Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η εμπειρία μας μας κάνει σπουδαίους. Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει για σας.

Σχεδόν 100 χρόνια αριστείας σημαίνει ότι γνωρίζουμε πώς να δημιουργήσουμε διαρκείς και σημαντικές επιχειρηματικές επιπτώσεις.

Goizueta Πέρα: Προβλέποντας το μέλλον της επιχείρησης

Οι επιχειρήσεις είναι ένα όχημα ικανό να επιτύχει ουσιαστικές και μόνιμες επιπτώσεις στην κοινωνία. Η αγκαλιά αυτή την άποψη ξεκλειδώνει τη συλλογική μας ικανότητα να καινοτομούμε με τους πιο σημαντικούς τρόπους στα πιό πιεστικά θέματα. Για σχεδόν 100 χρόνια, η Goizueta Business School υπήρξε ένα εκπαιδευτικό έδαφος για ηγέτες με αρχές και ένα εργαστήριο για ισχυρές ιδέες. Η ιστορία μας περιλαμβάνει ένα ήθος ηθικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και μας εξουσιοδοτεί να προσπαθούμε για δια βίου προόδου. Με την πλοήγηση στη σύνθετη αλληλεξάρτηση της επιχείρησης και της κοινωνίας, επιδιώκουμε να συγκαλέσουμε τα πιο λαμπρά μυαλά για να λύσουμε τα μεγαλύτερα προβλήματα με ακεραιότητα, εφευρετικότητα και άμμο. Αυτό είναι Goizueta Πέρα.

Μια ιστορία της διαμόρφωσης του μέλλοντος.

Μέσα από την κίνηση, την επιμονή και τις τολμηρές ιδέες, ο ομώνυμος συνάδελφος μας, ο Roberto Goizueta μπόρεσε να αναρριχηθεί στην κορυφαία θέση της The Coca-Cola Company και να την οδηγήσει σε άνευ προηγουμένου ευημερία. Υπό την ηγεσία του, η αγοραία αξία της μετοχής της Coca-Cola αυξήθηκε από 4 δισεκατομμύρια δολάρια το 1981 σε 145 δισεκατομμύρια δολάρια το 1997.

Roberto C. Goizueta

Ο ομιλητής μας ήταν ένας από τους μεγάλους επιχειρηματικούς ηγέτες του 20ού αιώνα. Κατά τη διάρκεια της 16ετούς θητείας του στην εταιρεία The Coca-Cola, ο Roberto Goizueta αύξησε την αξία του από 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε 145 δισεκατομμύρια δολάρια - διασφαλίζοντας τη θέση του μεταξύ των «πιο θαυμασμένων εταιρειών της Αμερικής», όπως αναφέρει η Fortune. Κατά την οικοδόμηση της επιχείρησης, η Goizueta συνέβαλε σημαντικά στην πρόοδο της Emory και της σχολής των επιχειρήσεων.

Καθ 'όλη τη ζωή του, η Goizueta οδηγούσε από την περιέργεια, το πνευματικό θάρρος και την ακεραιότητα. Είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε το όνομά του και να ζήσουμε τις αξίες του, οι οποίες αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της εκπαιδευτικής μας προσέγγισης και είναι θεμελιώδεις για την αποστολή μας να εκπαιδεύουμε τους καλύτερους ηγέτες του αύριο.

Επιπτώσεις του Goizueta Business School στη Goizueta Business School

Ο Roberto C. Goizueta μιλάει για τη σημασία της επιχειρηματικότητας με ακεραιότητα, τιμή και υπερηφάνεια. Ο γιος του μοιράζεται ένα αγαπημένο απόσπασμα που υπογραμμίζει τι κάνει καλό ηγέτη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Goizueta Business School

Ειδικά κατασκευασμένο για άτομα που επιθυμούν να μιλήσουν τη συνδυασμένη γλώσσα της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και των δεδομένων - το νεοδημιουργημένο πρόγραμμα μας πα ... [+]

Ενεργοποίηση των αναλυτικών στοιχείων.

Το MS in Business Analytics (MSBA) της Goizueta παρέχει ισχυρή τεχνική και ποσοτική κατάρτιση καθώς και πλήρη επιχειρησιακή διάθεση, όλα μέσα σε μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων.

Ειδικά κατασκευασμένο για άτομα που επιθυμούν να μιλήσουν τη συνδυασμένη γλώσσα της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και των δεδομένων - το νεοδημιουργημένο πρόγραμμα μας παράγει επιστήμονες επιχειρησιακών δεδομένων εξειδικευμένους στην εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε λειτουργία, οργάνωση ή τομέα. Το καινοτόμο MSBA σας προσφέρει:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ατλάντα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Clifton Road,1300
30322 Ατλάντα, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες