Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Μοναδικό εκπαιδευτικό μοντέλο

Σχεδόν κάθε κολέγιο μιλάει πρόσφατα για τη βιωματική εκπαίδευση. Αυτό συμβαίνει γιατί λειτουργεί. Στο Johnson

Προσφέρουμε ένα βέλτιστο συνδυασμό πνευματικής ανάπτυξης, εκπαίδευσης που επικεντρώνεται στη βιομηχανία, εμπειριών εργασίας για οικοδόμηση περιουσιακών στοιχείων, ευκαιριών κοινότητας και ηγεσίας, καθώς και ενός ασυνήθιστου βάθους υπηρεσιών σταδιοδρομίας.

Στο Johnson

Αυτή η προσέγγιση είναι ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος μάθησης. Μέσω αυτών των εμπειριών, θα είστε μοναδικά προετοιμασμένοι για τη μετατόπιση των βιομηχανιών και θα έχετε την ευελιξία να ακολουθείτε άλλες πορείες καριέρας και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Διαπίστευση

Η JWU είναι διαπιστευμένη από την Ένωση Νέων Αγγλικών Σχολείων και Κολλεγίων Α.Ε. (NEASC), μέσω της Επιτροπής για τα Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης (CIHE). Ο παλαιότερος περιφερειακός οργανισμός διαπίστευσης του έθνους, η NEASC αναγνωρίζει διεθνώς τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η διαπίστευση αυτή περιλαμβάνει τις τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Johnson & Wales University

Σε έναν κόσμο που καθοδηγείται από ολοένα και πιο εκτεταμένα και πολύπλοκα δεδομένα, οι εργαζόμενοι πρέπει να αποκρυπτογραφούν τα δεδομένα γρήγορα και αποτελεσματικά για ... [+]

σύνοψη προγράμματος

Σε έναν κόσμο που καθοδηγείται από ολοένα και πιο εκτεταμένα και πολύπλοκα δεδομένα, οι εργαζόμενοι πρέπει να αποκρυπτογραφούν τα δεδομένα γρήγορα και αποτελεσματικά για να βοηθήσουν τις εταιρείες να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις και να εντοπίζουν νέες ευκαιρίες για ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Αποκαλύψτε τα κρυμμένα μοτίβα, τις άγνωστες συσχετίσεις, τις τάσεις της αγοράς, τις προτιμήσεις των πελατών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες στο πτυχίο Master of Science της JWU στο Data Analytics.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Providence Miami Denver Charlotte  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Providence Campus
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
800-342-5598
Miami Campus
Τηλέφωνο
866-598-3567
Denver Campus
Τηλέφωνο
877-598-3368
Charlotte Campus
Τηλέφωνο
866-598-2427