Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή μας

Πανεπιστήμιο Kaplan είναι ένα ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αφιερωμένο στην παροχή καινοτόμων προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση. Τα προγράμματά μας ενθαρρύνουν μάθησης των μαθητών με τις ευκαιρίες για να ξεκινήσει, να ενισχύσουν ή να αλλάξετε καριέρα στη σημερινή ποικιλόμορφη παγκόσμια κοινωνία. * Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί για τη γενική εκπαίδευση, την εξυπηρέτηση και υποστήριξη μαθητοκεντρική προσέγγιση, και εφαρμόζονται υποτροφία σε ένα πρακτικό περιβάλλον.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Kaplan

Είστε δεσμευτεί για την επίτευξη των εκπαιδευτικών και τους στόχους σταδιοδρομίας σας; Πανεπιστήμιο Kaplan προσφέρει online, πανεπιστημιούπολη με βάση, και αναμειγνύονται προγράμματα σε τομείς όπως η επιχείρηση, συστήματα πληροφοριών και τεχνολογίας, της ποινικής δικαιοσύνης, της εκπαίδευσης, νομικές σπουδές, κοινωνικές επιστήμες, επιστήμες υγείας και νοσηλευτικής. Οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν συνεργάτης του, πτυχίο και μεταπτυχιακά, καθώς και πιστοποιητικά και διπλώματα.

Ποιοι Είμαστε

Πανεπιστήμιο Kaplan είναι μέρος του Kaplan, Inc, η οποία παρέχει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων εκμάθησης για τα παιδιά και τα σχολεία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης, προετοιμασία της δοκιμής, και. Κάθε μία από τις προσφορές Kaplan βοηθά τους μαθητές να φθάσουν ένα σημαντικό ορόσημο στην εκπαίδευση και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Σκοπός μας

Πανεπιστήμιο Kaplan είναι μια δια βίου εταίρος για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας, παρέχοντας ένα best-in-class εκπαιδευτική εμπειρία με μια απαράμιλλη δέσμευση για την επιτυχία των φοιτητών. Οι στόχοι μας είναι οι εξής:

Η παροχή ακαδημαϊκών προγραμμάτων που έχουν αναπτυχθεί και αξιολογηθεί από την σχολή, το προσωπικό και τα μέλη του εκπαιδευτικού, επαγγελματικού, και των κοινοτήτων των επιχειρήσεων Προσφέροντας εντατική, ολοκληρωμένη on-line και on-site οδηγιών που αποσκοπούν στην ενίσχυση των φοιτητών ακαδημαϊκή επίδοση Ενστάλαξη στους μαθητές την αξία της δια βίου μάθησης με την τόνωση διανοητική περιέργεια, δημιουργική και κριτική σκέψη, και την ευαισθητοποίηση του πολιτισμού και της πολυμορφίας Το σχεδιασμό και την παροχή μέσων και πόρων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού Βοηθώντας τους μαθητές να αναπτύξουν την επαγγελματική στάσεις, τις αξίες, τις δεξιότητες και τις στρατηγικές που βοηθούν ενισχύουν την επιτυχία στην καριέρα τους και στη ζωή Προετοιμασία των μαθητών για να ανταποκριθεί στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των κοινοτήτων τους

Οι αξίες μας

βασικές αξίες του Πανεπιστημίου Kaplan καθορίζουν τον πολιτισμό μας και παρέχουν το πλαίσιο για ό, τι έχουμε παραδώσει στους μαθητές και τους εργαζομένους μας κάθε μέρα.

Ακεραιότητα - Εμείς οι ίδιοι κατέχουν τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα σε ό, τι κάνουμε. Υποστήριξη - Θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε. Γνώση - Προσφέρουμε εμπειρογνώμονα πόρους για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την ακαδημαϊκή και την καριέρα σας καλύτερα. Ευκαιρία - Βοηθάμε ανοιχτές πόρτες και να διευρύνουν την πρόσβαση στην εκπαίδευση. Αποτελέσματα - Είμαστε αφιερωμένη να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Έχουμε πετύχει όταν έχετε πετύχει.

Η Ιστορία μας

Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους στον κόσμο της δια βίου εκπαίδευσης με τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, Kaplan έχει εξελιχθεί πολύ πέρα ​​από ιστορικές ρίζες μας στην προετοιμασία της δοκιμής. Σερβίρουμε τώρα μαθητές όλων των ηλικιών μέσα από ένα ευρύ φάσμα των εκπαιδευτικών προσφορές. Αυτά περιλαμβάνουν προγράμματα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση, και πολλά άλλα.

Από την ίδρυση του Αμερικανικού Ινστιτούτου Εμπορίου το 1937, το Πανεπιστήμιο Kaplan έχει αγκαλιάσει καινοτόμες στρατηγικές για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων της απασχόλησης, τις ανάγκες του εργοδότη, τις μεθόδους διδασκαλίας, και τη χρήση εκπαιδευτικών πόρων.

Δίδακτρα Cap μας

Πανεπιστήμιο Kaplan συνεχώς ψάχνουν τρόπους για να βοηθήσει τους μαθητές να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον, και αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση κόστος σπουδών μας είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε την εισαγωγή διδάκτρων Κεφ Πανεπιστήμιο Kaplan.

Πώς λειτουργεί: Όταν εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα συμμετέχουν δίδακτρα Cap στο Πανεπιστήμιο Kaplan, τα δίδακτρα σας θα πρέπει να καλύπτονται, διασφαλίζοντας ότι πληρώνετε μόνο ένα σταθερό ποσό για την εκπαίδευσή σας. Μόλις χτυπήσει καπάκι σας, θα πρέπει πλέον να προβεί σε πληρωμές για το υπόλοιπο της εκπαίδευσης σας στο Πανεπιστήμιο Kaplan, ακόμη και αν χρειαστεί να ξαναπάρουν ένα μάθημα, εφ 'όσον πληρούν και να διατηρήσει όλες τις απαιτήσεις εγγραφής για τα δίδακτρα Cap Πανεπιστήμιο Kaplan πρόγραμμα.

Γιατί βοηθάει:. Αν εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα Δίδακτρα Cap χωρίς πιστώσεις προηγούμενης μάθησης, τα δίδακτρα σας θα αντικατοπτρίζει μια εξοικονόμηση 33% σε σύγκριση με το κόστος των άλλων βαθμών Πανεπιστήμιο Kaplan † Είναι μέρος της υπόσχεσής μας για να βοηθήσει να γίνει εκπαίδευση κολλεγίων πιο προσιτή και πιο προσιτές. Κάνε κλικ εδώ για απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις. Για Kaplan University επικερδή απασχόληση αποκάλυψη πληροφοριών του προγράμματος, κάντε κλικ εδώ.

(*) Kaplan Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να εγγυηθεί την απασχόληση ή την επαγγελματική ανέλιξη.

(†) Enrollees σε προγράμματα που είναι επιλέξιμες για την τιμολόγηση δίδακτρα Cap θα πληρώνουν το ίδιο κόστος διδάκτρων ανά τρίμηνο ώρα πίστωσης και τέλη όπως και για άλλα under¬graduate προγράμματα / εγγραφές συν $ 200 ανά διάρκειας των διοικητικών τελών και άλλων τελών. Το συνολικό κόστος του προγράμματος, όμως, θα πρέπει να καλύπτονται. Ταμιευτήριο με βάση την ποσότητα των πιστώσεων μεταφοράς, αν υπάρχει, απονέμεται. Οι σπουδαστές που λαμβάνουν πιστωτικά μεταφορά τυπικά μελέτη για σημαντικά λιγότερες όρους και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τη μέγιστη εξοικονόμηση. Επικοινωνήστε με έναν Σύμβουλο Εισαγωγής για λεπτομέρειες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά