Harrisburg University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την HU

Υπάρχουν τόσα πολλά που είναι σπουδαία για το Harrisburg University . Είναι δύσκολο να επιλέξετε ποιος είναι ο καλύτερος λόγος για να πάτε στο κολέγιο εδώ. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πράγματα που οι σπουδαστές μας λένε ότι εκτιμούν περισσότερο για το Harrisburg University :

 1. Είμαστε γνωστοί για τα εξαίρετα προγράμματα σπουδών που επικεντρώνονται στην επιστήμη και την τεχνολογία και τα οποία οδηγούν σε σπουδαίες επαγγελματικές δραστηριότητες.
 2. Προσφέρουμε ένα από τα χαμηλότερα δίδακτρα για ιδιωτική πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Πενσυλβάνια και πίσω από αυτό με μεγάλες υποτροφίες και άλλη οικονομική βοήθεια.
 3. Με τους φοιτητές που προέρχονται από 110 χώρες, το φοιτητικό μας σώμα είναι ένα από τα πιο εθνικά ποικίλα μεταξύ των ιδιωτικών σχολών. Έτσι το θέμα ποιος είστε, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.
 4. Κάθε μάθημα απαιτεί πρακτική άσκηση, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε εμπειρία πραγματικού κόσμου που εκτιμάται από τους εργοδότες.
 5. Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου Harrisburg, την ακμάζουσα πρωτεύουσα της Πενσυλβάνια, όπου υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση, δουλειά και ψυχαγωγία.
 6. Προσφέρουμε προγράμματα που συνδέουν τους μαθητές μας με την επιχειρηματική κοινότητα για καθοδήγηση και δημιουργία δικτύων - ένα τεράστιο περιθώριο σταδιοδρομίας.
 7. Κατατάχθηκε # 1 στο έθνος μεταξύ ιδιωτικών κολέγια για την προσφορά υποτροφιών.
 8. Ονομάστηκε STEM Πανεπιστήμιο της Χρονιάς από το Corporate LiveWire.
 9. Νέα κατοικία τύπου διαμερίσματος στο δρόμο από τις τάξεις σας.
 10. Η Σχολή ενσωματώνει την εταιρική και βιομηχανική εμπειρία της με πρακτικά έργα.
 11. Αρχίστε να παίρνετε μαθήματα στο μάθημά σας κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους.

Μια σύντομη ιστορία του Harrisburg University του Harrisburg University

Το Harrisburg University Επιστήμης και Τεχνολογίας του Harrisburg University ενσωματώθηκε στην Κοινοπολιτεία της Πενσυλβανίας στις 12 Δεκεμβρίου 2001, καθιστώντας το το πρώτο ανεξάρτητο πανεπιστήμιο με επίκεντρο την επιστήμη και την τεχνολογία που ιδρύθηκε στην Πενσυλβανία σε περισσότερα από 100 χρόνια. Harrisburg University δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει την ανάγκη της Περιφέρειας Πρωτεύουσας για αυξημένες εκπαιδευτικές ευκαιρίες στα επιστημονικά, τεχνολογικά, μηχανικά και μαθηματικά (STEM) και αποτελεί σημαντικό βήμα για να προσελκύσει, να εκπαιδεύσει και να διατηρήσει το διαφορετικό εργατικό δυναμικό που βασίζεται στη γνώση του 21ου αιώνα της Πενσυλβανίας .

Η ανάγκη για ένα νέο πανεπιστήμιο

Το 1981, το Harrisburg ήταν μια βιομηχανική πόλη του οποίου ο μεταποιητικός τομέας ήταν σε παρακμή και αναφέρθηκε ως η δεύτερη πιο δυσχερής πόλη στο έθνος. Δεν δημιουργήθηκαν πλέον θέσεις απασχόλησης υψηλής ειδίκευσης και υψηλού μισθού, όπως ήταν κάποτε, και στην περιοχή δεν υπήρχε εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό ικανό να αναπτυχθεί στην αναπτυσσόμενη οικονομία της γνώσης της περιοχής. Επιπλέον, παρά τα 20 άλλα κολέγια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, η περιοχή υπέφερε από τεχνική διαρροή εγκεφάλων.

Οι κοινοτικοί ηγέτες αναγνώρισαν ότι χρειάστηκε μια νέα κατεύθυνση για την περιοχή. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Χάρισσμπουργκ ως κρατικό κεφάλαιο, αυτοί οι ηγέτες αποφάσισαν να οικοδομήσουν μια πιο σταθερή βάση απασχόλησης και να αναζωογονήσουν την οικονομία τους δημιουργώντας το δικό του ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αφιερωμένο στην αντιμετώπιση των τεχνολογικών και επιστημονικών αναγκών ενός εργατικού δυναμικού του 21ου αιώνα. Αυτή η ομάδα επιχειρηματικών, κυβερνητικών και ακαδημαϊκών ηγετών αξιολόγησε τις συγκεκριμένες ανάγκες αυτής της νέας οικονομίας, από την εκπαίδευση και τη βιομηχανία έως τους φόρους και τις μεταφορές. Αυτό που κατέστη εμφανές ήταν η σημασία της σύνδεσης της εκπαίδευσης με την οικονομική ανάπτυξη.

Ήταν σαφές στην ομάδα ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα νέα σύνολα δεξιοτήτων χρειάστηκαν για την αύξηση της απασχόλησης καθώς η εποχή της αναδυόμενης τεχνολογίας και τα νέα υλικά έφεραν πιο εξελιγμένα προϊόντα και διαδικασίες στη βιομηχανία, το γραφείο επιχειρήσεων και το λιανικό περιβάλλον. Η μεταποίηση δεν ήταν πλέον μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία χαμηλής ικανότητας, αλλά περιελάμβανε ένα υψηλό επίπεδο τεχνικών γνώσεων σε συνδυασμό με ισχυρές δεξιότητες λήψης αποφάσεων και ομαδικής οικοδόμησης. Τα περιλαίμια δεν ήταν πλέον μπλε ή λευκά και οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να αγκαλιάσουν τη δια βίου μάθηση για να συνεχίσουν να δημιουργούν νέες δεξιότητες και να ευδοκιμούν στο χώρο εργασίας.

Με πολύ λίγους διαθέσιμους εργαζόμενους με τεχνολογία, η οικονομική ανάπτυξη της περιοχής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους τομείς με χαμηλότερες θέσεις εργασίας και τις πιο μακροπρόθεσμες προοπτικές. Ήμασταν σε κίνδυνο να γίνει αυτό που ένας επιχειρηματίας χαρακτήρισε ως "οικονομία αποθήκης.

Η εκπαίδευση θα πρέπει να δώσει έμφαση στην επιστήμη και την τεχνολογία, από τις δευτεροβάθμιες αίθουσες διδασκαλίας μέχρι το κολέγιο και το πανεπιστήμιο. Αλλά σε μια περιοχή δύο εκατομμυρίων ανθρώπων, εκ των οποίων το Harrisburg ήταν η μεγαλύτερη πόλη και η πρωτεύουσα του κράτους, δεν υπήρχαν τετραετείς θεσμοί που επικεντρώνονταν κυρίως στις επιστήμες και την τεχνολογία. Η περιοχή είχε μια ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία και αρκετά φιλόδοξα φιλελεύθερα ιδρύματα, αλλά κανένας δεν επικεντρώθηκε στα βασικά θέματα που απαιτούσε μια αυξανόμενη και μεταβαλλόμενη οικονομία: STEM - επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά. Επιπλέον, τα πανεπιστήμια στην περιοχή είχαν ελάχιστο ενδιαφέρον να προσφέρουν προγράμματα που επικεντρώνονταν αποκλειστικά σε θέματα STEM, τα οποία δεν άφησαν άλλη εναλλακτική λύση παρά να δημιουργήσουν απόλυτα νέο πανεπιστήμιο.122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg

StockSnap / Pixabay

Σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τη στρατηγική οικονομική ανάπτυξη

Πληκτρολογήστε το Harrisburg University Επιστήμης και Τεχνολογίας του Harrisburg University , ένα ιδιωτικό αστικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που παρέχει ικανότητες που ενθαρρύνουν την επιτυχή πλοήγηση των σταδιοδρομιών STEM από όλους τους μαθητές. Harrisburg University άνοιξε τις πόρτες του στις 25 Αυγούστου, καλωσορίζοντας την πρώτη του τάξη 113 μαθητών. Το Πανεπιστήμιο αντιπροσωπεύει την οικονομική ανάπτυξη με βάση το STEM και έχει γίνει ένα σχέδιο για τα εμπορικά επιμελητήρια γύρω από το έθνος για να καλύψουν τα μερίσματά τους από τα ταλέντα.

Κεντρικό στόχο της αποστολής του Harrisburg University είναι να συνδέσει την εκπαίδευση με τις επιχειρηματικές ανάγκες της περιοχής. Πολύ πριν από την αποδοχή μιας ενιαίας αίτησης, η ανώτατη διοίκηση συναντήθηκε με περισσότερους από 100 διευθύνοντες συμβούλους από εταιρείες σε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία για να καθορίσουν τις ανάγκες του εργατικού τους δυναμικού. Με βάση τις απαντήσεις, το πανεπιστήμιο σχεδίασε το πρόγραμμα σπουδών του. Τα μέλη της περιφερειακής βιομηχανίας συμμετέχουν επίσης στην ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών του πανεπιστημίου και συμμετέχουν ως μέλη εταιρικών σχολών και συμβουλευτικών προγραμμάτων. Επιπλέον, πολλαπλές πρακτικές είναι υποχρεωτικές.

Η τοποθεσία της πανεπιστημιούπολης βρίσκεται κοντά σε πολλές από τις επιχειρήσεις όπου οι σπουδαστές της HU προσφέρουν υπηρεσίες πρακτικής εξάσκησης. Αυτή η αμοιβαία σχέση επιτρέπει στους φοιτητές να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία στον κλάδο της τεχνολογίας των επιχειρήσεων και στις επιχειρήσεις για να αποκτήσουν προσόντα εργαζόμενους τους οποίους μπορούν να εκπαιδεύσουν και να εκπαιδεύσουν για τις συγκεκριμένες ανάγκες της βιομηχανίας τους. Με την ευθυγράμμιση των παραδοσιακών προπτυχιακών τίτλων με την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού με βάση την επιστήμη και την τεχνολογία, η HU συμβάλλει στην τόνωση της ανάπτυξης μιας οικονομίας βασισμένης στη γνώση στην κεντρική Πενσυλβανία, τοποθετώντας το εργατικό δυναμικό της περιοχής για να συμμετάσχει επιτυχώς στην οικονομία της γνώσης του 21ου αιώνα.

Το Πανεπιστήμιο λαμβάνει εξωτερική υποστήριξη από τον εταιρικό τομέα, ιδιώτες και κρατική και ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Οι εταιρείες Fortune 500 και άλλες κορυφαίες εταιρείες όπως η Hershey Company, η Select Medical Corporation, η PPL, η Gannett Fleming, η Cleveland Brothers Equipment Company, η Tyco Electronics και η Penn National Insurance έχουν όλα υποστηρίξει το Πανεπιστήμιο.

Το βιωματικό μοντέλο εκμάθησης του Πανεπιστημίου, σε συνδυασμό με την προετοιμασία και την ανάπτυξη σταδιοδρομίας, οδήγησε σε εταιρικές σχέσεις ευθυγραμμισμένες με την αποστολή και το όραμα του Πανεπιστημίου. Με ένα οραματιστικό Διοικητικό Συμβούλιο και μια έμπειρη ομάδα διαχείρισης, το Harrisburg University είναι σε θέση να αναπτυχθεί, να ευημερήσει και να απαντήσει στο αίτημα της Κοινοπολιτείας για ένα εργατικό δυναμικό με βάση το STEM.

Διαπίστευση

 • Harrisburg University Επιστημών και Τεχνολογίας του Harrisburg University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Η Επιτροπή των Μέσων Κρατών για την Ανώτατη Εκπαίδευση είναι μια θεσμική υπηρεσία διαπίστευσης αναγνωρισμένη από τον Υπουργό Παιδείας των ΗΠΑ και το Συμβούλιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση Διαπίστευση εκπαίδευσης.
 • Οι προσφορές προγραμμάτων εγκρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας της Πενσυλβάνια, το Γραφείο Μεταδευτεροβάθμιας και Εκπαίδευσης Ενηλίκων, 333 Market Street, Harrisburg, PA 17126.
 • Η Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Maryland ενέκρινε άδεια λειτουργίας στο Κέντρο Ανώτερης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Νότιας Μέριλαντ για τα Μεταπτυχιακά Μαθήματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Master of Science in Learning Technologies) και Μεταπτυχιακών Σπουδών (Master of Science) στα προγράμματα σπουδών Μηχανικών Πληροφοριών και Διαχείρισης Πληροφοριών
 • Έχει εγκριθεί για να συμμετάσχει στα ομοσπονδιακά προγράμματα Τίτλου IV, HEA βοήθεια φοιτητών από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, 7ος
 • Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Πενσυλβανίας για βετεράνους και επιλέξιμα εξαρτώμενα άτομα για να λάβουν εκπαιδευτικά οφέλη μέσω της Διοίκησης του Βετεράνου (VA).
 • Εγκρίθηκε από την Διοίκηση των Βετεράνων για συμμετοχή στο πρόγραμμα "Κίτρινη Κορδέλα".
 • Εγκεκριμένο βάσει ομοσπονδιακού νόμου από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας - Αμερικανική Μετανάστευση και Τελωνεία (DHS-USICE) ως επιλέξιμο ίδρυμα για το Σύστημα Πληροφοριών Επισκεπτών Φοιτητών και Συναλλαγών (SEVIS) για την εγγραφή μη μεταναστών φοιτητών.
 • Μια συμφωνία αρθρώσεων με ένα άλλο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης επιτρέπει σε σπουδαστές που έχουν εγγραφεί σε ορισμένα πανεπιστημιακά προγράμματα να μεταφέρουν πιστώσεις σε συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών στο πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο έχει μια συμφωνία αρθρώσεων με τα ακόλουθα ιδρύματα: Harrisburg Area Community College; Κοινοτικό κολλέγιο της κομητείας της Βαλτιμόρης. Lehigh Carbon Community College. Hussian School of Art. Συμπληρωματικές συμφωνίες αρθρώσεως συνεχίζονται με διάφορα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Μια συμφωνία κοινοπραξίας με ένα άλλο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης επιτρέπει σε έναν σπουδαστή να παραμείνει εγγεγραμμένος στο πανεπιστήμιο, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει πιστώσεις στο φιλοξενούμενο ίδρυμα. Το πανεπιστήμιο έχει μια συμφωνία κοινοπραξίας για ορισμένα μαθήματα νανοβιοτεχνολογίας με το Πανεπιστήμιο του Pennsylvania State University Campus και το πανεπιστήμιο έχει μια συμφωνία κοινοπραξίας για ορισμένα μαθήματα πληροφορικής με το Πανεπιστήμιο Saint Francis.
 • Το Master of Science στη Διαχείριση Έργων είναι διαπιστευμένο από το Παγκόσμιο Κέντρο Διαπίστευσης από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων. Πρόγραμμα MS της HU στη Διαχείριση Έργων είναι ένα από τα 110 προγράμματα σε όλο τον κόσμο για να επιτύχει αυτή τη διαπίστευση. Το Κέντρο Παγκόσμιας Διαπίστευσης για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης για τη Διαχείριση Έργων (GAC) είναι ένας ανεξάρτητος ακαδημαϊκός φορέας διαπίστευσης με πολιτικές, διαδικασίες και πρότυπα για τα προγράμματα, τα προγράμματα, τη διαχείριση χαρτοφυλακίου και τα συναφή προγράμματα στο επίπεδο του πτυχίου, του μεταπτυχιακού και του διδακτορικού.

Τοποθεσίες

Χάρισμπουργκ

Address
326 Market St
17101 Χάρισμπουργκ, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη