Hampton University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Άλλα πανεπιστήμια απλώς διδάσκουν την ιστορία. Το Πανεπιστήμιο Hampton σάς φέρνει ακριβώς στη μέση του. Επειδή, όπως σύντομα θα ανακαλύψετε, δεν είστε μόνο μέρος του Πανεπιστημίου Hampton - το Πανεπιστήμιο του Hampton είναι μέρος σας.

Ενώ οι ρίζες μας φτάσει βαθιά στην ιστορία αυτού του έθνους και της Αφρικής-αμερικανική εμπειρία, αξιοθέατα μας - όπως η δική σας - έχουν οριστεί ξεκάθαρα στους ορίζοντες της παγκόσμιας κοινότητας του 21ου αιώνα.

Πλούσιο σε ιστορία, γεμάτο παράδοση, το Πανεπιστήμιο Hampton είναι ένας δυναμικός, προοδευτικός φορέας ανώτερης εκπαίδευσης, που παρέχει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, φιλελεύθερων τεχνών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Εκτός του ότι είναι ένα από τα κορυφαία ιστορικά μαύρο πανεπιστήμια στον κόσμο, Πανεπιστήμιο Hampton είναι μια στενά δεμένη κοινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών, που αντιπροσωπεύουν 49 κράτη και 35 περιοχές και έθνη.

Το Πανεπιστήμιο Hampton βρίσκεται στις όχθες της χερσονήσου της Βιρτζίνια, κοντά στο στόμιο του κόλπου Chesapeake. Η γύρω πόλη του Hampton διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, το λιανικό εμπόριο και τις κατοικημένες περιοχές, ιστορικά μνημεία, και τα μίλια της προκυμαίας και τις παραλίες. Αξιοθέατα όπως το Fort Monroe, το ερευνητικό κέντρο της NASA Langley και το κέντρο αέρα και διαστήματος της Βιρτζίνιας προσθέτουν στο μεγαλείο - και απλά διασκέδαση - της πανεπιστημιούπολης HU.

Αποστολή

Πανεπιστήμιο Hampton είναι μια ολοκληρωμένη ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αφιερωμένη στην προώθηση της μάθησης, την οικοδόμηση του χαρακτήρα και την προετοιμασία των πολλά υποσχόμενων μαθητές για τις θέσεις της ηγεσίας και των υπηρεσιών. πρόγραμμα σπουδών έμφαση του είναι επιστημονικά και επαγγελματικά με μια ισχυρή φιλελεύθερη τέχνες κάτω girding. Κατά την εκτέλεση της αποστολής του, το Πανεπιστήμιο απαιτεί ότι όλα όσα δεν είναι της υψηλότερης ποιότητας.

Μια ιστορικά μαύρο ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο Hampton είναι προσηλωμένη στην πολυπολιτισμικότητα. Το Πανεπιστήμιο εξυπηρετεί τους σπουδαστές από διαφορετικά εθνικά, πολιτιστικά και οικονομικά υπόβαθρα. Από τις απαρχές της μέχρι σήμερα, το ίδρυμα έχει εγγεγραμμένων φοιτητών από πέντε ηπείρους - Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη - και πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γκαμπόν, η Κένυα, η Γκάνα, την Ιαπωνία, την Κίνα, την Αρμενία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Ρωσία, όπως καθώς και της Χαβάης και της Καραϊβικής νησιά και πολλές Ινδιάνος έθνη. Η τοποθέτηση των σπουδαστών του στο κέντρο του σχεδιασμού του, το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια ολιστική εκπαιδευτικό περιβάλλον. Η μάθηση διευκολύνεται από μια σειρά εκπαιδευτικών προσφορές, ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών, άριστη διδασκαλία, την επαγγελματική εμπειρία, πολλαπλές ευκαιρίες ηγεσίας, και μια έμφαση στην ανάπτυξη του χαρακτήρα που εκτιμά την ακεραιότητα, σεβασμό, αξιοπρέπεια, την αξιοπρέπεια και την ευθύνη.

Της έρευνας και της δημόσιας υπηρεσίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αποστολής Hampton του. Προκειμένου να ενισχυθεί η υποτροφία και την ανακάλυψη, η σχολή ασχολείται με το γράψιμο, την έρευνα, και grantsmanship. Σχολή, το προσωπικό και τους φοιτητές να παρέχουν ηγεσία και υπηρεσιών προς το Πανεπιστήμιο, καθώς και την παγκόσμια κοινότητα.

Για την επίτευξη της αποστολής του, το Πανεπιστήμιο Hampton προσφέρει υποδειγματική προγράμματα και τις ευκαιρίες που επιτρέπουν στους μαθητές, καθηγητές και το προσωπικό για να αναπτυχθούν, να αναπτύξουν και να συνεισφέρουν στην κοινωνία μας σε ένα παραγωγικό και χρήσιμο τρόπο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Health Bachelor » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master in Biology

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Hampton

[+]

Σχολαστικά Προγράμματα και Οργανισμοί

Το Τμήμα προσφέρει προγράμματα που αποσκοπούν στην ταυτόχρονη ενίσχυση της μάθησης και της αλληλεπίδρασης των μαθητών έξω από την τάξη και τις εργαστηριακές ρυθμίσεις. Αυτά περιλαμβάνουν τα εξής:

Πρόγραμμα προ της υγείας Πρόγραμμα SEEDS (στρατηγικές για την οικολογική εκπαίδευση, ανάπτυξη και αειφορία) · MAPS Club (ένωση μειονοτήτων φοιτητών προ-ιατρικής)? Biology Journal Club; Ομάδα Αλλοδαπών Βιολογίας. ... [-]

Master in Computer Sciences

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Hampton

Το πανεπιστήμιο Hampton προσφέρει το πρόγραμμα Master of Science (MS) στην επιστήμη των υπολογιστών που είναι κατάλληλο για τις ειδικότητες επιστήμης υπολογιστών, καθώς και εκείνους που έχουν ένα ισχυρό διεπιστημονικό υπόβαθρο. Μετά την παράδοση του Hampton, το τμήμα Πληροφορικής δημιούργησε ένα φιλικό περιβάλλον, με χαμηλό συντελεστή φοιτητών / διδακτορικών και ένα πρόγραμμα σπουδών που μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες. Τα πειραματικά ερευνητικά προγράμματα, η ισχυρή δέσμευση των διδασκόντων και των ερευνητών, καθώς και οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις υπολογιστών, αποδίδουν σε ένα εύφορο περιβάλλον στο οποίο θα αποκτήσουν προηγμένο πτυχίο. [+]

Το πανεπιστήμιο Hampton προσφέρει το πρόγραμμα Master of Science (MS) στην επιστήμη των υπολογιστών που είναι κατάλληλο για τις ειδικότητες επιστήμης υπολογιστών, καθώς και εκείνους που έχουν ένα ισχυρό διεπιστημονικό υπόβαθρο. Μετά την παράδοση του Hampton, το τμήμα Πληροφορικής δημιούργησε ένα φιλικό περιβάλλον, με χαμηλό συντελεστή φοιτητών / διδακτορικών και ένα πρόγραμμα σπουδών που μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες. Τα πειραματικά ερευνητικά προγράμματα, η ισχυρή δέσμευση των διδασκόντων και των ερευνητών, καθώς και οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις υπολογιστών, αποδίδουν σε ένα εύφορο περιβάλλον στο οποίο θα αποκτήσουν προηγμένο πτυχίο. Για όσους δεν έχουν ισχυρό υπόβαθρο στην επιστήμη των υπολογιστών, ένα σύνολο μαθημάτων γέφυρας παρέχει το απαραίτητο υπόβαθρο για την τακτική εισαγωγή στο πρόγραμμα MS. Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν προσληφθεί και προσληφθεί ενεργά από μεγάλες εταιρείες λογισμικού και υλικού για θέσεις ανάπτυξης λογισμικού, δοκιμές και μάρκετινγκ.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

πλοίαρχος στην παροχή συμβουλών

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Hampton +1 περισσότερα

Η ΜΑ στη Συμβουλευτική, η Γενική Συμβουλευτική Συγκέντρωση θα παρέχει μια επισκόπηση του επαγγέλματος συμβουλευτικής. Αυτό το πρόγραμμα είναι προσφορά για την Κύρια Campus και Online. [+]

Η ΜΑ στη Συμβουλευτική, η Γενική Συμβουλευτική Συγκέντρωση θα παρέχει μια επισκόπηση του επαγγέλματος συμβουλευτικής. Αυτό το πρόγραμμα είναι προσφορά για την Κύρια Campus και Online. Η συγκέντρωση θα παρέχει μόνο μαθήματα που είναι ένα ίδρυμα αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πιστοποίηση στη Βιρτζίνια ως Ειδικός Παροχέας Ψυχικής Υγείας. Η συγκέντρωση αυτή θα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους σπουδαστές μια εισαγωγή στο επάγγελμα της παροχής συμβουλών ως εναλλακτική λύση στις επί του παρόντος προσφερόμενες συγκεντρώσεις στην Κοινοτική Συμβουλευτική για την Ψυχική Υγεία, τη Συμβουλευτική Ανάπτυξης Φοιτητών / Φοιτητών και τη Σχολική Συμβουλευτική. Το πρόγραμμα αποτελείται από 30 ώρες εξάμηνο με την απαίτηση μιας συνολικής εξέτασης. Οι απαιτήσεις εισαγωγής είναι οι ίδιες για όλα τα προγράμματα.... [-]