  • Τα 20 κορυφαία στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη συμμαχική έρευνα στον τομέα της υγείας (REF, 2014)
  • Τα 20 κορυφαία στο Ηνωμένο Βασίλειο για έρευνα για το δομημένο περιβάλλον (REF, 2014)

Ανταποκρινόμενη καινοτομία

Πέραν του παραδοσιακού ρόλου του ακαδημαϊκού κόσμου για να συμβάλουμε στην κοινωνία διευρύνοντας την πρόσβαση στο κολέγιο, προωθώντας τις επιχειρήσεις ως παγκόσμιο μέσο αλλαγής και επιτρέποντας την καινοτομία.

Ο Καγκελάριος της GCU, καθηγητής Muhammad Yunus, είναι πρωτοπόρος στην παγκόσμια μικροπίστωση, της οποίας οι αναγνωρισμοί με κύρος περιλαμβάνουν το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας και το Χρυσό Μετάλλιο του Κογκρέσου.

Η δέσμευση της GCU για την ποιότητα και τη διαχείριση της σταδιοδρομίας στην έρευνα έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως, με διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το Βραβείο Έρευνας για την Αριστερά HR της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα για την καινοτομία που συμβαίνει στα επτά ερευνητικά μας κέντρα .

Παγκόσμια δέσμευση

Μέρος από ένα παγκόσμιο δίκτυο πανεπιστημιουπόλεων, το GCNYC προσφέρει στους σπουδαστές μια πραγματικά διεθνή εκπαίδευση. Εκτός από τις τοποθεσίες της GCU στη Γλασκώβη, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, συνεργαζόμαστε με συνεργάτες στο Ομάν, το Μπαγκλαντές και την Αφρική.

Η GCU είναι υπογράφος των Αρχών των Ηνωμένων Εθνών για την υπεύθυνη διαχειριστική εκπαίδευση και ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο της Σκωτίας που προσχώρησε στο Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών, μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία υπεύθυνης εταιρικής διαχείρισης. Η GCU έχει επίσης οριστεί ως Campus της Changemaker από την AshokaU για τη συμβολή της στην παγκόσμια κοινωνική καινοτομία και την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.

Βοηθώντας τους οργανισμούς-εταίρους μας να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν τα κενά στις δεξιότητες - και στη συνέχεια να εξελίξουν τα δικά μας προγράμματα σε απάντηση στα ευρήματα αυτά - το GCNYC συμβάλλει στη μετατροπή της εκπαίδευσης και της βιομηχανίας.

Εξερευνήστε τις συνεργασίες της GCNYC με οργανισμούς στη Νέα Υόρκη και σε όλο τον κόσμο.

SoHo Campus

Η πανεπιστημιούπολη GCNYC βρίσκεται σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο γκαλερί στο ιστορικό κέντρο του Μανχάταν και χρησιμεύει ως κόμβος για άτομα από τις κοινότητες επιχειρήσεων, μόδας και ΜΚΟ στη Νέα Υόρκη, επωφελούμενοι από στενούς δεσμούς με τις πανεπιστημιουπόλεις GCU του Λονδίνου και της Γλασκώβης, δίκτυο.

Ειδική Σχολή

Η ακαδημαϊκή κοινότητα και το δίκτυο της NYC προέρχονται τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον δημόσιο τομέα, συμπεριλαμβανομένων οργανισμών όπως τα Ηνωμένα Έθνη, οι Arabesque Partners, Encourage Capital, Arup, Savory Institute, το Rockefeller Foundation, Bloomberg LP, NRG, φόρεμα για την επιτυχία, την Εταιρεία Οικονομικής Ανάπτυξης της Νέας Υόρκης, το παγκόσμιο δίκτυο GCU στο σύνολό της.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc σε Κίνδυνο, Ανθεκτικότητα και Διαχείριση Ακεραιότητας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Lower East Side +1 περισσότερα

Η ριζική διαφάνεια καθίσταται ο κανόνας για κάθε πτυχή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων - και οι καταναλωτές, οι εργαζόμενοι, οι επενδυτές και οι κυβερνήσεις καθίστανται όλο και πιο έντονες στη διεκδίκηση πιο δεοντολογικών και βιώσιμων πρακτικών. Δικαίως. [+]

Η ριζική διαφάνεια καθίσταται ο κανόνας για κάθε πτυχή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων - και οι καταναλωτές, οι εργαζόμενοι, οι επενδυτές και οι κυβερνήσεις καθίστανται όλο και πιο έντονες στη διεκδίκηση πιο δεοντολογικών και βιώσιμων πρακτικών. Δικαίως.

Το blockchain, η ολοκληρωμένη αναφορά, τα προγράμματα δημοσιοποίησης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και οι πιέσεις σε πραγματικό χρόνο των κοινωνικών μέσων σημαίνουν ότι περισσότερες επιχειρήσεις προτίθενται να ανοίξουν τον εαυτό τους στον δημόσιο έλεγχο - και να εκθέσουν τους νέους κινδύνους. Οι διαχειριστές Nimble σε αυτό το περιβάλλον πρέπει να προβλέψουν αυτούς τους κινδύνους και να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε όλα, από τις απάνθρωπες εργασιακές πρακτικές ενός προμηθευτή έως τις αυξημένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις της ενίσχυσης της παραγωγής.... [-]


MSc στο Διεθνές Μάρκετινγκ Μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 - 16 μήνες April 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Lower East Side +1 περισσότερα

Η επιχείρηση της μόδας βρίσκεται σε διαδικασία ριζικής μεταμόρφωσης. Απαιτούνται νέοι ηγέτες που μπορούν να ευημερήσουν στις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης, των νέων τεχνολογιών και των αυξανόμενων (και δικαιολογημένων!) Απαιτήσεων για τη βιομηχανία να επιδράσει θετικά στο περιβάλλον και στην κοινωνία. Το μοναδικό πρόγραμμα Master's στο Διεθνές Μάρκετινγκ Μόδας στο Glasgow Caledonian New York College (GCNYC) είναι για ανθρώπους που θέλουν να ακολουθήσουν μια πραγματικά παγκόσμια, διεπιστημονική και διατομεακή προσέγγιση για να μεταμορφώσουν τη βιομηχανία της μόδας από μέσα προς τα έξω. [+]

Η επιχείρηση της μόδας βρίσκεται σε διαδικασία ριζικής μεταμόρφωσης. Απαιτούνται νέοι ηγέτες που μπορούν να ευημερήσουν στις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης, των νέων τεχνολογιών και να αυξήσουν (και δικαιολογημένα!) Τη βιομηχανία να κάνει πιο θετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την κοινωνία. Το μοναδικό πρόγραμμα Master's στο Διεθνές Μάρκετινγκ Μόδας στο Glasgow Caledonian New York College (GCNYC) είναι για ανθρώπους που θέλουν να ακολουθήσουν μια πραγματικά παγκόσμια, διεπιστημονική και διατομεακή προσέγγιση για να μεταμορφώσουν τη βιομηχανία της μόδας από μέσα προς τα έξω.... [-]


Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιχειρηματική Επένδυση και στην Επένδυση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Lower East Side

Η χρήση των επιχειρήσεων ως μέσου για την παγκόσμια αλλαγή απαιτεί διατομεακή συνεργασία από άτομα που δεσμεύονται για την ιδέα ότι η κερδοφορία και η βιωσιμότητα μπορούν να πάνε χέρι-χέρι. [+]

Η χρήση των επιχειρήσεων ως μέσου για την παγκόσμια αλλαγή απαιτεί διατομεακή συνεργασία από άτομα που δεσμεύονται για την ιδέα ότι η κερδοφορία και η βιωσιμότητα μπορούν να πάνε χέρι-χέρι. Η γνώση της πιο κρίσιμης ακαδημαϊκής έρευνας στον τομέα συνδυάζεται με ένα παγκόσμιο δίκτυο ομοϊδεάτων και ιδιαίτερα υποκινούμενων ατόμων για να προσφέρει ριζική ώθηση σταδιοδρομίας σε αυτόν τον διαφορετικό και προκλητικό τομέα.... [-]