Kennesaw State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένας ηγέτης στην πρωτοποριακή διδασκαλία και εκμάθηση, Kennesaw State University είναι ένας από τους 50 μεγαλύτερους δημόσιους οργανισμούς της χώρας. KSU προσφέρει περισσότερα από 150 πτυχία, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους στους περισσότερους από 35.000 φοιτητές. Με 13 κολέγια σε δύο πανεπιστημιουπόλεις Ατλάντα, το Kennesaw State είναι μέλος του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Γεωργίας και το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της πολιτείας. Η πλούσια πολιτιστική πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, ο ποικίλος πληθυσμός, οι ισχυροί παγκόσμιοι δεσμοί, το επιχειρηματικό πνεύμα και ο αθλητισμός του τμήματος Ι αντλούν τους μαθητές από όλη την περιοχή και από 92 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Kennesaw State είναι ένα ερευνητικό ίδρυμα (R2) που ονομάστηκε Carnegie (R2), τοποθετώντας το ανάμεσα σε μια ελίτ ομάδα μόνο 6% των αμερικανικών κολλεγίων και πανεπιστημίων με κατάσταση R1 ή R2.

Δήλωση αποστολής

Στο κράτος Kennesaw, χρησιμεύουμε ως ένα ισχυρό παράδειγμα της επίδρασης που μπορεί να προσφέρει μια πανεπιστημιακή εκπαίδευση με επίκεντρο τον φοιτητή. Βοηθάμε τους φοιτητές να πετύχουν μέσα από την εξερεύνηση, τη συνεργασία και την αυστηρότητα, ενώνοντας ένα διαφορετικό φάσμα υποβάθρου και ταλέντων. Στην KSU, οι μαθητές γίνονται τα άτομα που θέλουν οι άνθρωποι ως συνάδελφοι και ηγέτες.

Όραμα Δήλωση

Το κράτος του Kennesaw θα αποτελέσει παράδειγμα της εξουσίας και της υπόσχεσης ενός πανεπιστημιακού πανεπιστημίου με επίκεντρο τον φοιτητή. Αυθεντικά ποικίλες, μοναδικά εφικτές και ατελείωτες επιπτώσεις, θα εξαπολύσουμε το δυναμικό σε κάθε φοιτητή που υπηρετούμε.

Αξίες

Είμαστε Πιστεύουμε στο
Εμπνευσμένο από τους σπουδαστές Αναρρόφηση καυσίμων και παροχή Pathways - επιτρέποντας στους μαθητές να τεντώσουν και να αγωνιστούν, να αγκαλιάσουν ένα όνειρο και να δημιουργήσουν σχέδια που μπορούν να υποβληθούν σε ενέργεια.
Υπόσχεση-εκπληρώνοντας Όντας δεσμευμένοι και έτοιμοι να κάνουμε υποσχέσεις μπορούμε να συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε την ευκαιρία για κάθε μαθητή και να προωθήσουμε την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
Αληθινή στον εαυτό μας Διατηρώντας την αληθινή, καθοδηγούμενη από ειλικρίνεια, πρόθεση και σκοπό - ανεξάρτητα από το πώς αλλάζουμε, μεγαλώνουμε ή εξελίσσομαστε - ποτέ δεν ξεχνάμε ποιοι είμαστε.
Ανεξάρτητη Αύξηση τροχιάς - κυνηγώντας, δημιουργώντας, επιδιώκοντας, οικοδομώντας.
Ανοιξε Αγκαλιάζοντας την αληθινή δύναμη του ανοίγματος - αποτιμώντας και αξιοποιώντας διάφορες προοπτικές για να βρείτε καλύτερες λύσεις και να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα.
Δημιουργία αντίκτυπου Η επίτευξη διαφοράς - επηρεάζοντας τα άτομα και τις κοινότητες για θετικές αλλαγές.

KSU με μια ματιά

Το Kennesaw State, ένα πλήρες πανεπιστήμιο που βρίσκεται σε προαστιακές πανεπιστημιουπόλεις στο Kennesaw και Marietta βορειοδυτικά του μετρό Ατλάντα, έχει αντίκτυπο σε όλη την περιοχή, το έθνος και τον κόσμο. Ως το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Γεωργίας και ένας από τους 50 μεγαλύτερους δημόσιους οργανισμούς του έθνους, το κράτος Kennesaw έχει περισσότερους από 35.000 φοιτητές που εκπροσωπούν 92 χώρες.

Ακαδημαϊκοί ποιότητας

Το κράτος Kennesaw έχει ανυψωθεί σε μια ταξινόμηση R2 - ένα διδακτορικό ίδρυμα με υψηλή ερευνητική δραστηριότητα - από την ταξινόμηση Carnegie των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πανεπιστήμιο διαθέτει σχεδόν 150 προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα.

Κορυφαίες μεγάλες εταιρείες

Προγράμματα μέχρι και των διδακτορικών διατριβών που προετοιμάζουν τους μαθητές για την προώθηση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και προσφέρονται σε όλα τα κολέγια του πανεπιστημίου. Τα βραβευμένα ακαδημαϊκά προγράμματα παράγουν τον μεγαλύτερο αριθμό καθηγητών και νοσοκόμων στη Γεωργία και τη δεύτερη μεγαλύτερη επιχειρηματική σχολή του κράτους και το δεύτερο μεγαλύτερο κολέγιο μηχανικής στο κράτος.

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Ένα εκτεταμένο ίδρυμα που απλώνεται σε δύο πανεπιστημιουπόλεις, αποτελούμενο από 130 κτίρια και εγκαταστάσεις για ακαδημαϊκούς, επιχειρήσεις, πολιτισμό, αναψυχή και κατοικίες, βρίσκεται πάνω από 587 στρέμματα.

Έγινε το 1963 από το Διοικητικό Συμβούλιο του Regents του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Γεωργίας ως σχολή μετακίνησης, το Kennesaw State έγινε μια πανεπιστημιούπολη προορισμού όπου περισσότεροι από 5.200 φοιτητές ζουν σε οκτώ διαφορετικές οικιστικές κοινότητες στο Kennesaw και τη Marietta. Οι σπουδαστές που διαμένουν στην πανεπιστημιούπολη και όσοι ταξιδεύουν έχουν πρόσβαση σε ένα πλήρες φάσμα εγκαταστάσεων, πόρων και δραστηριοτήτων παγκόσμιας κλάσης.

Συμμετοχή στην ιθαγένεια

Το κράτος Kennesaw ονομάστηκε από το Ίδρυμα Carnegie ως το 10% των θεσμών σε εθνικό επίπεδο, για τις συνεχιζόμενες συνεργασίες του με την ευρύτερη κοινότητα.

Υπάρχουν περισσότερες από 250 φοιτητικές οργανώσεις, που περιλαμβάνουν φοιτητική διακυβέρνηση και μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπολιτειακά κλαμπ, αθλητισμό, οργανώσεις επιστολών της Ελλάδας, πρεσβευτές της πανεπιστημιούπολης, κοινωνικές υπηρεσίες και υπεράσπιση.

Παγκόσμια εμβέλεια

Το Τμήμα Παγκόσμιων Υποθέσεων του State of Kennesaw διοικεί περισσότερα από 60 διεθνή προγράμματα σπουδών, προσφέροντας περισσότερα από 100 μαθήματα και διοργανώνοντας περισσότερα από 130 διακεκριμένα διεθνή εκπαιδευτικά γεγονότα.

Το Πανεπιστήμιο έχει συνεργασίες με ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς και επιχειρηματικούς φορείς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του CIFAL, του πρώτου εκπαιδευτικού κέντρου των Ηνωμένων Εθνών που φιλοξενείται από ένα πανεπιστήμιο.

Αποφοίτων

Η KSU έχει πάνω από 110.000 αποφοίτους παγκοσμίως.

Μεγαλύτερη έρευνα

Το πανεπιστήμιο έχει δει μια ταχεία αύξηση της χρηματοδότησης για τη βασική έρευνα - περισσότερα από 35 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία πέντε χρόνια, οδηγώντας σε νέες γνώσεις και ανακαλύψεις από τις σχολές και τις ευκαιρίες για τους φοιτητές. Το 2019, το Πανεπιστήμιο ανέβηκε σε ταξινόμηση R2 ως διδακτορικό ίδρυμα με υψηλή ερευνητική δραστηριότητα.

Τοποθεσίες

Kennesaw

Address
1000 Chastain Road
Kennesaw, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Marietta

Address
1100 South Marietta Pkwy
Marietta, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη