Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 2009, ISDI φέρνει μια μακρά ιστορία παγκόσμιας επιτυχίας σε επιχειρηματικά προγράμματα που εστιάζονται στον ψηφιακό μετασχηματισμό προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τοποθεσία του Silicon Valley είναι η πρώτη του είδους στις Ηνωμένες Πολιτείες και καθοδηγείται από ένα ακαδημαϊκό συμβούλιο που αποτελείται από μερικά από τα πιο καταξιωμένα ψηφιακά στελέχη της περιοχής, για να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά ψηφιακών ηγετών.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πρωτοπόρος στον τομέα της εκπαίδευσης

Το ISDI Digital University εισάγει το πρώτο ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Internet Business (MIB) που επικεντρώνεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό ατόμων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παροχή γνώσης

Προώθηση της ψηφιοποίησης ατόμων και οργανισμών. Επαναπροσδιορίστε την εκπαίδευση και αναμορφώστε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχετε σε έναν ψηφιακό κόσμο.

ΟΡΑΜΑ

Ας υποθέσουμε ότι το μέλλον είναι ψηφιακό.

Μέσω της ψηφιοποίησης, θα καταργήσουμε τους παγκόσμιους φραγμούς και θα ενισχύσουμε τους κοινωνικούς δεσμούς. Θα δημιουργήσουμε καλύτερες επιχειρήσεις, ισχυρότερες οικονομίες και θα αναπτύξουμε μια βαθύτερη κατανόηση των ατόμων και των πολιτισμών. Ο κόσμος είναι ψηφιακός. Μπορείτε να είστε πάρα πολύ.

Η εμπειρία

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

ISDI USA

Backbone Project Οι σπουδαστές εργάζονται σε ομάδες που εστιάζουν στην ψηφιοποίηση μιας εταιρίας-εταίρου. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι σπουδαστές ενσωματώνουν τις ... [+]

Backbone Project Οι σπουδαστές εργάζονται σε ομάδες που εστιάζουν στην ψηφιοποίηση μιας εταιρίας-εταίρου. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι σπουδαστές ενσωματώνουν τις νέες ψηφιακές τους δεξιότητες στο επιχειρηματικό σχέδιο. Το έργο της ραχοκοκαλιάς παρακολουθείται στενά από μέντορες που συναντιούνται με τις ομάδες σπουδαστών κάθε 3 εβδομάδες, καθοδηγώντας την ανάπτυξη του έργου. Το τελικό ψηφιακό σχέδιο παρουσιάζεται στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και μια ομάδα καθηγητών στο τέλος του μεταπτυχιακού τίτλου. ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Χοσέ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά