Hesston College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ξεκινήστε με την ποιότητα

Η επιτυχία ξεκινά με μια σταθερή βάση. Για περισσότερα από 100 χρόνια, Hesston College προετοιμάζει τους μαθητές για επιτυχή ζωή και την καριέρα.

Hesston College είναι ένα διετές ιδιωτικό, κατοικίες, φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών σε Hesston, Κάνσας. Εδώ, θα βρείτε υποστήριξη και ενθάρρυνση καθώς βιώνετε τη ζωή και να έχουν ευκαιρίες που ωφελούν το μέλλον σας. Hesston ονομάστηκε ο αριθμός 2 διετές κολλέγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες για την επιτυχία των φοιτητών από την Ουάσιγκτον Μηνιαίο περιοδικό το 2010. Τέτοια υψηλή αναγνωρισιμότητα αποδεικνύει ότι οι μαθητές μας παρουσιάζονται με αυστηρή ακαδημαϊκή προκλήσεις και τους δίνεται βοήθεια για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις.

Hesson College είναι συνδεδεμένες με Mennonite Εκκλησία ΗΠΑ οι τιμές των οποίων έχουν τις ρίζες τους σε χριστιανικές αρχές.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς της ζωής σας - την πνευματική, κοινωνική και θρησκευτική. Καλωσορίζουμε όλα τα φόντα, διότι όταν θα ξεκινήσει στην Hesston, θα ενταχθούν σε μια κοινότητα που εκτιμά κάθε άτομο.

Ξεκινήστε με επιτυχία

Στο Hesston, επιτυχία ξεκινά με την υποστήριξη. Hesston σπουδαστές εξερευνούν ιδέες και ευκαιρίες, με την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των εκπαιδευτών και τα πράγματα είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις, να συζητήσουν μαθημάτων ή απλά να μιλήσουν για τη ζωή. Μελετώντας σε ένα νέο πολιτισμικό πλαίσιο χρειάζεται δουλειά. Προσφέρουμε αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα τάξεις και άλλες διεθνείς υπηρεσίες των φοιτητών για να σας βοηθήσει να προσαρμοστούν στη ζωή της κοινότητας Hesston College. Με μικρά μεγέθη κατηγορίας και φοιτητών-σε-εκπαιδευτή αναλογία 11 προς ένα, σχολή ξέρετε και σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Τα ακαδημαϊκά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν μια ποικιλία από επιλογές. Hesston χορηγεί την συνεργάτης βαθμό, οπότε αν έχετε συγκεκριμένες συμφέροντα της σταδιοδρομίας, το βαθμό σας διετούς μπορεί να οδηγήσει άμεσα με την απασχόληση ή μπορεί να είναι το θεμέλιο για την περαιτέρω μελέτη. Η πλειοψηφία των αποφοίτων Hesston ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους σε σχολή τετραετούς ή το πανεπιστήμιο. Φιλελεύθερο πρόγραμμα σπουδών τεχνών μας σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προετοιμασίας, και θα εργαστούμε μαζί σας για να σας μεταφέρει πιστώσεις απλό.

Ξεκινήστε με το κοινοτικό

Hesston College γρήγορα γίνεται ένα σπίτι μακριά από το σπίτι για 450 μαθητές που αποτολμούν εδώ από περίπου 27 αμερικανικές πολιτείες και 14 χώρες. Επειδή οι μαθητές μας έρχονται από όλο τον κόσμο, θα συναντήσετε μοναδικές εμπειρίες και απόψεις. Θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν έξω από την τάξη αν δραστηριοτήτων και των φοιτητικών οργανώσεων, εθελοντική εργασία και τη συμμετοχή σε χορωδίες μας, ομάδες μουσικής και αθλητικές ομάδες.

Εδώ, κοινότητα αρχίζει στους κοιτώνες. Πάνω από το 75 τοις εκατό του φοιτητικού πληθυσμού ζει στην πανεπιστημιούπολη. Προωθούμε την κοινωνικοποίηση, που ζουν και εργάζονται μαζί μέσα από δραστηριότητες πανεπιστημιούπολη, mod ζωής και την πνευματική ανάπτυξη. Οι Κοιτώνες οργανωμένη έτσι ώστε δύο μαθητές μοιράζονται ένα δωμάτιο που είναι επίσης μέρος ενός mod. Mods είναι μονάδες πέντε ή οκτώ δωμάτια που καθοδηγούνται από ένα δευτεροετής φοιτητής ονομάζεται βοηθός κάτοικος ή ΑΕ. RA σας είναι διαθέσιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, όπως εσείς τη μετάβαση σε μια νέα νοοτροπία.

Τοποθεσίες

Πόλη του Κάνσας

Address
Hesston College
Box 3000 Hesston

67062 Πόλη του Κάνσας, Μισσούρι, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη