Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Η Σχολή Επιχειρήσεων του Howard University αποτελεί πρότυπο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση από την ίδρυσή της το 1970.

Με δυναμικά ακαδημαϊκά τμήματα, πρωτοποριακά κέντρα αριστείας, αναγνωρισμένη σχολή, βραβευμένα προγράμματα και πάνω από 8.000 αποφοίτους ανά τον κόσμο, η Σχολή Επιχειρήσεων του Howard University εξακολουθεί να κατατάσσεται στα κορυφαία επιχειρηματικά προγράμματα του έθνους.

Οι φοιτητές και οι φοιτητές επιλέγουν τη Σχολή Επιχειρήσεων του Howard University διότι παρέχουν σε βάθος διδασκαλία στην τάξη, εμπειρία σε πραγματικό κόσμο, έμπειρους ομιλητές από μια σειρά υποβάθρων, πρόσβαση σε ηγέτες της παγκόσμιας βιομηχανίας και δέσμευση για έρευνα και δημοσίευση.

Τμήματα

Λογιστική

Το Τμήμα Λογιστικής του Howard University έχει αποφοιτήσει περισσότερους Αφροαμερικανικούς Πιστοποιημένους Λογιστές από οποιοδήποτε άλλο κολέγιο ή πανεπιστήμιο.

Οικονομικών, Ασφαλίσεων και Διεθνών Επιχειρήσεων

Το Τμήμα Οικονομικών, Ασφαλίσεων και Διεθνών Επιχειρήσεων, το μεγαλύτερο τμήμα της Σχολής Επιχειρήσεων, προσφέρει μαθήματα σε τρεις μεγάλες εταιρείες (Finance, International Business, and Insurance).

Πληροφοριακά συστήματα

Το Τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφοδιαστικής Αλυσίδας υποστηρίζει το βασικό πρόγραμμα σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων και προσφέρει προγράμματα δύο βαθμίδων στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (Computer Information Systems και Supply Chain Management).

Διαχείριση

Οι μεγάλες διοικήσεις θα βυθιστούν σε ένα πρόγραμμα σπουδών που θα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ηγεσίας, λήψης αποφάσεων, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρηματικών δεξιοτήτων.

Εμπορία

Το Τμήμα Μάρκετινγκ προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους προπτυχιακούς φοιτητές για τις εισαγωγικές θέσεις στο μάρκετινγκ και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του για τις μεσαίες και ανώτερες θέσεις στη διαχείριση της λειτουργίας μάρκετινγκ σε έναν οργανισμό.

Ακαδημαϊκά Κέντρα

  • Κέντρο αριστείας σταδιοδρομίας
  • Κέντρο Λογιστικής Εκπαίδευσης
  • Κέντρο Αριστείας στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας
  • Κέντρο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών
  • Κέντρο Παγκόσμιων Επιχειρηματικών Μελετών
  • Κέντρο Ασφαλιστικής Εκπαίδευσης
  • Κέντρο Εκπαίδευσης στον Κινηματογράφο

Ο καλύτερος στην τάξη

Για 12η συνεχή χρονιά, η κριτική του Princeton έχει κατατάξει την Σχολή Επιχειρήσεων # 1 του Howard University στις ευκαιρίες για σπουδαστές μειονοτήτων

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Howard University

Το Master of Science in Finance [MSF] πρόγραμμα σπουδών θα εξοπλίσει τους μαθητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχει στην επιχείρηση και να ... [+]

Το Master of Science in Finance [MSF] πρόγραμμα σπουδών θα εξοπλίσει τους μαθητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχει στην επιχείρηση και να προχωρήσει σε σταδιοδρομία στη χρηματοδότηση. Σε αυτό το εντατικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, οι μαθητές μαθαίνουν να αναλύουν και να λύσουν σύνθετα προβλήματα χρηματοδότησης και επενδύσεων και πρακτικά ζητήματα στους τομείς της εταιρικής χρηματοδότησης, της χρηματοπιστωτικής αγοράς και των ιδρυμάτων, της διαχείρισης επενδύσεων και χαρτοφυλακίου, της χρηματοοικονομικής μηχανικής και της χρηματοοικονομικής στρατηγικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ουάσιγκτο
Ιούλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Howard University

Το πρόγραμμα Master MAcc του Howard University είναι ένα εξειδικευμένο προηγμένο επιχειρηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου που εστιάζει στην προετοιμασία των πτυχιο ... [+]

Το πρόγραμμα MAcc του Howard University είναι ένα εξειδικευμένο προηγμένο επιχειρηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου που εστιάζει στην προετοιμασία των πτυχιούχων για επιτυχή σταδιοδρομία στον τομέα της εταιρικής λογιστικής, της κυβερνητικής λογιστικής, της μη κερδοσκοπικής λογιστικής, των ελεγκτικών υπηρεσιών και των συμβουλευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους σπουδαστές, με σημαντικό τρόπο, για την εξέταση της Πιστοποιημένης Δημόσιας Λογιστικής (CPA) μέσω εντατικών και προκλητικών μαθημάτων κατά τη διάρκεια του προγράμματος των 30 ωρών. Τα κράτη απαιτούν 150 ώρες, συνήθως το πέμπτο έτος της λογιστικής εκπαίδευσης, να καθίσουν για την εξέταση. Το πρόγραμμα μας παρέχει τα απαιτούμενα πρόσθετα μαθήματα, επιτρέποντας συγχρόνως στους σπουδαστές να κερδίσουν το διάσημο πτυχίο MAcc.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ουάσιγκτο
Ιούλιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά