Gordon College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η εκπαίδευση είναι μετασχηματισμός. Στο Gordon, το παίρνουμε προσωπικά. Είναι προνόμιο μας, όχι μόνο η ευθύνη μας, να δημιουργήσουμε μοναδικά ακαδημαϊκά, συν-διδακτικά και σχεσιακά ορόσημα στις ζωές των μαθητών μας.

Η εμπειρία του Gordon δημιουργεί ένα πλαίσιο για τη γνώση που αποκτάται, παρέχει ευκαιρίες για να εφαρμόσει ό, τι μαθαίνει και τελειοποιεί έναν ευρύτερο σκοπό - μια κατεύθυνση ή κλήση - στη ζωή κάθε μαθητή.

Gordon College επιδιώκει να αποφοιτήσει άνδρες και γυναίκες που διακρίνονται από πνευματική ωριμότητα και χριστιανικό χαρακτήρα, δεσμεύονται για τη ζωή των υπηρεσιών και προετοιμάζονται για ηγεσία σε όλο τον κόσμο.

Η αποστολή μας: Διαχρονική και έγκαιρη

Ως εκ προθέσεως χριστιανική κοινότητα, ο Gordon εξυπηρετεί φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρου που αγκαλιάζουν την ευρέως ευαγγελική ταυτότητα του Κολλεγίου και επιθυμούν μια εμπειρία που συνδυάζει μια εξαιρετική ελεύθερη εκπαίδευση με μια ενημερωμένη χριστιανική πίστη. Διατηρούμε τη δέσμευση να ενσωματώσουμε την πίστη και τη μάθηση, μια κληρονομιά που αγκαλιάστηκε κάποτε από πολλούς θεσμούς, όπως ο γείτονάς μας στη Βοστώνη, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ - το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Γκόρντον παραμένει επίσης αφοσιωμένος στη δύναμη μιας εκπαίδευσης φιλελεύθερων τεχνών για να ακονίσει τις ιδιότητες που αναζητούν περισσότερο οι εργοδότες - η ικανότητα να σκέφτεται ολιστικά, η λογική αναλυτικά, να επικοινωνεί πειστικά και - ακόμα πιο σημαντικό - να ενεργεί ηθικά.

Η πρωταρχική μας ευθύνη είναι να προετοιμάσουμε τους σπουδαστές για τη μακροχρόνια μεταφορά, να τους κάνουμε πνευματικά, διανοητικά, σχετικώς και επαγγελματικά έτοιμοι για μια ζωή ανάπτυξης - από την πρώτη δουλειά έξω από το κολέγιο και πέρα, σε πεδία που δεν υπάρχουν ακόμη. Σε μια εποχή που τα άτομα είναι πιθανό να αλλάξουν επαγγέλματα (όχι μόνο εργοδότες) κατά τη διάρκεια μιας σταδιοδρομίας, μια ισχυρή φιλελεύθερη εκπαίδευση στις τέχνες προσφέρει ευελιξία και ευκινησία.

Η αποστολή μας είναι η βάση όλων που κάνουμε καθώς εμπνέουμε την επόμενη γενιά προς την πίστη της ηγεσίας για το κοινό καλό.

Gordon College είναι ένα από τα κορυφαία χριστιανικά κολέγια του έθνους και βρίσκεται ακριβώς βόρεια της Βοστώνης. Προσφέρουμε στους φοιτητές εξαιρετική πρόσβαση σε ευκαιρίες αιχμής για πνευματική, επαγγελματική και ηγετική ανάπτυξη για την αντιμετώπιση των όλο και πιο σύνθετων προκλήσεων μιας παγκόσμιας κοινωνίας. Ο Γκόρντον ξεχωρίζει από άλλους σημαντικούς θεσμούς στη Νέα Αγγλία συνδυάζοντας μια εξαιρετική εκπαίδευση με μια ενημερωμένη χριστιανική πίστη.

Διαπίστευση

Gordon College είναι διαπιστευμένο από τους ακόλουθους οργανισμούς, σε αναγνώριση της αριστείας των προγραμμάτων μας μετά από αυστηρή αναθεώρηση:

 • NEASC: Σύλλογος Σχολών και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας
 • NASM: Εθνική Ένωση Σχολών Μουσικής
 • CSWE: Συμβούλιο για την Εκπαίδευση Κοινωνικής Εργασίας
 • Τμήμα Εκπαίδευσης της Κοινοπολιτείας της Μασαχουσέτης

Συνεταιρισμοί

 • CCCU: Συμβούλιο Χριστιανικών Κολεγίων και Πανεπιστημίων
 • CCC: Κοινοπραξία Χριστιανικών Κολλεγίων
 • Ο όμιλος Annapolis
 • CIC: Συμβούλιο Ανεξάρτητων Κολλεγίων
 • NAICU: Εθνική Ένωση Ανεξάρτητων Κολλεγίων και Πανεπιστημίων
 • AICUM: Ένωση Ανεξάρτητων Κολλεγίων και Πανεπιστημίων της Μασαχουσέτης
 • NECCUM: Κοινοπραξία Βορειοανατολικού Κολεγίου και Πανεπιστήμια της Μασαχουσέτης
 • Εθνική Ένωση συλλογικού αθλητισμού (Τμήμα ΙΙΙ)

Φοιτητική ζωή

Η καρδιά του Γκόρντον είναι η ισχυρή μας κοινότητα σπουδαστών - που ζούμε, μαθαίνουμε, υπηρετούμε και μεγαλώνουμε μαζί. Μας ενδιαφέρει να βεβαιωθείτε ότι ευδοκιμείτε σε κάθε πτυχή της εμπειρίας σας από το Gordon και ότι το κάνετε με την παρέα φίλων και φροντιστών. Εδώ, έχετε ευκαιρίες να οδηγείτε τους συναδέλφους σας, να κάνετε διαφορά σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, να εμβαθύνετε την πίστη σας και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

Τοποθεσίες

Wenham

Address
Gordon College, 255 Grapevine Road,
01984 Wenham, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη