Grand Canyon University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ SNAPSHOT

Κύρια Campus

Καλώς ήλθατε στο Grand Canyon Πανεπιστήμιο (ΕΕΜ), κορυφαίο ιδιωτικό χριστιανικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Για περισσότερα από 65 χρόνια, Φοίνιξ πανεπιστημιούπολη μας ήταν η πύλη προς την επιτυχία για αμέτρητες μελετητές και τους ηγέτες της βιομηχανίας. Η δέσμευσή μας για τη Χριστιανική κοσμοθεωρία μας διεξάγεται με έναν τρόπο αγάπης που παρέχει μεγαλύτερη ενότητα σε ολόκληρο το πανεπιστήμιο και τα θεμελιώδη μας έγγραφα βοηθούν στην άρθρωση αυτών των πεποιθήσεων και ποιοι είμαστε ως κοινότητα. Με στρέμματα γραφική λόγους και εξαιρετικές εγκαταστάσεις, καλούμε την επόμενη γενιά των φοιτητών και των επαγγελματιών που εργάζονται για να απολαύσετε την πλήρη εμπειρία πανεπιστήμιο.

Πανεπιστήμιο Ανάπτυξης

ΕΕΜ αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς με τα σχέδια για τη συνέχιση της επέκτασης. Από το 2009, έχουμε επενδύσει εκατομμύρια στο πανεπιστήμιο για να βελτιωθεί η ποιότητα των ακαδημαϊκών προσφορές και τις εμπειρίες των σπουδαστών. Η υποδομή αυτή περιλαμβάνει νέες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υποστήριξης των φοιτητών, αίθουσες διαμονής και αναψυχής. Το φθινόπωρο του 2016, χαιρέτησα έναν αριθμό ρεκόρ φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη Φοίνιξ και σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τον μαθητικό μας πληθυσμό και τις εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολης που προχωρούν.

Το πανεπιστήμιό μας συνεχίζει επίσης να φιλοξενήσει αναπτυσσόμενη online και το βράδυ κοινότητες των φοιτητών μας. Έχουμε δεκάδες χιλιάδες online μαθητές που φοιτούν τάξη από όλο τον κόσμο. Με τη σειρά του, είμαστε συνεχώς διύλισης ψηφιακές πλατφόρμες μας να παραδώσει εξαιρετική εμπειρία πανεπιστημιούπολη ΕΕΜ για εικονικά περιβάλλοντα. Είμαστε, επίσης, την κατασκευή επιπλέον θέσεις πανεπιστημιούπολη για να βοηθήσει με πλήρες ωράριο και το βράδυ φοιτητές παρακολουθούν τάξη πιο κοντά στο σπίτι.

Το "νέο" εισάγεται σε όλη την πανεπιστημιούπολη της GCU. Το φθινόπωρο του 2016, ολοκληρώσαμε την κατασκευή σε ένα σύγχρονο μηχανολογικό κτίριο 173,447 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει τον αυξανόμενο αριθμό των σπουδαστών που σπουδάζουν σε μεγάλες εταιρείες STEM. Ανοίξαμε επίσης τρία νέα κτίρια διαμέσου πανεπιστημιουπόλεων για ανώτερους μαθητές. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας για την προσθήκη 10 νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην πανεπιστημιούπολη τα επόμενα δύο χρόνια, παρουσιάσαμε το ολοκαίνουριο Στάδιο GCU των 6.000 θέσεων το φθινόπωρο του 2016, το οποίο φιλοξενεί τις ομάδες ποδοσφαίρου NCAA Division I.

ΕΕΜ έχει επεκταθεί έξω από την πανεπιστημιούπολη για να συμπεριλάβει νέες ιδιότητες. Το GCU Hotel βρίσκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη και προσφέρει προσιτές τιμές δωματίων και ανακαινισμένα καταλύματα - το ιδανικό μέρος για οικογένειες που μένουν όταν επισκέπτονται το μαθητή τους. Το Canyon 49 Grill, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο, προσφέρει το τέλειο τοπικό σκηνικό, με νόστιμο φαγητό, φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα και άπλετο πνεύμα και φιλοξενία Lope. Εξερευνήστε το GCU Hotel με την επίσκεψη του gcuhotel.com. Κάντε κλικ στο Dining για να περιηγηθείτε στα μενού του Canyon 49 Grill. Το Grand Canyon Beverage Company, το οποίο βρίσκεται επίσης στο ξενοδοχείο και στην πανεπιστημιούπολη, προσφέρει γκουρμέ ποτά, όπως καφέ, τσάι και ποτά ειδικά.

Εμπειρία φοιτητής στο ΕΕΜ

Στο ΕΕΜ, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε μια πλήρη εμπειρία κολέγιο, από το NCAA Division I αθλητισμό σε στιλ σουίτας αίθουσες διαμονής, δημοφιλείς επιλογές για φαγητό, διασκέδαση εκδηλώσεις και συλλόγων και οργανώσεων. Παραδοσιακά, σε απευθείας σύνδεση και το βράδυ φοιτητές εξίσου πολύτιμα μέλη της κοινότητάς μας και να λάβετε πλήρη πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη πόρους και εκδηλώσεις ΓΟΧ του.

Αποστολή και όραμα της GCU

Όραση

Η GCU είναι ένα κορυφαίο χριστιανικό πανεπιστήμιο, εκπαιδεύοντας τους μαθητές να ηγηθούν και να υπηρετήσουν.

Αποστολή

Το Πανεπιστήμιο του Grand Canyon προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες, κρίσιμοι στοχαστές, αποτελεσματικοί υπεύθυνοι επικοινωνίας και υπεύθυνοι ηγέτες, παρέχοντας ένα ακαδημαϊκά προκλητικό πρόγραμμα σπουδών με βάση τις αξίες από το πλαίσιο της χριστιανικής μας κληρονομιάς.Χριστιανική Κόσμος: Οι απόφοιτοι της GCU θα μπορούν να εκφράζουν πτυχές της χριστιανικής κοσμοθεωρίας, οι οποίες επηρεάζουν την αξία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, τη δεοντολογική λήψη αποφάσεων, τους ακαδημαϊκούς κλάδους και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

"Επειδή υπάρχει ένας Θεός και υπάρχει ένας διαμεσολαβητής μεταξύ του Θεού και των ανθρώπων, ο άνθρωπος Χριστός Ιησούς". (1 Τιμόθεο 2: 5)

Παγκόσμιοι πολίτες: Οι παγκόσμιοι πολίτες μαθαίνουν με ενσυναίσθηση, αποφεύγουν τον εθνοκεντρισμό και αγκαλιάζουν την πραγματικότητα ότι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Εκτιμούν μια σειρά προοπτικών για την ιστορία, τη θρησκεία, τα συστήματα αξιών και πολλές άλλες πτυχές της ζωής. Η παγκόσμια ιθαγένεια σημαίνει ότι με την κατανόηση άλλων, μαθαίνουμε να κατανοούμε τον εαυτό μας.

«Αυτός ο Κύριος είναι Κύριος όλων και ευλογεί όλους εκείνους που τον καλούν». (Ρωμαίους 10: 12β)

Αποτελεσματικοί Communicators: Οι αποτελεσματικοί επικοινωνοί υπερέχουν στην γλωσσική επάρκεια, καταλαβαίνουν πώς η γραπτή λέξη επηρεάζει τους άλλους διανοητικά και συναισθηματικά και αμφισβητείται να χρησιμοποιούν νέους τόπους και τρόπους επικοινωνίας.

"Τα λόγια του στόματός μου και ο διαλογισμός της καρδιάς μου να είναι ευχάριστα εν τη όρασή σου, Κύριε." (Ψαλμός 19:14)

Υπεύθυνοι ηγέτες: Οι υπεύθυνοι ηγέτες στηρίζονται στην πραγματικότητα του κόσμου, δέχονται τις συνέπειες της επιλογής και προσπαθούν ανιδιοτελώς να βοηθήσουν τους άλλους να συναντήσουν το υψηλότερο δυναμικό τους μέσω της ηγεσίας των υπηρέτρων.

"Αντίθετα, όποιος θέλει να γίνει μεγάλος μεταξύ σας πρέπει να είναι δούλος σου". (Ματθαίος 20:26)

Κρίσιμοι Σκέπτες: Οι κρίσιμοι στοχαστές εργάζονται για να κατακτήσουν τη σαφήνεια και τη λογική στη σκέψη. Δίνουν ερωτήσεις και επιδιώκουν τη γνώση για να αποφύγουν την τυφλή αποδοχή ιδεών, αναζητώντας λύσεις και όχι αντιμετωπίζοντας προβλήματα.

«Κάνε το καλύτερό σου να παρουσιαστείς στον Θεό ως εγκεκριμένο, έναν εργάτη που δεν χρειάζεται να ντρέπεται και ο οποίος χειρίζεται σωστά τον λόγο της αλήθειας». (2 Τιμόθεο 2:15)

Http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

Https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Online BScs » Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Online Masters » Όψη Health BScs » Όψη Health Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Health Διδακτορικά (PhDs) » Όψη Health Master » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη Διδακτορικό Εκπαιδεύσεων » Όψη DBA » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Πτυχία » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

M.Ed. στη Σχολική Συμβουλευτική (ITL)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Grand Canyon University πρόγραμμα Grand Canyon University Master of Education in School Counseling (IL) του πανεπιστημίου Grand Canyon University προετοιμάζει άτομα με πτυχίο πανεπιστημίου για να ακολουθήσουν μια καριέρα ως σύμβουλος σχολικού προσανατολισμού και να ζητήσουν πιστοποίηση. [+]

Grand Canyon University πρόγραμμα Grand Canyon University Master of Education in School Counseling (IL) του πανεπιστημίου Grand Canyon University προετοιμάζει άτομα με πτυχίο πανεπιστημίου για να ακολουθήσουν μια καριέρα ως σύμβουλος σχολικού προσανατολισμού και να ζητήσουν πιστοποίηση.

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα αποτελεί το επόμενο βήμα για την επαγγελματική εξέλιξη σε δύο επιφανείς τομείς - εκπαίδευση και συμβουλευτική. Με την ολοκλήρωση αυτού του βαθμού, οι σύμβουλοι του σχολείου μπορούν να αισθάνονται πιο σίγουροι και να καταστούν ικανοί να βοηθήσουν τους μαθητές να αγωνιστούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, ενώ προετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στο εκπαιδευτικό ταξίδι τους και πραγματοποιούν τα ονειρά τους σταδιοδρομίας.... [-]


Master Of Education In Secondary Education - Initial Teacher Licensure

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

[+]

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Προωθήστε την καριέρα σας με ένα μάστερ στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Το Master of Education του Πανεπιστημίου του Grand Canyon (GCU) στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σχεδιάστηκε για να σας προετοιμάσει να γίνετε κάτοχος αδερφόμενου γυμνασίου ή δασκάλου. Προσφέρεται μέσω του Κολλεγίου Εκπαίδευσης, ο οποίος έχει εγκριθεί από το Κράτος και έχει εγκριθεί από το Κρατικό Συμβούλιο της Αριζόνα για το πτυχίο της εκπαίδευσης και σας προετοιμάζει για την απασχόληση όπου απαιτείται άδεια, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων.... [-]


Master Of Education In Secondary Education - Non-Licensure

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

[+]

Σχεδιασμένο με την καριέρα προσανατολισμένη επαγγελματική στο μυαλό, online μαθήματα μας παρέχει ένα οικείο περιβάλλον που διεγείρει την ενδιαφέρουσα και προκλητική συζητήσεις. Επιλέξτε από τα προγράμματα σε όλη την ξεχωριστή μας κολέγια, στους τομείς της απασχόλησης υψηλής ζήτησης. Τα μαθήματα αρχίζουν συχνά.

Απόγευμα

βραδινά προγράμματα Grand Canyon Πανεπιστημίου ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των επαγγελματιών που εργάζονται που προτιμούν ένα πρόσωπο με πρόσωπο περιβάλλον μάθησης. τάξεις μας νύχτα ανταποκριθεί μόνο μία φορά την εβδομάδα και να προσφέρουν την αλληλεπίδραση και τη συζήτηση ενός τυπικού τάξη κολέγιο. Οι τάξεις νύχτα σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο αριθμό των μαθητών, παρέχοντας μια ζεστή και γαλούχηση περιβάλλον που υποστηρίζει μια συναρπαστική εμπειρία. Σε μια βραδιά ομάδα, θα προχωρήσει μέσα από το πρόγραμμα σπουδών σας με τα ίδια σταδιοδρομία-minded συμμαθητές, παρέχοντας μια ευκαιρία να δικτυωθούν και να σφυρηλατήσει σχέσεις που πηγαίνουν πέρα ​​από την τάξη. Τα μαθήματα αρχίζουν συχνά σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των κύριων πανεπιστημιούπολη μας.... [-]


Master Of Education στην Ειδική Εκπαίδευση - Άδεια Αρχικής Διδασκαλίας

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Education in Special Education (ITL) του Grand Canyon University έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες της εκπαίδευσης με πάθος να συνεργαστεί με τα παιδιά K-12 που έχουν ήπια έως μέτρια αναπηρία. οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος μπορούν να αναζητήσουν άδεια αρχικής διδασκαλίας. [+]

Το πρόγραμμα Master of Education in Special Education (ITL) του Grand Canyon University έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες της εκπαίδευσης με πάθος να συνεργαστεί με τα παιδιά K-12 που έχουν ήπια έως μέτρια αναπηρία. οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος μπορούν να αναζητήσουν άδεια αρχικής διδασκαλίας.

Τα μαθήματα διευκολύνονται από ειδικούς στον τομέα που ενσωματώνουν στο πρόγραμμα σπουδών τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους τομείς της μάθησης, των συναισθηματικών, συμπεριφορικών, σωματικών και νοητικών αναπηριών και των μειονεκτημάτων. Το πρόγραμμα αυτό διατυπώνεται έτσι ώστε οι πτυχιούχοι να έχουν την ετοιμότητα να επηρεάζουν τους πληθυσμούς ειδικών αναγκών και να εφαρμόζουν εξατομικευμένα σχέδια μάθησης προσαρμοσμένα στις διάφορες μαθησιακές ανάγκες.... [-]


Master Of Education στην Ειδική Εκπαίδευση - Μη-Άδεια

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Education of Special Education (NITL) του Grand Canyon University είναι ένα αρχικό πρόγραμμα χορήγησης αδειών που προετοιμάζει υποψήφιους για μια καριέρα στην ειδική εκπαίδευση με έμφαση στους K-12 φοιτητές με ήπια έως μέτρια αναπηρία. [+]

Το πρόγραμμα Master of Education of Special Education (NITL) του Grand Canyon University είναι ένα αρχικό πρόγραμμα χορήγησης αδειών που προετοιμάζει υποψήφιους για μια καριέρα στην ειδική εκπαίδευση με έμφαση στους K-12 φοιτητές με ήπια έως μέτρια αναπηρία.

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές να κυριαρχήσουν στη γνώση και να καλλιεργήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που υποστηρίζουν την ανάπτυξη εξαιρετικών παιδιών και υψηλών σχολών. Προσφέρεται από το Κολλέγιο Παιδείας, το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών του διδάσκει πώς να προσαρμόσει τις εκπαιδευτικές στρατηγικές για να ανταποκριθεί στο εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κάθε μαθητή (IEP), αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις δυνάμεις που έχει ήδη ένας δάσκαλος. Το πρόγραμμα αυτό βοηθά τους υποψήφιους καθηγητές να αυξήσουν την εξοικείωση τους με ήπιας έως μέτριας αναπηρίας, ενώ παράλληλα προωθούν την εμπειρογνωμοσύνη στην εκτίμηση, την παρέμβαση και τον προγραμματισμό μετάβασης Αυτό το πρόγραμμα δεν οδηγεί στη διδασκαλία της άδειας.... [-]


Κύριος της εκπαίδευσης στην εκπαιδευτική διοίκηση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Το Master of Education του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στην Εκπαιδευτική Διοίκηση δημιουργήθηκε για όσους ενδιαφέρονται να επιδιώξουν την άδεια κάποιου κύριου και να εργαστούν στην εκπαιδευτική διοίκηση στη ρύθμιση πριν από το K έως 12. [+]

Προχωρημένο Πρόγραμμα για Κύρια Άδεια Χρήσης

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Κερδίστε το μάστερ σας στην Εκπαιδευτική Διοίκηση

Το Master of Education του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στην Εκπαιδευτική Διοίκηση δημιουργήθηκε για όσους ενδιαφέρονται να επιδιώξουν την άδεια κάποιου κύριου και να εργαστούν στην εκπαιδευτική διοίκηση στη ρύθμιση πριν από το K έως 12. Προσφέρονται μέσω του Κολλεγίου Παιδείας, οι πανεπιστημιακοί τίτλοι σπουδών σας βοηθούν να μάθετε τις επαγγελματικές και δεοντολογικές πρακτικές όπως φαίνονται μέσα από το φακό της χριστιανικής κοσμοθεωρίας.... [-]


Κύριος της εκπαίδευσης στην εκπαιδευτική ηγεσία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Το Master of Education του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στην Εκπαιδευτική Ηγεσία, το οποίο προσφέρεται μέσω του Κολλεγίου Εκπαίδευσης, σας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσετε στην καριέρα σας μέσα στην εκπαιδευτική ηγεσία. [+]

Προχωρημένο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Προετοιμασία για να γίνει εκπαιδευτικός ηγέτης

Το Master of Education του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στην Εκπαιδευτική Ηγεσία, το οποίο προσφέρεται μέσω του Κολλεγίου Εκπαίδευσης, σας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσετε στην καριέρα σας μέσα στην εκπαιδευτική ηγεσία. Επιπλέον, αυτοί οι διαδικτυακοί πλοίαρχοι στον εκπαιδευτικό βαθμό ηγεσίας σάς βοηθούν να κατανοήσετε και να προετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε επαγγελματικές και δεοντολογικές πρακτικές μέσω του φακού μιας χριστιανικής κοσμοθεωρίας.... [-]


Κύριος της εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση - άδεια αρχικής εκπαίδευσης

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 30 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +5 περισσότερα

Τα άτομα που επιθυμούν να διδάξουν και πτυχίο εκτός της εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για να οδηγήσουν στοιχειώδεις τάξεις. Με πρόγραμμα σπουδών που εγκρίθηκε από το Κρατικό Συμβούλιο Παιδείας της Αριζόνα, ο Master of Education (MEd) στη Δημοτική Εκπαίδευση σας προετοιμάζει να επιτύχετε την αρχική άδεια διδασκαλίας. [+]

Αρχικό Πρόγραμμα - Οδηγεί στην Αρχική Άδεια Εκπαιδευτή

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Κερδίστε την Άδεια Εκμάτησής σας για First-Through Όγδοους Γκρέιντερς

Τα άτομα που επιθυμούν να διδάξουν και πτυχίο εκτός της εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για να οδηγήσουν στοιχειώδεις τάξεις. Με πρόγραμμα σπουδών που εγκρίθηκε από το Κρατικό Συμβούλιο Παιδείας της Αριζόνα, ο Master of Education (MEd) στη Δημοτική Εκπαίδευση σας προετοιμάζει να επιτύχετε την αρχική άδεια διδασκαλίας. Προσφέρονται στο διαδίκτυο από το Κολέγιο Εκπαίδευσης, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης παρέχουν την κατάρτιση και την εφαρμογή για να σας βοηθήσουν να συμμετάσχετε και να διαχειριστείτε τη νεολαία στις κοινότητες μάθησης του 21ου αιώνα.... [-]


Κύριος της εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση - αρχική άδεια για εκπαιδευτικούς

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Ανάπτυξη του εκπαιδευτικού ταξιδιού για τη νεολαία από τη γέννηση έως το οκτώ χρονών στο Master of Education (MEd) στο πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία. [+]

Αρχικό Πρόγραμμα - Οδηγεί στην Αρχική Άδεια Εκπαιδευτή

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Προετοιμασία των Βρεφών σε Preschoolers για Ακαδημαϊκή Επιτυχία

Ανάπτυξη του εκπαιδευτικού ταξιδιού για τη νεολαία από τη γέννηση έως το οκτώ χρονών στο Master of Education (MEd) στο πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία. Προσφέρονται από το Κολλέγιο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Grand Canyon (GCU), και οι δάσκαλοι στο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην πρώιμη παιδική ηλικία παρέχουν ένα ευρύ φάσμα διδασκαλίας. Εξετάστε την ανάπτυξη παιδιών και τις πρώτες παρεμβάσεις για παιδιά από τη γέννηση έως την προ-Κ και μάθετε τις γνώσεις που απαιτούνται για την εκμάθησή σας K-3.... [-]


Κύριος της εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση - μη αδειοδότηση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Βελτιώστε την κατανόησή σας για τη νεολαία από τη γέννηση έως τα οκτώ χρόνια στο Master of Education (MEd) στο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην παιδική ηλικία. [+]

Το αρχικό πρόγραμμα - δεν οδηγεί στην αρχική άδεια εκπαιδευτικού

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Προετοιμασία των Βρεφών σε Preschoolers για Ακαδημαϊκή Επιτυχία

Βελτιώστε την κατανόησή σας για τη νεολαία από τη γέννηση έως τα οκτώ χρόνια στο Master of Education (MEd) στο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην παιδική ηλικία. Προσφέρεται από το Κολέγιο Εκπαίδευσης της GCU, το Πρόγραμμα MEd στην Εκπαίδευση στην Προσχολική Ηλικία παρέχει μια εις βάθος ανασκόπηση της ανάπτυξης γραμματισμού, καθοδήγησης και ανάπτυξης των παιδιών. Μάθετε τις έννοιες για να βελτιώσετε τη διδασκαλία και τη μάθηση στις παιδικές μέρες του 21ου αιώνα, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία.... [-]


Κύριος της εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και την ειδική παιδική εκπαίδευση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Ειδικεύονται στις μοναδικές ανάγκες των μικρών παιδιών με διαφορετικές μαθησιακές ικανότητες κερδίζοντας το Master of Education στην Παιδική Εκπαίδευση και την Ειδική Εκπαίδευση στην Προσχολική Ηλικία. [+]

Αρχικό Πρόγραμμα - Οδηγεί στην Αρχική Άδεια Εκπαιδευτή

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Κερδίστε το ειδικό πτυχίο παιδικής σας εκπαίδευσης

Ειδικεύονται στις μοναδικές ανάγκες των μικρών παιδιών με διαφορετικές μαθησιακές ικανότητες κερδίζοντας το Master of Education στην Παιδική Εκπαίδευση και την Ειδική Εκπαίδευση στην Προσχολική Ηλικία. Σχεδιασμένο για υποψήφιους εκπαιδευτικούς με πτυχίο πανεπιστημίου σε μη εκπαιδευτικό τομέα, το πρόγραμμα αυτό οδηγεί σε αρχική άδεια διδασκαλίας.... [-]


Κύριος της εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και την παιδική ηλικία ειδική εκπαίδευση - μη αδειοδότηση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Γίνετε εκπαιδευτικός εμπειρογνώμονας, συνήγορος και αρχηγός με το πτυχίο Master of Education στην Παιδική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Grand Canyon (GCU). Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσετε κάθε σπουδαστή να αναπτύξει πλήρως τις δυνατότητές του υποστηρίζοντας ταυτόχρονα στο σχολείο και σε επίπεδο επαρχιών για παιδιά διαφορετικών ικανοτήτων. [+]

Το αρχικό πρόγραμμα - δεν οδηγεί στην αρχική άδεια εκπαιδευτικού

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Επικεφαλής Ειδικής Εκπαίδευσης για τα Έκτακτα Παιδιά

Γίνετε εκπαιδευτικός εμπειρογνώμονας, συνήγορος και αρχηγός με το πτυχίο Master of Education στην Παιδική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Grand Canyon (GCU). Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσετε κάθε σπουδαστή να αναπτύξει πλήρως τις δυνατότητές του υποστηρίζοντας ταυτόχρονα στο σχολείο και σε επίπεδο επαρχιών για παιδιά διαφορετικών ικανοτήτων.... [-]


Κύριος της εκπαίδευσης στη στοιχειώδη εκπαίδευση - μη χορήγηση άδειας

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 21 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +5 περισσότερα

Βελτιώστε και ανανεώστε τις γνώσεις σας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με τον τοπικά διαπιστευμένο κύριο της εκπαίδευσης στην στοιχειώδη εκπαίδευση. Αυτό το πρόγραμμα στοιχειώδους εκπαίδευσης, το οποίο προσφέρεται από το Κολέγιο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Grand Canyon, έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες διδασκαλίας που έχουν την άδεια να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις εκπαιδευτικές μεθόδους και να διευρύνουν την κατανόηση του προηγμένου περιεχομένου. [+]

Το αρχικό πρόγραμμα - δεν οδηγεί στην αρχική άδεια εκπαιδευτικού

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Βελτιώστε τις Διδακτικές σας Δεξιότητες για τις αίθουσες πρώτης έως οκτώης τάξης

Βελτιώστε και ανανεώστε τις γνώσεις σας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με τον τοπικά διαπιστευμένο κύριο της εκπαίδευσης στην στοιχειώδη εκπαίδευση. Αυτό το πρόγραμμα στοιχειώδους εκπαίδευσης, το οποίο προσφέρεται από το Κολέγιο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Grand Canyon, έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες διδασκαλίας που έχουν την άδεια να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις εκπαιδευτικές μεθόδους και να διευρύνουν την κατανόηση του προηγμένου περιεχομένου. Το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών λειτουργεί για να σας αναπτύξει σε έναν ενημερωμένο εκπαιδευτικό έτοιμο να ανταποκριθεί στις ποικίλες απαιτήσεις παραδοσιακών και μη παραδοσιακών σχολικών ρυθμίσεων.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Bsc στη διαχείριση της τεχνολογίας των πληροφοριών

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Το Master of Science του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στο πρόγραμμα διαχείρισης τεχνολογίας πληροφοριών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους φοιτητές για ηγετικές θέσεις στον τομέα της πληροφορικής. [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Πάρτε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία Το Master of Science του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στο πρόγραμμα διαχείρισης τεχνολογίας πληροφοριών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους φοιτητές για ηγετικές θέσεις στον τομέα της πληροφορικής. Οι πλοίαρχοι στο πρόγραμμα διαχείρισης της τεχνολογίας της πληροφορίας αποτελείται από ένα μοναδικό μείγμα μαθήματα διαχείρισης που θα σας δώσει τις επιχειρηματικές γνώσεις που απαιτούνται για τη διαχείριση των λειτουργιών της τεχνολογίας της πληροφορίας σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.... [-]


Master of Science in Biology with an Emphasis in Education

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 8 εβδομάδες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

[+]

Οι τάξεις αρχίζουν συχνά σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της κύριας πανεπιστημιούπολης μας.

[-]

Master of Science στη διδακτική τεχνολογία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Το Master of Science του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στο πρόγραμμα διδακτικής τεχνολογίας έχει σχεδιαστεί για να ασκεί επαγγελματίες διδασκαλίας που ενδιαφέρονται να γίνουν τεχνολογικοί ειδικοί ή προπονητές ή εκπαιδευτικοί που προσπαθούν να αυξήσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την τεχνολογία στην τάξη. [+]

Προχωρημένο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Προσφέρονται από: College of Education

Κερδίστε το βαθμό σας με την ευκολία και την ευελιξία με online μαθήματα που σας επιτρέπουν να μελετήσει οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

[-]

Master of Science στην Πληροφορική Υγείας

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 8 εβδομάδες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Η υγειονομική πληροφορική είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πειθαρχία που προσφέρει νέα σύνορα που απαιτούν καινοτόμο ηγετικό ρόλο. Η αναδυόμενη τεχνολογία παρέχει μια κατανόηση της αξίας της πληροφορικής υγείας και του τρόπου με τον οποίο μπορεί να μειώσει το κόστος υγειονομικής περίθαλψης, να αυξήσει την πρόσβαση και την ασφάλεια των ασθενών και να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Οι πλοίαρχοι στην υγειονομική πληροφορική από το Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας στο Grand Canyon University μπορούν να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία της πληροφορίας, τόσο του υλικού όσο και του λογισμικού, για καλύτερη λήψη αποφάσεων και καλύτερα αποτελέσματα ασθενών. [+]

Σχετικά με

Η υγειονομική πληροφορική είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πειθαρχία που προσφέρει νέα σύνορα που απαιτούν καινοτόμο ηγετικό ρόλο. Η αναδυόμενη τεχνολογία παρέχει μια κατανόηση της αξίας της πληροφορικής υγείας και του τρόπου με τον οποίο μπορεί να μειώσει το κόστος υγειονομικής περίθαλψης, να αυξήσει την πρόσβαση και την ασφάλεια των ασθενών και να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Οι πλοίαρχοι στην υγειονομική πληροφορική από το Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας στο Grand Canyon University μπορούν να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία της πληροφορίας, τόσο του υλικού όσο και του λογισμικού, για καλύτερη λήψη αποφάσεων και καλύτερα αποτελέσματα ασθενών.... [-]


MSc στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Grand Canyon University Master of Science του Grand Canyon University στο πρόγραμμα σπουδών Cyber ​​Security προσφέρει την ευκαιρία στους σπουδαστές που είναι ειδικευμένοι στην τεχνολογία και στους τομείς ασφάλειας να μετακινηθούν σε μια εξειδικευμένη σταδιοδρομία στον κυβερνοχώρο. [+]

Προσφέρονται από: College of Science, Engineering,

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ασφαλίστε, Προστατέψτε και Διαχειριστείτε ένα εικονικό περιβάλλον Το Master of Science του Grand Canyon University στο πρόγραμμα Cyber ​​Security προσφέρει την ευκαιρία στους σπουδαστές που είναι ειδικευμένοι στην τεχνολογία και στα πεδία που βασίζονται στην ασφάλεια να μεταβούν σε μια εξειδικευμένη σταδιοδρομία στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Ως ένα από τα λίγα προγράμματα για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου στο έθνος, το πρόγραμμα Master's GCU εκπαιδεύει τους μαθητές να χρησιμοποιούν σύγχρονες τεχνικές ανοιχτού κώδικα και προηγμένες τεχνικές στην ψηφιακή εγκληματολογία, δοκιμές διείσδυσης, αξιολόγηση ευπάθειας και τεχνικές εκμετάλλευσης - μαζί με άλλα λογισμικά και εφαρμογές - συστήματα, δεδομένα, διαδικασίες και ανθρώπους.... [-]


Msc στην ηγεσία της διοίκησης και στην επιχειρηματικότητα

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Εμπλουτίστε την επιχειρηματική καινοτομία σας και βιολογικά την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με το Master of Science στην Οργανωτική Ηγεσία και ο βαθμός επιχειρηματικότητας. [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Προωθήστε τις δεξιότητές σας με τα κράτη μέλη στην οργανωτική ηγεσία

Εμπλουτίστε την επιχειρηματική καινοτομία σας και βιολογικά την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με το Master of Science στην Οργανωτική Ηγεσία και ο βαθμός επιχειρηματικότητας. Που προσφέρονται από το Colangelo College of Business, να μάθουν τις στρατηγικές που οδηγούν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αύξηση των εσόδων. Αυτό το μάστερ στο οργανωτικό ηγετικό πρόγραμμα επικεντρώνεται στις μεθόδους μάρκετινγκ και πωλήσεων που βοηθούν το προϊόν ή την επιχείρησή σας να αναπτυχθούν.... [-]


MSc στην Πληροφορική Διαχείρισης

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Το Master of Science του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στο πρόγραμμα διαχείρισης τεχνολογίας πληροφοριών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους φοιτητές για ηγετικές θέσεις στον τομέα της πληροφορικής. [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Πάρτε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία Το Master of Science του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στο πρόγραμμα διαχείρισης τεχνολογίας πληροφοριών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους φοιτητές για ηγετικές θέσεις στον τομέα της πληροφορικής. Οι πλοίαρχοι στο πρόγραμμα διαχείρισης της τεχνολογίας της πληροφορίας αποτελείται από ένα μοναδικό μείγμα μαθήματα διαχείρισης που θα σας δώσει τις επιχειρηματικές γνώσεις που απαιτούνται για τη διαχείριση των λειτουργιών της τεχνολογίας της πληροφορίας σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.... [-]


MS στην Ηγεσία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science του Grand Canyon University στο πρόγραμμα Leadership παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες για να αναπτύξουν επαγγελματικά και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στις δικές τους μορφές ηγεσίας. [+]

Το Master of Science του Grand Canyon University στο πρόγραμμα Leadership παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες για να αναπτύξουν επαγγελματικά και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στις δικές τους μορφές ηγεσίας. Οι μαθητές μαθαίνουν να ενσωματώσουν ένα εννοιολογικό υπόβαθρο για έναν εκτελεστικό ηγετικό ρόλο που δίνει έμφαση στην άμεση εφαρμογή ηθικών και πρακτικών δεξιοτήτων ηγεσίας καθώς και στην ικανότητα να δημιουργούν, να επικοινωνούν και να επηρεάζουν τις αποφάσεις χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων που βασίζονται στη θεωρία και έρευνα. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στη δημιουργία και τη διατήρηση σχέσεων που βασίζονται σε ενδοπροσωπικές και διαπροσωπικές επικοινωνιακές δεξιότητες προκειμένου να οδηγήσουν ποικίλες και παγκόσμιες οργανώσεις.... [-]


MS στην ηγεσία: ετοιμότητα για καταστροφές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Grand Canyon University Master of Science του Grand Canyon University στην ηγεσία με έμφαση στην ετοιμότητα για καταστροφές και την εκτελεστική πυρκαγιά ηγεσία παρέχει στους μαθητές τις δεξιότητες για να αναπτύξουν επαγγελματικά και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στα δικά τους ηγετικά στυλ. [+]

Grand Canyon University Master of Science του Grand Canyon University στην ηγεσία με έμφαση στην ετοιμότητα για καταστροφές και την εκτελεστική πυρκαγιά ηγεσία παρέχει στους μαθητές τις δεξιότητες για να αναπτύξουν επαγγελματικά και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στα δικά τους ηγετικά στυλ.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια ευκαιρία στους αποφοίτους του Προγράμματος Πυροσβεστών της Εθνικής Πυροσβεστικής Ακαδημίας (NFA-EEOP) να ολοκληρώσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα. Οι μαθητές μαθαίνουν να ενσωματώνουν ένα εννοιολογικό υπόβαθρο για έναν εκτελεστικό ηγετικό ρόλο που δίνει έμφαση στην άμεση εφαρμογή ηθικών και πρακτικών δεξιοτήτων ηγεσίας καθώς και στην προετοιμασία καταστροφών και τη διαχείριση κρίσεων. Θα εξεταστούν επίσης περιβαλλοντικά θέματα που συνδέονται άμεσα με την ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και το περιεχόμενο που απαιτείται από τους ηγέτες στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας έκτακτης ανάγκης και της ετοιμότητας για καταστροφές.... [-]


Ms στην κοινωνιολογία με έμφαση στην εκπαίδευση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Ο Master of Science του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στην Κοινωνιολογία με έμφαση στην εκπαίδευση προετοιμάζει τους μαθητές για τη διδασκαλία προπτυχιακών μαθημάτων στο 2-ετή ή 4-χρόνια φορέα τόσο σε έδαφος και σε απευθείας σύνδεση τρόπους. [+]

Πανεπιστήμιο του Grand Canyon Master of Science στην κοινωνιολογία με έμφαση στην εκπαίδευση Προετοιμάζει τους φοιτητές για τη διδασκαλία προπτυχιακών μαθημάτων στο 2ετές ή 4ετές ίδρυμα τόσο σε επίγεια όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Εξισορροπώντας το περιεχόμενο της κοινωνιολογίας με την παιδαγωγική και τις τεχνικές της τάξης, αυτό το μοναδικό πρόγραμμα προσφέρει ένα μονοπάτι για την απόκτηση προηγμένης κατάρτισης στον τομέα της κοινωνιολογίας ενώ ικανοποιεί τις απαιτήσεις για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα είναι σε θέση να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις μεταπτυχιακών σπουδών που απαιτούνται για τις ευκαιρίες διδασκαλίας στο μεταδευτεροβάθμιο επίπεδο.... [-]


MS στην Οργανωτική Ηγεσία και Επιχειρηματικότητα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science στην Οργανωτική Ηγεσία και Επιχειρηματικότητα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ηγέτες επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και επιχειρηματίες τη γνώση και τις δεξιότητες για να επικεντρωθεί μια επιχείρηση στην οργανική ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας, της εμπορευματοποίησης της προκύπτουσας καινοτομίας και των επακόλουθων πωλήσεων και εμπορίας προϊόντων και υπηρεσιών αναπτηγμένος. [+]

Το Master of Science στην Οργανωτική Ηγεσία και Επιχειρηματικότητα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ηγέτες επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και επιχειρηματίες τη γνώση και τις δεξιότητες για να επικεντρωθεί μια επιχείρηση στην οργανική ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας, της εμπορευματοποίησης της προκύπτουσας καινοτομίας και των επακόλουθων πωλήσεων και μάρκετινγκ προϊόντων και υπηρεσιών αναπτηγμένος.... [-]


MS στην Ποινική Δικαιοσύνη: Νομικές Σπουδές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science στην Ποινική Δικαιοσύνη με έμφαση στις Νομικές Σπουδές έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιδιώκουν να διευρύνουν την κατανόησή τους για το νόμο, την κοινωνική τάξη και τη δικαιοσύνη. [+]

Το Master of Science στην Ποινική Δικαιοσύνη με έμφαση στις Νομικές Σπουδές έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιδιώκουν να διευρύνουν την κατανόησή τους για το νόμο, την κοινωνική τάξη και τη δικαιοσύνη. Το πρόγραμμα αυτό προετοιμάζει επίσης τους μαθητές για εργασία σε νομικά θεμέλια όπου διεξάγεται διεξοδική έρευνα σε νομικά και κοινωνικά θέματα.

[-]

MS στην ψυχική υγεία και ευεξία με έμφαση στο χριστιανικό υπουργείο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Ψυχική Υγεία και την Ευεξία με έμφαση στο πρόγραμμα χριστιανικών υπουργείων παρέχει ένα θεμέλιο στη βιβλική γνώση και τη θεολογική σοφία για τους σπουδαστές που θέλουν να ακολουθήσουν το υπουργείο ψυχικής υγείας και να χρησιμεύσουν ως ευπρόσδεκτοι Χριστιανοί εργάτες. [+]

Το Master of Science του Grand Canyon University στην Ψυχική Υγεία και την Ευεξία με έμφαση στο πρόγραμμα χριστιανικών υπουργείων παρέχει ένα θεμέλιο στη βιβλική γνώση και τη θεολογική σοφία για τους σπουδαστές που θέλουν να ακολουθήσουν το υπουργείο ψυχικής υγείας και να χρησιμεύσουν ως ευπρόσδεκτοι Χριστιανοί εργάτες.

Θα αναπτύξετε μια βαθύτερη κατανόηση του ευαγγελίου για να συζητήσετε σχετικά θέματα από χριστιανική προοπτική. Η εξερεύνηση της πνευματικής υγείας, της ανάπτυξης, της ανάπτυξης χαρακτήρα και της ανθρώπινης φύσης θα σας δώσει τις γνώσεις στη ζωή και την πρακτική για να βοηθήσετε τα άτομα που αναζητούν υποστήριξη και ενθάρρυνση μέσα σε χριστιανικό πλαίσιο. Αυτό το χριστιανικό υπουργείο δεν οδηγεί σε άδεια.... [-]


MS στην Ψυχολογία: Βιομηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στην Οργανωτική Ψυχολογία είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση και / ή τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας. [+]

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στην Οργανωτική Ψυχολογία είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση και / ή τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και των ηγετικών ικανοτήτων. Οι απόφοιτοι με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να επηρεάσουν τις εταιρείες και τους οργανισμούς που ενδιαφέρονται να κάνουν το περιβάλλον εργασίας τους ένα περιβάλλον στο οποίο τα άτομα μπορούν να ευδοκιμήσουν και να συμβάλλουν στους στόχους του οργανισμού.... [-]


MS στην Ψυχολογία: Γενική Ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στη Γενική Ψυχολογία είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση και / ή τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας. [+]

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στη Γενική Ψυχολογία είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση και / ή τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και των ηγετικών ικανοτήτων. Οι απόφοιτοι με αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν αντίκτυπο στους γύρω τους μέσω της ηγεσίας, της έρευνας δράσης και της εισαγωγής των προγραμματικών αλλαγών της κοινότητας είτε ενεργούν από την πλευρά των εκπαιδευτικών, των επαγγελματιών ή των ερευνητών.... [-]


MS στην ψυχολογία με έμφαση στην εγκληματολογική ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στην Ιατροδικαστική Ψυχολογία είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση και / ή τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας. [+]

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στην Ιατροδικαστική Ψυχολογία είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση και / ή τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας. Το πρόγραμμα παρέχει μια ολοκληρωμένη, αυστηρή και αναλυτική μελέτη του εγκλήματος και των απαντήσεων της κοινωνίας σε αυτό. Εστιάζεται στην εφαρμογή θεωρητικών και ερευνητικών μεθόδων στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών, πολιτικών και πρακτικών. Οι μαθητές θα αναπτύξουν μια ισχυρή κατανόηση και ανάπτυξη της ηθικής της ποινικής δικαιοσύνης, θέματα διαφορετικότητας, κριτική σκέψη, αναλυτικά και ηγετικές ικανότητες.... [-]


MS στην Ψυχολογία με έμφαση στην Προπόνηση Ζωής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Ο Μάστερ της Επιστήμης στην Ψυχολογία με έμφαση στο Life Coaching είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση ή / και τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας. [+]

Ο Μάστερ της Επιστήμης στην Ψυχολογία με έμφαση στο Life Coaching είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση ή / και τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας.

Το Life Coaching είναι ένα αναδυόμενο πεδίο που περιλαμβάνει και ενσωματώνει τομείς κοινωνιολογίας, ψυχολογίας και συμβουλευτικής. Ο φοιτητής που παρακολουθεί μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία με έμφαση στο Life Coaching θα μάθει τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να βοηθήσει άλλους να διευκολύνουν την αλλαγή στη ζωή τους και να συμπεριλάβουν τεχνικές και στρατηγικές που σχετίζονται με την βοήθεια των άλλων να εκπληρώσουν το προσωπικό και επαγγελματικό δυναμικό τους. Οι προοπτικές απασχόλησης σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν την εργασία με μια σειρά διαφορετικών ατόμων, ομάδων και επαγγελματικών οργανώσεων. Η οικοδόμηση μιας επιχείρησης, η αξιοποίηση των πόρων για την αλλαγή της σταδιοδρομίας, η μάθηση για τη δημιουργία και τη διατήρηση της ισορροπίας στη ζωή κάποιου, καθώς και η αύξηση και ενίσχυση των επιπέδων κινήτρων είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα αποκτήσει πτυχιούχος αυτού του προγράμματος. Σημαντικά θέματα σε αυτόν τον τομέα σπουδών περιλαμβάνουν τις προηγμένες στρατηγικές επικοινωνίας και επικοινωνίας, τον εντοπισμό των δυσπροσαρμοστικών γνωστικών προσεγγίσεων, την εξερεύνηση των θεωριών και των μοντέλων αποτελεσματικής ηγεσίας, τις τεχνικές συνεντεύξεων και παρατήρησης, καθώς και την ανάλυση δεδομένων. Το πρόγραμμα προετοιμάζει πτυχιούχους για ένα μη αδειούχο, βοηθώντας επάγγελμα πέρα ​​από την ολοκλήρωση του προγράμματος.... [-]


MS στην ψυχολογία με έμφαση στην ψυχολογία της υγείας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στην Ψυχολογία της Υγείας είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση ή / και τη συνεχιζόμενη ακαδημαϊκή έκθεση στον τομέα της ψυχολογίας. [+]

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στην Ψυχολογία της Υγείας είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση ή / και τη συνεχιζόμενη ακαδημαϊκή έκθεση στον τομέα της ψυχολογίας. Το πτυχίο Master με έμφαση στην ψυχολογία της υγείας επικεντρώνεται σε ψυχολογικούς, βιολογικούς και κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία και την ασθένεια. Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα με έμφαση στην Ψυχολογία της Υγείας θα βοηθήσουν άτομα ή ομάδες στην πρόληψη ασθενειών και την προώθηση υγιεινών συμπεριφορών.... [-]


MS στην Ψυχολογία με έμφαση στους Ανθρώπινους Παράγοντες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στην Ανθρώπινη Παράγοντες Ψυχολογία είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση και / ή τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας. [+]

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στην Ανθρώπινη Παράγοντες Ψυχολογία είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση και / ή τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας.

Ανθρώπινοι παράγοντες Η ψυχολογία είναι η συγχώνευση των πεδίων της ψυχολογίας και της μηχανικής. Είναι η επιστημονική πειθαρχία που ασχολείται με την κατανόηση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ ανθρώπων και άλλων στοιχείων ενός συστήματος. Αυτό το επάγγελμα εφαρμόζει την έρευνα, τη θεωρία, τις αρχές, τα δεδομένα και άλλες μεθόδους σχεδιασμού, προκειμένου να βελτιστοποιήσει τη συνολική απόδοση του συστήματος. Αυτό το πεδίο προσπαθεί να κάνει την τεχνολογία ευκολότερη και ασφαλέστερη για τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν και να βελτιώνουν την καθημερινή ζωή.... [-]


MS στη χριστιανική συμβουλευτική σχετικά με τη χρήση ουσιών και τις εθιστικές διαταραχές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Grand Canyon University Μεταμορφωτικός Grand Canyon University στην Χριστιανική Συμβουλευτική για τη Χρήση Ουσιών και τις Διατροφικές Διαταραχές σας βοηθά να ενσωματώσετε τις χριστιανικές αξίες σε επαγγελματικές συμβουλευτικές πρακτικές που εφαρμόζονται σε εθιστικές διαταραχές. [+]

Όταν σας ζητηθεί να μοιραστείτε τον λόγο του Θεού, ενώ υπηρετούμε άτομα που αγωνίζονται με τον εθισμό στα ναρκωτικά, είναι απαραίτητο ένα ισχυρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο στις χριστιανικές αρχές, θεωρία ψυχολογίας και συμβουλευτικές πρακτικές.

Grand Canyon University Μεταμορφωτικός Grand Canyon University στην Χριστιανική Συμβουλευτική για τη Χρήση Ουσιών και τις Διατροφικές Διαταραχές σας βοηθά να ενσωματώσετε τις χριστιανικές αξίες σε επαγγελματικές συμβουλευτικές πρακτικές που εφαρμόζονται σε εθιστικές διαταραχές.... [-]


MS Ψυχολογία με έμφαση στη Γεροψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στη GeroPsychology είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση και / ή τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας. [+]

Το Master of Science στην Ψυχολογία με έμφαση στη GeroPsychology είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που επιθυμούν την προώθηση και / ή τη συνέχιση της ακαδημαϊκής έκθεσης στον τομέα της ψυχολογίας.

Η γεροψυχολογία είναι ένας εξειδικευμένος τομέας στην ψυχολογία με επίκεντρο τις ψυχολογικές και νευρολογικές πτυχές της γήρανσης. Ο φοιτητής που παρακολουθεί μεταπτυχιακό δίπλωμα με έμφαση στη γεροψυχολογία θα εφαρμόσει θεωρητικές και ερευνητικές πρακτικές για να καθοδηγήσει και να επηρεάσει την αλλαγή της ψυχολογικής φροντίδας που παρέχεται στους ηλικιωμένους.... [-]


ΚΜ στη Συμβουλευτική Εθισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Master of Science στη Συμβουλευτική Εθισμού. Καθώς η κοινωνία καταλαβαίνει περισσότερα για τον εθισμό, περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν θεραπεία και περισσότεροι παραβάτες ναρκωτικών αποστέλλονται στα προγράμματα θεραπείας και όχι στη φυλακή. [+]

Master of Science στη Συμβουλευτική Εθισμού. Καθώς η κοινωνία καταλαβαίνει περισσότερα για τον εθισμό, περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν θεραπεία και περισσότεροι παραβάτες ναρκωτικών αποστέλλονται στα προγράμματα θεραπείας και όχι στη φυλακή.

Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση για συμβούλους κατάχρησης ουσιών αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ ταχύτερα από ό, τι η ζήτηση για τα περισσότερα άλλα επαγγέλματα μέχρι το 2018. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών επόμενου επιπέδου έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία ως επαγγελματίας συμβουλευτικός εθισμός. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για να αντιμετωπίσουν τις κατάχρηση ουσιών και τις διαταραχές εξάρτησης. Τα μαθήματα παρέχουν μια ολοκληρωμένη έρευνα σχετικά με τις θεωρίες παροχής συμβουλών, την παροχή συμβουλών σε ομάδες, κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, την ψυχοφαρμακολογία, τα οικογενειακά θέματα και πολλά άλλα. Επιπλέον, μια εποπτευόμενη πρακτική παρέχει 150 ώρες επαφής ευκαιριών για να αναπτύξουν οι μαθητές τις συμβουλευτικές δεξιότητές τους. Σε πολλές πολιτείες απαιτείται μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης για το υψηλότερο επίπεδο αδειοδότησης ή πιστοποίησης. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για άδεια στην Αριζόνα, τόσο ως σύμβουλος κατάχρησης ουσιών με άδεια παραχώρησης αδειών (LASAC) όσο και ως σύμβουλος κατάχρησης εξουσιοδοτημένων ανεξάρτητων ουσιών (LISAC). Επιπλέον, οι απόφοιτοι προγράμματος από τα περισσότερα άλλα κράτη θα είναι ακαδημαϊκά προετοιμασμένοι να ξεκινήσουν τη διαδικασία αναζήτησης πιστοποιητικού και άδειας στην πατρίδα τους. Οι απαιτήσεις αδειοδότησης και πιστοποίησης ενδέχεται να διαφέρουν από κράτος σε κράτος. Είναι ευθύνη του μαθητή να ελέγχει τις απαιτήσεις της κατάστασής του.... [-]


ΚΜ στη χριστιανική συμβουλευτική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Τα μεταμορφωτικά χριστιανικά συμβουλευτικά προγράμματα της GCU δημιουργούν την ευκαιρία να ενσωματωθούν οι χριστιανικές αρχές σε μια επαγγελματική συμβουλευτική πρακτική. Το Master of Science στη χριστιανική συμβουλευτική προετοιμάζει τους απόφοιτους να εξυπηρετούν πελάτες που αναζητούν υπηρεσίες συμβουλευτικής με στοιχεία χριστιανικής πίστης ολοκληρωμένα. [+]

Τα μεταμορφωτικά χριστιανικά συμβουλευτικά προγράμματα της GCU δημιουργούν την ευκαιρία να ενσωματωθούν οι χριστιανικές αρχές σε μια επαγγελματική συμβουλευτική πρακτική.

Το Master of Science στη χριστιανική συμβουλευτική προετοιμάζει τους αποφοίτους να εξυπηρετούν πελάτες που αναζητούν υπηρεσίες συμβουλευτικής με ενσωματωμένα στοιχεία της χριστιανικής πίστης. Το πρόγραμμα προσφέρει μια ισχυρή βάση στη βιβλική γνώση και τη θεολογική σοφία, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε μια καθοδηγούμενη από τον πελάτη καθοδήγηση. Αυτό περιλαμβάνει την εξερεύνηση της πνευματικής υγείας, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη χαρακτήρα για τον σύμβουλο της ζωής και της πρακτικής.... [-]


Κρατική Δικαιοσύνη: Επιβολή του νόμου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Ο Master of Science στην Ποινική Δικαιοσύνη με έμφαση στην επιβολή του νόμου έχει σχεδιαστεί για τους σπουδαστές που επιδιώκουν να διευρύνουν την κατανόησή τους για το νόμο, την κοινωνική τάξη και τη δικαιοσύνη. [+]

Ο Master of Science στην Ποινική Δικαιοσύνη με έμφαση στην επιβολή του νόμου έχει σχεδιαστεί για τους σπουδαστές που επιδιώκουν να διευρύνουν την κατανόησή τους για το νόμο, την κοινωνική τάξη και τη δικαιοσύνη. Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το προσωπικό επιβολής του νόμου που επιθυμεί να προχωρήσει στον τομέα του, καθώς και διορθώσεις, νομικοί υπάλληλοι · και άλλους φορείς λήψης αποφάσεων που ασχολούνται με ζητήματα δημόσιας πολιτικής, κοινωνικής έρευνας και διοίκησης της δικαιοσύνης στον δημόσιο τομέα.... [-]


κύριος της δημόσιας διοίκησης με έμφαση στην κυβέρνηση και την πολιτική

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Με ένα Master of Public Administration με έμφαση στην κυβέρνηση και πολιτική από το κολλέγιο ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Grand Canyon, μπορείτε να μάθετε να εφαρμόζετε διοικητικές δεξιότητες στους τομείς της ηγεσίας, της ανάπτυξης ανθρώπινου κεφαλαίου, της πολιτικής και της διακυβέρνησης στην κυβέρνηση, αρένες. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Επισκόπηση

Επίλυση προκλήσεων δημόσιας πολιτικής Με ένα Master of Public Administration με έμφαση στην κυβέρνηση και πολιτική από το κολλέγιο ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Grand Canyon, μπορείτε να μάθετε να εφαρμόζετε διοικητικές δεξιότητες στους τομείς της ηγεσίας, της ανάπτυξης ανθρώπινου κεφαλαίου, της πολιτικής και της διακυβέρνησης στην κυβέρνηση, αρένες.... [-]


Μεταπτυχιακό (MSc) στη Λογιστική

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Προσφέρεται από το κολλέγιο επιχειρήσεων Colangelo, αυτό το ολοκληρωμένο πτυχίο MSA πρόγραμμα σπουδών σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στον τομέα της χρηματοοικονομικής αναφοράς, της φορολογίας και του ελέγχου, ενώ προετοιμασία για την ενιαία εξέταση CPA σας. [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Κερδίστε ένα Master of Science στη Λογιστική (MSA) και προετοιμαστείτε για το CPA σας Προετοιμαστείτε για μια προηγμένη σταδιοδρομία στον τομέα της εταιρικής ή δημόσιας λογιστικής με το Πανεπιστήμιο του Grand Canyon (GCU) Master of Science στη Λογιστική. Προσφέρεται από το κολλέγιο επιχειρήσεων Colangelo, αυτό το ολοκληρωμένο πτυχίο MSA πρόγραμμα σπουδών σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στον τομέα της χρηματοοικονομικής αναφοράς, της φορολογίας και του ελέγχου, ενώ προετοιμασία για την ενιαία εξέταση CPA σας. Σχεδιασμένο για φοιτητές με πτυχίο στη λογιστική, αυτή η επιταχυνόμενη πορεία προς τη μάθηση προσφέρει ένα ισχυρό θεμέλιο που ενθαρρύνει τη νομική και δεοντολογική πρακτική για τους λογιστές και τους διευθυντές που συνδέονται με τις πολιτικές του νόμου Sarbanes-Oxley (SOX).... [-]


πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων και πλοίαρχος της επιστήμης στην ηγεσία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Υποστηρίξτε το ταξίδι σας στην ηγεσία των επιχειρήσεων με προηγμένες δεξιότητες στις λειτουργίες και τη λειτουργική διαχείριση. Το Master of Business Administration (MBA) του Πανεπιστημίου του Grand Canyon και το πρόγραμμα διπλού πτυχίου Master of Science in Leadership (MSL) σας δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε τις αρχές της οικονομίας, της οικονομίας και του μάρκετινγκ με τις αξίες της ηγεσίας του υπηρέτη. [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Ενίσχυση της επιχείρησής σας με ένα MBA και MS στην Ηγεσία Υποστηρίξτε το ταξίδι σας στην ηγεσία των επιχειρήσεων με προηγμένες δεξιότητες στις λειτουργίες και τη λειτουργική διαχείριση. Το Master of Business Administration (MBA) του Πανεπιστημίου του Grand Canyon και το πρόγραμμα διπλού πτυχίου Master of Science in Leadership (MSL) σας δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε τις αρχές της οικονομίας, της οικονομίας και του μάρκετινγκ με τις αξίες της ηγεσίας του υπηρέτη. Προσφέρεται από το Colangelo College of Business, το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για επαγγελματίες που εργάζονται.... [-]


πλοίαρχος της επιστήμης στη χημεία με έμφαση στην εκπαίδευση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 8 εβδομάδες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

[+]

Επισκόπηση

[-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma σε διαταραχές φάσματος αυτισμού

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Το Master of Arts στις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος (ASD), που προσφέρεται από το Κολλέγιο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Grand Canyon, παρέχει μια έντονη ανάλυση της μάθησης και της βελτίωσης των δεξιοτήτων. [+]

Προχωρημένο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Εστίαση στις διαταραχές του φάσματος του αυτισμού (ASD)

Δεδομένου ότι ο επιπολασμός των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού συνεχίζει να αυξάνεται, είναι επιτακτική ανάγκη να υιοθετηθεί μια βαθύτερη γνώση της νευρολογικής ανάπτυξης και της ανάλυσης της εφαρμοσμένης συμπεριφοράς. Το Master of Arts στις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος (ASD), που προσφέρεται από το Κολλέγιο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Grand Canyon, παρέχει μια έντονη ανάλυση της μάθησης και της βελτίωσης των δεξιοτήτων. Μέσω ενός συνδυασμού εφαρμογών, θεωρίας και έρευνας, οι ειδικοί εκπαιδευτικοί με άδεια χρήσης προετοιμάζονται για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διδασκαλίας και των τεχνικών μάστερ που βελτιώνουν τα αποτελέσματα των μαθημάτων ASD.... [-]


Ma στα αγγλικά με έμφαση στην εκπαίδευση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Το Master of Arts του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στην Αγγλία με πρόγραμμα σπουδών Έμφαση στην Εκπαίδευση προετοιμάζει τους μαθητές να διδάσκουν προπτυχιακά μαθήματα σε ιδρύματα ανώτατης μάθησης δύο ετών ή τεσσάρων ετών τόσο για την πανεπιστημιούπολη όσο και για τις ηλεκτρονικές διαδικασίες. [+]

Πανεπιστήμιο του Grand Canyon Master of Arts στα αγγλικά με έμφαση στην εκπαίδευση Πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές για να διδάξουν προπτυχιακά μαθήματα σε δύο ή τέσσερα χρόνια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τόσο για την πανεπιστημιούπολη και τις ηλεκτρονικές λεπτομέρειες.

Προσφέρεται από το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους έχουν πάθος για το γράψιμο και τη λογοτεχνία και επιδιώκουν να μοιραστούν το πάθος τους με τους μαθητές μέσω της διδασκαλίας. Οι μαθητές θα αποκτήσουν προηγμένη κατάρτιση στον τομέα της αγγλικής γλώσσας για να κάνουν τη διαφορά στην προπτυχιακή τάξη. Βασικές ικανότητες αυτού του προγράμματος περιλαμβάνουν την παιδαγωγική σε πανεπιστημιακό επίπεδο, τη διδασκαλία γραφής και λογοτεχνίας, την πρακτική της επαγγελματικής γραφής και τις θεωρίες γραφής και ρητορικής. Με ένα φιλελεύθερο ίδρυμα τέχνης, το πρόγραμμα αυτό μελετά τις παιδαγωγικές πρακτικές που βασίζονται στην έρευνα, όπως το σχεδιασμό στρατηγικών και συνεργατικών προγραμμάτων σπουδών, τις διάφορες θεωρίες για τη μάθηση ενηλίκων και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε περιβάλλον εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα προχωρά στην ανάπτυξη φοιτητών σε εκπαιδευτικούς ηγέτες που είναι ειδικευμένοι στην εφαρμογή αυτών των πρακτικών για να επηρεάσουν τα αποτελέσματα των σπουδαστών.... [-]


Ma στη Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Αν είστε καθηγητής και κερδίζετε το Master of Arts στην Εκμάθηση Αγγλικών σε Ομιλητές Άλλων Γλωσσών (TESOL), θα είστε κατάλληλοι για να διδάξετε αγγλικά σε φοιτητές από άλλες χώρες και πολιτισμούς. [+]

Προχωρημένο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Κερδίστε τους Δασκάλους σας στο TESOL

Αν είστε καθηγητής και κερδίζετε το Master of Arts στην Εκμάθηση Αγγλικών σε Ομιλητές Άλλων Γλωσσών (TESOL), θα είστε κατάλληλοι για να διδάξετε αγγλικά σε φοιτητές από άλλες χώρες και πολιτισμούς. Μπορείτε επίσης να προχωρήσετε σε εκπαιδευτικές θέσεις και θέσεις ηγεσίας της TESOL καθώς οι σχολικές περιοχές του 21ου αιώνα γίνονται πιο πολιτισμικά διαφορετικές. Η απασχόληση στο αλφαβητισμό στην αγγλική γλώσσα αναμένεται να αυξηθεί κατά την επόμενη δεκαετία.... [-]


MA στη χριστιανική ηγεσία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Arts στην Χριστιανική Ηγεσία είναι ένα μοναδικό πολυεπιστημονικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να οδηγήσουν ως Χριστιανοί σε μια ποικιλία από εκκλησίες, υπουργεία και άλλα περιβάλλοντα. [+]

Το Master of Arts στην Χριστιανική Ηγεσία είναι ένα μοναδικό πολυεπιστημονικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να οδηγήσουν ως Χριστιανοί σε μια ποικιλία από εκκλησίες, υπουργεία και άλλα περιβάλλοντα.

Προσφέρεται από το Θεολογικό Σεμινάριο του Grand Canyon, αυτό το πρόγραμμα χριστιανικής ηγεσίας σας εξοπλίζει ακαδημαϊκά, πνευματικά και επαγγελματικά για να περιηγηθείτε στις προκλήσεις της ηγεσίας του 21ου αιώνα. Βελτιώστε τις διοικητικές δεξιότητες και τις γνώσεις σας. Μεταμορφώστε την εκκλησία σας ή την τοπική κοινότητα αναπτύσσοντας την αποτελεσματικότητά της ως εταιρικού ή κοινοτικού ηγέτη. Ελάτε στο Θεολογικό Σεμινάριο του Μεγάλου Φαραγγιού και μάθετε τις χριστιανικές πρακτικές ανάπτυξης της ηγεσίας που είναι απαραίτητες για να καθοδηγήσετε τους άλλους με σοφία σε εκκλησιαστικά και κοινοτικά πλαίσια.... [-]


MA στο Αστικό Υπουργείο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Το Master of Arts στο Αστικό Υπουργείο έχει σχεδιαστεί για τον χριστιανό ηγέτη με μια καρδιά για υπηρεσία πέρα ​​από τα τείχη της εκκλησίας. Το μοναδικό πρόγραμμα του Θεολογικού Σεμιναρίου του Grand Canyon προετοιμάζει τους ποιμένες, τους υπουργούς και τους μη κερδοσκοπικούς ηγέτες να φέρουν την υπηρεσία που μοιάζει με τον Χριστό σε αστικό περιβάλλον με γρήγορο ρυθμό. [+]

Το Master of Arts στο Αστικό Υπουργείο έχει σχεδιαστεί για τον χριστιανό ηγέτη με μια καρδιά για υπηρεσία πέρα ​​από τα τείχη της εκκλησίας. Το μοναδικό πρόγραμμα του Θεολογικού Σεμιναρίου του Grand Canyon προετοιμάζει τους ποιμένες, τους υπουργούς και τους μη κερδοσκοπικούς ηγέτες να φέρουν την υπηρεσία που μοιάζει με τον Χριστό σε αστικό περιβάλλον με γρήγορο ρυθμό.

Μάθετε να εστιάσετε στο χριστιανικό μήνυμα για τον 21ο αιώνα χωρίς να διακυβεύετε την ακεραιότητα του ευαγγελίου. Αυτό το πρόγραμμα είναι μια βέλτιστη εμπειρία για όσους επιδιώκουν να διεξάγουν εκστρατεία και υπουργείο σε ομολόγους αστικών εκκλησιών ή να ξεκινήσουν ένα μη κερδοσκοπικό υπουργείο σε αστικό περιβάλλον.... [-]


MA στο πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλίας

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Μάθετε να δημιουργείτε και να εφαρμόζετε προγράμματα σπουδών στην τάξη, το σχολείο, την περιφέρεια και το κράτος με το Master of Arts στο Curriculum και Instruction degree. [+]

Προχωρημένο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Κερδίστε το Master of Arts στο πρόγραμμα σπουδών και τις οδηγίες

Μάθετε να δημιουργείτε και να εφαρμόζετε προγράμματα σπουδών στην τάξη, το σχολείο, την περιφέρεια και το κράτος με το Master of Arts στο Curriculum και Instruction degree. Οι εκπαιδευόμενοι K-12 εκπαιδευτές μπορούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να γίνουν εκπαιδευτικοί ηγέτες μέσω ενός συνδυασμού μαθημάτων, έρευνας και εμπειριών πεδίου στην τάξη. Το πρόγραμμα, που προσφέρεται από το Κολέγιο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Grand Canyon, δίνει έμφαση σε μια προσέγγιση απόψεων για την ανάπτυξη, τη διδασκαλία και την αξιολόγηση των προγραμμάτων σπουδών.... [-]


MA στο Υπουργείο Νεολαίας και Οικογένειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Μετατρέψτε την αποτελεσματικότητα του υπουργείου σας σε νεολαία, παιδιά, οικογένειες και κοινότητες με το Master of Arts στο Υπουργείο Νεολαίας και Οικογένειας. [+]

Μετατρέψτε την αποτελεσματικότητα του υπουργείου σας σε νεολαία, παιδιά, οικογένειες και κοινότητες με το Master of Arts στο Υπουργείο Νεολαίας και Οικογένειας. Το Θεολογικό Σεμινάριο του Grand Canyon παρέχει αυτό το πρόγραμμα σπουδών του υπουργείου νεολαίας για υπουργούς, βοηθούς ποιμένες, υπηκόους οικογενειών ή παραχωρησιακούς ηγέτες που έχουν πάθος για μαθητεία σε κάθε στάδιο της ανθρώπινης ανάπτυξης.... [-]


MA στο χριστιανικό υπουργείο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 περισσότερα

Ο Μάστερ των Τεχνών στο Χριστιανικό Υπουργείο προσφέρει την καλύτερη θεολογική εκπαίδευση σε άτομα που απαντούν στην έκκληση του Θεού να υπηρετήσει την εκκλησία. [+]

Ο Μάστερ των Τεχνών στο Χριστιανικό Υπουργείο προσφέρει την καλύτερη θεολογική εκπαίδευση σε άτομα που απαντούν στην έκκληση του Θεού να υπηρετήσει την εκκλησία. Εισάγετε το Θεολογικό Σεμινάριο του Grand Canyon και λάβετε την πνευματική, πνευματική και επαγγελματική προετοιμασία που απαιτείται για την καρποφόρα και μετασχηματιστική διακονία του ευαγγελίου. Το Θεολογικό Σεμινάριο του Grand Canyon έχει σχεδιάσει ένα προηγμένο πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται σε βιβλικά θεμέλια, για τους υπουργούς και τους βοηθούς ποιμένες που υπηρετούν σε βάση πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης, δι-επαγγελματικής ή θητείας. Βάλτε βαθιά στο Λόγο του Θεού καθώς μεγαλώνετε στη γνώση της διδασκαλίας και των βέλτιστων πρακτικών για το υπουργείο που είναι αποτελεσματική και μετασχηματιστική.... [-]


Μα στην ανάγνωση με έμφαση στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Προετοιμάστε τους εφήβους με τις δεξιότητες γραμματισμού που απαιτούνται για το κολέγιο ή μια μελλοντική σταδιοδρομία. Το Master of Arts του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στην ανάγνωση με έμφαση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, που προσφέρεται από το Κολέγιο Εκπαίδευσης, ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Ένωσης Διεθνών Γραμματειών και προετοιμάζει τους ειδικούς για τις απαιτήσεις της ανάπτυξης των σπουδαστών. [+]

Προχωρημένο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Κερδίστε το Master of Arts σας στο Reading Online

Προετοιμάστε τους εφήβους με τις δεξιότητες γραμματισμού που απαιτούνται για το κολέγιο ή μια μελλοντική σταδιοδρομία. Το Master of Arts του Πανεπιστημίου του Grand Canyon στην ανάγνωση με έμφαση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, που προσφέρεται από το Κολέγιο Εκπαίδευσης, ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Ένωσης Διεθνών Γραμματειών και προετοιμάζει τους ειδικούς για τις απαιτήσεις της ανάπτυξης των σπουδαστών. Το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών εξυπηρετεί σχολεία και περιφέρειες, προσφέροντας στους σπουδαστές δίκαιη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση με βάση την παιδεία.... [-]


Μα στην ανάγνωση με έμφαση στη στοιχειώδη εκπαίδευση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 περισσότερα

Το διαδικτυακό Master of Arts in Reading με έμφαση στη στοιχειώδη εκπαίδευση, το οποίο προσφέρεται από το College of Education, ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Ένωσης Διεθνών Γραμματειών για την προετοιμασία ειδικών και παρεμβατών για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων της ανάπτυξης γραμματισμού. [+]

Προχωρημένο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Κερδίστε το Master of Arts σας στο Reading Online

Τα κρατικά και ομοσπονδιακά πρότυπα εκπαίδευσης έχουν αυξήσει την ανάγκη για ειδικευμένους εκπαιδευτικούς που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ανάγνωσης για τους βαθμούς K-8. Το διαδικτυακό Master of Arts in Reading με έμφαση στη στοιχειώδη εκπαίδευση, το οποίο προσφέρεται από το College of Education, ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Ένωσης Διεθνών Γραμματειών για την προετοιμασία ειδικών και παρεμβατών για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων της ανάπτυξης γραμματισμού. Το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών εξυπηρετεί την κοινότητα παρέχοντας σε διάφορους σπουδαστές δίκαιη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση με βάση την παιδεία.... [-]


Μα στην επικοινωνία με έμφαση στην εκπαίδευση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Master of Arts του Πανεπιστημίου Grand Canyon στην επικοινωνία με το πρόγραμμα σπουδών Έμφαση στην εκπαίδευση παρέχει στους φοιτητές που έχουν πάθος για τις επικοινωνίες με την ευκαιρία να ακολουθήσουν μια καριέρα στη διδασκαλία. [+]

Πανεπιστήμιο του Grand Canyon Master of Arts στην επικοινωνία με έμφαση στην εκπαίδευση Πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους φοιτητές που έχουν πάθος για τις επικοινωνίες με την ευκαιρία να ακολουθήσουν μια καριέρα στη διδασκαλία.

Αυτό το μάστερ στο πρόγραμμα επικοινωνιών, που προσφέρεται από το κολλέγιο των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, προετοιμάζει τους μαθητές να διδάξουν προπτυχιακά μαθήματα σε ένα διετές ή τετραετές φορέα, που ειδικεύεται τόσο στις παραδοσιακές πανεπιστημιούπολη και σε απευθείας σύνδεση τρόπους. Οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε ισορροπία περιεχομένου επικοινωνίας και παιδαγωγικής με στόχο την απόκτηση εμπειρογνωμοσύνης στην κατανόηση, την επίδειξη και την αποτελεσματική διδασκαλία όλων των πτυχών της επικοινωνίας. Αυτό το μεταδευτεροβάθμιο πρόγραμμα διδασκαλίας επικοινωνιών διαμορφώνει τους σπουδαστές σε κρίσιμους στοχαστές που εξετάζουν το ρόλο και τον αντίκτυπο της επικοινωνίας στον πολιτισμό και την κοινωνία. Διάφορα είδη επικοινωνίας που απευθύνονται περιλαμβάνουν διαπροσωπικές και σχεσιακές, στρατηγικές, διαπολιτισμικές επικοινωνίες και μέσα επικοινωνίας.... [-]


Μα στην ιστορία με έμφαση στην εκπαίδευση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Το Master of Arts στην Ιστορία με το πρόγραμμα σπουδών Έμφαση στην Εκπαίδευση προετοιμάζει τους μαθητές να διδάξουν προπτυχιακά μαθήματα τόσο για τις πανεπιστημιουπόλεις όσο και για τις διαδικτυακές μεθόδους σε ιδρύματα διάρκειας δύο ετών ή τεσσάρων ετών. [+]

Ο Master of Arts στην Ιστορία με έμφαση στην Εκπαίδευση Πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές να διδάξουν προπτυχιακά μαθήματα τόσο για τις πανεπιστημιουπόλεις όσο και για τις διαδικτυακές μεθόδους σε ιδρύματα διάρκειας δύο ετών ή τεσσάρων ετών.

Προσφέρεται από το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Grand Canyon, και αυτό το πρόγραμμα μάστερ στο ιστορικό ισορροπεί το περιεχόμενο της ιστορίας με την παιδαγωγική, παρέχοντας ένα μονοπάτι για την απόκτηση προηγμένης κατάρτισης στους τομείς της ιστορίας και της εκπαίδευσης. Οι μαθητές θα προσδιορίσουν τις τεχνικές της τάξης και τις διάφορες πτυχές των υγιεινών παιδαγωγικών πρακτικών σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Η επίδειξη κατανόησης σημαντικών ιστορικών γεγονότων, θεμάτων, αφηγήσεων, επιχειρημάτων και ερμηνειών θα προετοιμάσει τους μαθητές να υπερέχουν στη διδασκαλία του θέματος. Αυτό το Master of Arts στην Ιστορία με το πρόγραμμα έμφασης στην εκπαίδευση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους παθιασμένοι με τη διδασκαλία με έντονο ενδιαφέρον και περιέργεια για την ιστορία επίσης. Οι μαθητές θα αναλύσουν τα βασικά γεγονότα και τη σημασία των ιστορικών γεγονότων, θα αξιολογήσουν τις πολιτιστικές εξελίξεις και θα παρακολουθήσουν διάφορες πολιτικές, οικονομικές ή στρατιωτικές ιστορίες από όλο τον κόσμο.... [-]


Βίντεο

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)