Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited
Οι φοιτητές πανεπιστημίου

Σχετικά με το πανεπιστήμιο Hofstra

Το πανεπιστήμιο Hofstra μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε, με μικρά μαθήματα, αφιερωμένη σχολή και μια όμορφη, ενεργοποιημένη πανεπιστημιούπολη, καθώς και όλες τις ευκαιρίες της Νέας Υόρκης σε κοντινή απόσταση.

Βρείτε το μέλλον σας επιλέγοντας από περίπου 140 προπτυχιακά προγράμματα και περίπου 150 μεταπτυχιακά προγράμματα, στις Φιλελεύθερες Τέχνες και Επιστήμες, Επιχειρήσεις, Επικοινωνίες, Εκπαίδευση, Επιστήμες Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, Μελετών Μηχανικής και Εφαρμοσμένης Επιστήμης και Τιμών, καθώς και Σχολή Νομικών Ιατρική Σχολή. Ο λόγος φοιτητών-καθηγητών 14 ως 1 και η προτεραιότητα στη διδασκαλία της αριστείας διασφαλίζει ότι είστε μέρος της δημιουργίας της δικής σας επιτυχίας.

Στο Hofstra θα έχετε όλους τους πόρους που χρειάζεστε - εξαιρετικοί πόροι βιβλιοθήκης με εκτεταμένες σε απευθείας σύνδεση και εκτυπώσεις, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εγκαταστάσεις μάθησης και εργαστηρίων και εκτεταμένη ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση στο Internet, συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής σύνδεσης στο Internet Ανάμεσα σε ιδιωτικά κολέγια στο Long Island.

Ένας συνδυασμός πολιτιστικών, κοινωνικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων προσφέρει την πλήρη εμπειρία του κολλεγίου. Το Hofstra προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να ζήσουν και να μάθουν την πανέμορφη πανεπιστημιούπολη των 240 στρεμμάτων στο Long Island και να έχουν εύκολη πρόσβαση στις ακαδημαϊκές, πολιτιστικές και επαγγελματικές ευκαιρίες στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης.

Hofstra με μια ματιά

Πληροφορίες Campus

 • Ιδρύθηκε το 1935
 • Βρίσκεται στο Hempstead, Long Island, 25 μίλια ανατολικά της Νέας Υόρκης
 • Πρόεδρος: Stuart Rabinowitz, JD
 • Επιχείρηση: Gail M. Simmons, PhD
 • Ιδιωτικός, μη-σεκταριστικός, coeducational
 • 116 κτίρια σε 244 στρέμματα
 • 25 ακαδημαϊκές και 28 συνολικά διαπιστεύσεις
 • Μέλος του Phi Beta Kappa
 • 100% προσβασιμότητα προγράμματος για άτομα με ειδικές ανάγκες
 • Το πανεπιστήμιο Hofstra έχει περισσότερους από 134.000 αποφοίτους

Συνάντηση Κολλεγίου

Η ζωή στο πανεπιστήμιο

 • 35 αίθουσες κατοικίας που φιλοξενούν περίπου 3.500 φοιτητές, 18 εστιατόρια, 6 θέατρα και πάνω από 200 φοιτητικές λέσχες από τις οποίες υπάρχουν περίπου 27 τοπικές / εθνικές αδελφότητες και αδελφότητες
 • Το Hofstra διαθέτει μια ζωντανή πανεπιστημιούπολη με εκατοντάδες κοινωνικές, ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο
 • Το Μουσείο Πανεπιστημίου Hofstra είναι διαπιστευμένο σε εθνικό επίπεδο από την Αμερικανική Συμμαχία Μουσείων. Το Μουσείο, με μια συλλογή από περίπου 5.000 έργα τέχνης από τους διαφορετικούς πολιτισμούς του κόσμου, προσφέρει 4-6 αρχικές εκθέσεις ετησίως, ενώ επίσης επιβλέπει μια εκτεταμένη συλλογή υπαίθριων γλυπτών με περίπου 70 έργα τέχνης.
 • Οι βιβλιοθήκες Hofstra περιέχουν πάνω από 1 εκατομμύριο τόμους και παρέχουν online πρόσβαση 24 ώρες το εικοσιτετράωρο σε περισσότερα από 100.000 περιοδικά πλήρους κειμένου και 175.000 ηλεκτρονικά βιβλία.
 • 17 αθλητικά αθλήματα
 • 8 για τους άνδρες: μπέιζμπολ, μπάσκετ, cross-country, γκολφ, λακρός, ποδόσφαιρο, τένις και πάλη
 • 9 για γυναίκες: μπάσκετ, cross-country, χόκεϊ επί πάγου, γκολφ, lacrosse, ποδόσφαιρο, σόφτμπολ, τένις και βόλεϊ
 • Όλα τα αθλήματα συναγωνίζονται στο επίπεδο NCAA Division I του Colonial Athletic Association

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Δήλωση αποστολής και στόχοι

Το πανεπιστήμιο Hofstra είναι ιδιωτικό ίδρυμα, του οποίου η πρωταρχική αποστολή είναι να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση στους φοιτητές του σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει, καλλιεργεί και υποστηρίζει τη μάθηση μέσα από την ελεύθερη και ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών, για τη βελτίωση της ανθρωπότητας. Το Πανεπιστήμιο Hofstra δεσμεύεται πλήρως για την ακαδημαϊκή ελευθερία και τη μετάδοση, την πρόοδο και τη διατήρηση της γνώσης για τη δική του ακαδημαϊκή κοινότητα και για την κοινότητα γενικότερα. Το πανεπιστήμιο Hofstra προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που διδάσκονται από ερευνητική και επαγγελματική σχολή. Η ακαδημαϊκή αριστεία καθοδηγεί όλα όσα αναλαμβάνει το πανεπιστήμιο.

 • Η προπτυχιακή εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Hofstra παρέχει μια σταθερή βάση στις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν την πνευματική περιέργεια. Αυτή η ευρέως βασισμένη εκπαίδευση αναπτύσσει την αναλυτική και κριτική σκέψη των μαθητών, ενισχύει τις επικοινωνιακές τους ικανότητες (προφορικές και γραπτές), προάγει διαπολιτισμικές δεξιότητες και παρέχει πληροφοριακή παιδεία και τεχνολογικές δεξιότητες που προετοιμάζουν τους μαθητές για να γίνουν μαθητές δια βίου.
 • Το πανεπιστήμιο Hofstra είναι αφιερωμένο στα προ-επαγγελματικά, επαγγελματικά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα που υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα φιλοδοξιών σταδιοδρομίας.
 • Το Πανεπιστήμιο Hofstra είναι αφιερωμένο στην πρόσληψη και διατήρηση μιας ακαδημαϊκής κοινότητας υψηλού επιπέδου και ακαδημαϊκών σπουδαστών, καθηγητών, στελεχών και διοικητικών στελεχών που σέβονται τις συνεισφορές και την αξιοπρέπεια κάθε μέλους του.
 • Η σχολή του Πανεπιστημίου Hofstra δεσμεύεται για την αριστεία στη διδασκαλία, την επιστημονική έρευνα και την υπηρεσία. Το Πανεπιστήμιο τονίζει και υποστηρίζει τη δημιουργία και τη σύνθεση της γνώσης καθώς και τη διάδοσή της. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη εκπαίδευση για τους σπουδαστές είναι η πληροφόρηση από τις ακαδημαϊκές επιδιώξεις των εκπαιδευτικών τους.
 • Το πανεπιστήμιο Hofstra δεσμεύεται να παρέχει τους πληροφοριακούς και τεχνολογικούς πόρους που απαιτούνται για την εκμάθηση και την προώθηση της γνώσης.
 • Το Πανεπιστήμιο Hofstra προσπαθεί να καλλιεργήσει την κοινωνική και ηθική ευθύνη των μαθητών, την αισθητική ευαισθησία, τη δημιουργικότητα και τη συναισθηματική και σωματική ευεξία.
 • Το πανεπιστήμιο Hofstra προσφέρει εκπαιδευτικά, συν-διδακτικά και πολιτιστικά προγράμματα και δραστηριότητες που ευνοούν την ευαισθητοποίηση σε τοπικά, εθνικά και παγκόσμια θέματα, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να είναι ενεργοί πολίτες και να συνεισφέρουν στην τοπική, εθνική και παγκόσμια κοινότητα.
 • Το Πανεπιστήμιο Hofstra αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο του στην τοπική κοινότητα και τη συμμετοχή σε ευρύτερο εθνικό και διεθνή διάλογο. Προσφέρουμε προγράμματα και αναζητούμε ευκαιρίες που ωφελούν αμοιβαία την κοινότητα Hofstra και όσους βρίσκονται εκτός της πανεπιστημιούπολης μας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

HOFSTRA UNIVERSITY

Οι στόχοι αυτού του προγράμματος είναι η ανάπτυξη επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης ικανούς να προσαρμοστούν με ευκολία στον δυναμικό τομέα της πληροφορικής και να προετο ... [+]

Οι στόχοι αυτού του προγράμματος είναι η ανάπτυξη επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης ικανούς να προσαρμοστούν με ευκολία στον δυναμικό τομέα της πληροφορικής και να προετοιμάσουν φοιτητές που ενδιαφέρονται για διδακτορικές σπουδές στην επιστήμη των υπολογιστών ή σε συναφείς τομείς. Το πρόγραμμα παρέχει μια ισχυρή βάση και το εύρος στην επιστήμη των υπολογιστών, και οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν έναν τομέα εξειδίκευσης. Επιλογές μαθήματα προσφέρονται σε τομείς αιχμής, όπως η εξόρυξη δεδομένων και η μηχανική μάθηση. Δίκτυα και ασφάλεια δικτύων · Κατανεμημένων, παράλληλων και κινητών υπολογιστών · Γραφικά ηλεκτρονικών υπολογιστών και όραμα ηλεκτρονικών υπολογιστών · τεχνητή νοημοσύνη; Και τη βιοπληροφορική. Επιπλέον, προσφέρεται ένα μάθημα διαχείρισης λογισμικού για ενδιαφερόμενους φοιτητές που επιθυμούν να ασκήσουν ηγετικές θέσεις. Το πρόγραμμα τελειώνει με μια εμπειρία capstone, η οποία μπορεί να είναι με τη μορφή ενός ανεξάρτητου έργου ή μια διατριβή του μεταπτυχιακού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hempstead
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

You Are Welcome Here

Hofstra University Campus Tour