Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ηγεσίας , σκεφτόμαστε μπροστά μια καινοτόμο ιδέα: να καταστήσουμε την τριτοβάθμια εκπαίδευση πολύ προσιτή για τους σπουδαστές που εργάζονται.

Πολλές από τις ανέσεις που οι φοιτητές του 21ου αιώνα παίρνουν σήμερα ως ξεχωριστές - βράδια, online μαθήματα, ευέλικτος προγραμματισμός, συνεχής εγγραφή, περιβάλλον που επικεντρώνεται στον φοιτητή, καθηγητές, ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, ηλεκτρονικά βιβλία, προσομοιώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών - πρωτοστάτησαν ή έγιναν αποδεκτές μέσω των προσπαθειών της IUL. Σήμερα, το IUL είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που προσφέρει ένα αμερικανικό πτυχίο παγκοσμίως στη γλώσσα της επιλογής σας, αγγλικά ή γαλλικά, με λογικό κόστος.

Μέθοδος εκμάθησης IUL

Το IUL προσφέρει μαθήματα ηλεκτρονικής μάθησης, οι μαθητές συνδέονται με ένα παγκόσμιο περιβάλλον το οποίο είναι απαραίτητο για τα προγράμματά μας. Η δέσμευση του πανεπιστημίου μας για τη διαμόρφωση των ηγετών και των επιχειρηματιών που εκπαιδεύονται σε μια πολιτισμικά διαφορετική κοινότητα και που διαθέτουν τις δεξιότητες για να εισέλθουν σε ένα διεθνές περιβάλλον καθίσταται δυνατή μέσω της πρόσφατης έκρηξης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Οι φοιτητές του IUL συνδέονται σε όλο τον προγραμματισμό και τελικά από διεθνείς ομάδες σε κάθε μάθημα και μέσα στην κορυφαία πολυπολιτισμική εμπειρία. Καθώς ο χώρος εργασίας αρχίζει να εξελίσσεται σε ένα μεικτό εργασιακό περιβάλλον για να συμπεριλάβει και αλληλεπιδράσεις πρόσωπο με πρόσωπο και σε απευθείας σύνδεση των εργαζομένων, οι σπουδαστές από όλο τον κόσμο εγγράφονται στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ηγεσίας εμπνευσμένο από την εμπειρία του blending learning environment.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

The 2015 graduation ceremony of the American university of Leadership

A testimonial from a recent graduate from The American University of Leadership

Alumni student sharing his experience at the American University of Leadership

One's Experience with Emily Grimes At the American University of Leadership Global Radio

Professor Jalal Mouti sharing his experience at the American University of Leadership

Debbie Duncan sharing her experience and some facts about the American University of Leadership

One's Experience with Dwight Bush At the American University of Leadership Global Radio

One's Experience with Julie Tuspaz At the American University of Leadership Global Radio

Incoming From Netherlands at The American University of Leadership.

Halloween Party by The American University of Leadership

AUL Commencement Ceremony 2015