Graceland University - Independence Campus

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο Graceland είναι μια κοινότητα αφιερωμένη στην εξαιρετική τριτοβάθμια εκπαίδευση

Είμαστε στηριγμένοι στις φιλελεύθερες τέχνες και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή των προοδευτικών ακαδημαϊκών αναγκών του μαθητή του 21ου αιώνα.

Ιδρύθηκε το 1895 και χρηματοδοτήθηκε από την Κοινότητα του Χριστού, το Πανεπιστήμιο Graceland είναι κάτι περισσότερο από ένα σχολείο. Είναι μια κοινότητα παθιασμένων, φροντισμένων και αφοσιωμένων ατόμων που βάζουν τις σχέσεις τους με τους μαθητές πρώτα. Το ενεργό δίκτυο αποφοίτων Graceland φτάνει πολύ πέρα από το χρόνο ενός μαθητή στην πανεπιστημιούπολη.

Τοποθεσίες

Lamoni Campus: η κύρια, οικιστική πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στη Lamoni της Αϊόβα περίπου μια ώρα νότια του Des Moines. Είναι μια όμορφη, φιλόξενη πανεπιστημιούπολη που εκτείνεται σε 170 στρέμματα στους λόφους της νότιας Αϊόβα. Το αθλητικό μας συγκρότημα διαθέτει ένα τεχνητό γήπεδο ποδοσφαίρου-χλοοτάπητα, υπαίθρια πίστα ποιότητας Ολυμπιακών Αγώνων και ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό συγκρότημα. Το Helene Center for Visual Arts είναι ο φθόνος άλλων σχολείων και το Resch Science and Technology Hall προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό βιομηχανικού επιπέδου. Το περιφερειακό κέντρο καλλιτεχνικών παραστάσεων, το Shaw Center διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων 500 θέσεων, αίθουσα ρεσιτάλ 100 θέσεων, ένα πλήρως προσαρμόσιμο θέατρο μαύρου κουτιού, ένα όμορφο νέο λόμπι και αίθριο και ένα εκπληκτικό υπαίθριο αμφιθέατρο. Σαράντα οκτώ φοιτητικά διαμερίσματα άνοιξαν το φθινόπωρο του 2011 στην άκρη της πανεπιστημιούπολης και το πρόσφατα ανακαινισμένο και διευρυμένο Newcom Student Union διαθέτει ειδική αίθουσα παιχνιδιών, εργαστήριο υπολογιστών και εκτεταμένο χώρο συναντήσεων για φοιτητές.

Ανεξάρτητη πανεπιστημιούπολη: Η πανεπιστημιούπολη της ανεξαρτησίας μας βρίσκεται στο Independence, Missouri και φιλοξενεί τη σχολή νοσηλευτικής και κοινότητας του Graceland's School of Christ. Τα διαδικτυακά προγράμματα της Graceland λειτουργούν στο IC, το οποίο άνοιξε το 1969. Η φιλική προς τους φοιτητές εγκατάσταση 55.000 τετραγωνικών ποδιών είναι εξοπλισμένη με προηγμένα εργαλεία εκμάθησης και πόρους, όπως ένα ολοκληρωμένο ασύρματο δίκτυο, εργαστήριο δεξιοτήτων νοσηλευτικής εξοπλισμένο με κάμερες για εγγραφή και επιδείξεις αναπαραγωγής, και μια βραβευμένη βιβλιοθήκη νοσηλευτικής. Το IC προσφέρει επίσης εκπαίδευση εκπαιδευτικών και επιχειρηματικών προγραμμάτων.

Διαδικτυακά Προγράμματα: Η Graceland υπήρξε πρωτοπόρος στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση με δεκαετίες εμπειρίας παρέχοντας εξαιρετική εκπαίδευση στην άνεση των σπιτιών των μαθητών. Το 2000, η Graceland μετακόμισε σε μια καθαρά διαδικτυακή μέθοδο παράδοσης για πολλά προγράμματα: Master of Science στη Νοσηλευτική, RN στο BSN, RN to MSN «γέφυρα», Bachelor of Arts in Health Care Management και Doctor of Nursing Practice.

Professor lecturing at the front of a class

Όραμα, αποστολή, αξίες

Το Πανεπιστήμιο Graceland εκπαιδεύει φοιτητές για προηγμένη μελέτη, για παραγωγική σταδιοδρομία και για πλούσιες ζωές. Το φοιτητικό του σώμα είναι μια στοχευμένη, αλλά η διαφορετική ομάδα που περιλαμβάνει άτομα διαφορετικών ηλικιών, καταγωγής και εθνικής καταγωγής που έχουν κοινή δέσμευση για μάθηση. Το πρόγραμμα σπουδών του, ριζωμένο σταθερά στην παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών και ενισχυμένο από πρακτικές εμπειρίες προσανατολισμένες στη σταδιοδρομία, επιβεβαιώνει διαφορετικούς τρόπους μάθησης και προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν ικανοί επαγγελματίες. Η άριστα καταρτισμένη σχολή της υπερέχει στη διδασκαλία και ασχολείται με ακαδημαϊκές, δημιουργικές και επαγγελματικές δραστηριότητες. Μαζί με τη διοίκηση και το προσωπικό, νοιάζονται βαθιά για τους μαθητές.

Το Graceland προσφέρει ένα μαθησιακό περιβάλλον τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους μη κατοίκους μαθητές που καλλιεργούν την προσωπική ανάπτυξη. Το προκλητικό ακαδημαϊκό του πρόγραμμα τονίζει τη χαρά της δια βίου μάθησης, την αυστηρότητα της πνευματικής πειθαρχίας και τη σχέση και των δύο με μια ικανοποιητική επαγγελματική και προσωπική ζωή. Το μέγεθός του ενθαρρύνει την πραγματική ανησυχία για το άτομο παρέχοντας ταυτόχρονα υποτροφία και αίσθηση του ανήκειν. Για τους κατοίκους κατοικιών, το πλούσιο πρόγραμμα σπουδών του με ομάδες ενδιαφερόντων, αθλητισμός, φοιτητική κυβέρνηση, οικιστική ζωή και δραστηριότητες αναψυχής παρέχει την ευκαιρία να αναπτύξουν διαπροσωπικές δεξιότητες, σχέσεις, δημιουργικότητα και ηγεσία.

Με βάση τις χριστιανικές αξίες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του αμοιβαίου σεβασμού και της κοινωνικής ευθύνης, η Graceland καλωσορίζει άτομα όλων των θρησκειών. Υποστηρίζει ενεργά τη συμβουλή της χορηγούμενης ονομασίας της, την κοινότητα του Χριστού, να «αναζητήσει μάθηση ακόμη και με τη μελέτη, και επίσης με πίστη» και προσφέρει πράγματι μια απτή έκφραση της δέσμευσης της εκκλησίας στην ανοιχτή και ελεύθερη αναζήτηση γνώσης μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Graceland προωθεί την ευκαιρία, τη δικαιοσύνη και την παγκόσμια ειρήνη μέσω πρακτικής και οραματιστικής δράσης

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Οραμα

Το Πανεπιστήμιο Graceland θα γίνει αναγνωρισμένος εκπαιδευτικός ηγέτης, εμπνέοντας και ενδυναμώντας άτομα για μετασχηματιστικές υπηρεσίες και ηγεσία.

Αποστολή

Η Graceland δημιουργεί κοινότητες μάθησης όπου οι μαθητές αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους για ουσιαστική και παραγωγική ζωή.

Αξίες

Η Graceland εκτιμά τη μάθηση, την ολότητα και την κοινότητα. Η Graceland ενθαρρύνει την ανάπτυξη αυτών των αξιών για τον εμπλουτισμό των ζωών και τη βελτίωση του κόσμου.

Μάθηση

Πιστεύουμε στη δια βίου διαδικασία της ανοιχτής και ελεύθερης αναζήτησης της αλήθειας.

Ολότητα

Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη των πνευματικών, σωματικών, κοινωνικών και πνευματικών διαστάσεων όλων των ανθρώπων είναι απαραίτητη για μια υγιή και ικανοποιητική ζωή.

Κοινότητα

Εκτιμούμε και χαιρετίζουμε την ποικιλομορφία και, ως θεσμός που χρηματοδοτείται από την Κοινότητα του Χριστού, πιστεύουμε στην εγγενή αξία όλων των προσώπων που εκφράζονται μέσω σχέσεων που στηρίζονται στη βάση της άνευ όρων αγάπης και αποδοχής.

Τοποθεσίες

Independence

Address
Graceland University
1401 W. Truman Rd.
Independence, MO 64050

Independence, Μισσούρι, Ηνωμένες Πολιτείες

Lamoni

Address
Graceland University
1 University Place
Lamoni, IA 50140

50140 Lamoni, Αϊόβα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη